Σ αυτή τη χώρα και σ αυτόν τον τόπο – τη Φλώρινα – το πλέον διαδεδομένο σύστημα, είναι το ρουφιανοσύστημα. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η προσφιλής τακτική, του τύπου διαίρει και βασίλευε.  
Aν κάποιος  δεν τους αρέσει βγάζουνε μία βρώμα, έναν ψίθυρο - θα έλεγα καλύτερα- για να τον απαξιώσουνε, να τον λοιδωρήσουνε και τα συναφή.

 Γιατί;
Επειδή δεν τον θέλουν οι βολεμένοι ρουφιάνοι!

 Γιατί δεν θέλουν κάποιον συνήθως οι ρουφιάνοι; Είναι πολύ απλό.

Ως ρουφιάνοι έχουν μάθει να βολεύονται. Πάντα στο δημόσιο, με λίγη δουλειά και πολλά «καρφώματα» για όποιον θέλει να δουλέψει, να προσφέρει ή για όποιον έχει άποψη.

Ένα τέτοιο ρουφιανοσύστημα, φαίνεται πως έχει στήσει τα πλοκάμια του εντός ή εκτός του Γ.Ν.Φ - δεν ξέρουμε -  που σπέρνει φήμες πως  οι γιατροί στο νοσοκομείο Φλώρινας και ειδικότερα στη Νεφρολογική κλινική φεύγουν , επειδή –λένε – πως  η νεφρολόγος Ρένα Βασιλείου τους απωθεί!

Εμείς εντοπίσαμε τους γιατρούς που έχουν περάσει από τη Νεφρολογική Κλινική επί «βασιλείας « Ρένας Βασιλείου και μάθαμε γιατί έφυγαν..

Ο  κος Ζιώκος Δημήτρης,  ειδικός ιατρός , ο οποίος ήρθε στην ΜΤΝ με τη διάθεση να μείνει μόνιμα, αφού έμεινε τουλάχιστον 1,5 χρόνο στην μονάδα αιμοκάθαρσης.  

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ  να φύγει , διότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί η σύζυγός του μετά από μεγάλη σύγκρουση με τον Διευθυντή της Μ/Γ (εκκρεμεί ΕΔΕ ) κο Κοσκοσά.  
Η σύζυγος του κ. Ζιώκου είναι  η κ. Τένοβα. Η διαμάχη της με τον κ. Κοσκωσά επιβεβαιώνεται μέσα από τα πολλά σχόλια που έχουμε λάβει και έχουμε αναρτήσει σε προηγούμενα δημοσιεύματα.  Και εκείνη ήταν  μόνη της για 2 χρόνια και κρατούσε ολόκληρη κλινική ( είχε κάνει υπερήχους εθελοντικά σε όλες τις Πρέσπες !) . Επίσης και η κ. Τένοβα  είχε δεχθεί αναφορά από ΟΛΕΣ τις μαίες/νοσηλεύτριες της κλινικής της. 
Ο κος Κοσκοσάς , από όσα λέγονται , έχει πρόβλημα σοβαρό και με τον δεύτερο Γυναικολόγο του , τον κο Τσινέκε, και μάλιστα σοβαρό. 

Ο κος Ζιώκος  παραιτήθηκε κι αυτός κι έφυγε από την Φλώρινα που την αγαπούσε, με μεγάλη του λύπη. Όπως λένε,  ήταν ένα εξαιρετικό άτομο , με ήθος και αγάπη στην ιατρική, αλλά και αυτός είχε κάποια προβλήματα με τις νοσηλεύτριες.

