2:47 μ.μ.

Ένας κι ένας!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

..Κάποτε έγραφα, για την δημοσιογραφία ..Όχι πως δεν τα πάω καλά! Αλλά έχω το γνώθι σαυτόν ! Τα ερασιτεχνικά μου λοιπόν δημοσιεύματα, εντοπίζουν και συνάμα ελέγχουν τον δημόσιο βίο, με μέτρο, και κριτήριο την αυστηρή και ευρύτερη παιδεία μου, και συστήνουν μαζί σας ένα είδος διαλογικής ή και αντιλογικής πολυφωνίας, την οποία φαίνεται πως επιζητούσαμε όλοι μας..

Αυτό κάναμε σχεδόν τρία χρόνια από την εφημερίδα μας, oι φίλοι κρουά – κρουά! Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα. Τον δημιουργικό μας διάλογο θα τον συνεχίσουμε! Θα στραγγίσουμε τις σκέψεις μας και θα απλώσουμε την άποψή μας. Καθαρά και έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες και ύβρεις.

Αυτοί είμαστε εμείς! Εφημερίδα και φίλοι κρουά–κρουά είμαστε ΕΝΑ!

Ένας κι ένας, συνθέτουμε την πιο ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, για να αναζητήσουμε την αλήθεια, να την γράψουμε και να την αναδείξουμε! Τον δρόμο τον ξέρουμε, το βήμα το έχουμε! Δίνουμε μαζί μία ακόμα ευκαιρία στο θάρρος και στην αλήθεια!

Ντόρη Κουτουράτσα

53 comments :

Ανώνυμος είπε...

Γερά με τσαμπουκά! Συνέχισε, όπως ξεκίνησες!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι ακόμα με το θάρρος σου να λες την αλήθεια τόσο απλά, ενώ εμείς φοβόμαστε να την ακουμπήσουμε γιατί μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα όταν την σκεφτόμαστε.
Καταλαβαίνω πως η ομολογία σου είναι η δικιά μας εξομολόγηση και επιτέλους κάποιος έπρεπε να την κάνει!
Στο έχω πει, όταν ξεκινούσες την εφημερίδα στο ξεναλέω και τώρα! Νάσαι καλά! Π.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπορούσα να περιμένω τίποτα λιγότερο από το blog της κρουά! Ρομαντισμό, βαθύ στοχασμό, αλλά και φονικό ένστικτο, όταν πρόκειται για τις ατασταλίες του δημόσιου βίου. Ρομαντικό το "ΥΠΟ ΤΑΣ ΦΙΛΥΡΑΣ", με γέμισε με μία γλυκειά νοσταλγία για την Φλώρινα που θυμάμαι με αγάπη και δεν υπάρχει πιά! Γρήγορα επανήλθα με "εκείνες τις απερίγραπτες ενάρξεις".. Δηλώνω παρών στους διαδικτυακούς διαλόγους και ετοιμοπόλεμος για τις διαδικτυακές λογομαχίες! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις χαιρετούρες, να περάσουμε στο κυρίως πιάτο! Ντόρη αργείς! Όχι τίποτα άλλο, μου έχει ανοίξει και η όρεξη!

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα με θάρρος όπως πάντα και εμείς θα σε στηρίξουμε στα δίκια

Παππούς

Ανώνυμος είπε...

Εκείνες οι απερίγραπτες ενάρξεις, μου έγιναν έμμονη ιδέα! Διατελώ εν αναμονή!Πέρνα στο παρασύνθημα!

papagr είπε...

Εχεις την πέννα Ντόρη!! dont worry !! θα τα πας και κεί καλά.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις και κάτι άλλο Ντόρη, ασυνήθιστο για γυναίκα, όλο και σπάνιο για άνδρα.. Παρών κι εγώ στην αχτύπητη ομάδα των κρουά! Σε όποιον αρέσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ανήσυχος κι εγώ, συστρατεύομαι στον αγώνα της κρουά για την αλήθεια και την κοινωνική δικαιοσύνη! Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε, διαλεχτά παιδιά, οι φίλοι κρουά!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω μετριοφροσύνες! Θέλω τσαμπουκά και υπερηφάνεια! Τον αγώνα της εφημερίδας τον ζήσαμε όλοι! Ξέρουμε τις ταλαιπωρίες της,αναγνωρίζουμε και τους αγώνες της! Μπράβο σε όσους τη πίστεψαν και τη στήριξαν! Τώρα δεν είσαι μόνη!

