8:15 μ.μ.

EΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

"Λέγε, λέγε το κοπέλλι, κάνει τη κυρά και θέλει".. "Μάνα κράζει το παιδάκι, μάνα ο νιός και μάνα ο γέρος" και γενικά από "το κράξιμο" σπίτι δεν χαλάει..Είναι δηλαδή το κράξιμο κάτι σαν ευλογία. Μέχρι πρό τινος τα δημοσιεύματα για το χάλι του δρόμου στη συμβολή της Νικ. Χάσου & Στεφ. Δραγούμη, όπου όταν έβρεχε γίνονταν μία λίμνη στη κυριολεξία, δεν τα έπαιρναν οι αρμόδιοι στα σοβαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα, κατόπιν νέας καταγγελίας από ακροατή του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ 101,5 στην εκπομπή ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ με τη Ντόρη Κουτουράτσα, εισακούσθηκαν "οι προσευχές μας"!
Επειδή, "οι μη κολάζοντες τους κακούς βούλονται αδικήσαι τους αγαθούς", ή αλλιώς εμείς έχουμε μάθει να λέμε και τα καλά και τα κακά, θα πρέπει να συγχαρούμε την κ. Βένη Κωτσοπούλου δ/ντρια της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΦ, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα προώθησε το θέμα. Έτσι, ούτε σε μία εβδομάδα, τουλάχιστον το κομμάτι του αγωγού που ήταν αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΦ, έγινε έργο.
Η κ, Κωτσοπούλου, η οποία τυγχάνει χαμηλού προφίλ και ιδιαίτερα μετριόφρων, όταν επικοινωνήσαμε μαζί της, μας είπε πως η απόφαση ήταν συλλογική δηλ. και ο δήμαρχος συμφώνησε και η κ. Αβραμοπούλου και όλοι.
Εμείς δεν έχουμε πρόλημα να πούμε μπράβο και στον δήμαρχο και σε οιονδήποτε ασκεί τα καθήκοντά του όπως υπαγορεύει ο ρόλος του!  

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

κράζε Ντόρτσε, είσαι η φωνή μας!

Ανώνυμος είπε...

κρουα δέν θα κυκλοφοράμε με ...ΓΑΛΟΤΣΕΣ γιατί και οι προσευχές ακούσθηκαν μα το κυριότερο πάυσαμε να είμαστε ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ αλλα είμαστε Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Ι Δ Η Μ Ο Τ Ε Σ ....ο πρωινός ορεινός ακροατής

Δημοσίευση σχολίου