Ο 2ος ειδικός ιατρός της ΜΤΝ , ο κος Αλεξάκης Γεώργιος ,ήταν ειδικός Παθολόγος εξ Αθηνών. Συνεργάστηκε 1 χρόνο στη νεφρολογική κλινική.  Με τη κ. Βασιλείου είχανε  τις συνηθισμένες εντάσεις και συμφιλιώσεις  που έχουν όλοι όσοι εργάζονται σε απαιτητικά και δύσκολα τμήματα. Ο  κ. Αλεξάκης  έφυγε από την Φλώρινα αναζητώντας αλλού την τύχη του. 
Κακοήθεις διέσπειραν ότι έφυγε εξαιτίας της κ. Βασιλείου και ότι την κατήγγειλε στον Ιατρικό Σύλλογο.  
Ουδέποτε φυσικά ο κ Αλεξάκης κατήγγειλε τη κ. Βασιλείου στον Ιατρικό Σύλλογο.  

Ο 3ος ιατρός , η κα Αθηνά Ευαγγέλου , ήταν η 1η Νεφρολόγος , επικουρική που ήλθε στην Μονάδα. Συνεργάστηκε εξαιρετικά με τη κ. Βασιλείου για 1 έτος( όπως παραδέχθηκε στην τηλεφωνική αλλά και στην απευθείας συνάντηση μαζί της ), η οποία αποφάσισε να ιδιωτεύσει όπως και πολλοί Φλωρινιώτες. 
Διατηρούν εξαιρετική συναδελφική και φιλική σχέση με την κα Βασιλείου και τις προάλλες τις συναντήσαμε να πίνουν καφέ στις όχθες του Σακουλέβα. Η κ. Ευαγγέλου λέει χαρακτηριστικά πως η κ. Βασιλείου είναι ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ! 

Η 4η ιατρός , η κα Σκουλαροπούλου ,  διαμένει μόνιμα στην Έδεσσα , κάνει 160χλμ για να έρθει εδώ να εφημερεύσει και να διαμένει σε πλήρως ακατάλληλο χώρο εφημέρευσης ( το γραφείο στο υπόγειο που μυρίζει μούχλα) και έχει κουρασθεί πάρα πολύ (παρόλα τα ρεπό που παίρνει και την άδεια της την κανονική). 
Οι μετακινήσεις την έχουν εξαντλήσει μαζί με την δουλειά του τμήματος η οποία είναι πολύ και απαιτητική . Για ποιό λόγο να μείνει εφόσον πληρώνει και από την τσέπη της για την μετακίνηση της και το τμήμα έχει ανάγκη από 3 ιατρούς και έχει αυξημένο φόρτο ; Ετοιμάζεται να φύγει τον Ιούλιο και η μονάδα θα μείνει με έναν γιατρό.

Η κ. Όλγα Τσαχουρίδου – Παθολόγος και η. Γεωργία Πανισόη (ανανέωσε την θητεία της για 2 έτη για να παραμείνει δίπλα στην κα Βασιλείου )– Παιδίατρος έκαναν το αγροτικό τους και λένε τα καλύτερα λόγια για τη κ. Ρένα Βασιλείου.

Άπαντες εξακολουθούν να έχουν  σχέση με τη κ. Βασιλείου αλλά όχι και με το υπόλοιπο ΓΝΦ…

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ένα από τα γραπτά σημειώματα που λάβαμε από τους γιατρούς, το οποίο είναι χαρακτηριστικό και αντιπροσωπευτικό όλων .

Λέγομαι Δημήτριος  Ζιώκος, είμαι  ιατρός με ειδικότητα την Γενική Ιατρική και συνεργάστηκα με την κα Βασιλείου για περίπου 2 χρόνια .                                               
Οι εντυπώσεις μου από αυτή τη συνεργασία είναι οι καλύτερες. H κα Βασιλείου είναι ικανοτάτη ως ιατρός και ιδανική ως συνάδελφος. Πρόκειται για μια ιατρό που εργάζεται με ιδιαίτερο ζήλο ,αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα σε ένα τομέα όπως η Νεφρολογία που αποτελεί ένα κομμάτι της Ιατρικής που απαιτεί πολύ προσπάθεια ,μεγάλο ψυχικό σθένος λόγο της ιδιαιτερότητας των ασθενών και φοβερές γνώσεις τις οποίες η κα Βασιλείου κατέχει σε υπέρμετρο βαθμό .

