5:37 μ.μ.

KΥΡΙΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



Κύριε δήμαρχε Φλώρινας, 
είναι ή δεν είναι δικό σας το εικονιζόμενο αυτοκίνητο, 
με αριθ. πιν. ΡΑΖ 1895;


9 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ. ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤόρις ούτε τα προσχήματα δέν τήρεί ο δήμαρχος...ΜΆΛΛΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ και παρκάρει στην θέση των α.με.α. ΔΈΝ ΕΞΗΕΊΤΕ ΤΌΣΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΛ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ....πόσες κούρσες νισάν έχει πρίν είχε αγροτικό πανάκριβο και ξέπεσε σε τοσο μικρό? με λίζινγκ αναπηρίας τα αγοράζει απ τον κολλητό του?...εάν δήμαρχε δίνεις αυτό το ΚΑΚΙΣΤΟ παράδειγμα στους δημότες αναλόγως θα παρκαρουν κι αυτοί όπου γουστάρουν ,.....ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος δημοτικός σύμβουλος, - πολύ αεράτος- είπε: "Άλλα τρία αυτοκίμητα έχει ο δήμαρχος"..

Αν αυτή είναι δικαιολογία, σημαίνει πως καρφάκι δεν καίγεται σε ολόκληρο τον Βοσκοπουλικό συνδυασμό, για τίποτα. Την έχουν δει πολύ του ΑΛΩΝΙΟΥ (για να αλωνίζουν) και πολύ του ΣΑΛΟΝΙΟΥ(φιέστες).

BrainDamaged είπε...

Αχάριστοι, ε, αχάριστοι! Αυτός που έκανε τόσα για "αυτούς με τα καροτσάκια", που κράτησε την πρόνοια στην πόλη αν και η απόσταση των Κάτω Κλεινών "δεν ήταν απαγορευτική", αυτός που τους χάρισε οικόπεδο για να χτίσουν ότι θέλουν, αυτός που τους έχει στα όπα-όπα, δεν δικαιούται δηλαδή να παρκάρει εκεί; Αυτό ειναι το ευχαριστώ; Ου αχάριστοι!

Ανώνυμος είπε...

δέν μας χάρισε τίποτα ουτε γουστάρουμε να μας χαρίσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ..μάλλον εσένα σου χάρισε και του κάνεις εδω υπερασπιση ...αυτό ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ζητάει ο κόσμος είναι να σέβεταιτους νόμους , τους δημότες μα ειδικά τα άτομα με ειδικές ανάγκες κατα κόσμο αναπήρους, να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα αυτός και όλο του σόι ένα σόι με πολύ βεβαρημένο βιογραφικό αναπηρίας....πράγματα που τα δείγματα πράξεων τους προσδίδουν προς το αντίθετο...παράδειγμα δημάρχου προς αποφυγή όπως έγραψε ένας άλλος πιό πρίον .///το αχαριστοι του το επιστρέφουμε στα μούτρα του στο σόι και σε όλους τους γλύφτες του που επιμένουν να τον καλύπτουν ακόμη και πρώτες πρωινές ώρες...αρκετά τον ανεχθήκαμε

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας κάνει! Όταν τον ψηφίζαμε κάναμε ότι δεν ξέραμε. Έπρεπε να κάτσει η κρουά στο σκαμνί για να ξυπνήσουμε. Μόνο τα αυτοκίνητα είναι; Τα πολλά λεφτά που τα βρήκε; Κορόϊδα είμαστε! Δικά μας είναι αυτά τα λεφτά! Αλλού θα τον έδερναν όπου θα τολμούσε να εμφανιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πήρε είπαμε στις εκλογές; Πόσο; Μπράβω στους δημότες της Φλώρινας , μας καμαρώνει όλη η Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίσαμε το έργο του ως Νομάρχη και όμως τον ξαναψηφίσαμε, ας τον λουστούμε λοιπόν. Και που είστε ακόμη θα δείτε πολλά, η αλαζονεία της εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Μα ντίπ χωριάτης! πάρτο σε μαύρο ρε δημαρχε! τί μελιτζανί ώριμο είναι αυτό?? αίσχος!

Δημοσίευση σχολίου