Θα περίμενε κανείς να είναι προετοιμασμένος ο Γιάννης Αντωνιάδης γι αυτή τη κάθοδο στις εκλογές! Πάνω από 15 χρόνια" δούλεψε" γι αυτή τη στιγμή! 

Η πολιτική του ατζέντα όμως για τη Φλώρινα, είναι μία πιστή αντιγραφή της πολιτικής του Γιάννη Βοσκόπουλου.                                                                                                                                Σύντροφος εν όπλοις ο Γιάννης Αντωνιάδης του Γιάννη Βοσκόπουλου, alter ego ο Γιάννης Αντωνιάδης του Γιάννη Βοσκόπουλου όλα τα χρόνια στη νομαρχία και στις δύσκολες στιγμές του Βοσκόπουλου, φαίνεται πως έχει αφομοιωθεί εντελώς από τον Γιάννη Βοσκόπουλο! 
Παπαγαλίζει τώρα, όσα επαγγέλλονταν ο Βοσκόπουλος λίγους μήνες πριν στις δημοτικές εκλογές! 
Για δωρεάν ρεύμα, για δημόσια ΔΕΗ κτλ, κτλ! 

Σαν να ξανα- ψηφίζουμε δηλαδή Γιάννη Βοσκόπουλο! Και επειδή τσιμπάνε τα ψάρια στο βουνό - το είδαμε στις δημοτικές εκλογές - γιατί να μη ξανατσιμπήσουνε και τώρα; 
Το " Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει", χαρακτήριζε τη στενή συνεργασία των δύο ανδρών στη νομαρχία 2007-2010! Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει και στη συνέχεια δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο! 
Τόσο δηλαδή, που δεν ξέρω σε ποιόν από τους δυό Γιάννηδες να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!  



14 comments :

Ανώνυμος είπε...

Νροπη στην ΝΔ να εχει τετοιους υποψηφιους!

Ανώνυμος είπε...

Καλέ ίδιοι είναι!
Τα ίδια φούμαρα λένε και μάλιστα το ίδιο ανορθόγραφα!
"να αγωνιστώ για τι δίκαια σας" το έγραψε ο δάσκαλος ή ο αρχιτέκτονας;
Βρε ουστ!

Dimitris Papadimitriou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Dim Papadimitriou είπε...

Το πρόβλημα Doris μου είναι στην επιλογή του Γιάννη, του στάθη, του Σωτήρη ή της Γιάννας?
Οι προτάσεις του συγκεκριμένου ειναι "αριστερότερες" της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΚΕ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΝΤΡΑ στο πολιτική και την εφαρμογή της του χώρου του οποίου εκπροσωπούν.

Η λύση είναι απλή και είναι ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ σε κανένα τους.

13 Ιανουαρίου 2015 - 1:29 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ma kai fisika einai aristeroteres tis antarsias afou o daskalos einai antimnimoniakos..... alo tora an theli ti stiriksi enos kathara mnimoniakou komatos tis diaplokis k tis remoulas.....!!!!!!!!!!! mas kanei na gelame!!! as paei stin doulia tou epitelous na dei pos vgeni to xrima me doulia kai oxi is varos tou kosmaki.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΌΤΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ.

Ανώνυμος είπε...

O Σαμαράς που του έκανε την τιμή (τρομάρατου) να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο γνωρίζει τι υπόσχεται ο υποψήφιός του;

Ανώνυμος είπε...

Κολοτούμπας ο Γιαννάκης για λίγες ψήφους; Δε μασάμε ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε αντιστασιακέ, σιγά μη σκίσεις το καλσόν; Είσαι Ν.Δ ή μας δουλεύεις;

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλά; Με ποιο κόμμα κατεβαίνει και τα υπόσχεται αυτά;
Είναι πολύ λίγος ο πολιτικός του λόγος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΝΟΤΑ ΣΟΛ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΥΝ

κρουα 12 είπε...

Nτόρις ίσως δεν κατάλαβες το "παιχνίδι" τους. ΔΕΝ κάνουν τις προτάσεις αυτές στον απλό Φλωρινιώτη ψηφοφόρο αλλα στον ΤΣΙΠΡΑ ώστε να έχουν την έυνοια του όποιος κι εάν εκλεγεί στο ακόλουθο Κυβερνητικό σχήμα.¨Οταν ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας στην Φλώρινα έτρεχαν τα σάλια τους να του κάνουν προτάσεις.Προτάσεις γάμου αρραβώνος ; Δεν γνωρίζω ....Το "έπιασες το υπονοούμενο γιατι το παίζουν σε εισαγωγικά αντιμνημονιακοί ; Πρόσεξε τι επαγγελονται ( δάσκαλος. υπάλληλος , ανεπάγγελτος, σύζυγος δάσκαλου) και σαν καλοί υπάλληλοι πράτουν το καθήκον στα τωρινά και αυριανά αφεντικά τους.... .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2385028328 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ. ΤΟ 2385028328 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η ΤΡΙΤΗ φορά που μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα καλούν σε παραίτηση τον Γιάννη Αντωνιάδη από την θέση του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ).

