8:43 μ.μ.

ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Βαρύγδουπος ο τίτλος των δημοσιευμάτων "ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ" σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αντωνιάδη, 
Κραυγή απελπισίας μου ήρθε εμένα να βγάλω, όταν ολοκλήρωσε την συνέντευξή του ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης  Γιάννης Αντωνιάδης. Αν σκεφτεί κανείς πως ο κ. Αντωνιάδης διανύει την χρυσή του δωδεκαετία στη πολιτική ζωή της Φλώρινας – ξεκίνησε από νομαρχιακός σύμβουλος για να καταλήξει θεματικός αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης , αν σκεφτεί κανείς πως την τελευταία φορά τον εμπιστεύθηκαν κάποιες χιλιάδες πολίτες με την ψήφο τους,  περιμένει να ακούσει και καμία διαφορετική  κουβέντα από ένα τέτοιο πρόσωπο.
Ο συνήθης αντιπολιτευτικός λόγος κατά του κ. Παπακωνσταντίνου στην συνέντευξή του, δεν με ενόχλησε καθόλου. Συνήθης πρακτική, σκέφτηκα. Μου δημιούργησε όμως πολλά ερωτηματικά, με όσα άλλα είπε και άκουσα.
Ο κ. Αντωνιάδης - αναρωτιέμαι- δικαιούται να ομιλεί για πελατειακές σχέσεις πολιτικών;
Ο κ. Αντωνιάδης, δικαιούται να ομιλεί για καθυστερήσεις στο ΕΣΠΑ όταν επί δικής του αντινομαρχίας δεν ήταν ώριμη καμία μελέτη; 
Ο κ. Αντωνιάδης μήπως ξέχασε πως τα θέματα της ΔΕΗ, που προβάλλει ως προβλήματα - προτάσεις τα βρήκε στο ξεκίνημά του, τα προσπέρασε και τώρα τα ξαναβρίσκει μπροστά του; Είναι αυτά προτάσεις;


15 comments :

Ανώνυμος είπε...

είναι καιρός

ο κ. Αντωνιάδης να μας πει αν γνώριζε και κυρίως αν ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ με τα έργα του κ. Βοσκόπουλου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Υπάρχει κάποια ένσταση/ενστάσεις στη θητεία του κυρίου Βοσκόπουλου και αν ναι ποιές είναι αυτές.

Διαφορετικά να υποθέσουμε ότι συμφωνεί ΑΠΟΛΥΤΑ με τα έργα και την πρακτική του κ. Βοσκόπουλου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση όπου ο κ Αντωνιάδης ήταν επί 4 χρόνια Αντινομάρχης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνιάδης μίλησε και κατά των βουλευτών. Εϊπε ότι δεν κάνουν τίποτε. Μήπως θέλει την καρέκλα του Κωνσταντινίδη;

Ανώνυμος είπε...

Στην φωτογραφία αυτή ο Αντωνιάδης έχει μαύρο μαλλί. Τις προάλλες το είδα με με καφ-ξανθό μαλλί. Έχει γούστο να βάφει τα μαλλιά του.

ΚΡΟΥΥΥΥΥΑΞ είπε...

προεκλογικά έβγαζε λόγο " καθαρός ουρανός κεραυνούς δέν φοβάται" ένα χρόνο μετά κραυγάζει για τους "κεραυνούς" και ΦΟΒΑΤΑΙ μήν γυρισει στα θρανία ώς ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Αντωνιάδης μίλησε και κατά των βουλευτών. Εϊπε ότι δεν κάνουν τίποτε. Μήπως θέλει την καρέκλα του Κωνσταντινίδη;"
είπε ο 921μμ

Μα φυσικά ο Αντωνιάδης θα είναι ο επόμενος Βουλευτής της Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Eπέτρεψέ μου 3.01, να μην είσαι τόσο σίγουρος. Στη Ν.Δ. έχουν ξεφυτρώσει νέα φυντάνια που θα ξεπροβάλουν οσονούπω. Ήδη έχουν βγάλει φτερά. Η νομαρχία Βοσκόπουλου ήταν χαρακίρι και για τον Αντωνιάδη. Ότι έκανε, έκανε. Σε 3 χρονάκια θέλοντας και μη, γυρνάει στα θρανία για να μάθει όσα του δίδαξε η πολιτική.Τα πάρτυ τελείωσαν για τους Γιάννηδες!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιά είναι τα νέα φυντάνια δεν έχουν όνομα

Ανώνυμος είπε...

6.54, σε βρίσκω αδιάβαστο. Αν βρισκόσουν την περίοδο της ΔΕΘ στο Μακεδονία Παλλάς, ο Σαμαράς δέχονταν τις επισκέψεις από πολιτικούς της περιφέρειας. Στημένοι λοιπόν όλοι οι υποψήφιοι μνηστήρες της βουλευτικής υποψηφιότητας στη Φλώρινα. Κουλίδης, Παπασωτηρίου,Αντωνιάδης (ο οποίος έφυγε νωρίς), η Ζέτα συνοδευόμενη από Βοσκόπουλο και Λουκά, Μποντζίδης και φυσικά Κωνσταντινίδης ο οποίος ήρθε αργότερα. Μεταξύ αυτών ο Κώστας Ασλανίδης εκ Καυκάσου,μετά του υιού του - κάτοικοι και οι δύο Αθηνών - τον οποίον ετοιμάζουν για νέο βουλευτή. Τους δύο τελευταίος συνόδευε ο Τάκης ο Κολλάρης (παλιά ΔΙΑΝΑ του Στεφανόπουλου) και κολλητοί του Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Oντως αδιάβαστο με έπιασες Αλλά άν εξαιρέσουμε Ασλανίδη και Κολλάρη που δεν γνωρίζω όλοι οι άλλοι δεν είναι νέα φυντάνια και ούτε κομίζουν νέα ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