Οι ασθενείς που συμμετείχαν στη διαδικασία της αιμοκάθαρσης βρισκόταν σε άριστη και σταθερή κατάσταση ,λόγο της θεραπείας που ρυθμιζόταν από την κα Βασιλείου ,πράγμα που είναι πολύ βασικό γι' αυτούς εξαιτίας της βαρύτητας της κατάστασης τους καθώς και των πολλών ανεπιθύμητων συμπτωμάτων που συμβαίνουν κατά τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης και τα όποια ήταν ελάχιστα στη συγκεκριμένη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού .

Εκτός από τους αυτοκαθαιρούμενους ασθενείς η κα Βασιλείου παρακολουθεί και άλλους 200 εξωτερικούς ασθενείς με διάφορες νεφρικές νόσους ,με τον αριθμό αυτών να αυξάνεται συνεχώς πράγμα που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη βαρύ πρόγραμμα της .
Παρόλα αυτά η κα Βασιλείου τα καταφέρνει περίφημα αφού πρόκειται για ιατρό υψηλότατου επιπέδου .

Ως συνάδελφος η κα Βασιλείου είναι ιδανική αφού κατά τα 2 χρόνια της συνεργασίας μας ήταν συνέχεια στο πλευρό μου 24 ώρες το 24ωρο και με βοηθούσε πάντα με τις γνώσεις της σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετώπιζα .Είχαμε μια άριστη επαγγελματική σχέση με σεβασμό ,συναδελφικότητα  και αλληλεγγύη πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι η κα Βασιλείου αποτελεί ένα υπόδειγμα ιατρού με ιδιαίτερες ικανότητες και γνώσεις ,δουλεύει με φοβερό πάθος και εξαιρετικό ήθος και αποτελεί την όαση μέσα σε αυτό το νοσοκομείο.

............................................

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να συμπληρώσουμε και το σημείωμα που λάβαμε από τον κ. Γ.  Αλεξάκη - Παθολόγο, καθ υπόδειξην αναγνώστη μας-  βλέπε σχόλιο -  που τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του και την παρατήρηση. Επιβεβαιώνονται  για μία ακόμα φορά οι κακές φήμες και η δική σας ανάγκη αγαπητοί αναγνώστες για να φανεί η αλήθεια! 


Oνομάζομαι Αλεξάκης Γεώργιος και είμαι ειδικός Παθολόγος. 
Συνεργάστηκα με τη νεφρολόγο  κ.  Ειρήνη Βασιλείου στη Νεφρολογική Κλινική Φλώρινας κατά το χρονικό διάστημα  10-10-2012 έως 10-10-2013.  

Οι εντυπώσεις μου από τη συνεργασία μαζί της συνιστούν μία πολύτιμη εμπειρία για το πώς δύο άνθρωποι – επιστήμονες,  καταφέρνουν μέσα από δημιουργικές συγκρούσεις να συνεργάζονται επωφελώς για τους ασθενείς.
Αυτό απαιτεί γνώσεις  και ωριμότητα, αποφασιστικότητα , πρόγραμμα και στόχους και ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη για την επιστήμη και τους ασθενείς.

Η κ. Βασιλείου συνδυάζει επιτυχώς τα παραπάνω, γεγονός που την καθιστά και την χαρακτηρίζει ιδιαιτέρως απαιτητική και συγχρόνως χρήσιμη και αναγκαία για τον τομέα που επέλεξε να υπηρετήσει, για τους συνεργάτες και τους ασθενείς της.

Ως εκ τούτου, αισθάνομαι προνομιούχος που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε δημιουργικά, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον και με ιδιαίτερους ασθενείς, με αλληλεγγύη και συναδελφικότητα.

