11:34 μ.μ.

ΤΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

ΤΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ
Ο πρόεδρος της Μελίτης έχει κάθε δικαίωμα να έχει τις οποιεσδήποτε απόψεις του και να τις εκφράζει ελεύθερα. Κι’ εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε κριτική στις απόψεις του.
Ο πρόεδρος της Μελίτης φέρεται να έχει δηλώσει, ότι έχει δοθεί άδεια για την λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού που θα εκπέμπει στην «Μακεδονική» γλώσσα. Αληθεύει αυτό; Κύριοι που μας εκπροσωπείτε ως εκλεγμένοι, ρωτήστε να μάθετε εάν έχει δοθεί τέτοια άδεια και ενημερώστε τον λαό της Φλώρινας. Εάν πράγματι έχει δοθεί τέτοια άδεια, το ζήτημα δεν είναι το εάν το είπε ο πρόεδρος της Μελίτης, αλλά το ότι δόθηκε τέτοια άδεια από τις Ελληνικές αρχές
Ο πρόεδρος της Μελίτης έχει κάθε δικαίωμα να εμφανίζεται ως άνθρωπος που δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη Ελλήνων στον νομό της Φλώρινας. Πολύ λίγο μας ενδιαφέρει το τι πιστεύει ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι  κάτοικοι του νομού Φλώρινας όλοι είμαστε Έλληνες το γένος. Ορισμένοι (που και αυτοί είναι Έλληνες το γένος) για δικούς τους λόγους επιλέγουν να δηλώνουν ότι δεν είναι Έλληνες. Δικαίωμά τους. Το τι δηλώνουν αυτοί δεν αλλάζει την αλήθεια.
Αυτοί που βοήθησαν στο να εκλεγεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρόεδρος της Μελίτης, τι έχουν να μας πουν; Συμφωνούν μαζί του; Δεν ήξεραν τις απόψεις του πριν συνεργαστούν μαζί του; Γιατί συνεργάστηκαν; Αυτοί φέρουν την ευθύνη και όχι ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον οποίο τοποθέτησαν στην θέση του προέδρου της Μελίτης. Ας απαντήσουν πρώτ’ απ’ όλους η Όλγα Μούσιου και ο Θ. Σουμπάσης. Θέλουμε απαντήσεις όχι εκθέσεις (θολών) ιδεών, σαν αυτές που δημοσίευσαν. Το ερώτημα είναι ένα: συμφωνούν ότι Μακεδόνας σημαίνει Έλληνας, ή όχι;

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

O σκύλος μου φαίνεται είναι πιό έξυπνος από εμάς!Ίσως επειδή φοράει γυαλιά! Καθόμαστε από το πρωί και σφαζόμαστε, χωρίς να σκεφτούμε το πιό απλό! Έχει δοθεί άδεια για ραδιόφωνο ή είναι το ράδιο αρβύλα του Ουρανίου Τόξου; Παραδέχομαι, μας έβαλες γυαλιά!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Καλά τα ρίχνεις! Οι μεγάλες κουβέντες του Σουμπάση και οι ξυλοσοφίες της Μούσιου. Για τον Κωνσταντινίδη δε λέω τα είπες πολύ καλά! Μας φλόμωσαν με τις μεγαλοστομίες τους!

Ανώνυμος είπε...

FORTSE DORTSE

Ανώνυμος είπε...

AΠΑΝΤΕΣ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Όπως θα έλεγε και ο Γ. Λιάνης "βελούδινη επανάσταση" εγώ θα πω "σφάζοντας με το βαμβάκι". Η κεφάλα του Ασλάκωφ ξεκόλησε, οι ελληνικές αρχές κατάπιαν τη γλώσσα τους και το ντουέτο της πολιτικής Μούσιου - Σουμπάσης, ατύχησαν στον δεύτερο γύρο. Διασώθηκε στο παρά πέντε η αξιοπρέπειά μας ως Έλληνες Φλωρινιώτες χωρίς άσκοπα ξελαρυγγίσματα, κορώνες και παραφωνίες. Μάνι, μάνι και παστρικά! Ευχαριστώ για τα γυαλιά!

Ανώνυμος είπε...

Κόψατε τον αέρα, σε ορισμένους, μπράβο! Από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν κατάλαβα πως με τις ειδήσεις που μας πασάρουν χωρίς επεξεργασία, ειδικά σε τέτοια θέματα, γίνονται μάγκες κάτι ιριδίζοντες τύποι! Μετά το έλλειμα πολιτικής και εξωτερικής πολιτικής σκεπάζεται από βαρύγδουπες εκφράσεις από πολιτικά πρόσωπα! Κάπως έτσι χάνουμε τη μπάλα, κάπως έτσι θα χάσουμε και την Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Είναι προς τιμή σας που σέβεστε τους αναγνώστες σας και δεν σερβίρετε σαβούρες προς χάρη της αναγνωσιμότητας.

Δημοσίευση σχολίου