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή! Έχεις γίνει η φωνή της συνείδησής μας. Τόσα χρόνια οι πολλοί στην ΦΛώρινα φοβόντουσαν να μιλήσουν. Εσύ έσπασες το τείχος της σιωπής και τους δίνεις θάρρος. Αρχίζουν και καταλαβαίνουν ορισμένα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτε να φοβηθούν εκτός από τον φόβο τους και ότι "ο βασιλιάς" (= η εξουσία) είναι γυμνός. Το δεύτερο είναι ότι η δύναμη του λόγου (= επιχείρημα) και του λέγειν (ή γράφειν) είναι τεράστια. Το τρίτο είναι ότι οι ευάλωτες μετριότητες είναι απολύτως αδύναμες και φοβισμένες. Εμπρός, λοιπόν, μαζί σου στον αγώνα τον καλό!

Ανώνυμος είπε...

"Υπό τας φιλλύρας": η Φλώρινα όπως θα ήθελα να είναι, όπως θα έπρεπε να είναι, όπως μας αξίζει να είναι. Και όταν λέω "η Φλώρινα" δεν εννοώ μόνον τα άψυχα, αλλά, κυρίως, τα έμψυχα! Ας την αλλάξουμε! Μπορούμε! Προϋπόθεση είναι το να εννοήσουμε ότι δεν πρέπει να αρκούμαστε στα ψίχουλα που μας πετάνε αυτοί που νέμονται τον τόπο μας! Μαζί σου μπορούμε να το επιτύχουμε!

Ανώνυμος είπε...

"Φιλύρας" όχι "φιλλύρας".

Ανώνυμος είπε...

Στο "φιλλύρας" κόλλησες; Η ουσία είναι στο "αυτοί που νέμονται τον τόπο μας".

Βουνίσιος Ακτιβιστής είπε...

Με τις ευχολογίες του Βουνίσιου Ακτιβιστή και όλης της βουνίσιας Ταξιαρχείας σε υποδεχόμαστε στον κόσμο της μπλογκόσφαιράς.

Μήν μασάς επίτιμη . Είσαι θηλυκός δημοσιογράφος με @@ τα οποία δέν έχει κανένας ντεμέκ δημοσιογράφος κοινός γλύπτης της χαράδρας. Με τις ευλογίες μας ((και χωρίς) έχεις εκείνα τα σπάνια χαρίσματα απο την βουνίσια σου φύση...καρδιά πάνθηρα και δύναμη λέοντα να ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ τα άγρια θηρία που δραπετεύουν πανικόΒΛΗΤΑ απο τον ζωολογικόν τέως κήπο της χαράδρας.

Καρποφορόύν οι φλαμουριές στο βουνό μου και μαραγκιάζουν οι κλεουσες ιτιές και τα σάπια δένδρα στον σακο λέβα .


Καλό Ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μπλογκοσφαιρας εύχομαι να είναι μακρινό μα σου υποσχομαι σάν βετεράνος μπλογκακιέρος ότι είναι ωραίο όμορφο δέν θα πλήξεις στην ανία της χαρτουρας .Τα παλιόχαρτα περάσαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας εδω είναι το μέλλον άψουμε ιστορία. που και μαζί θα γρΜόνο κάτι σαδομαζοχιστές απο βίτσιο διαβάζουν ολιγοσέλιδες παλιοφυλλάδες .

ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΦΩΣ ..Οι ευγένειες τέλος...ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ στην πανέμορφη χαράδρα με το πυκνό παρδαλό σινιάκι που εσκιαζε τα παντα ...........

ΕΣΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ .
Με Τιμή
Βουνίσιος Ακτιβιστής

ΘΩΜΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΤΟΡΙΣ
ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟ ΤΑΣ ΦΙΛΥΡΑΣ..Με μαγεύει..Παρελθόν και παρόν συγκρούονται μέσα μου.Κινούμαι μεταξύ Φλώρινας και του σπουδαίου λογοτεχνικού βιβλίου, στο εξής σημείο .. "Αυτός και ο δρόμος που παρουσιάζεται στο όνειρό μου δεν έχουνε καμία σχέση μεταξύ τους. Ο ένας κατά την απουσία μου κακοποιείται από φωτογραφίες εφημερίδων και τουριστών, ο άλλος επίσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα παραμένει αλώβητος στη διάθεσή μου. Το ομολογώ, αν το δει κάποιος επιφανειακά μπορεί να μπερδέψει τον έναν με τον άλλο. Κι εγώ η ίδια πέφτω σ’ αυτό το λάθος: διασχίζω απρόσεκτα το δρόμο μου και δεν τον γνωρίζω. Πρόσφατα τον απέφυγα για πολλές ημέρες και αναζήτησα αλλού την τύχη μου αλλά δεν μπόρεσα να τη βρω" .. Αγαπητή Ντόρη, Μου αρέσει η δική σου αλήθεια, ο τρόπος με τον οποίον την ανακαλύπτεις και την μοιράζεσαι.Εύχομαι να συμπορευτούμε ΥΠΟ ΤΑΣ ΦΙΛΥΡΑΣ! Σίγουρα έχουμε μπερδέψει τους δρόμους, σίγουρα ένας δρόμος υπάρχει αλώβητος και μπορούμε να τον περπατήσουμε! ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΡΟΥΑ

Ανώνυμος είπε...

MOY AΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ! ΟΝΕΙΡΟ Η΄ΟΡΑΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ! ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ! Α.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ "ΥΠΟ ΤΑΣ ΦΙΛΥΡΑΣ"! ΈΦΤΑΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο 9.08... "Σκέφτηκα (όπως μπορεί να σκεφτεί κανείς πονηρά στον ξύπνιο του και στα όνειρά του για να παραπλανήσει τον εαυτό του) επιτέλους τώρα θα έβλεπα τις καινούριες γειτονιές για τις οποίες μιλούσαν κι έγραφαν παντού. Αλλά ακόμα κι ο ελεγκτής του λεωφορείου συνωμοτούσε – με ποιον, μένει να το δούμε. Εξαιτίας μιας ασήμαντης αφορμής μου φέρθηκε με αγένεια κι εγώ τρέμοντας από θυμό τον ξεπλήρωσα με όλες τις ανείπωτες αγένειες της ζωής μου λες και θα πέθαινα άμα ανεχόμουνα κι αυτήν επίσης. Ο άντρας σώπασε αμέσως, με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω ειρωνικά και τώρα ήταν σειρά μου να θυμώσω που το έκανα τόσο εύκολο γι’ αυτούς. Τώρα λοιπόν έπρεπε να κατέβω θιγμένη στην επόμενη στάση και βρέθηκα, σχεδόν διόλου έκπληκτη, ακριβώς εκεί όπου ήθελαν να μ’ έχουνε: μπροστά από την Κρατική Όπερα, Υπό τας Φιλύρας.
ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΗΣ ΑΦΟΡΜΗΣ.. ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΠΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ; ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΜΙΛΑΩ, ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΞΥΠΝΑΕΙ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ "ΥΠΟ ΤΑΣ ΦΙΛΥΡΑΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΟΡΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΜΑΤΟΣ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙΣ! Α.Κ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή καλή συνέχεια καλή δύναμη!
Πάντα επιτυχίες και να μην σταματάς να αγωνίζεσαι προκειμέμου να λάμψει η αλήθεια!
Με αγάπη Κ.Μ.

ΦΙΛΟΣ CROW CROWN είπε...

ΕΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΤΙΚΟ-ΒΟΛΕΜΕΝΟ!ΦΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ ΛΙΓΕΣ.ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!
ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα το πω πιό απλά! Υπάρχει δρόμος που μας βάζουν και τρέχουμε μέχρι να μας κοπεί η ανάσα, υπάρχει και δρόμος που διαλέγουμε να περπατήσουμε. Ο δεύτερος δρόμος θέλει θάρρος, θέλει απόφαση, θέλει θέλω! Και ποιός δε τον θέλει τον άλλον δρόμο! Τώρα δρόμος ΥΠΟ ΤΑ ΦΙΛΥΡΑΣ ή λαικά κάτω από τις φλαμουριές, σίγουρα για όλους και ειδικά για εμάς τους Φλωρινιώτες, είναι ο δρόμος που σίγουρα χάσαμε αλλά θα μπορούσαμε να τον έχουμε ή να τον έχουμε. Απόλυτα στοχευμένο και εμπνευσμένο το ΥΠΟ ΤΑΣ ΦΙΛΥΡΑΣ, μας δίνει μία δημιουργική διέξοδο! Εκτός των άλλων και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο, για να μας αφυπνίσει και να μας επαναπροσδιορίσει. Ακολουθώ.