Ουδέποτε την κατήγγειλα στον Ιατρικό Σύλλογο και το θεωρώ αστείο να επιμείνω σ αυτό το σημείο.

Της εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχεια, με το ίδιο σθένος και πάθος. 

........................................ 

Είναι προφανές αγαπητοί αναγνώστες,  πως κάποιοι –ες  επιχειρούν να καλλιεργήσουν εντυπώσεις ίσως για να δικαιολογήσουν τυχόν ευθύνες σε περίπτωση ή μη  ανεύρεσης ιατρού.
Οι ρουφιάνοι λοιπόν, ας κάνουν καμία δουλειά, πιο δημιουργική, διότι ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Ντόρη Κουτουράτσα

Η συνέχεια στο επόμενο Μέρος 10ο - Τι θα γίνει τελικά στη Νεφρολογική Κλινική Φλώρινας; 



37 comments :

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Κουτουράτσα με τα όσα αναφέρετε διαπίστωσα ότι γίνεται στην κυριολεξία ο κακός χαμός στο νοσοκομείο.


Θυμάμαι στην συγκέντρωση του περασμένου Σεπτεμβρίου όπου πήγα ανάμεσα στους πολλούς ομιλητές ένα αντιδήμαρχο που με αυστηρότατο τόνο της φωνής του είπε επι λέξη..

...όποιος τολμήσει να πειράξει το νοσοκομείο θα του κόψουμε τα χέρια ( δεν θυμάμαι αν είπε και τα πόδια ) ..

.ο κύριος αυτός τι άποψη σαν αντιδήμαρχος της Φλώρινας έχει σήμερα όπως και όλοι οι προλαλίσαντες τότε για τα όσα αναφέρεστε ;;;;; Σιωπής Ιχθύων ;;; Από εσάς και από την κυρία νεφρολόγο περιμένουν να ενημερωθούν;;; Δεν τους απασχολεί η υγεία των δημοτών τους ;;;; Γιατί άραγε;;;; αναρωτιέμαι συχνά...

¨Ηδη όπως περιγράφετε η νεφρολογική κλινική παρουσιάζει την εικόνα που παρουσιάζει , μία νεφρολόγος δίνει μάχες να την κρατήσει στην ζωή ...γιατροί αν και προσλαμβάνονται δεν έρχοντε...και όλα όσα αναφέρεστε/...

Θα θέλαμε την άποψη εκείνου του αντιδήμαρχου για το θέμα που απ ότι πληροφορήθηκα τυγχάνει και συγγενικός του νέου Μητροπολίτη καλαμαριάς νεας κρήνης κλπ

.... Ποιανής πρέπει να της κόψει τα χέρια ή τα πόδια σαν Καλός Χριστιανός που είναι ;;;;

Της νεφρολόγου;;;; με τίποτα γιατί δίνει μάχες για τους ασθενείς της ...

Μήπως κάποιας που έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη έστω από αξιοπρέπεια στις 31 Μαίου σύμφωνα με την εντολή του ίδιου του Υπουργου Υγείας ;;; που τυγχάνει της ίδιας παρατάξεως με τον αντιδήμαρχο Φλώρινας που "θα έκοβε χέρια" ;;;;;

Κυρία Κουτουράτσα τα συγχαρητήρια για την έρευνα σας είναι δεδομένα. Για τους υπόλοιπους τους;;;;;;;..άς πάνε να κάνουν Μεγάλες Μετάνοιες στον Πνευματικό τους Πατέρα για το σιωπηλό έγκλημα που συντελείται από την Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Α τους...μόνο για επιστολές και ευχολόγια δυστυχώς αποδείχθηκαν ότι είναι ικανοί ..παραπέρα τίποτα δυστυχώς ...

Ο Θεός να μας προστατεύει από Θεούς και πολλούς Δαίμονες και είς Έτη πολλά ./...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη γιατρό και είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να έχουμε τέτοιους γιατρούς στην πόλη μας...Σας ευχαριστούμε κα Βασιλείου για τους αγώνες και την υπομονή σας...

Μπράβο και στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ της , γιατί είναι γνωστή η φαγωμάρα μεταξύ των συναδέλφων της ...

Έχουμε λοιπόν ένα διαμάντι στην πόλη μας και δεν το γνωρίζαμε ως τώρα ...!!!!!
ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ Ως ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.



Ανώνυμος είπε...

Ρουφιάνος ρουφιάνου μάτι δεν βγάζει.Γι αυτό όλοι μαζί θα πέσουνε.Από τους δικούς τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αλεξάκης έχει στείλει σημείωμα; Αν έχει στείλει είναι σημαντικό να το συμπεριλάβετε και αυτό για να βουλώσουν τα στόματα, που λένε πως ο Αλεξάκης δεν θέλει να δεί ζωγραφιστή τη Βασιλείου!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη σ ευχαριστούμε για τη παρατήρηση . Το δημοσιεύουμε αμέσως

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

το σημείωμα του κ. Αλεξάκη το έχω ανεβάσει για να συμπληρώσω το δημοσίευμα, σας το ανεβάζω και ως σχόλιο παρακάτω

Γεώργιος Αλεξάκης - Ειδικός Παθολόγος είπε...

Oνομάζομαι Αλεξάκης Γεώργιος και είμαι ειδικός Παθολόγος.
Συνεργάστηκα με τη νεφρολόγο κ. Ειρήνη Βασιλείου στη Νεφρολογική Κλινική Φλώρινας κατά το χρονικό διάστημα 10-10-2012 έως 10-10-2013.

Οι εντυπώσεις μου από τη συνεργασία μαζί της συνιστούν μία πολύτιμη εμπειρία για το πώς δύο άνθρωποι – επιστήμονες, καταφέρνουν μέσα από δημιουργικές συγκρούσεις να συνεργάζονται επωφελώς για τους ασθενείς.
Αυτό απαιτεί γνώσεις και ωριμότητα, αποφασιστικότητα , πρόγραμμα και στόχους και ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη για την επιστήμη και τους ασθενείς.

Η κ. Βασιλείου συνδυάζει επιτυχώς τα παραπάνω, γεγονός που την καθιστά και την χαρακτηρίζει ιδιαιτέρως απαιτητική και συγχρόνως χρήσιμη και αναγκαία για τον τομέα που επέλεξε να υπηρετήσει, για τους συνεργάτες και τους ασθενείς της.

Ως εκ τούτου, αισθάνομαι προνομιούχος που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε δημιουργικά, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον και με ιδιαίτερους ασθενείς, με αλληλεγγύη και συναδελφικότητα.

Ουδέποτε την κατήγγειλα στον Ιατρικό Σύλλογο και το θεωρώ αστείο να επιμείνω σ αυτό το σημείο.

Της εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχεια, με το ίδιο σθένος και πάθος.

Ανώνυμος είπε...

Άει τώρα να δούμε ποιά άλλη ίντριγκα θα ξεπατικώσουν οι νοσοκόμες από τις σαπουνόπερες που βλέπουν.Ποιόν άλλον διώχνει η Βασιλείου από το νοσοκομείο;Μήπως φταίει και για το ύψος του χορταριού στον κήπο με το εκκλησάκι;

