Όταν γνώρισα τον Δημήτρη Παπαδημητρίου πριν μερικά χρόνια, ήταν υπάλληλος της τότε Νομαρχίας Φλώρινας. Σε ποιο τμήμα δεν μπορώ να σας πω ακριβώς, διότι τον άλλαζαν συνεχώς. Από τη διεύθυνση Οικονομικών στο τμήμα Πληροφορικής και αν θυμάμαι καλά, το τελευταίο διάστημα στη διεύθυνση Γεωργίας.  Μόλις του δίνανε αρμοδιότητες, μετά από λίγο του της αφαιρούσαν. Κάτι σαν τιμωρία δηλαδή. 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με σπουδές στη πληροφορική, με ευρεία παιδεία και γνώσεις και μυαλό «ξυράφι», έχει την ατυχία να είναι ένας νέος, συνειδητοποιημένος Έλληνας πολίτης, που γνωρίζει τι θα πει δημόσιο χρήμα, έχει την ανάλογη μόρφωση να «διαβάζει» αριθμούς, και να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του!                                        
  Έχει και κάτι ακόμα. Έχει την δυνατότητα να κρίνει και να εκφράζει την άποψή του.

Ξεσκέπασε επί νομαρχίας Βοσκόπουλου πολλές περιπτώσεις κακοδιαχείρισης δημόσιου χρήματος, τις οποίες υποστήριξε με στοιχεία με επιστολές του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες  σε πολλές δίκες για το επίμαχο θέμα και έγιναν όλες δεκτές.

«Υπο διωγμόν» θα έλεγα για αρκετά χρόνια, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου σήμερα, δεν έχει χάσει την ακαμψία του, παρά τις ταλαιπωρίες του. Επιλέγει να δώσει νέους αγώνες, όχι επί προσωπικού επιπέδου, αλλά με μία διάθεση ειλικρινή και πηγαία για το κοινό καλό.

Με θέσεις και προτάσεις έχει αποτυπώσει ένα βιώσιμο μοντέλο για την τοπική αυτοδιοίκηση και μέσα από τον συνδυασμό του Βαγγέλη Γκέκτση «ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΙΩΣ», ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα θέσει μάλλον σε δοκιμασία τη δική μας κρίση και την επιλογή.

Το ξέρω, είναι δύσκολο για μία κοινωνία η οποία έχει εθιστεί σε βολέματα και υποσχέσεις, το ξέρω πως είναι δύσκολο να αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι δύσκολο να ακολουθήσει πρότυπα σαν τον Δημήρη Παπαδημητρίου που δεν φοβάται ούτε να εκφράζει την άποψή του, αλλά ούτε και να οραματίζεται για να δημιουργήσει κάτι καινούργιο, υγιές και χρήσιμο για το κοινό καλό.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι μία ξεχωριστή υποψηφιότητα. Μια υποψηφιότητα που φέρνει έναν άλλο αέρα στη δυσώδη ατμόσφαιρα της πολιτικής ζωής.

Χρειάζεται υπέρβαση για να τον φτάσουμε. Αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσουμε τον κακό μας εαυτό και να ακολουθήσουμε ένα άλλο δρόμο. Με μπροστάρηδες ανθρώπους που τολμούν, γνωρίζουν και δεν φοβούνται.

Ακολουθήστε τον για να μη χάσετε άλλη μία ευκαιρία για τον εαυτό σας και για τον τόπο μας. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν χάνεται, έτσι κι αλλιώς. Διότι έχει τη δύναμη της γνώσης και της ψυχής να πορεύεται σε ποιοτικούς δρόμους. Σ αυτούς του δρόμους, εύχομαι να συναντηθείτε μαζί του, να μοιραστείτε τις αγωνίες σας και να τον εμπιστευθείτε!

Ντόρη Κουτουράτσα    

23 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ενας επαναστάτης με όλα τα χαρακτηριστικά του σήμερα! Ασυμβίβαστος, δυναμικός, λόγος ξυράφι, σκεψη στο σήμερα και στο αύριο!

Ανώνυμος είπε...

Nτόρις έχω μία απορία; Εάν ο κ Δημήτρης , πράγματι ένα ευγενές άτομο, δεν πολιτευόταν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ με την ίδια θερμή απαγγελία θα τον εγκωμίαζες; Αυτό και μόνο...

