Ο Δήμαρχος Βοσκόπουλος στην σημερινή του συνέντευξη μας είπε και άλλα ενδιαφέροντα στην ερώτηση των δημοσιογράφων περί ποινικής του δίωξης για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία από κοινού με την κ. Ζέτα Ρίζου και κατ εξακολούθηση. Είπε επί λέξει: "Δυστυχώς η Δικαιοσύνη έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία ......". Συνδύασε την "ευαισθησία" της Δικαιοσύνης με την παύση του Παν. Ψωμιάδη, τ. Περιφερειάχη Κ. Μακεδονίας, και το ενδεχόμενο προφυλάκισης του Βασ. Παπαγεωργόπουλου, τ. Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Δηλαδή ο Βοσκόπουλος ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ την Δικαιοσύνη ότι είναι άδικη. Υποννοεί ότι η Δικαιοσύνη είναι άδικη προς νεο-δημοκράτες.  Ο Βοσκόπουλος τι θέλει να μας πει; Ότι τον κυνηγάει η Δικαιοσύνη πολιτικά, επειδή είναι νεο-δημοκράτης;

Ο Βοσκόπουλος ακολουθεί τα αχνάρια του άλλου Ψωμιάδη (του "Μάκαρου"), που δήλωσε ότι είναι πολιτικός κρατούμενος (!!!!) κια κρύφτηκε στα Σκόπια;

Έχει γούστο κι' αυτός, ο Βοσκόπουλος ,( όπως ο "Μάκαρος" , αλλά και κάποιος άλλος) να ζητήσει καταφύγιο στην ΠΓΔΜ ως πολιτικά διωκόμενος και να περνάει τον καιρό του στην όχθη της λίμνης της Αχρίδος; Ξέρετε πως λέγεται στ' αγγλικά η φράση "όχθη της Αχρίδος"; Αν δεν ξέρετε να σας πω. Λέγεται "Οχριντ μπάνκ".

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

MIA EΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΤΟ "ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΗΣ ΑΧΡΙΔΑΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ OHRID BANK; ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΟΥΝΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8.35 μμ, αυτοί που θα το ψάξουν ξέρουν που θα το ψάξουν! Ξέρουν πολύ καλά! Κι' αυτός το ξέρει. Μην κοιτάς που το παίζει "τρελλίτσα". Το παίζει "τρελλίτσα" για να καθυστερήσει τους "δικούς του" που θ' αρχίσουν να κελαϊδάνε μόλις πιστέψουν ότι πράγματι έχει πρόβλημα. Τότε να δεις θάψιμο που θα φάει απ' τους "δικούς του". Όσο για την Ohrid Bank, εγώ τι να πω; Απ' ότι ακούγεται άλλοι λένε, και λένε πολλά!!!

Δημοσίευση σχολίου