10:48 π.μ.

Επιστρέφεται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ! -ΔΕΥΑΦ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Η έκπτωση στην αξία του νερού, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο, υπήρξε προεκλογική συμφωνία, την οποία ο ίδιος τήρησε!  Ο λογαριασμός όμως της ΔΕΥΑΦ, μας έρχεται παραφουσκωμένος επειδή το κόστος του νερού στη Φλώρινα είναι υψηλό και όχι η αξία του νερού και μάλιστα κατ αναλογία , η αξία του νερού είναι περίπου το 30% ενός λογαριασμού και τα υπόλοιπα είναι «βάρη» από επενδύνσεις για την επεξεργασία του νερού!
Αυτά παθαίνουμε όμως όταν δεν διαβάζουμε  «τα ψιλά γράμματα», στα προεκλογικά προγράμματα! Κάπως έτσι,   και μετά μας παίρνουν «στο ψιλό», ακόμα  μας περνάνε  και «ψιλό γαζί»! Ποτέ όμως δεν είναι αργά! Και όποιος παθαίνει, μαθαίνει!  
Το να παραπονιέσαι όμως  και να μυξοκλαίς όταν αισθάνεσαι να σε κοροιδεύουν, δεν  σε δικαιώνει ούτε απέναντι στον εαυτό σου. Το να φωνάζεις ή και να βρίζεις, μπορεί μεν να σε εκτονώνει και να γαργαλάει κανένα αυτί,  αλλά δεν δίνει και καμία ουσιαστική  λύση.
Η έμπρακτη διαμαρτυρία, είναι πράξη ενεργητική, είναι μορφή αντίστασης. Γι αυτό τολμήστε!  Στείλτε πίσω ταχυδρομικώς «το ραβασάκι», που λάβατε από τη ΔΕΥΑΦ με την υπογραφή του δημάρχου ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Προς ΔΕΥΑΦ – Υπ όψη Προέδρου κ. Γιάννη Βοσκόπουλο. Τα στοιχεία σας δεν είναι απαραίτητα! Και αν θέλετε συμπληρώστε στον φάκελο με μεγάλα γράμματα τη λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!
 Οι ιδέες σας πάντα πιάνουν τόπο! Το θέμα το θίξαμε εχθές Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011, στην πρωινή εκπομπή 8-10π.μ. «Ο ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ», στο ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ 101,5 , και η καλή ιδέα έφθασε από ακροατή ,  από αέρος!  
 ..................................................................................................................................................................
ΑΝ ΔΕΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ «ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ» . Διαβάστε το για να προετοιμαστείτε στη περίπτωση που δεν το λάβατε, ξαναδιαβάστετο για να το εμπεδώσετε, αν το λάβατε!  Εσείς θα κρίνετε αν πρέπει ή δεν πρέπει να το επιστρέψετε ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!


«Συνδημότισσα, Συνδημότη
Είναι γεγονός πως ο «Καλλικράτης» δημιούργησε βιώσιμους και εκσυγχρονισμένους Δήμους, όμως ταυτόχρονα επιδείνωσε την οικονομική τους κατάσταση, οι οποίοι συγκέντρωσαν και επιβαρύνθηκαν τα χρέη των Καποδιστριακών Δήμων. Η κατάσταση αυτή έγινε τραγική με την οικονομική κρίση, αφού δεν υπάρχει από πουθενά χρηματοδότηση και το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» το οποίο ήταν ένα εργαλείο στη διάθεση των Δήμων έχει πάψει να λειτουργεί από το τέλος Δεκέμβρη του 2010, χωρίς να έχει αντικατασταθεί. Οι Δήμοι στραγγαλίζονται οικονομικά και παράλληλα ο τόπος μας παραμένει σε στασιμότητα.
Όπως θα θυμάστε είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά την μείωση της τιμής του νερού και παρά την οικονομική κρίση αποφασίσαμε να τηρήσουμε την υπόσχεση μας. Με απόφαση μας μειώσαμε από το Β' εξάμηνο του 2011 την τιμή του νερού κατά 27% στην πρώτη κλίμακα, μέχρι δηλαδή την κατανάλωση των 45 κ.μ. ανά τρίμηνο, όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών του πόσιμου νερού. Η μείωση αφορά την πόλη της Φλώρινας και τις Τοπικές Κοινότητες Αρμενοχωρίου, Μεσονησίου, Πρώτης, Αλώνων, Τριβούνου, Κορυφής και Σκοπιάς.
Παρά την οικονομική κρίση που επηρεάζει σημαντικά τη λειτουργία του Δήμου, είμαστε πιστοί στις προεκλογικές μας υποσχέσεις, τηρούμε το πρόγραμμα μας και το υλοποιούμε χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Αποκλειστικός μας στόχος είναι η συμβολή μας στο μέτρο του δυνατού στη διευκόλυνση και ανακούφιση των συνδημοτών μας.
Με τη σκέψη στην ανάπτυξη του Δήμου μας και το μέλλον του, παρά τις αντίξοες συνθήκες, βαδίζουμε αταλάντευτα προς τα μπρος με συνέπεια και ευθύνη.
ΙΩΑΝΝΗΣ Ζ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α.Φ.»