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητέ φίλε 7.20, ο κ. Παπαδημητρίου- πιστεύω και το λέω μετά λόγου γνώσης, δεν παίρνει καμία αξία σαν προσωπικότητα, από κανέναν κομματικό χώρο που επιλέγει να ανήκει ή να εκφράζεται μέσα από αυτόν. Είναι άνθρωπος με ήθος και προσωπικότητα. Τον εκτιμώ βαθύτατα διότι με έχει πείσει με τη παιδεία του, τη κουλτούρα του και τη συμπεριφορά του. Του αξίζουν τα καλά λόγια και το σχόλιό μου, δεν είναι πληρωμένο. Είναι άποψή μου και την εκφράζω. Αυτός ο άνθρωπος είναι χρήσιμος για τη κοινωνία εφ οσον του δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα κοινά

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Δημήτρη από έναν πολιτικό σου αντίπαλο. Κρίμα να χαραμίζεσαι σε έναν χώρο σαν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Ντορις όταν κάποιες και κάποιοι
είχαν πάρει εργολαβία την αντιπραξη της κίνησης φίλων του τρένου και υπερασπίζονταν , επι χρήμασοι τα ....κτέλ !!! ο κ.Δημήτρης ήταν εκεί..εσυ που ησουν; το θυμήθηκα υποδέχθηκες κι εσύ στο τέλος την πρώτη επιβάτισσα. Να της πείς πολλούς χαιρετισμούς...

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι οτι ο συνδυασμός διαλύεται με συνεχείς παραιτήσεις υποψηφίων

Ανώνυμος είπε...

Μήτσο είσαι αστέρι!! Εχεις δώσει μάχες με το κατεστημένο..προχώρα με τη ψήφο μας να γυρίσει αυτό το αναθεματισμένο γρανάζι!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΘΕΣΕΙς ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός του Γκέκτση δημιουργήθηκε τόσο δημοκρατικά που άρχισε να διαλύεται αν δεν έχει διαλυθεί ήδη.

Το γνωστό πρόβλημα μιας Αριστεράς με διάλογο μόνο με τον ευατό της και όχι με την κοινωνία

Ανώνυμος είπε...

όταν λέμε ότι παραιτήθηκαν για προσωπικούς λόγους τι εννοούμε : ότι είχαν διαφωνίες με συγκεκριμένα άτομα του ψηφοδελτίου των οποίων τη συμμετοχή δεν ήθελαν;

Ανώνυμος είπε...

Εξι παραιτησεις μεχρι στιγμης λογω του τοξου. Ντρεπεστε να το πειτε; θα ανακοινωσετε ποιοι εφυγαν για να κδινουμε;

Ανώνυμος είπε...

Στο σχόλιο 10:33. Ερώτηση : ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Ή (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ - ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ) ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ;
ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΑΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατία είναι δύσκολη υπόθεση στις μέρες μας. Έχοντας μάθει οι περισσότεροι στα εύκολα και βολικά, διαλέγουν δυστυχώς τον εύκολο δρόμο.. του επιβάλλειν, εκβιάζειν, τρομοκρατείν, μη ανεκτικότας της διαφορετικότητας κ.ο.κ. ..από το να αγωνιστεί για αυτήν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον ανώνυμο 9:40. Πρέπει να αγωνιστεί για τη Δημοκρατία, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις και να μην υποκύψει δεχόμενος ότι του επιβάλλουν και μετατρέποντας τον σε συνένοχο χωρίς την συγκάταθεση του.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμος 2:34 και όλους τους ανώνυμους, ειδικά αυτών που προπαγανδίζουν εναντίον αυτού του δημοκρατικού συνδυασμού - Συνένοχο σε τι? Στον αγώνα για Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ισότητα, Ευημερία για όλους τους πολίτες του Δήμου; Όχι μόνο για τους ψηφοφόρους ενός ευνοημένου συνδυασμού από κάποιο κόμμα ή κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο με οικονομική άνεση; Γνωρίζετε ότι ο Συνδυασμός Φλώρινα Αλλιώς είναι αυτο-χρηματοδοτούμενος από το υστέρημα των υποφήφιων συμβούλων του και δίνει άνισο αγώνα σε σχέση με τους υπόλοιπους; Σας λέει κάτι αυτό για τον αγώνα που δίνουν;

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμος 4:36. Μάλλον άλλα καταλαβαίνεις ή θέλεις να καταλαβαίνεις. Τρία πουλάκια κάθονταν.

