Μπορεί το περιβόητο πόρισμα να "κοιμήθηκε" προεκλογικά, αλλά το καμπανάκι της δικαιοσύνης έμεινε άγρυπνο! Και άρχισε να κτυπά...

Ένας , ένας λοιπόν, γύρω στα 15-16 άτομα από το δήμο Φλώρινας και την ΑΝ ΦΛΩ, καλούνται από την ανακρίτρια για τη περίπτωση της μεταφοράς της σύμβασης από την ΑΝ ΦΛΩ στον δήμο Φλώρινας!

"Oι προσκλήσεις"  έχουν σταλεί..Η παρέλαση στο δικαστικό μέγαρο ξεκινάει, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου! Το χειροκρότημα δικό σας, προς τους σημαιοφόρους και παραστάτες!

16 comments :

Ανώνυμος είπε...

Εχετε εμπιστοσινη στην δικαιοσυνη ...... και εσεις ΚΡΟΥΑ - ΚΡΟΥΑ συνεχιστε την καλη δουλεια ..

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος καταψήφισε τους αντιπάλους του Βοσκόπουλου και δεν ψήφισε το Βοσκόπουλο.
Ενα εκατομύριο φυλακές να βάζαν το Βοσκόπουλο και τρία εκατομύρια φορές όλα τα καλά της γης να δίναν για να ψηφίζαν τους αντιπάλους του κανείς δε θα τους ψήφιζε. Ο Στάθης έβγαλε το Βοσκόπουλο αναγκαστικά.
Τελείωσαν πια και οι δύο. Στα σπίτια τους και ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος.
Αλλοοοος αααααάλλοοοος να μην έχει σχέση με κανέναν από τους δύο, απλά και καθαρά.

Ανώνυμος είπε...

NAI MΩΡΕ, ΤΩΡΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ! Ο ΣΤΑΘΗΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

8:20 ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ENA-ΔΥΟ ,ΕΝΑ- ΔΥΟ ΤΑ ΖΕΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Επιλεκτική μνήμη έχεις εσύ και μερικοί άλλοι 8.25. Θυμάστε τα κακά του Στάθη και ξεχνάτε τα "καλά" του Βοσκόπουλου! Φάτε τώρα στη μάπα τον Βοσκό και άσε τον Στάθη στην ησυχία του. Κι εγώ πιστεύω πως θα ξαναβγεί βουλευτής. Σιγά τη διαφορά που είχε με τον Βοσκό. όλοι ξέρουμε πως βγήκε ο Βοσκός.

Ανώνυμος είπε...

Οι συνέπειες του τραγικού για την Φλώρινα αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών άρχισαν δειλά δειλά να φαίνονται . Δέστε το βίντεο απο την χθεσινή εκδήλωση για το νοσοκομείο.

Ανώνυμος είπε...

Ο έρωτας θα νικήσει τα πάντα.Η αγάπη είναι το πιο ισχυρό όπλο και σε αυτήν την περιπέτεια.

Ανώνυμος είπε...

Kρουά Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε ...ΑΡΧΙΣΕ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ....ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ Α Π Ο Τ Υ Χ Η Μ Ε Ν Ω Ν....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ @@@@@@ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ /.........ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ .....

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΡΟΥΑ ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ....Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΗΣ ΕΘΑΨΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ...ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΞΑΝΑ ...ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ....Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΈΚΛΕΙΝΕ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΗ.....Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΤΑΝ Η ...ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ......ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ....ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΑΚΙΑ......Η ΑΠΑΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...Ο ΛΙΑΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΩΡΙΣ...ΕΣΥ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΙΝΗ ΑΚΟΜΗ......ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταθίκας θα φάει τέτοιο ποντιακό κεφαλοκλείδωμα από την περιοχή του Αμυνταίου, πολύ περισσότερο από ότι της Φλώρινας και θα είναι τρίτος αν βάλει ξανά στη λίστα.
Υπάρχουν τουλάχιστον 3 πόντιοι που προαλείφονται και είτε είναι είτε δεν είναι ο Στάθης την έχει άσχημα.
Επιπλέον στην θεωρητική περίπτωση που θα ήλεγχε τη λίστα η ΝΔ με μαθηματική ακρίβεια δεν θα έβγαζε Βουλευτή.
Δεν υπάρχει ούτε μία στο Εκατομμύριο να βγεί Στάθης Βουλευτής.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Eίναι αξιοπρόσεκτο, το πως ορισμένοι αποπροσανατολίζουν τη κοινή γνώμη. Αν δεν κάνω λάθος, το δημοσίευμα αναφέρεται σε ανακριτική διαδικασία που αφορά τη πολιτική Βοσκόπουλου. Τώρα πως καταλήξατε ορισμένοι να ανοίγετε διάλογο για την πολιτική εξέλιξη του Στάθη Κωνσταντινίδη, είναι φοβερό. Κοινώς δυιλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο. Παλιά σας τέχνη κόσκινο. Συνεχίστε για να έχουμε να γελάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΗ ΠΙΚΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΕΤΑΚΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 'Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.
Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΔΕΚΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ! ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ! ΑΡΚΕΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΦΛΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 'Η ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΥΤΗ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΙΖΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πως εξηγείται να καλούνται 16 δημοτικοί σύμβουλοι για ανωμοτί κατάθεση (εν δυνάμει κατηγορούμενοι) την στιγμή που μόνο 12 ψήφισαν υπέρ της μεταφοράς;
Κλήθηκαν και αυτοί που ψήφισαν κατά;
Δέχονται αυτοί που ψήφισαν κατά να τους εκπροσωπήσει ο δικηγόρος του Δήμου (που είναι ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Δήμο και στο εφετείο κατά της ακυρωτικής απόφασης της ειδικής επιτροπής);
Τι έγινε σήμερα στο εφετείο Θεσσαλονίκης που εκδικάζονταν η υπόθεση; Ζήτησε αναβολή ο Δήμος ή επεδίωξε την εκδίκαση της υπόθεσης για να αποδειχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ότι "όλα ήταν νόμιμα";
Αληθεύει ότι ο Βοσκόπουλος που ξέρει ότι θα χάσει ήδη ψάχνει άλλο δικηγόρο για να προσφύγει εκ νέου στο Συμβούλιο της Επικρατείας (και πάλι με χρήματα του Δήμου);

Δημοσίευση σχολίου