Ειρηνη είπε...

Καλή αρχή! Η φωνή της συνείδησής μας ας ακουστει ακομα πιο δυνατα!!!!Την καλημερα μου!

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια και αρχή!Αυτό και μόνο σημαίνει εξέλιξη! Συντάσσομαι!

Ανώνυμος είπε...

με το καλο...και δυναμη

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι διότι χάρη σε εσένα και τις αποκαλύψεις σου για τον πρώην Νομάρχη και νυν Δήμαρχο δικαιώθηκα για την επιλογή μου.
Λυπάμαι διότι πολλοί τα ξέρανε και παρόλα αυτά συστρατευθήκανε μαζί του (το γιατί να μας το πούνε οι ίδιοι)
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!
Συνέχισε την προσπάθειά σου να ξεβρομίσει ο τόπος!
Καλή επιτυχία! Γούτης Θεόδωρος

Ανώνυμος είπε...

Καταλυτική η ύπαρξη της εφημερίδας κρουά κρουά στη Φλώρινα. Πρωτοποριακή και καινοτόμα ίσως σε πανελλήνιο επίπεδο τουλάχιστον για επαρχιακή πόλη. Ποτέ δεν ξεφεύγει από το μέτρο και το ύφος της μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο, την καθιστά για έναν ακόμα λόγο ξεχωριστή. Είμαι φανατικός φίλος και αναγνώστης κρουά κρουά

Ανώνυμος είπε...

Την διαβάζω όλη την εφημερίδα! Δεν αφήνω ούτε λέξη να μου ξεφύγει! Μου αρέσει που έχει σχόλια, ανάλυση και κριτική!

Ανώνυμος είπε...