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε έχουμε τέτοιους γιατρούς στο νοσοκομείο μας και τρέχουμε δεξιά και αριστερά;Γιατί δε μας τα λένε αυτά και μας τρομοκρατούν ότι μόνο οι άσχετοι μαζεύτηκαν εκεί μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι οι καλοί γιατροί φεύγουν όλοι από την Φλώρινα ή ιδιωτεύουν.
Να τώρα ένα λαμπρό παράδειγμα ενός νέου ανθρώπου που αποφασίζει με θυσία καταλαβαίνω,να υπηρετήσει το λειτούργημα του,σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα δύσκολο στα μνημονιακά μας χρόνια.
Κουράγιο κα Βασιλείου,καλή δύναμη και εύχομαι να διατηρήσετε τον ιδεαλισμό σας ακέραιο,προσφέροντας πάντα στους ασθενείς σας.Μή δίνετε σημασία στον πόλεμο που σας γίνεται , όσο μπορείτε.Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή την κοινωνία που να θέλει να προσφέρει και να μη γίνει στόχος όλων αυτών που υπηρετούν ένα σάπιο σύστημα.
Συνεχίστε τον αγώνα σας και θα δικαιωθείτε.Ακούστε με, έχω περάσει κι εγώ πολλά.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΤΕΝΟΒΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΣΟ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΝΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΝΕΚΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;ΚΑ ΝΤΟΡΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Μονο εαν εμφανιστειτε ως ασθενης -ή ως γιατρος-και μονο απο κατ'ίδιαν εμπειρια -θα εχετε το δικαιωμα να μιλατε για τις ''αρετες'' της κ. Βασιλειου!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή με ρουφιανιλίκια να διασύρονται καλοί και άξιοι επιστήμονες από συμπλεγματικά άτομα.Στην Ελλαδίτσα μας όμως και στη Φλώρινα θέλουμε να ψοφήσουν οι κατσίκες ολονών!

Ανώνυμος είπε...

4.50 Ποιός ή ποιά είσαι εσύ που υπαγορεύεις στη κοινή γνώμη να έχει δικαίωμα σχολιασμού; Γιατί φοβάσαι να μας πεις το όνομά σου; Γιατί παραλείπεις τις νοσηλεύτριες; Μήπως είσαι νοσηλεύτρια και δεν θέλεις να καρφωθείς και επιτρέπεις μόνο σε γιατρούς και ασθενείς να έχουν άποψη για τις αρετές της κ. Βασιλείου; Άσε σας πήραμε χαμπάρι .

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο 4.50.Όλοι στην πόλη μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το επιστημονικό της επίπεδο.Κι εγώ που είμαι κάτοικος εξωτερικού και ήρθα για λίγες μέρες μόνο ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μεγάλο μπορώ να πω,γιατί σε ελάχιστο χρόνο,κι ενώ πρώτη φορά την έβλεπα,μου διέγνωσε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.Χάρη στην παρέμβαση της έκανα άμεσες ενέργειες και αντιμετώπισα το πρόβλημα μου έγκαιρα.Νομίζω ότι το επίπεδο της ιατρικής της δεν είναι για την Φλώρινα.Είμαι σίγουρη ότι ο 4.50 δεν έχει προσωπική εμπειρία από τις ικανότητες της.Γιατί αν έχει και διατηρεί αυτή την στάση μάλλον κάποια βλακεία θα της ζήτησε( τα συνηθίζουμε αυτά εδώ) ή είναι βαλτός.

Ανώνυμος είπε...

Έχω περάσει κι εγώ από τα εξωτερικά ιατρείατης νεφρολογικής κλινικής και η κα Βασιλείου φρόντισε τον πατέρα μου σαν δικό της άνθρωπο.Παρόλο που είχε καρκίνο τον κράτησε δυό χρόνια στη ζωή και μας βοήθησε πάρα πολύ με όσα προβλήματα αντιμετωπίσαμε.Να είναι καλά !

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχει ο 4.50, κάτω από τα σημειώματα των γιατρών που την επαινούν γράφει την κακία του.Τώρα εμένα γιατί μου θύμισε ο 4.50 τον τρόπο γραφής της ανώνυμης επιστολής δεν ξέρω.Μήπως νομίζει ο 4.50 ότι και τα σημειώματα τα γράφει...μόνη της η κα Βασιλείου ....!!!!!!!!! Κα Κρουά εσείς τι λέτε ;

Ανώνυμος είπε...