Πρώτη την παραίτησή του ζήτησε η ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ για τις απίστευτες, ανιστόρητες και επικίνδυνες δηλώσεις του στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι αρμένιοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα στον παγκόσμιο πολιτισμό και ότι πριν την αναγνώριση της γενοκτονίας δεν τους γνώριζε κανείς! Στην επιστολή της η Αρμένικη Κοινότητα αναφέρει ότι ο Αντωνιάδης έδειξε «ανευθυνότητα και παντελή έλλειψη συναίσθησης του αξιώματος που ανέλαβε και του σκοπού που καλείται να υπηρετήσει» (δείτε περισσότερα εδώ: http://www.pontos-news.gr/article/128144/skliri-dilosi-armenikis-ethnikis-epitropis-ellados-kata-toy-proedroy-tis-poe )

Δεύτερη ήρθε η επιστολή του προέδρου της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Γιάννη Αποστολίδη, ο οποίος για το ίδιο ζήτημα των ανεκδιήγητων προσβολών του Αντωνιάδη προς τους Αρμένιους χαρακτηριστικά αναφέρει "Δεν περιμένω να συναισθανθεί ο κ. Αντωνιάδης το μέγεθος του ατοπήματός του. Δεν διαθέτει, δυστυχώς, όπως απέδειξε, την αναγκαία συγκρότηση. Περιμένω όμως να κατανοήσει αυτό το ατόπημα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕ και να καθαιρέσει τον κ. Αντωνιάδη, όπως του αξίζει, για να μάθει ότι έχει και συνέπειες το να λέει για ένα πολύπαθο αλλά πολιτιστικά πολύφερνο έθνος, το αρμενικό, ότι «δεν έχει κάποια προσφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό», πράγμα που είναι πολύ κοντά στις αντιλήψεις κάποιων που θεώρησαν κάποτε κάποια έθνη περιττά για την ανθρωπότητα, ανάξια και να υπάρχουν." (δείτε περισσότερα εδώ: http://epontos.blogspot.gr/2014/12/Pontos-POE_13.html )

Ακούστε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=mmtauoFFxxY#t=257 τις απαξιωτικές αναφορές του Αντωνιάδη για τους Αρμενίους.

Τρίτη έρχεται η επιστολή της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΔΙΣΥΠΕ) η οποία καλεί τον Αντωνιάδη να πράξει το αυτονόητο και να παραιτηθεί τόσο από την ΠΟΕ όπου είναι πρόεδρος, όσο και από την ΔΙΣΥΠΕ όπου είναι μέλος, καθότι θεωρεί αυστηρά ασυμβίβαστη την βουλευτική υποψηφιότητά του με τις παραπάνω θέσεις. (δείτε περισσότερα εδώ: http://epontos.blogspot.gr/2015/01/Pontos_12.html )

Μετά από την γενική κατακραυγή, ο Αντωνιάδης ισχυρίζεται ότι έχει υποβάλλει την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΠΟΕ, αλλά έχει φροντίσει να μην γίνει αυτή δεκτή παρά μόνο αν εκλεγεί βουλευτής!!! Ε, βέβαια μην χάσει και την θέση...
Επίσης, ισχυρίζεται ότι έχει έτοιμη την παραίτησή του από την ΔΙΣΥΠΕ, αλλά, άκουσον-άκουσον, δεν την έχει υποβάλλει ακόμη με την απίστευτη δικαιολογία ότι "επειδή είναι ένα όργανο μεγάλο και δυσκίνητο, η παραίτηση δεν έχει ακόμα σταλεί"!!! (πηγή: http://www.pontos-news.gr/article/129012/giannis-antoniadis-paraitithika-apo-tin-proedria-tis-poe ) Μήπως η πραγματική αιτία είναι ότι η ΔΙΣΥΠΕ θα κάνει άμεσα δεκτή την παραίτησή του και για αυτό δεν την υποβάλλει καθώς δεν ελέγχει εκεί τα πράγματα και φοβάται ότι αν δεν εκλεγεί βουλευτής θα μείνει χωρίς την θέση;

Αυτό βέβαια που πέτυχε ο Αντωνιάδης με τον τρόπο που ενεργεί ως πρόεδρος της ΠΟΕ είναι άλλη μία ηχηρή παραίτηση μέλους του συμβουλίου, του Λάζαρου Κουμπουλίδη στα τέλη του Νοεμβρίου, ο οποίος τον κατηγορεί ότι εφαρμόζει το “Νέο Δόγμα: «Όποιος παρεκκλίνει της πορείας, κατέρχεται του Οχήματος»!!!” και του προσάπτει ότι δεν δέχεται γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους η οποία έχει κρίνει παράνομη την διοίκηση του ιδρύματος «Παναγία Σουμελά». (πηγή: http://epontos.blogspot.gr/2014/11/Pontos-POE.html )

Δημοσίευση σχολίου