ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "Τολμάμε στα δύσκολα"
Ο Γιώργος Βουλγαρίδης , έχει επενδύσει τον χρόνο και τη δραστηριότητα του στην επιχείρηση -εμπορία καυσίμων η οποία είναι δεύτερης γενεάς και την ανησυχία του στο δικτυακό μάρκετιγκ, μία σύγχρονη μορφή επιχειρηματικής δραστηριότητας. 
Πιστεύει πως το Επιμελητήριο Φλώρινας μπορεί εκτός των άλλων να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες του νομού Φλώρινας και δεσμεύεται να μοιραστεί και να ανταλλάξει εμπειρίες και γνώση, για την ανάπτυξη του τόπου, με όλα τα μέλη του ΕΒΕ. 
Διεκδικεί πρώτα έναν δυναμικό ρόλο για τον ίδιο τον φορέα - το ΕΒΕ  και μετά για τον εαυτό του. Πιστεύει στη συνεργασία και στη συμμετοχή ανεξαρτήτως ρόλου.

3 comments :

Μακης Σινανης. είπε...

Συγχαρητηρια στην Δημοσιογραφο για την πρωτοβουλια της αυτη, Συγχαρητηρια και στον υποψηφιο τον Γιωργο Βουλγαριδη, για την παρουσια-παρουσιαση του στην εκπομπη.
Να συνεχισετε και με αλλους υποψηφιους, ετσι ωστε επωνυμα απ`τον καθενα τους να μπορεσουμε να ακουσουμε τις ιδεες τους για το Επιμελητηριο.
Με αυτον τον τροπο και οχι μονο, εμεις οι ψηφοφοροι πιστευω πως θα ανοιξουμε τα ματια μας, και θα παψουμε επιτελους να ψηφιζουμε με κριτηριο τις φιλιες, τις γνωριμιες, τις πελατειες, και τις ........ μας.
Πρεπει, οπως οι πελατες μας επισκεπτονται τα καταστηματα μας προσπαθωντας (περα απο συναισθηματισμους) να επιλεξουν το καλυτερο, ετσι και εμεις (αφου καταφερουμε να ξεφυγουμε απ`τις διαφορες "Σειρηνες") να επιλεξουμε τους πιο ικανους και αξιολογους εκπροσωπους στο ΕΒΕ, αλλα και στην κοινωνια μας.
Γιατι πρωτα απ`ολα μια καλη εκπροσωπιση στην κοινωνια μας χρειαζομαστε, για να μπορεσουμε ολοι μαζι να σηκωθουμε λιγο ψηλοτερα.

Μακης Σινανης.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στον Γιώργο Βουλγαρίδη αλλά και στην Ντόρη Κουτουράτσα. Επιτέλους ακούμε ραδιόφωνο και το ευχαριστιόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Να καταφερουμε να ξεφυγουμε απο τις διαφορες σειρηνες.
Συμφωνω απολυτα!!!!!

Δημοσίευση σχολίου