Ο Δήμαρχος Φλώρινας Ι. Βοσκόπουλος  στις 13-6-2012 θα καθήσει στο σκαμνί μαζί με την "εκλεκτή" του ("εκλεκτή" του πολιτικά, διότι κάτι άλλο δεν έχει αποδειχθεί, τουλάχιστον μέχρι στιγμής), για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος από κοινού και κατ' εξακολούθηση   .

Δηλαδή, Βοσκόπουλος και Ζέτα, πάνε μαζί κατηγορούμενοι. Και αυτό, απ'  ότι φημολογείται δεν είναι παρά μόνον η αρχή! Τα πολύ δύσκολα, απ' ότι φημολογείται, έρχονται! Απ' ότι φημολογείται διενεργούνται ανακρίσεις για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!

Για πρώτη φορά στην Φλώρινα αιρετός πάει κατηγορούμενος για πράγματα που έκανε όσο ασκούσε εξουσία!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

23 comments :

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε μπράβο στη κρουά και στον Αλτίνη. Πανφλωρινιώτικη η συγκίνηση. Μπράβο, χίλια μπράβο. Αυτό θα πει να έχει κανείς @@@

Ανώνυμος είπε...

κρουά άσε τις μετριοφροσύνες κατα μέρος και πες μας περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ντόρτσε! Μην σταματάτε κι εσύ και ο Αλτίνης.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί και στον θάνατο!Λελε, ανατριχιάστηκα!

Ανώνυμος είπε...

Η Ζέτα και ο Βοσκός στο σκαμνί! Θεέ μου είσαι μεγάλος!

Ανώνυμος είπε...

mou rxete na klapso apo xara........sinexise mexri telous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! auto aksizi se tetoiou idous "anthropous"!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει πως με την παράβαση καθήκοντος χάνουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι; Τι θα απογίνει το πολιτικό μέλλον της Ζέτας; Αυτό το νέο αίμα θα πάει χαμένο;

Ανώνυμος είπε...

Ηθική αυτουργία σημαίνει πως παρότρυναν και άλλους να παραβούν τον καθήκον. Άλλους δεν έχει η ιστορία; Δεν μπορεί θα έχει. Δώσε ονόματα κρουά. Μην λυπάσαι κανέναν. Τον πόλεμο που σου έχουν κάνει και σου κάνουν ακόμα και τώρα τον ξέρω και θα σου στείλω τα μηνύματά μου. Μην λυπάσαι κανέναν. Τουλάχιστον δικαιώθηκες και δικαίωσες και όλους εμάς. Κρέμασμα θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα σκαμνί θα κάτσουν;

Ανώνυμος είπε...

Πάει το πολιτικό μέλλον της dr. Aν φάει τώρα και καμία απόλυση - καθαίρεση, την βλέπω με τη μανούλα να κεντάνε κoμπλέν στο ROSA. Aν και το βελονάκι είναι πιό ψυχοθεραπευτικό. Πόντος και δάκρυ για τα μεγαλεία που χάθηκαν..

Ανώνυμος είπε...

κρουά, πες μας λίγα λόγια για ην υπόθεση. Τους συμπρωταγωνιστές, τους μαρτύρους που μπορεί και αυτοί με τη σειρά τους να πάνε κατηγορούμενοι. Ξέρεις εσύ. Δεν σε πιέζομαι. Αλλά μας το χρωστάς. Κάντο κρουα, για μας τους φίλους σου κρουά - κρουά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή. Ζέτα και Βοσκός (από κοινού και κατ εξακολούθηση) σε παράβαση καθήκοντος. Ως εδώ κατανοητό. Η ηθική αυτουργία όμως θελει και άλλους παίκτες παρέα. Ποιοί είναι οι άλλοι; Δεν πιστεύω τίποτα παιδάκια του δημοτικού που τα ξεγέλασαν με κανένα γλειφιτζούρι..

Ανώνυμος είπε...

... Κυρίως για τα άλλα που έρχονται....

