Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Δικαιολογίες υπάρχουν πάντα και για τα πάντα. 
Έσπευσε λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Φλώρινας κ. Νίκος Μουρατίδης , να δικαιολογηθεί για τη κακή κατάσταση στους δρόμους της Φλώρινας, γεγονός το οποίο κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Χάτζιος . 
Τα συμπεράσματα δικά σας από την επιστολή που ακολουθεί , 




Κύριε Χάτζιο,
Λυπούμαστε πολύ που παραλάβαμε αυτή την επιστολή από Έλληνα πολίτη και δημότη Φλώρινας, διότι από το περιεχόμενό της καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο αποστολέας αγνοεί τις αντικειμενικές συνθήκες της πατρίδας μας την τρέχουσα συγκυρία. Είναι γνωστό σε όλους ότι έχουν επιβληθεί τα capital controls στην Ελλάδα και οι επιχειρηματίες ασφαλτικών αδυνατούν να εισάγουν την πρώτη ύλη του ασφαλτομίγματος.
Σας ενημερώνουμε ότι τον Σεπτέμβριο, μόλις βελτιώθηκε το θέμα εισαγωγής προϊόντων και κατάφεραν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες να μας προμηθεύσουν με ψυχρή άσφαλτο, προχωρήσαμε στην επισκευή και συντήρηση των κατεστραμμένων σημείων του οδοστρώματος (λακούβες), με τις δυνατότητες του εργατικού προσωπικού που έχουμε ως Δήμος Φλώρινας. Ως ενεργός πολίτης και αιρετό μέλος του Δήμου Φλώρινας σίγουρα γνωρίζετε ότι εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, ο Δήμος μπορεί να διαθέσει μόνο τρεις υπαλλήλους για την επισκευή του οδοστρώματος. Επίσης η έλλειψη κρατικής επιχορήγησης προς τους Δήμους και η μείωση των ΚΑΠ δεν παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας διαγωνισμού για την καθολική αποκατάσταση του προβλήματος. Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι οι μεγάλες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Φλώρινας κρίνονται ασύμφορες και αναποτελεσματικές, καθώς η έναρξη κατασκευής του έργου της τηλεθέρμανσης απαιτεί την εκσκαφή όλων των δρόμων για την τοποθέτηση των αγωγών διανομής θερμού ύδατος στις οικοδομές.
Παρ’όλα αυτά ο Δήμος Φλώρινας με τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτει προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας
Νικόλαος Μουρατίδης 

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Δεν βουλώνουν τρύπες αλλά παρά τα capital controls κλείνουν λογαριασμούς.
Οι εκλεκτοί που προσλήφθηκαν με απευθείας ανάθεση στα ΚΔΑΠ περιλαμβάνουν παιδιά και συγγενείς δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του Βοσκόπουλου. Ανάμεσά τους η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΡ. ΕΛΕΝΗ (υπ. Δημοτική Σύμβουλος), η ΤΣΙΟΥΛΗ ΣΤΥΛ. ΣΤΥΛΙΑΝΗ (υπ. Σύμβουλος ΤΚ Δροσοπηγής), και η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ (ανηψιά του Αντιδημάρχου Α.Αριστίδου). Επιχειρήθηκε να προσληφθεί και η ΣΙΠΚΑ ΑΝΤ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ (κόρη του Δημοτικού Συμβούλου Α.Σίπτκα) αλλά προέκυψε κώλυμα.

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%94%CE%96%CE%93%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%A5%CE%974?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A84%CE%A96%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%92%CE%A5%CE%A4?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/753%CE%94%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%A1%CE%A3%CE%A1?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/7%CE%98%CE%976%CE%A9%CE%97%CE%99-%CE%9C%CE%A3%CE%97

Ανώνυμος είπε...

Ασε τώρα Κρουα το θάψιμο και μην μας λές για την αντιπολίτευση του Στάθη Ασπρίδη που βόλεψα γενεές δεκατέσσερις. Για να μην βγάλουμε την λίστα με τα ρουσφέτια των αρχόντων της πελατειακής σχέσης και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σας.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

και γιατί δεν το κάνεις; γιατί κρύβεσαι πίσω από ανωνυμία; Σου λείπει το θάρρος ή είσαι ένα συνηθισμένο ρουφιανάκι;

Δημοσίευση σχολίου