6:36 μ.μ.

O EΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε περισσότερα από πέντε δάκτυλα, σημαίνει πως σας προστατεύουν οικονομικά ισχυρά άτομα και πως θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά.


Επειδή όμως εσείς, δεν κοιμάστε και ξύπνιοι ονειρεύεστε, έχετε ήδη ανέβει και κοινωνικά και οικονομικά. Διότι τώρα θα δείτε βρε κουτά, ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία στο δήμο Φλώρινας! 

Τι να πω; Μήπως τι μπορώ να πω; Ένας και ένας οι πέντε αντιδήμαρχοι Φλώρινας! Και ο δήμαρχος; Ο ένας που δεν μοιάζει με κανέναν! Τέτοια σύνθεση ομάδας δεν έχει ούτε ο Ολυμπιακός! 

Αριστείδου, Καρακόλης, Μπαρδάκας, Καραγκιοζίδης και Απιδόπουλος, η νικηφόρος και αήτητη ομάδα αντιδημάρχων Φλώρινας!  Τους δοκιμάσατε, σας άρεσαν και να που ο ελεήμων Θεός, σας τους έστειλε και πάλι! 
Και το κερασάκι στη τούρτα!  η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Όλγα Μούσιου!  Η τελευταία βέβαια θα κουραστεί λίγο, διότι έχει ένα ισχυρό πρότυπο να παλέψει! Τη Ζέτα Ρίζου, η οποία έχει εξαφανιστεί, λες και της κάνανε Baygon! 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, φίλοι μου! Τι επιτυχία να τους ευχηθούμε; Αυτοί την έχουν στο τσεπάκι! 
Καλή δύναμη εύχομαι σε εσάς, αγαπητοί μου συμπολίτες, διότι ο χειμώνας έρχεται βαρύς, όπως λένε τα μερομήνια! 

18 comments :

Ανώνυμος είπε...

Θυμασαι Ντορη τι εγραφες για τον κ.Αριστειδου στο αρθρο σου "αυτον ποιος θα τον συμμαζεψει", φαινεται οτι ο κ. Δημαρχχος εχει εκτιμησει την μεγαλη προσφορα του.......... στην κοινωνια της Φλωρινας και τον τοποθετησε αντιδημαρχο.Οσο για την κυρια Μουσιου τι να πω,τα τριακοντα αργυρια ειναι ολιγα.....

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρη έγραψε και ένα άλλο, ακόμα πιό ωραίο, για τον κισσό!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΔΡΑΜΑ. ΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...


Βουτάνε αυτοί ένα 1.500 ευρώ στο τσεπάκι σαν αντιδήμαρχοι; Ναιεεεεεεε! Εμείς ότι και να πούμε, είναι λόγια. Ο Αριστείδου 14 χρόνια Επιμελητήριο πληρώνονταν και από κει μισθό βαρβάτο. 9 χρόνια τώρα στο δήμο Φλώρινας, λίγο αντιδήμαρχος , λίγο σε εκείνο το διασυνοριακό προγραμματάκι , βάζει τον μισθούλη του, πάνω από 1000 ευρώ κάθε μήνα στη τσέπη. Γύρισε και όλον τον κόσμο μία φορά με το Επιμελητήριο θα τον ξαναγυρίσει τώρα και με τον δήμο, και όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τους ...κορμοράνους και δεν κερνάνε και κανένα ουϊσκυ, χικ χικ

Ανώνυμος είπε...

κ. Κουτουράτσα,
με το δημοσίευμά σας, για μία ακόμα φορά, μειώνετε συμπολίτες σας. Αυξάνετε έτσι τη δική σας αυτοαξία; Νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και του δίνετε την αίσθηση της υπεροχής, την επιβεβαίωση "εγώ δεν είμαι έτσι"; Θεωρώ ότι εξωτερικεύετε τις δικές σας ανασφάλειες, εκφάζετε τη δική σας ανεπάρκεια. Προσπαθήστε να γίνετε καλύτερη, μην κάνετε τους άλλους να φαίνονται χειρότεροι.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

1.35, τα περί εμού είναι προσωπικές σου απόψεις και δεν επεμβαίνω. Σε ρωτάω με τη σειρά μου. Τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι μειωμένος ή χειρότερος έναντι εμού , ενώ είσαι καλύτερος και με παρωθείς να σου μοιάσω;

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη, 1.35, ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί στη Φλώρινα που θέλουν να μοιάσουν στη κ. Κουτουράτσα. Εσύ αδελφέ, ακόμα είσαι στο μαντρί και βελάζεις , νομίζοντας πως θα ξεχωρίσεις! Αυτή είναι η διαφορά, που δεν καταλαβαίνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟ,ΜΠΟ, ΜΠΟ, μπόρες έρχονται!

Ανώνυμος είπε...