Ν 3852/2010 (Καλλικράτης)

Αρθρο : 236

Έκπτωση εξαιτίας καταδίκης

1. Οι περιφερειάρχες, οι ανππεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων εκπίπτουν αυτοδικαίως από το αξίωμα τους:
………
2. α. Οταν γίνεται παραπομπή για κακούργημα με αμετάκλητο βούλευμα ή με απευθείας κλήση, κατά της οποίας έχει εξαντληθεί το δικαίωμα προσφυγής, ο Ελεγκτής Νομιμότητας οφείλει να θέσει τον κατηγορούμενο σε κατάσταση αργίας, η οποία διατηρείται σε περίπτωση έκδοσης καταδικαστικής απόφασης του ποινικού δικαστηρίου. Εάν εκδοθεί αθωωτική απόφαση, η αργία αίρεται αυτοδικαίως και
θεωρείται ως μηδέποτε επιβληθείσα.
β.α. Εάν εκδοθεί καταδικαστική απόφαση του Ποινικού Δικαστηρίου, σε πρώτο βαθμό, για τα πλημμελήματα της προηγούμενης παραγράφου ή για κακουργήματα, ο Ελεγκτής Νομιμότητας οφείλει να θέσει τον καταδικασθέντα σε κατάσταση αργίας, ώσπου να εκδοθεί τελεσίδικη αθωωτική απόφαση, οπότε και αίρεται αυτοδικαίως, η αργία και το διοικητικό μέτρο θεωρείται ως ουδέποτε επιβληθέν.

β.β. Για τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες, ως καταδικαστική απόφαση, σε πρώτο βαθμό θεωρείται αυτή που εκδίδεται από το Τριμελές Ποινικό Εφετείο, σύμφωνα με το άρθρο 111 παράγραφος 7 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα είχαμε τους τους γνωστούς ντεμέκ "αστούς" της Φλώρινας. Τώρα έχουμε και το Βοσκοπουλέϊκο του Γιάννη και του Παύλου. Είναι δυνατόν! Και δεν τους έχουμε πάρει με τις ντομάτες!!! Προσέξτε την σχέση ντεμέκ "αστών" και Γιαννοβοσκοπουλέϊκου!!!! Είναι ενδιαφέρουσα σχέση.

Ανώνυμος είπε...

Αιμομικτικές σχέσεις μεταξύ ενόχων "πατριωτών" κύριε 1.51. Αυτό είναι κατά την άποψή μου το ενδιαφέρον σ αυτή τη σχέση.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο κυρια Ντορη ολη η πολη ειναι μαζι σου δωσε να καταλαβει ο βοσκος που νομιζει οτι επειδη ειναι δημαρχος μπορει να καταστρεφει οικονομικα οικογενειες με απολυσεις εργαζομενων βαζοντας στης θεσεις τους της δικους του ΜΙΑ ΠΡΟΙΝ ΚΑ8ΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΑΠΟΛΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ)!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η νεοπροσληφθείσα καθαρίστρια, μεσήλιξ και με τέκνα αποκατεστημένα, τι σχέση έχει με τον αντιδήμαρχο Φλώρινας κ. Άρη Αριστείδου, ο οποίος είναι δεξί χέρι του Βοσκού; Με ποιά προσόντα καλύπτει τα κριτήρια περί προσλήψεων; Της ηλικίας, της εμπειρίας ή των καλών δημοσίων σχέσεων με το περιβάλλον του Βοσκού;

Ανώνυμος είπε...

μου αρεσει οτι ο Αριστιδου ορκιζοταν οτι δν ειχε καμια αναμιξη για την προσληψη της μεσηλιξ...ειναι ολοι τους κα8αρματα μ τ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα δηκαστη ο βοσκος...???????????
ονειρο ζω μη με ξυπνατε!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:07, μου άρεσαν πολύ τα εισαγωγικά στο "πατριωτών" και το "ενοχοι". Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Όταν συμφέρει σε ορισμένους να είναι "πατριώτες", είναι "πατριώτες". Όταν αλλάξουν οι καιροί και τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων, οι ίδιοι "πατριώτες" μπορούν να το παίξουν "μειονοτικοί ντόπιοι", "μειονοτικοί βλάχοι" κλπ. Όπου συμφέρει την τσέπη τους! Και για να κάνουν τον καλό στην εξουσία, ρουφιανεύουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΒΩΝΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

poioi εχουν σειρά; Ασε να μαντέψω: Αντωνιάδης, Αριστείδου, Ιωσηφίδης, Λιάσης, Γιαννιτσόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Προς 16 Ιουνίου 2012 2:49 μ.μ.
Απ ότι ακούγεται, μάλλον η σειρά θα είναι αντίστροφη

Δημοσίευση σχολίου