1:03 μ.μ.

ΤΟΥ ΤΑΠΑΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |








Ατάκα και επιτόπου. Κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, δεν έμειναν άπρακτοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της Φλώρινας. Κάλεσαν στο τραπέζι τους τον αναπληρωτή υπουργό των Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου και είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση τουλάχιστον μία ώρα.  Οι Πρόεδροι της Ομοσπονδίας Επαγγελματο βιοτεχνών Φλώρινας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου , Σάββας Σαπαλίδης και Μάκης Ταλλίδης,  οι τοπικοί επιχειρηματίες Χρήστος Δέδες, Τάκης Αρβανιτάκης και η Γ.Γραμματεύς του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ντόρη Κουτουράτσα, συναντήθηκαν στην δεξίωση της ΕΣΕΕ και της ΓΕΣΕΒΕ στο ΙΝΤΕΡΝΙ στη Θεσσαλονίκη στις 10 – 9 – 2011, το βράδυ, με τον κ. Οικονόμου.
Η συζήτηση υπήρξε διεξοδική και έκλεισε με την δέσμευση και από τις δύο πλευρές, για μία νέα συνάντηση στην Αθήνα  και την κατάθεση προτάσεων από τους τοπικούς.      




7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η γοητευτική Ντόρη,μπορεί να μάγεψε τον κ. Οικονόμου.Για τη διεξοδική συζήτηση επιτρέψτε μου να έχω επιφυλάξεις. Δεν είμαι όμως αρνητικός και περιμένω τις προτάσεις των εκπροσώπων. Μπράβο όμως που ΄ταριξαν στον Οικονόμου και ότι πιάσουν!

Ανώνυμος είπε...

Δυναμικό σχήμα κατεβάζει ο Σάββας Σαπαλίδης στο Επιμελητήριο, δυναμικά δείχνει και να κινείται. Καιρός είναι το Επιμελητήριο ταμπέλα να τελειώσει καμία φορά και να αναλάβουν άτομα αχρωμάτιστα και απαλλαγμένα από κομματικές εξαρτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το λες αυτό 7.25 για το Επιμελητήριο - ταμπέλα; Ο Πρόεδρος Άρης γύρισε όλο τον κόσμο τάχαμ δήθεν για επιχειρηματικές αποστολές που τις έκανε οικογενειακώς και τσέπωνε και 1500 ευρώ ως μισθό.Δεν ξέρω αν τα παίρνει και τώρα. Οι κομματικές εξαρτήσεις δυστυχώς δεν λείπουν σα αυτόν τον τόπο ειδικά.Και ως γνωστό το κόμμα ανταμείβει όπως στην περίπτωση του γαλάζιου Άρη ακριβώς για να μην κάνουνε τίποτα, τα παιδιά του.
Μακάρι ο Σάββας να τα καταφέρει, ο οποίος Σάββας έχει αποδειχθεί πως είναι καθαρός.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΕ ΔΥΟ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΟΝΟΜΑΕΙ 3500 ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

.... το επιμελητηριο ειναι ολων των επαγγελματιων και βιοτεχνων ειναι τελειως ηλιθιο να εχουμε τα κομματα στο συμβουλιο μας και να μας δινουν <> ....!!! ο συνδοιασμος του Σαββα και οι υποψηφιοι συμβουλοι που τον στηριζουν μπορουν να εγγυηθουν οτι ποτε ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ δεν θα μπορει να δωσει ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ στο ΔΙΚΟ μας επιμελητηριο!!!!! επι τελους πρεπει να φτιαξουμε ενα αλλο επιμελητηριο που θα δουλευει για τον επιχειρηματικο κοσμο της Φλωρινας και οχι για πρωσοπικες φιλοδοξιες!!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι τόσο ισχυρές οι πελατειακές σχέσεις των κομμάτων με τη Φλώρινα, που τίποτα δεν εγγυάται κανένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο πουθενά.Βέβαια ο ίδιος ο Σαπαλίδης έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής και δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με την υπάρχουσα κατάσταση στο Επιμελητήριο, το οποίο Επιμελητήριο κατάντησε μαγαζάκι ορισμένων βαμμένο στο μπλέ, για να μην υπάρχουν και ενοχλήσεις από περίεργους. 10 χρόνια τώρα ο ρόλος τους είναι γνωστός σε όλους και μακάρι να μπεί και εκεί κανένας επιθεωρητής για να μας φύγουν οι υποψίες και να μη λένε πως τους κατηγορούμαιάδικα.

Ανώνυμος είπε...

Έχω το θάρρος να γράψω επώνυμα και να σας εγγυηθώ ότι ο Σάββας Σαπαλίδης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα υπέκυπτε στον κομματικό μηχανισμό…Δυστυχώς είναι από τους λίγους που ενδιαφέρονται πραγματικά. Τώρα αν θα κερδίσει ή όχι τις εκλογές είναι άλλο θέμα, γιατί οι εκλογές συνήθως δεν κερδίζονται αξιοκρατικά.

Γούτης Θεόδωρος

Δημοσίευση σχολίου