8 comments :

Ανώνυμος είπε...

"ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ" Το σλόγκαν της Φλώρινας. Καλές οι ιδέες και ακόμα καλύτερες οι προχωρημένες ιδέες. Ποιός θα τις ακολουθήσει όμως στη Φλώρινα με το αιώνιο σούρουπο που λες κρουά; Μας χαλάς και τον ύπνο καλή μου..

Ανώνυμος είπε...

o Δήμαρχος προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε από όσα ακούστηκαν εντός και πέριξ του δικαστηρίου, που ο ίδιος μπλέχθηκε.
Αναμφίβολα ήταν μέγα πολιτικό του λάθος, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Τώρα και 50% να έκανε έκπτωση στα τιμολόγια, τη φθορά του την ενισχύει ο χρόνος εξουσίας και οι ιδιαιτερότητες του Καλλικράτη.Προς περίσκεψη.
Πρέπει, κι αυτός κι η Ζέτα, αν δεν αποσύρουν τα ένδικα μέσα τους, τουλάχιστον να ζητήσουν να έχουν οι αποφάσεις ανασταλτικό χαρακτήρα και μόνο για τα δημοσιογραφικά μέσα,έμμεσα για τα πρόσωπα, εφόσον βέβαια είναι γιαυτούς θετικές.
Εχει σημασία να καταδειχθεί ότι τα ένδικα μέσα δεν λήφθηκαν ως διαμαρτυρία για πρόσωπα αλλά για τρόπους, μη αποδεκτής για αυτούς, δημοσιογραφίας. Η , ακόμα, όλα να λυθούν με αμοιβαίες εξηγήσεις. Ανέφικτον;

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΟΥΑ. ΕΣΕΙΣ κ. ΝΤΟΡΗ ΤΙ ΛΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

κρουά βάστα γερά. όσο είναι στο χέρι σου μην υποχωρήσεις ούτε πιθαμή.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5-11-11 12.51 να δοθούν εξηγήσεις; Δηλαδή; Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Βοσκόπουλος είναι ν' ανακαλέσει την μήνυση και να αποσύρει την αγωγή αποζημίωσης. Θέλει ο Βοσκόπουλος να τα κάνει αυτά; Τον ρώτησες; Μιλάς εξ' ονόματός του; Ακόμη και αν συμφωνήσει κρουά, τι θα γίνει με τις άλλες υποθέσεις που ψάχνουν οι εισαγγελείς κατά του Βοσκόπουλου;

Ανώνυμος είπε...

εσύ κρουά τι λές; Γιατί δε λές;

Ανώνυμος είπε...

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μέρες περίσκεψης και περισυλλογής...Ακολουθούν του Αι Γιαννιού και των... Φώτων.
Αρχίζει το θερινό ηλιοστάσιο, κι οι καλλικάντζαροι ξαναμπαίνουν στη γή.
Το 2012 ας είναι χαρούμενο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο για όλους.
Εξάλλου θα έχουμε και εθνικές εκλογές,επόμενη γιορτή της... δημοκρατίας...

Ανώνυμος είπε...

Θα υπάρξει μια πρωτοβουλία, που κανείς δεν θα μπορεί εύκολα να της πεί όχι.
Ας γυρίσουν όλοι στο μόχθο τους, όλοι χρειαζόμαστε στη Φλώρινα...

Δημοσίευση σχολίου