FORTSE DORTSE!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα Κρουα με λογική και χωρίς υπερβολές και μεις ακολουθούμε και σε στηρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη μου καλησπέρα.
Με λύπη μου παρακολουθώ τον ξεπεσμό της Φλώρινας. Αισθάνομαι αυτόν τον βρωμερό πόλεμο που δέχεσαι και θαυμάζω ακόμα μία φορά τη δύναμη του χαρακτήρα σου. Το τέλος πλησιάζει και ζω για τη μεγάλη στιγμή. Σου εύχομαι καλή δύναμη. Αξίζεις την αγάπη και την εκτίμηση όλων των φίλων κρουά, των δικών σου φίλων. Είσαι η δικιά μας Ντόρη και είμαστε υπερήφανοι για σένα.
Θ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη μου γειά σου
Κρατώ όλο το αρχείο της εφημερίδας σου. Τι να πω.Φοβάμαι πως θα έφθασα δεύτερος και καταιδρωμένος. Διαβάζω στο φύλλο 30 της εφημερίδας σου σελ. 5
Αγαπητή Ντόρη
Εύχομαι να είσαι πάντα σκληρή για να τα βάζεις με την αυτάρεσκη εξουσία.
Δίκαιη για να ξεχωρίζεις το ορθόν.
Πολύπλοκη για να λύνεις γόρδιους δεσμούς.
Ενθουσιώδης για να μη τα παρατάς.
Αισιόδοξη για να μοιράζεις δροσιά στους μουντούς ανθρώπους γύρω σου.
Αποφασισιτική για να χαρακώνεις τον γκρίζο ουρανό και να αποκαλύπτεις το γαλανό της Ελλάδος.
Εύχομαι να παραμείνεις πάντα όπως είσαι και τώρα και πριν.
Συγχαρητήρια για τη δικαίωσή σου.
Αυτό βέβαια δεν είναι δικό μου. Φέρει υπογραφή Γ. Χανός.
Αισθάνθηκα την ανάγκη να στο στείλω βάζοντας κι εγώ την δική μου υπογραφή.
Αυτή είσαι Ντόρη μου. Και είμαι σίγουρος πως είσαι ευτυχής που δεν αρέσεις σε όλους, όπως είμαστε και εμείς ευτυχείς γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ντοράκι μου, σε διαβάζουμε και με την ευκαιρία γνωρίζουμε τα της Φλώρινας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι λίγο από εσένα. Πάντα είσαι αστέρι.Σε περιμένουμε. Άντυ - Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Μη σταματάς. Το έχεις σε όλα. Η εφημερίδα σου είναι καταπληκτική και μοναδική σε ύφος και τόλμη. Δεν είναι επαρχιώτικη εφημερίδα.Μαθαίνω πως και στον αέρα πετάς.Εκτιμώ πως ο τόπος που βρίσκεσαι δεν κάνει για σένα.Ίσως είναι ώρα να αναζητήσεις κάτι μεγαλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Ο χρόνος δικαιώνει τη κρουά. Η παρουσία και το έργο της στη Φλώρινα είναι καταλυτικά. Κατάφερε η ίδια να ξεχωρίσει μόνο και μόνο επειδή είναιη ίδια ξεχωριστή σε όλα. Σαν παρουσία, σαν άποψη, σαν αποτέλεσμα. Φυσικό είναι να δέχεται έναν πόλεμο διότι χάλασε τη σούπα. Τουλάχιστον τώρα τη διαφορά την ξέρουμε και τη ζούμε. Εύχομαι να είσαι κοντά μας κρουά. Εμείς σε χρειαζόμαστε αλλά πολύ φοβάμαι πως εσύ μπορείς να κάνεις και χωρίς εμάς. Έδωσες πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Τα διαμάντια και μάλιστα τα φυσικά, τα ακατέργαστα καιτα αληθινά, τα ανακαλύπτεις ανάμεσα στους "άνθρακες". Λαμπερή σαν διαμάντι, ανθεκτική σαν διαμάντι, χαράσει αλλά δεν χαράζεται. Και μη ξεχάσω.. Όσο πιό πολλές γωνίες το διαμάντι, τόσο πιό πολύτιμο. Και εσύ Ντορούλα, τις έχεις τις γωνίες σου κοφτερές.

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη μου, πόσο χάρηκα σήμερα που είδα άρθρα δικά σου αναδημοσιευμένα σε εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας! Κούκλα μου, δύναμη σου εύχομαι και υγεία. Ξέρω πως μισείς τα συγχαρητήρια και τους επαίνους. Με πολή αγάπη ΝΝ

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα μαθαίνω πως έσκισες και στη ξηρά και στον αέρα! Μπράβο που δεν μασάς.

Ανώνυμος είπε...

Ντοράκι μου,πόσο πολύ χαίρομαι για σένα! Είσαι πάντα έτη φωτός μπροστά. Γελάω αφάνταστα με τις κριτικές που προσπαθούν να σου ασκήσουν.Το ξέρω πως το διασκεδάζεις. Πες μου, όμως, πότε ολοκληρώνεται η φάση; Χρήστος Π''

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ. Η ΦΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ. ΑΓΑΛΙΑ ΑΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΣΤΙΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Εχθές και σήμερα ήσουν ανεπανάληπτη στο ραδιόφωνο. Είσαι τελικά γεννημένη για επικοινωνία.Εύχομαι καλή επιτυχία και στους υποψήφιους που ανέλαβες. Η φήμη σου είναι μεγαλύτερη εκτός πατρίδας σου. Καιρός είναι να δοκιμάσεις πιό δυναμικές ιστορίες. Μπορείς.

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Δεν πρόλαβα να σε δω στην Αθήνα για να σε συγχαρώ, Η δουλειά σου ξεχώρισε στη πρωτεύουσα. Εύχομαι να σε έχουμε σύντομα κοντά μας.
Χρήστος Π''Στεργίου

Ανώνυμος είπε...

δεν αφηνεις για λιγο τον Βοσκοπουλο κα;ι να κοιταξεις το τσιρακι του Λιανη τον πρωην προεδρο του εργατικου κεντρου και συνδικαλιστη της δεη Γιαννη ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που ενω ειναι συνταξιουχος της δεη εξακολουθει να μεταφερει με το λεωφωρειο του το πρωσοπικο της δεη, να διατηρει το το τουριστικο του γραφειο, το τυροκομειο του, την γυναικα του στην περιφερεια και εγω δεν ξερω πως τα προλαβαινει, με την ανεργεια να μαστιζει την πολη μας,δεν υπαρχει κανεις να οδηγησει αυτο το λεωφωρειο να βγαλει ενα μεροκαματο,και ολοι εσεις που τον καμαρωνετε τοσα χρονια που δεν πατησε ποτε στην δουλεια του μουγκα...

Ανώνυμος είπε...

Nτορούλα μου παρακολουθώ τις εξελίξεις. Εύχομαι και ελπίζω πως θα πάρεις τις αποφάσεις που σου ταιριάζουν.
Τ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καθυστερημένα - μεσολάβησαν βλέπεις και οι γιορτές του Πάσχα- εύχομαι να σε δω υποψήφια σε άλλες εκλογές αλλά...ανεξάρητη. Δεν έχεις ανάγκη από κανένα κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πανέξυπνη και είσαι πολύ μπροστά. Υποκλίνομαι στο μυαλό και στο θάρρος σου.

Ανώνυμος είπε...

KΡΟΥΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ συστηματικά την τακτική των ρουφιάνων που θέλουν να σε εξομοιώσουν με αυτούς ως μέρους του πολιτικού συστήματος και του πολιτικού κατεστημένου της Φλώρινας. Δεν θέλουν να παραδεχθούν πως εσύ είσαι κομμάτι της κοινωνίας αλλά έχεις και ψυχή και φωνή. Δημιούργησες ένα μέσον για να υποστηρίξεις τη φωνή της κοινωνίας, αυτής, που φοβάται να ορθώσει φωνή και απαιτήσεις.Οι μηνύσεις που σου κάνουν, επί της ουσίας στρέφονται κατά της κοινωνίας και σε καθιστούν από μέσον σε φωνή. Είσαι η φωνή μας,και αυτό τους τρομάζει και τους εξοργίζει. Αυτό το ξέρουμε και αναγνωρίζουμε τη θυσία, το θάρρος και την αντοχή σου.

ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ - ΟΠΑΔΟΣ ΚΡΟΥΑ είπε...

To συγκλονιστικό με σένα αγαπητή Ντόρη, είναι ότι κινείσαι εκτός των άλλων, εντός ενός περιορισμένου τόπου. Οιοσδήποτε άλλος στη θέση σου, θα προτιμούσε να κινηθεί στα όρια που υπαγορεύει μία μικρή και συντηρητική κοινωνία για να ...μην λιθοβοληθεί. Η τόλμη της έκφρασής σου, απλή, ουσιαστική και ανεπιτήδευτη, έχει μία φοβερή δυναμική.Είναι απίστευτο το θάρρος της γνώμης σου. Τελικά δεν είσαι εξαίρεση κανενός κανόνα. Ο κανόνας σου είσαι εσύ. Δεν μπαίνεις σε μέτρα σύγκρισης, έχεις αυτοτέλεια σαν προσωπικότητα. Είσαι εσύ. 16-6-2012

Ανώνυμος είπε...

Είσάι τελικά πολυσύνθετο ταλέντο. Σήμερα είδα τη καταπληκτική σου δουλειά για οργάνωση γάμου και βάπτισης. Μονίμως μας εκπλήσεις με τα ατελείωτα ταλέντα σου. Συγχαρητήρια

V+A είπε...


ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ
Valerie - Antonis

Ανώνυμος είπε...

Nτόρις ο δήμαρχος και όλο του σόϊ κάποτε θα σηκωθούν να φύγουν ίσως και να χαθούν στην αφάνεια .¨Ομως εσύ και ορισμένοι άλλοι "εραστές της Αληθείας και Δικαιοσύνης" έμεινες στην ιστορία και θα μείνεις η πρώτη γυναίκα με @@@ που χάλασες την κατεστημένη σούπα που τρώγαμε στην μάπα επι χρόνια στην Φλώρινα θέλωντας και μη.Καλό κουράγιο και πολύ Δύναμη σου έυχομαι στην Οδύσσεια στο πηγενέλα για την μακρινή σου ΙΘΑΚΗ....

Δημοσίευση σχολίου