Το Σάββατο το απόγευμα, 10-5-2014,  στο ξενοδοχείο Λύγκος έγινε  η παρουσίαση των υποψηφίων της Π.Ε. Φλώρινας για τη Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας από τον υποψήφιο Περιφεριάρχη Γιώργο Δακή.

Αυτό το οποίο είναι αξιοσημείωτο, είναι πως ο Γιώργος Δακής κρατάει σταθερό έναν πυρήνα ψηφοφόρων στη Φλώρινα και καταφέρνει να διατηρεί ένα ζεστό κλίμα με μεγάλη μερίδα Φλωρινιωτών. Παρ όλο που ο Γιώργος Δακής είναι χαμηλών τόνων, εντούτοις τον αέρα της νίκης τον έχει. Γενικά όλη η εκδήλωση είχε παλμό και χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια ο υποψήφιος περιφερειάρχης, αποτύπωσε με σαφήνεια τον απολογισμό των έργων της θητείας που διανύσαμε  και τα μελλοντικά σχέδια και προγράμματα.
Άξια επαίνων η θητεία Δακή!  Η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας επί θητείας Γ. Δακή χαρακτηρίστηκε από την Επιτροπή Διαφάνειας ως η ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ μεταξύ των ολίγων στην Ελλάδα, χωρίς ούτε ένα φαινόμενο διαφθοράς ή κακοδιαχείρισης και με ένα ταμείο ισχυρό για να μπορέσει να υλοποιήσει μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης. Προσαρμόστηκε με ευχέρεια στη μετεξελιγκτική περίοδο με τον Καλλικράτη και με πολύ δουλειά προσαρμόζεται σε ευρωπαικά πρότυπα. Πρίν δώσει τη σκυτάλη στους νέους υποψήφιους συνεργάτες του ο Γ. Δακής, με περίσσεια ευγένεια και εκτίμηση, εξέφρασε ευχαριστίες για την συνεργασία στους νυν συνεργάτες του, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στο παρόν ψηφοδέλτιο.


O Σωτήρης Βόσδου, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στη Π.Ε. Φλώρινας σήκωσε τα μανίκια και είναι έτοιμος για δουλειά. Πιστεύω πως ο κ. Βόσδου, έχει μία χρυσή ευκαιρία να καταρρίψει τον μύθο περί χαιδεμένου παιδιού της Ν.Δ και μέσα από τη δουλειά που υπόσχεται, γνωρίζει και επιθυμεί. Να αξιοποιήσει υπέρ του τόπου τις γνωριμίες και συμπάθειες σε κεντρικό επίπεδο,  να καλλιεργήσει το προφίλ του τεχνοκράτη με έργα και συνεργασία με όλους τους Φλωρινιώτες και να ηγηθεί με επιτυχία ως αντιπεριφεριάρχης μίας ομάδας αξιόλογων ανθρώπων. Διατηρεί και εμπνέει τη συνοχή της ομάδας και αυτό είναι εχέγγυο για το μέλλον .

 
Από τους υποψηφίους της Π.Ε. Φλώρινας, ο Γιάννης Μίσκας, παρ όλο που έλειπε για να εκπροσωπήσει σε τηλεοπτική εμφάνιση όλη την ομάδα, κατάφερε μέσα από μία λεπτή και τρυφερή κίνηση να κάνει αισθητή την…παρουσία του. Δυό λόγια για τη γιορτή της μάνας «ο Θεός δε μπορούσε να βρίσκεται παντού γι αυτό δημιούργησε τις Μαμάδες», σε ένα σακουλάκι με μυρωδικά, κέρδισε τις εντυπώσεις!
Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, εξαιρετικά συγκινημένος για την επάνοδό του στα πάτρια εδάφη και την ανάληψη ενός νέου ρόλου προσφοράς στα κοινά, ομολογώ πως μας συγκίνησε όλους. Ο Χρήστος Ευαγγέλου και Γιώργος Λιασόπουλος, σταθερές πλέον αξίες και με διαχρονική προσφορά στα κοινά, ανανέωσαν τη σχέση τους με τους ψηφοφόρους χωρίς φλυαρίες.
Από τη περιοχή Αμυνταίου οι δυναμικές παρουσίες του Τρύφωνα Γρομπανόπουλου, Γιάννη Κιοσέ και Μιχάλη Παππά, συμπληρώνουν την ομάδα της νίκης.
Ο Μπάμπης Μποντζίδης κάνει ένα δυνατό comeback στη πολιτική ζωή του τόπου και δείχνει πως έχει καταφέρει να νικήσει το κενό της απουσίας του μέσα από τη πολύ καλή  γνώση των προβλημάτων της Περιφέρειας και των λύσεων στο μέλλον. Καταθέτει το κεφάλαιο της εμπειρίας του στη διάθεσή μας και εκφράζει μία πηγαία διάθεση προσφοράς.
Οι τρείς χάριτες του ψηφοδελτίου, Υβόννη Μπάρα-  Κωνσταντάκου, Βιβή Λαζ. Ναλπαντίδη και Ειρήνη Στεργίου – Τσαλαγιώργου, είναι ξεχωριστές παρουσίες λόγω φύλου, ικανοτήτων και εμφάνισης. Η Υβόννη δυναμική και με εμπειρία στη τοπική αυτοδιοίκηση, η Βιβή λακωνική αλλά περιεκτική στο λόγο και η Ειρήνη λεπτεπίλεπτη παρουσία , κρύβει δυναμισμό και πάθος για δουλειά, έχει γνώσεις και είναι έτοιμη να αναλάβει δυναμικούς ρόλους.
Η όλη εκδήλωση, από τη συμμετοχή του κόσμου, τη παρουσία του Γ. Δακή και των υποψηφίων της Π.Ε., απέπνεε αβίαστα τη βεβαιότητα της νίκης.