Ανώνυμος είπε...

Ανύνυμος 9:30 - Δεν μας κανεις λιανα αυτα περι " να μην υποκύψει δεχόμενος ότι του επιβάλλουν και μετατρέποντας τον σε συνένοχο χωρίς την συγκάταθεση του. " για να μην παρεξηγουμαστε; Ποιοι το κάνουν αυτο;
Απ' όσο ξέρω οι υπόλοιποι συνδυασμοί το κάνουν αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον αναφέρεται σε έλλειμα δημοκρατίας και αδιαφανείς διεργασίες. Από όσα άκουσα.....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12 Μαΐου 2014 - 11:42 π.μ. - Αυτά είναι προπαγάνδα κάποιων καχύποπτων και φοβικών που παραιτήθηκαν. Αυτοί έδειξαν έλειμμα ουσιαστικής Δημοκρατίας και οι ψηφοφόροι τους, στων οποίων τον εκβιασμό μάλλον υπέκυψαν. Εκβιάζοντας μάλιστα οι ίδιοι τελικά τον Συνδυασμό, βάζοντας Μη Δημοκρατικό Όρο για να μείνουν. Ίσα ίσα, ο Συνδυασμός αυτός δεν έχει κανένα έλλειμα Δημοκρατίας και αγωνίζεται γι αυτήν. Ούτε αδιαφανείς διεργασίες έχει! Τεχνικά λάθη και καθυστερήσεις μπορείτε να του χρεώστε λόγω απειρίας σε προεκλογικούς αγώνες, όχι όμως αυτά που ανέφερες ότι άκουσες..
Από την αρχή πολεμάται από διάφορα διεφθαρμένα μέτωπα..αλλά δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς! Γι αυτό αξίζει να τον στηρίξτε! Όσο μικρός κι αν φαίνεται είναι ο πλέον Δημοκρατικός! Για να δούμε πόσους αληθινούς Δημοκράτες έχει η Φλώρινα, για να γίνει Αλλιώς..

Ανώνυμος είπε...

Τελικά 4 έφυγαν, 2 μπήκαν. Πάμε παρακάτω!! Δεν θα μπορούσα να στηρίξω άλλη Δημοτική κίνηση γνωρίζοντας τα άτομα εκεί μέσα αλλά και τους αντιπάλους τους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 13 Μαΐου 2014 - 3:01 π.μ. επειδή φαίνεται να γνωρίζεις πολλά, θα ήθελα να μου περιγράψεις τις παρασκηνιακές κινήσεις των Παπαδόπουλου Θόδωρου, Ιωαννίδου Ξανθίππης, Καζία Πέτρου, Μητρόπουλου Μιχάλη και άλλων. Στη Μελίτη ο κόσμος το έχει τούμπανο.

Ο ανώνυμος 12 Μαΐου 2014 - 11:42 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Στη Μελίτη κάποιος δυσαρεστημένος που εκβίασε και δεν μπήκε στον συνδυασμό κάνει ότι θέλει τούμπανο!!

Ανώνυμος είπε...

Τι αγινε ρε παιδια. τι παιχνιδια παιζει? δειτε και αυτο

http://neaflorina.blogspot.gr/2014/05/blog-post_12.html#comment-form

Ο κ Παπαδόπουλος του Μουμουλίδη ήταν δύο φορές υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ του Στρατάκη και δεν εξελέγη. Μετά ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και την Μούσιου και δεν εξελέγη. Πάλεψε με πάθος για την εκλογή του ουρανιοτοξίτη.Αναστασιάδη στην Μελίτη και αυτό τουλάχιστον το κατάφερε. Ποια η θέση σας κ. Παπαδόπουλε για το Ο.Τ; Δεν πρέπει να ξέρουν οι πολίτες πρινσας εμπιστευτούν;Η κ. Ιωαννίδου γιατί τρέχει σπίτι σπίτι για να βγει ο Δαλάκης του Βοσκού; Δεν πρέπει να στηρίξει Γκέκτση; Το ίδιο ερώτημα δεν πρέπει να απαντήσει και η ίδια για το ουράνιο τόξο γιατί την κατηγορούν ότι τους στηρίζει;

Δημοσίευση σχολίου