Μείναν 27 γιατροί στο νοσοκομείο της Φλώρινας...ΜΟΝΟ...
Βάζω στοίχημα ότι ζήτημα να χει θέμα με 2-3 η κα Βασιλείου από τους γιατρούς,που δυστυχώς έχουμε και οι υπόλοιποι.
Με αυτά και με αυτά έχουμε μείνει μόνο με 27 γιατρούς .Στο στόχαστρο έχετε τώρα τη Βασιλείου, τον Ιωάννου και τους παιδιάτρους,και τον Τσινέκε.Για τον Διευθυντή της Παθολογικής γιατί δεν κάνετε τίποτα ας πούμε;Εκείνος είναι ικανός να διευθύνει την κλινική του;Γιατί δεν φέρνετε άλλον;Ή μήπως αυτόν τον πήρατε με το μέρος σας;
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΘΑΡΣΗ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ...
Ένας συνάδελφος από κλινική με τρεις γιατρούς...που έχει ΑΡΙΣΤΗ γνώμη και συνεργασία και έρχεται και ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η παθολογική δουλεύει χάλια.Εκεί για το διευθυντή γιατί δε λέτε κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής καλύτερος είναι;Για τα μάτια του κόσμου έχομε ορθοπεδική.Τρέχομε στο Μποδοσάκειο.Αυτόν γιατί δεν τον πειράζει κανένας;Με το Λέπε τσούπε όλη την ώρα στις γιαγιάδες και τος χτυπάει στην πλάτη.Α ρε Γιασημακόπουλος που σας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το νοσοκομείο κουμάντο κάνουν οι νοσοκόμες.Πάρτε το είδηση.Δεν τολμάς να τις μιλήσεις στα εξωτερικά ιατρεία και σε βάζουν στο μάτι και σε κυνηγάν.Θέλουν γιατρούς διαχειρίσιμους,να μην έχουν άποψη καιμκυρίως να μην εναι καλύτεροι από αυτούς που ήδη έχουν εδραιωθεί στο νοσοκομείο.Ένας από αυτούς που έφυγαν.

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι ψέματα ότι την κατήγγειλε στο Σύλλογο τους και είναι ψέματα ότι οι γιατροί φεύγουν εξαιτίας της γιατί να είναι αλήθεια τα άλλα;Ποιός ή ποιοί έχουν συμφέρον να ψεύδονται εναντίον της;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Ορθή η παρατήρησή σου 1.26 . Αυτό είναι το ζητούμενο . Γιατί τέτοιο κυνήγι στη Ρένα Βασιλείου; Τελικά αυτή κυνηγάνε ή εμμέσως προσπαθούν να αποδυναμώσουν τη νεφρολογική κλινική;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Τα σχόλιά σας αγαπητοί αναγνώστες για τον συγχωρεμένο τον κ. Χ΄΄Κωνσταντίνου δεν θα τα δημοσιεύσουμε. Ο άνθρωπος είναι νεκρός και θεωρούμε πως είναι ύβρις. Φυσικά και θα τα προωθήσουμε ειδικότερα , και σας ευχαριστούμε. Ελπίζουμε στη κατανόησή σας .

Ανώνυμος είπε...

για ελάτε παλληκάρια, επώνυμοι και ανώνυμοι σχολιαστές, να καταθέσετε ενόρκως, οι ΕΔΕ τρέχουν, η Εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη... για να διαφωτιστεί πλήρως η υπόθεση

Ανώνυμος είπε...

στην ΕΔΕ καραγκιοζλίκι να έρθουμε; Όπου ένας γυναικολόγος κάνει ΕΔΕ για μία νεφρολόγο. Και ο γυναικολόγος έχει ΕΔΕ που εκκρεμούν και γι αυτόν; Στην κ. εισαγγελέα και βέβαια θα πάμε.

Ανώνυμος είπε...