Ντόρη Κουτουράτσα

10-5-2014

19 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ο Δακης όλα τα μικρά έργα τα προκήρυξε με πρόχειρο διαγωνισμό αντί της αμαρτωλής διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης. Η καθυστέρηση, αν μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει καθυστέρηση, ηταν για κάθε έργο μόλις 5 ημέρες. Το κυριότερο ειναι οτι επιτεύχθηκαν εκπτώσεις αφού υπήρχε ανταγωνισμός, που άγγιξαν και το 70%. Το αποτέλεσμα ηταν με με τα ίδια χρήματα να γίνουν διπλάσια έργα.
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι άλλοι νοικοκυραίοι....

Ανώνυμος είπε...

Ελα Ντόρις, πες την αλήθεια πόσα σου έσπρωξε στην τσέπη ...... την αλήθεια όμως.

Ανώνυμος είπε...

Σώτο δεν θα πάρουμε έχει Καρυπίδη έχει Σαπαλίδη έχει Ζεμπελιάδου έχει Ελληνική Αυγή.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

2.00 Πέρασε από το γραφείο να σου πω.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ ήμουν στην εκδήλωση. Η Ντόρη τα λέει όπως ακριβώς ήταν. Ποια είναι η υπερβολή που σας τάραξε;

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις ανθρωποθυσίες και τα μαγειρέματα ήρθε η ώρα της κάλπης. Άντε καλά μου προβατάκια ...! Ναι ήταν μια ωραία έκθεση ιδεών.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Όμορφη και αξιόλογη εκδήλωση, ευχαριστούμε τον κ.Μίσκα που με το πραγματικά έξυπνο και όμορφο δωράκι θυμήθηκε και τίμησε τις μανούλες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιά επάνοδο στα πάτρια εδάφη. Ο Κων/νου τα τελευταία χρόνια εδώ είναι. Μήπως εννοεί την επάνοδο του από τα πολλά ταξίδια;;

Ανώνυμος είπε...

Χθες ο Μίσκας ήταν πολύ καλός στον FLASH δεν τον είχα ξανακούσει μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ . Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 - 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΙΑ ΕΠΑΝΟΔΟ;;;;;;;;;;;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

7.06 ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΑΝ-ΝΔ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΟΥ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο Δακή διέρρηξες ήδη τη συμμαχία των πολιτών με το που εκλέχτηκες στην Πολιτική Επιτροπή της μνημονιακής ΠΟΛΑΝ-ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Nτόρις ανέβηκα σήμερα στο ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ήταν υπεροχα..

Ανώνυμος είπε...

7.41 πραγματικά ο Μίσκας ήταν καλός χθες ,καλά έκανε και τα έχωσε στους άλλους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΚΗ ΓΕΡΑ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

ΠροΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Ο Δακής νίκησε την διαφθορά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορεί ...................... Όμως ...... Έχει δώσει πάνω από 1.500.000 ευρώ για να προστατέψειν τις αρκούδες του Μπουτάρη. Πολλά ειπώθηκαν και για κάτι ποτίστρες που κόστισαν στην τότε Νομαρχία Κοχάνης (με νομάρχη τον Δακή περίπου 500.000 ευρώ). Ήταν και κολλητός του Ανδρέα Λεούδη, για τον οποίο πολλά λέγονται για αποναρκοθέτηση που κόστησε περίπου 4.000.000 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση σχολίου