11:00 π.μ.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΑΝTIO ΣΥΡΙΖΑ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |











 Ο ΣΥΡΙΖΑ, για μία ακόμα φορά, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πόσο αδέξιες κινήσεις κάνει!   Και τη στραβή του την έκανε! και δημιουργεί πόλεμο εκ των έσω! Κοινώς ροκανίζει τα πόδια του!

"Φύτεψε" δεύτερο στη λίστα , τον Βαγγέλη Γκέκτση, στη θέση της Πέτυ Πέρκα. η οποία θυσίασε!!! τη προοπτική της βουλευτικής θέσης, ως Γ.Γ του Υπουργείου Μεταφορών και τώρα δεν μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές, Ή μήπως δεν την θυσίασε και έβαλε τον Γκεκτση να της την κρατάει ζεστή!

Ως εκ τούτου, είναι πολύ φυσικό να τα "πάρει" στο κρανίο ο Σάββας Σαπαλίδης και να αποχωρήσει όχι μόνο από το ψηφοδέλτιο,αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τον νούμερο 1 αγωνιστή του τον Σάββα Σαπαλίδη, ο  οποίος Σάββας στη τελική έχει εξελιχθεί ως αυτόνομη δύναμη, με ένα ενδιαφέρον πλαφόν ψήφων και  ψηφοφόρους, οι οποίοι τιμούν τη κάθε  προσπάθεια που κάνει για τον τόπο, αναγνωρίζουν τις παγίδες που του στήνει το σύστημα και τον εμπιστεύονται.

Το μόνο που απομένει στον ΣΥΡΙΖΑ , είνα να  δώσει το αγώνα του για τα ωραία μάτια της Πέτυ Πέρκα με πρωτοπαλλίκαρο Βαγγέλη Γκέκτση!

Η Άννα Σπίρτου - σπίρτο αναμμένο - την ψυλιάστηκε εγκαίρως και την έκανε και αυτή για Λαφαζάνη μάλλον μερια, και έχασε και από κει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σέλτσας, μάλλον θα μείνει με το όνειρο της φθινοπωρινής νυκτός να ξαναείναι βουλευτής !


7 comments :

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα εκανε ο κ. Σαπαλδης και παρατήθηκε και απο το ψηφοδελτιο αλλα και απο το κομμα ,,,,, παντος πρεπει να τονισω οτι ο κ Σαπαλιδης παραιτηθήκε πριν απο την ανακηνωση απο την Ν.Ε του συριζα για την σειρα των ονοματων του ψηφοδελτίου ,,, κατι που δειχνει οτι τα αίτια της παραίτησης ειναι πολυ πιο σημαντικά απο την σειρα των ονομάτων ,,,,,

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Το σχόλιο που αναφέρετε στη σύζυγο του κ. Σαπαλίδη είναι ανυπόστατο και ως εκ τούτου δεν δημοσιεύετε/ Η σύζθγος του κ. Σαπαλίδη δεν εργάστηκε ποτέ στην ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ . Να μην γράφετε ότι σας κατεβαίνει /

Ανώνυμος είπε...

This is the end .. THE DOORS ......

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά, πολύ ησυχία...Δεν υπάρχουν άλλα δάκρυα για τον Σαββα;

Ανώνυμος είπε...

Τον Σάββα μην τον κλαίς. Κλαψε για το χάλι σου.

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Κουτουρατσα.Δεν ειναι ανυποστατο το σχολιο αναγνωστη σας για την κ.Σαπαλιδου.Η κυρια Σαπαλιδου εργαζεται στην ΕΡΑ Φλωρινας και ειναι συζυγος του αδελφου του.Οφειλατε αυτο τουλαχιστο να το γνωριζετε.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Δεν είναι όμως η σύζυγος του κ. Σάββα Σαπαλίδη αυτή που εργάζεται στην ΕΡΑ. Αυτό έπρεπε να το γνωρίζει όποιος έκανε το σχόλιο.Δεν θα ασχολούμαστε με ότι κατεβαίνει στον καθένα που κάθετε σε έναν υπολογιστή και γράφει , έτσι για να γράφει

Δημοσίευση σχολίου