ψυχραιμία αγαπητή 1:25, ψυχραιμία

Ανώνυμος είπε...

1.38 θα ήθελες να σου δείξω το φύλο μου; Θα υποστείς όμως και τις συνέπειες. Εκτός κι αν πας γυρεύοντας . .. Πολύ εξυπνάδα πουλάτε εκεί πάνω!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΛΛΑΚΙΑ!!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΊΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚΑΝ!!!ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝ ΟΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΤΗΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΒΡΩΜΕΡΕΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΑΙΔΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται πως οι νοσοκόμες έγιναν νεφρολόγες!!!! και μάλλον δεν δέχονται παρατηρήσεις από νεφρολόγο!!! ίσως θέλουν ασθενείς με κλειστά μάτια επειδή δεν έχουν μάθει να ελέγχονται από κανέναν. Προφανώς τους την έχει βαρέσει και η 5η βάρδια διότι θα ήθελαν τη νεφρολογική μαγαζάκι , που κλείνει νωρίς το απόγευμα. Βρήκαν να λένε για τη Βασιλείου, διότι αν φύγει η Βασιλείου , θα κλείσει η νεφρολογική!!! ή θα υπολειτουργεί με γιατρούς από δω και απο κει! Το θέμα δεν είναι μόνο οι νοσοκόμες. Είναι η διοίκηση που επιτρέπει να γίνονται όσα γίνονται. Λένε πως η διοικήτρια, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να ρωτάει τι ωρα τελείωσαν οι νοσοκόμες! Για τους ασθενείς γιατί δεν ρωτάει; Αν δεν ισχύει το παραπάνω , παρακαλώ διαψεύστε με. Οι φήμες οργιάζουν!!! Ξύπνα Βουλάρα!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Που να χτυπιέστε καταίς η Βασιλείου δεν φεύγει.Το πολύ πολύ να ανοίξει ιατρείο έξω.Ή να έρθει σαν διοικήτρια σε λίγο.Να σας πάει κότες.Φαντάζεστε να σας είναι και διοικήτρια;Ε ρε γλέντια.

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολήστε με τη Βουλάρα;Αυτή είναι μακρινό παρελθόν.Ο νέος έχει σημασία να είναι σωστός.Να βάλει μια τάξη εκεί μέσα.Τι θες κυρά μου;Να κάααααααθεσαι;Σπίτι σου να τυλίγεις ντολμαδάκια.Να έρθουν νέα παιδιά με όρεξη να προσφέρουω.Φτάνει πια με τους δεινόσαυρους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Η Βουλάρα αν ήταν να ξυπνήσει θα ξυπνούσε πριν έρθει στο νοσοκομείο.Πού πας κυρά μου;Το ξέρεις το αντικείμενο;όλους για χαζούς τους περνάς.Τσιγαράκι στο γραφείο,νυχάκι κατακόκκινο και ύφος σαράντα καρδιναλίων.Αει μαρή.Που μου θελες και δόξες.@@@@@@.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ.ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΙ ΑΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ; ΚΙ ΑΝ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΝ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ;ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΕ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Hλίθιοι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! Ένας ή μία ομάδα ανθρώπων φαίνεται πως έχουν εισβάλλει και στη κοινωνία αλλά και στο Γ.Ν.Φ . Ο κάθε εχέφρων άνθρωπος αναρωτιέται που στόχευε ο ηλίθιος και επικίνδυνος ανώνυμος. Στη γιατρό ή στη νεφρολογική κλινική; Η γιατρός΄έχει πληγεί κατάφορα- είναι γεγονός - και μπράβο της που αντέχει και εμμέσως και η νεφρολογική κλινική. Τελικα ποιός μπορεί να μας προστατεύσει από τους ηλιθίους;

Ανώνυμος είπε...

Κανένας.Κανένας δεν μπορεί να μας προστατεύσει από τους ηλίθιους.

Δημοσίευση σχολίου