Αριστείδου: ο ίδιος το είχε πει ως παράπονο στη συγκέντρωση των δημοτικών συμβούλων όταν τον είχε αλλάξει την προηγούμενη φορά και είχε προκαλέσει τη χλεύη των συναφέλφων του. Εγώ δεν έχω δουλειά γιατί έκλεισα την επιχείρηση μου για να ασχοληθώ ενεργότερα με τον Δήμο. Εισακούστηκε 2 χρόνια μετά. Ο δήμαρχος του εξασφάλισε μισθό.
Καραγκιοζίδης: Τελικά φούσκα, μεγαλύτερη και από τις μετοχές της εποχής της χρηματιστηριακής δόξας. Μόνο βιτρίνα και αποτέλεσμα κανένα. Καλό περιτύλιγμα, περιεχόμενο μηδέν. Τον βάζει αναπληρωτή γιατί νομίζει ότι σώζει τα προσχήματα αφού όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν ούτε το περιτύλιγμα.
Καρακόλης: Νοίκιασε η γυναίκα του από το Δήμο 92 στρέμματα με 15 ευρώ. Ο προηγούμενος ενοικιαστής πλήρωνε 100 ευρώ. Άλλο τίποτα δε χρειάζεται να πούμε. Εμπρός Μιχάλη για νέες επιτυχίες!
Μπαρδάκας: Η εκπροσώπηση του πρώην δήμου Μελίτης. Εξ ανάγκης γιατί ο άλλος σύμβουλος από τη Μελίτη δεν ήθελε. Στο ίδιο κύμα της μετριοκρατίας.
Απιδόπουλος: Αυτός θα γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Φλώρινας. Δεν τον νοιάζει όμως ότι και να του λένε. Έχει να αντιτείνει ότι πήρε 1200 σταυρούς προτίμησης. Αυτό του φτάνει. Η παρουσία άρχισε και τελείωσε τη μέρα των εκλογών. Τα πέντε χρόνια που έχουμε μπροστά μας θα σκεφτόμαστε;
Δυστυχώς κανένα νέο πρόσωπο. Η δικαιολογία ότι θα μείνουν λίγο εκτός για να εκπαιδευτούν και να μάθουν είναι για κλάματα. Αυτοί όλοι οι παραπάνω όταν πρωτομπήκαν αντιδήμαρχοι που ήξεραν; Είχαν πάει φροντιστήριο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΠΑΚΟΥΟ ΖΕΤΑΚΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;
ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΙΚΟΣΑΜΗΝΟΥ Ή ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΚΟΣΑΜΗΝΟ;
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΜΗΝΟ ΕΚΑΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γρηγορα αντιδημρχο τον αλεξιαδη. Καλυτερα στο δημο παρα σε σχολικη ταξη.

Ανώνυμος είπε...

O Aλεξιάδης έτσι κι αλλιώς πάει για βουλευτής!

Ανώνυμος είπε...

Tι; Κι άλλος δάσκαλος πόντιος;
Και άλλος από τον Καύκασο;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Aν κάποιοι πιστεύουν πως έχω ανάγκη τα "καλά τους λόγια", να αναθεωρήσουν και να μη κουράζονται να γράφουν. Λογαριασμό δεν δίνω .

Ανώνυμος είπε...

OI "DIMOFILIS" DASKALOI EPESTREPSAN STIS DOULIES TOUS.......... KRIMA AUTI TI FORA DEN EPIASAN TOUS STOXOUS K DEN ANTAMIFTHIKAN!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο βοσκος και τα 5 προβατα!!!! μπεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! ταιριάζει και με το επίθετο του.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πιο γουστόζικο ξέρεις ποιο είναι κρουά;
Ότι για τη μεταφορά της σύμβασης καλεί η ανακρίτρια όλα τα ζετάκια και τους λοιπούς συμβούλους που ψήφισαν ναι αλλά δεν καλεί τον Βοσκόπουλο. Και αυτό γιατί ο κάθε Δήμαρχος δεν ψηφίζει στο δημοτικό συμβούλιο. Ψηφίζει τα θέματα το 33μελές συμβούλιο πλην δημάρχου ο οποίος είναι ο 34ος.
Έτσι αύριο-μεθαύριο ο Βοσκόπουλος θα πει εγώ δεν ξέρω τίποτα. Δεν ψηφίζω εγώ, το συμβούλιο ψηφίζει τις αποφάσεις. Τους έβαλε στο λούκι και στα πολύ δύσκολα που έρχονται θα βγάλει την ουρά του και θα τους αφήσει έκθετους. Που να καταλάβουν όμως τα τυφλωμένα ζετάκια. Τώρα όμως που τους έρχεται το αυγό στον πισινό θα αρχίσουν λίγο λίγο να καταλαβαίνουν αλλα θα είναι αργά κι ας τους πει ο βοσκός ότι δεν υπάρχει θέμα και να μη μασάνε.

Δημοσίευση σχολίου