10:56 π.μ.

ΑΝΤΙ-ΔΡΩ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! 
ΑΝΤΙ- ΔΡΩ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΗΔΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ!
Την Τετάρτη 15.2.2012 οι πολίτες του Ν. Καστοριάς βγαίνουν στους δρόμους. Μεγάλη διαμαρτυρία για την απίστευτη τιμή του ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. Σύμφωνα με τις προβλέψεις όλο τον μήνα θα έχουμε πολύ κρύο και χιόνια. Οι βουλευτές του νομού αλλά και της Δ. Μακεδονίας δεν έχουν κάνει το οτιδήποτε, τα νοικοκυριά έχουν ξεπαγιάσει.                                            
Στις 2 το μεσημέρι, θα συγκεντρωθούν στο κτίριο της  Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ( πρώην Νομαρχία), και θα φωνάξουν! 

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ;



3 comments :

Ανώνυμος είπε...

TO KAΠΕΛΩΜΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ Η ΠΡΑΣΙΝΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΟΓΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Τώρα ξέρεις τι κάνεις Ντόρτσε; Μας βάζεις να περπατήσουμε με μπότες στα χιόνια. Αφού το ξέρεις μιά ζωή ξυποληταρία είμαστε. Ξυπόλητοι και στα χιόνια και στ αγκάθια. Και μας αρέσει όπως φαίνεται. Δεν είμαστε εμείς για τέτοια αγάπη μου.Μην χαραμίζεσαι εδώ.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ενας φίλος

Ανώνυμος είπε...

Αρε εκείνο το αντρωπάκο, εκεί κάτω, τι του κουνάει το ντάκτυλο; Ας πάει και λίγκο πιό κοντά ντόστου μπρε μια στη ...οικογένεια.
Από κούνημα ντάκτυλο κανείς δεν ιντρώνει αυτί..

Δημοσίευση σχολίου