Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για να ακούσετε τη ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα 4 Νοεμβρίου 2011, του Παύλου Αλτίνη στο ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ , στο ΡΑΔΙΟΦΛΩΡΙΝΑ 101,5.



11 comments :

Ανώνυμος είπε...

O AΛΤΊΝΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ κ. Παύλο, που λέτε τα πράγματα με το όνομά τους!
Περίμενα τις εξελίξεις για να σας αμφισβητήσω ή να σας επιβεβαιώσω, όχι επειδή είμαι καχύποπτος αλλά επειδή δεν ξέρω. Και σαν εμένα πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί αν δεν είναι όλοι, άσχετα αν κάνουμε τους ξερόλες.

Ανώνυμος είπε...

Για μία ακόμη φορά ο Παύλος Αλτίνης πρόβλεψε τις εξελίξεις. Αυτό συμβαίνει όταν έχει το μυαλό σου καθαρό και δεν εξαρτάσαι από συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παύλος και διαβασμένος είναι και κάκαλα έχει.

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό δεν τον θέλανε και γι' αυτό ακόμη και σήμερα τον ρουφιανεύουν. Τα λαμόγια με τα κυκλώματα που έχουν κάνει στην Φλώρινα προωθούν ανθρωπάκια στην πολιτική και παντού. Έτσι μόνον μπορούν να κάνουν την δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Παύλο. Μη σταματάς.Όλοι έχουν καταλάβει τα παιχνίδια και αυτά που παίχτηκαν εις βάρος σου αλλά και αυτά που παίζονται εις βάρος μας.Τώρα γιατί κάνουν πως δεν τα ακούμε; Εσύ ξέρεις καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Αι ντε, ας βγει και κανένας αλλος πολιτικός να μας τα αναλύσει τα πράγματα. Ξέχασα, πρέπει να ρωτήσουν το κόμα και ότι τους πουν θα πουν. Ε, ρε ουτε να μιλανε δεν ξέρουν ορισμένοι.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Μικρά μου παπαγαλάκια δεν θα σας κάνω τη χάρη να σας φιλοξενήσω εδώ. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το καταλάβετε πως η ζούγκλα είναι ο φυσικός σας χώρος. Απο εκεί προέρχεστε και εκεί ανήκετε. Γι αυτό, το κουβαδάκι σας και σ άλλη παραλία, να αναπτύξετε τον διάλογο που σας ταιριάζει!

Ανώνυμος είπε...

Χαφιεδάκια σας πονάει ο Αλτίνης. Έτσι, να σας πονάει! Τσιρίζετε και τον κατηγορείτε στα κρυφά και ανώνυμα. Αλλά μπροστά του κάθεστε προσοχή και τον γλείφετε. Τόσο κότες είστε και εσείς και τ' αφεντικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια και κατηγορούν τον Αλτίνη. Μόνον αυτό μπορούν να κάνουν. Μήπως μπορεί κανείς να του την βγει και να κάνει διάλογο μαζί του; Ο Αλτίνης θα τον κάνει αλοιφή για κάλους. Τον ζηλεύουν και τον φοβούνται.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου για πράδειγμα τον σαλιάρη να κάνει διάλογο με τον Αλτίνη. Μπορεί ο σαλιάρης να τα βγάλει πέρα με τον Αλτίνη; Ο σαλιάρης δεν ξέρει να σου εξηγήσει που τάπινε στην Αθήνα χθες το βράδυ. Άσε που ακόμη δεν έχει καταλάβει τι γίνεται με την κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Να ασχοληθούμε κάποτε βρε παιδία και λίγο με τον εαυτό μας. Λίγη αυτοκριτική και λίγη αυτολογοκρισία όπως λες καλή μου Ντόρη. Ο Αλτίνης απέδειξε αν μπορεί ή όχι να σταθεί μόνος του. Εμείς τι κάνουμε εκτός από να λιθοβολάμε αυτόν, αυτούς, αυτή και τον οποιοδήποτε μας έχει ξεπεράσει με τη στάση ζωής που έχει - έχουν επιλέξει.Τουλάχιστον "κλείστε" το ρημάδι! Βοηθάει στη σκέψη! Καλά κάνεις κρουά και "τους στέλνεις" χωρίς περιστροφές.

Δημοσίευση σχολίου