O Aσλανίδης μήπως είναι ένας με άσπρα μαλλιά και άσπρα φρύδια που εμφανίζεται κάθε φορά στις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

10.40 Θα σε στείλώ στα θρανία μαζί με τον Αντωνιάδη. Ο Κολλάρης ζεί Θεσ/νίκη και συστήνεται κολλητός του Σαμαρά. Ο Ασλανίδης Κώστας ζεί στην Αθήνα και έπαιρνε κάτι εργολαβίες από ΔΕΗ και κατάγεται από τον Καύκασο. Κολλητός και αυτό του Σαμαρά. Τώρα ο Ασλανίδης κατεβάζει του γυιό υποψήφιο στη Φλώρινα και οι κολλητοί του συμπαραστέκονται. Όπου νάναι θα αρχίσουν να κυκλοφορούν πάνω κάτω στον πεζόδρομο. Ο μπαμπάς θα πάρει το παιδί από το χέρι, το παιδί θα μαζέψει ψήφους και μετά θα τις εξαργυρώσει με καμία θέση. Θα μαζευτούν και οι από δω, θα αρχίσουν τα γνωστά το νέο αίμα στην πολιτική ζωή της Φλώρινας και που ξέρεις; με κυβέρνηση ΝΔ μπορεί ο υιός Ασλανίδης να γίνει και Πρόεδρος της ΔΕΘ. Περίεργο σου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

είστε όλοι σας αδιάβαστοι...υπάρχει και άλλος φερέλπις νέος φαιογαλάζιος υποψήφιος γέννημα θρέμμα Φλωρίνης με το όνομα Κωστάκης Ρόζας.Πόρτα πόρτα ετοιμάζεται ο κωστάκης ..για να μάθει τι καυμό έχει ο φλωριναίος ψηφοφόρος η ψηφοφόρισσα για να δράσει αναλόγως...πολλοί οι διάδοχοι της τρύπιας δακτυλήθρας..ουτε κάν μπιζου δακτυλίδι Ντόρις..και ο Παντέλος ο καρδιακός που έχει χαθεί κι αυτός με το I λοβ φλώρινα όλο και κάτι μαγειρουν στο μπλέ καζανι γαμπροι πολλοί ...η νύφη ποιά είναι?

Ανώνυμος είπε...

H πρόβα νυφικού για την γνωστή νύφη, απέτυχε.Αναγκαστικά η ΝΔ πρέπει να ψάξει για καμία καινούργια. Εκτός κι αν βγάλει από το ράφι καμία γαλάζια κότα, που πρόθυμα θα θυσιαστεί αλλά το γενναιόδωρο κόμμα θα την ανταμείψει με καμία θεσούλα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 22-9-2011 9.21 μμ, κι' εσένα σε πιάνω αδιάβαστο. Ο Αντωνιάδης όταν κατέθεσε σαν μάρτυρας στην δίκη του Βοσκόπουλου (εννοώ στην δίκη της Κρουά μετά από μήνυση του Βοσκόπουλου), σε ερώτηση του Π. Αλτίνη είπε ότι εάν έχουν γίνει ατασθαλίες επί νομαρχίας Βοσκόπουλου, ευθύνεται και ο ίδιος ως αρμόδιος αντινομάρχης. Η κυρία εισαγγελέας τα άκουγε όλα. Και όλα είναι γραμμένα στα πρακτικά. Αλλά ο Αντωνιάδης ήταν γνωστός. Και όμως ψηφίστηκε. Οι Φλωρινιώτες ψηφίζουν αυτόν που στηρίζει ο Μέρτζος (στήριξε τον Βοσκόπουλο) και αυτόν που στηρίζει ο Μπάμπης Τριανταφυλλίδης (στήριξε τον Αντωνιάδη). Οι Φλωρινιώτες είναι "υποτακτικοί" του Μέρτζου και του Τριανταφυλλίδη.

Ανώνυμος είπε...

1.34 είσαι πολύ μέσα στα πράγματα. Αναρωτιέμαι τι ρόλο βαράνε τα ραμολιμέντα Μ και ο άλλος πώς τον είπες ? ο Τ ...τι επαγγελοντε οι κύριοι αυτοί? μήπως ισόβιοι αερητζήδες τοπότηρητές της ευπ με αδήλωτους πόρους του εισοδήματος που έχουν αποκτήσει? ..μου μυρίζεται ότι δουλέυουν στο παρακρατικό οργανισμό σπείρα ελεηνών λαμογιών .. ένας ορίζει βλάχους ο άλλος πόντιους και ο βοσκόπουλος ντόπια φρούτα ...μιά χούφτα μία σπείρα ραμολιμέντα ( με΄σα οπι 2 που αναφέρεις) έχουν καταστρεψει την φλώρινα μα κυρίως εχουν μοιραστεί μεταξύ τους εκατομμύρια είτε νόμιμα είτε μέσω των σκοτεινων ομόκεντρων κύκλων σχήματος με αρχιγραμα το "Μ και Τ" ..όσο για τον υποφαινόμενο δάσκαλο π[όντιο της φωτογραφίας ? διορισμένος σε όλα τα πόστα υπο τας ευλογίας του αρχιερέα της διαπλοκής πόντιο πιλάφο Τ ..μόνο εάν αποβιώσει κάποτε το αρχιερατείο της διαπλοκής αυτής στην φλώρινα μόνο τότε θα απελευθερωθούν υγιείς πολιτικές δυνάμεις

Δημοσίευση σχολίου