1:35 μ.μ.

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ 
ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις, μήπως ματαιοπονείς τέλικά,σε χρησιμοποιούν
Ο μεν Ασπρίδης ή και η Ολγα έχουν επιλέξει μόνο τον Βοσκόπουλο-ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ-ως αντίπαλο.
Δεν πρόκειται να του ζητήσουν να αποχωρήσει..
Την είδαν όπως στήριζαν για το 2ο γύρο Στύλου,απέναντι στον Αλεμπάκη.
Οσο πάει πιο πίσω με Βοσκόπουλο, κέδρος είναι για αυτούς,όχι αν αναλάβει άλλος...
Για το Δήμο δεν νοιάζεται κανείς, δυστυχώς..
Από την άλλοι οι διάφοροι κάνθαροι στηρίζουν σήμερα, έναντι αμοιβών, το Βοσκόπουλο και σε λένε και γραφική και κουτσομπόλα κλπ κλπ
Από την άλλη μόλις φύγει ή χάσει ο Βοσκόπουλος, πάλι θα σε προσπεράσουν, λέγοντας:
Μακριά από αυτή την τρελλή γραφική...
Στο δρόμο της τιμής είσαι μόνη, άσχετα αν θα γελάσεις τελευταία.
Τα εισητήρια από το θέαμα άλλοι θα τα έχουν εισπράξει..

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητέ 2.21. Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Όλα τα πράγματα στη ζωή μας είναι επιλογές. Και όλοι τις έχουμε κάνει και όλοι τις έχουνε κάνει.
Ευτυχώς που δεν είμαι ούτε Όλγα, ούτε Ασπρίδης ούτε Βοσκόπουλος. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως τους υποτιμώ. Γι αυτό και δεν με ενδιαφέρει ούτε το χειροκρότημα, ούτε και οι εισπράξεις από το θέαμα.
Είμαι ευτυχής που έχω την πολυτέλεια να κάνω αυτό που θέλω, μόνη μου και να το μοιράζομαι με όποιους και όσους θέλω. Φυσικά και μαζί σου. Κρατώ το τελευταίο σου "Στο δρόμο της τιμής είσαι μόνη, άσχετα αν θα γελάσεις τελευταία" για να συνεχίσω.

Ανώνυμος είπε...

Τη Ντόρη λίγοι την γνωρίζουν καλά. Είμαι υπερήφανος που είναι φίλη μου. Εξωπραγματική για τους περισσότερους, πολύ αληθινή για τους λίγους. Μπορεί να στα δώσει όλα και να στα πάρει όλα. Ξέρει ποιούς να τιμά και πως να τους εκτιμάει. Είναι κάθετη στις σχέσεις της και γι αυτό έχει πολλούς εχθρούς και διαλέγει αυτούς που θέλει για φίλους της. Δυναμική προσωπικότητα, τους έβαλε όλους στο τριπάκι της και είμαι σίγουρος πως απολαμβάνει το θέαμα. Η Ντόρη έγραψε ιστορία στη Φλώρινα. Και θα συνεχίσει να την γράφει. Με το δικό της ανεπανάληπτο και μοναδικό στυλ. Επειδή είναι η Ντόρη.

Ανώνυμος είπε...

ότι την αποφεύγουν τη Ντόρη σαν τον διάλο τον λιβάνι είναι αλήθεια. Τώρα θα μου πεις γιατι την αποφεύγουν; Γιατί δεν είναι του χεριού τους. Άσε που τρέμουν μην τους την ανάψει. Και αυτό όχι από έλλειψη εμπιστοσύνης αλλά από την δική τους ανασφάλεια και έλλειψη γνώσης. Γιατί έχει μαζευτεί τέτοια κοπριά γύρω μας; Οι όμοιοι με τους όμοιους.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Κάποιος ή κάποιοι ενοχλούνται από τα καλά σχόλια στο πρόσωπό μου. Και επειδή ενοχλούνται πολύ μπαίνουν στον κόπο να βρίζουν. Τα σχόλιά τους τα κρατάω, για να τους απαντήσω προσωπικά, στην διεύθυνσή τους και γιατί όχι; και πρόσωπο με πρόσωπο. Διότι εγώ δεν τους φοβάμαι.

Δημοσίευση σχολίου