7:34 μ.μ.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Δυναμική επιστροφή επιχειρούν να κάνουν οι «Αγανακτισμένοι». Μετά τη μεγάλη συγκέντρωσή τους το περασμένο Σάββατο στα εγκαίνια της ΔΕΘ, οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες δίνουν εκ νέου ραντεβού σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.
Σε σχετική ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι προτίθενται να διαδηλώσουν «μαζικά ειρηνικά χωρίς κόμματα και παρατάξεις, εναντία σε όλα αυτά που μας ετοιμάζουν», ενώ τονίζουν: «Όχι αλλά μέτρα, όχι στο νέο φόρο μέσω ΔΕΗ, όχι στις μειώσεις μισθών, όχι στη φτωχοποίηση των Ελλήνων».
Σε αντίστοιχη ανακοίνωση που είναι δημοσιευμένη στο http://real-democracy.gr/, καλούν τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στη συγκέντρωση και αναφέρουν: «Δεν φοβόμαστε κανέναν! Τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα επάνω μας! Ας τους παρασύρουμε όλους λοιπόν με την παρουσία μας! Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει το κράτος! Μας ενδιαφέρει μόνο ο διπλανός μας … Γιατί αν έχω εσένα δίπλα μου και εσύ έχεις εμένα δίπλα σου τότε ήμαστε δύο! Το κράτος όμως είναι ένα! Άρα θα φοβούνται αυτοί όχι εμείς».
Ταυτόχρονα, σε λαϊκή συνέλευση στην πλατεία Λευκού Πύργου καλούν για σήμερα στις 20.00 το βράδυ οι "Αγανακτισμένοι" της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν για την περεταίρω πορεία τους και τις επόμενες δράσεις τους. "Όλοι είμαστε απαραίτητοι στον αγώνα για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη - κανείς δεν περισσεύει. Ορισμένες παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν με διάλογο", αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου