12:59 μ.μ.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

"Λεφτά υπάρχουν για τα λαμόγια"! Με αυτά τα λόγια έκλεισε την πρωινή του παρουσία στο ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ 101.5 στο ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ 8 -10 το πρωί με τη Ντόρη Κουτουράτσα, o κ. Παύλος Αλτίνης, Περιφερειακός Σύμβουλος και τέως Νομάρχης Φλώρινας. Μεταξύ των άλλων μάθαμε πως στη Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονία, στο πλαίσιο των προτάσεων για την ανάπτυξη, 10.000.000 ευρώ προτάθηκαν για εκδηλώσεις, δημοσιεύσεις,τραπέζια,  ταξίδια και τα συναφή.Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η χθεσινη εκπομπή του FLASH TV  - Πολιτικές Αναλύσεις με τον κ. Καρυπίδη, όπου ο κ. Αλτίνης προσέγγισε και ανέλυσε πολιτικά και σε βάθος τα τελευταία γεγονότα του δεκαημέρου και γενικά την κρίση. Χωρίς πολιτικάντικα κόλπα, αλλά με λόγο καθαρό, ειλικρινή και εμπεριστατωμένο, οι αλήθειες δια στόματος Αλτίνη πονάνε αλλά και ωφελούν.

6 comments :

Ανώνυμος είπε...

κάτσε καλά! Ο Αλτίνης εχθές στο FLASH έκανε εμφάνιση επιπέδου. Σε αυτό που τον ρωτούσε ο Καρυπίδης, σε αυτό απαντούσε, Ούτε γκ ούτε μγκ Ο άνθρωπος ο μορφωμένος και ο γνώστης των πραγμάτων φαίνεται. Είναι βλέπεις και η εποχή των αγραμμάτων που μας βοηθάει να τους ξεχωρίζουμε. Τά έριξε στα ίσα και στη Περιφέρεια και πολύ καλά έκανε. Σιγά να μη σκιαχτεί ο Αλτίνης. Σήμερα δεν τον άκουσα. Γιατί δεν αναρτήσατρε στο ράδιο φλώρινα τη συνέντευξη; Αυτά δεν πρέπει να τα χάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αμπε, επίπεδο έντειχνε από μικρος, γιαυτό το βγκάλαμε και Νομάρκη. Αμα, ρόϊδα κουβαλάγανε γκια εκείνο το Στρατάκη και τον ρίξανε τον άντρωπο...κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Τα κυκλώματα δεν θέλανε τον Αλτίνη. Με τον Αλτίνη μπροστά δεν θα μπορούσανε να κάνουν αυτά που κάναν και κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία τα είπε ο Αλτίνης. Γιατί κανείς άλλος εκτός από τον ΑΛτίνη δεν τολμάει να τα πει;

Ανώνυμος είπε...

Λεούδης, Δακής, Βοσκόπουλος: μου φαίνεται ότι είναι ούνα φάτσα, ούνα ράτσα". Καλά οι γαλάζιοι τα κάνουν γαργάρα όλα αυτά. Οι πράσινοι γιατί δεν μιλάνε; Τόσο φοβούνται ότι θα βγούν και δικά τους στην φόρα;

Ανώνυμος είπε...

Τι να πουν αδελφέ οι άλλοι; Μήπως ξέρουν και πως να το πουν; Τους βάλανε εκεί για να κάνουν όλοι τη δουλειά τους, δεν καταλαβαίνεις; Τον Αλτίνη τι να τον κάνουν;Δεν είναι από τα παιδάκια - κουβαδάκια ο Αλτίνης.

Δημοσίευση σχολίου