ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΟΪΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Το είδαμε κι αυτό από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πολυποτάμου Σαμπαλή Αθανάσιο.
Ανακοίνωσε τη διενέργεια λαϊκής συνέλευσης στον Πολυπόταμο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 7.30 το απόγευμα και την ίδια ακριβώς ώρα μας ανακοινώθηκε από τον τοπικό σύμβουλο Σπύρο Πέτρου ότι «το μαγαζί έκλεισε».

Παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι βρίσκονταν στον προκαθορισμένο χώρο, ειρωνικά προφασίστηκαν ότι το τρένο περνάει συγκεκριμένη ώρα  και αν δεν βρει επιβάτη φεύγει.
Το τρένο όμως στον Πολυπόταμο το χάσαμε εδώ και πολύ καιρό.
Όταν εκλέχθηκε Πρόεδρος ο κ. Σαμπαλής.
Δίχασε το χωριό μας, αποκλείει τους μη αρεστούς από τα πάντα και συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας.
Το χωριό δεν είναι ιδιοκτησία του ούτε και οι κάτοικοι του, που τους αντιμετωπίζει με αλαζονεία και υπεροψία.

Το φρόνημα μας είναι ελεύθερο και δημοκρατικό και όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα του επιτρέψω να ευτελίζει ανθρώπινες αξίες και δημοκρατικές αρχές.  


                                                                                                       Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ


                        
                                                                                                   ΣΤΟΪΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ




3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Στις 19.35 βρίσκονταν στον προκαθορισμένο χώρο μόνο ο πρόεδρος, ο ένας από τους δύο τοπικούς συμβούλους (Πέτρου Σπύρος) και ένας ακόμα κάτοικος. Οι υπόλοιποι βρισκόμασταν στα καφενεία , το ίδιο και αυτός που έκανε την καταγγελία και θα έπρεπε να είναι πολύ νωρίτερα εκεί. Οσο για το πως συμπεριφέρεται ο πρόεδρος που είναι άψογος και για αυτό τον ξαναεπιλέξαμε το ξέρουμε εμεις καλύτερα και όχι ο Στόικος ! Είναι δίκαιος με όλους και κοντά σε όποιον χρειαστεί. όποιον και να ρωτήσεις στο χωριό θα στο πει εκτος από την παρέα αυτού που φωνάζει για άλλους λόγους.

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα δεν μιλάει για τον πρόεδρό μας! αυτός είναι άψογος και απόλυτα δημοκρατικός. ότι κάνει μας το ανακοινώνει. όλα είναι με αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου και δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα μας. όλοι οι κάτοικοι το βλέπουν. και στο διάστημα που είναι πρόεδρος έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα. κάνει γενικές συνελεύσεις κάθε χρόνο και δεν μαζεύεται πολύς κόσμος ( 10-20 άτομα) . και εχθές από ότι ξέρω ήταν τρία άτομα( ο πρόεδρος ένας σύμβουλος και ένας συγχωριανός) ενω ο στόικος ήταν στην καφετέρια με κάποιους άλλους και στις 7.35 έφυγαν από την αίθουσα αφού δεν πήγε κανείς άλλος και μετά βγήκαν από την καφετέρια λέγοντας ότι είχαν σκοπό να πάνε και άλλοι 5-6! αυτά που γράφτηκαν δεν ισχύουν καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΛΑΘΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΡΕΖΙΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου