6:12 μ.μ.

"ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Στις τελευταίες εκλογές 2010, η κ. Σπόντη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης με το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαιορδανίδη -  ΠΑΣΟΚ, ρωτήθηκε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παύλο Αλτίνη αν οι Μακεδόνες είναι Έλληνες, και δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Ο κ. Βάνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του κ. Δακή, ανέφερε στο μακροσκελέστατο βιογραφικό του και σε προεκλογικό έντυπο, πως είναι παντρεμένος με τη ... της οποίας η μητρική γλώσσα έχει κοινά χαρακτηριστικά με τη Σλαβική. Τι προσπαθούσε να καπηλευτεί;
Γιατί απέσυρε στη συνέχεια το φυλλάδιό του; Όλα ξεπουλιούνται για λίγους ψήφους;

Η κ. Όλγα Μούσιου όταν έβαζε  στον συνδυασμό της υποψηφίους που αλλοθώριζαν στο Ουράνιο Τόξο, δεν είχε διαβάσει  το δελτίο τύπου που είχε εκδόσει το Ουράνιο Τόξο στις 26-10-2010;                Το Ουράνιο Τόξο λοιπόν ζητούσε "στις φετινές εκλογές να στηριχθούν οι υποψήφιοι που έχουν "μακεδονική συνείδηση".
Πηγές Εφημερίδα Κρουά - κρουά "το κράξιμο" φύλλο 26  Οκτώβριος 2010  


5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Όλοι τους είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον! Και εμείς βέβαια που τους χειροκροτάμε δεν πάμε πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως και οι άλλοι Δακής, Παπαιορδανίδης, ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, δεν διάβασαν το δελτίο τύπου του Ουράνιου Τόξου στις εκλογές; Η Ολγάρα σε επιστολή της μετά τις εκλογές έχει λέει τις επίσημες θέσεις του ΠΑΣΟΚ! Ρε μας δουλεύουν από ψηλά, τι περιμένετε απο τα βουλευτάκια της περιφέρειας να κάνουν; Παπαγαλάκια της κάθε εξουσίας είναι για να βολεύονται; Ποιός δεν βολεύτηκε απ όλους; Και της Ολγάρας δεν της έκατσαν και άσχημα τα πράγματα. Επειδή ήθελε να γίνει βουλευτής η μανταμίτσα και δεν έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Oι πολιτικές γι αυτούς που τις ασκούν, έχουν χρήμα! Το πρόβλημα είμαστε εμείς που τσιμπάμε! Γι αυτό και μας πυροδοτούν! Τυχαία δεν βγήκε ο MR για να πεί αυτά που είπε! Αυτό θα φανεί σε λίγο ποιόν εξυπηρετεί! Αλλά και όσοι το διόγκωσαν ως είδηση, ευατούς εξυπηρέτησαν!

Α Π είπε...

για τον ασλάκωφ απάντησε ο Κωνσταντινίδης η Μούσιου ο Σουμπάσης...δέν απάντησαν ο Λιάνης, ο Περιφερειάρχης, το περιφερειακό συμβούλιο ,ο Δεσπότης, οι αντινομάρχες, ο δήμαρχος φλώρινας, οι τοπικοι πέραν του ασλάκωφ , το κκε, ο συνασπισμός οι οικολόγοι πράσινοι και το ...ΛΑ.Ο.Σ. στην Φλώρινα.

Οι δεύτεροι μη ανταπαντόντας δέν θεωρουν το θέμα εθνικά ή τοπικά σημαντικό?

Ιδού το καυτό ερώτημα ή η καυτή πατάτα κρουα κρουα που θέλει ψάξιμο...

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως θα τα ξεχάσετε ,θα τα ξεχάσουμε και σε πολύ λίγο και πάλι οι αυτοί και οι αυτοί θα κοσμούν τα ψηφοδέλτια
τέτοιο κεφάλι,τέτοιο καφάσι...!!!

Δημοσίευση σχολίου