Ρωτάμε τον Ι. Βοσκόπουλο, νυν Δήμαρχο Φλώρινας και τ. Νομάρχη Φλώρινας, και την εκλεκτή του (πολιτικά) Ζαχαρούλα (Ζέτα) Ρίζου.
Το έργο με τίτλο «Ανάδειξη και προστασία της λίμνης Βεγορίτιδας», είχε προϋπολογισμό 43.800 €. Ένα από τα έργα για τα οποία ο Βοσκόπουλος και η Δρ Ζέτα θα κάτσουν στο σκαμνί στις 13-6-12 είναι και αυτό το έργο.
Πέρα από αυτά για τα οποία κατηγορούνται ο Βοσκόπουλος και η Ζέτα, υπάρχουν και άλλα ερωτήματα σχετικά με αυτό το έργο.
Σχετικά με το έργο αυτό ρωτάμε:
1.      Εκτελέστηκε το εν λόγω έργο;
2.      Ποιος εργολάβος το εκτέλεσε;
3.      Πληρώθηκε το εν λόγω έργο;
4.      Έπρεπε να πληρωθεί;
5.      Πως πληρώθηκε;
6.      Με ποια διαδικασία πληρώθηκε;
7.      Από πού προήλθαν τα κονδύλια για να πληρωθεί;
8.      Πότε πληρώθηκε;
Υπάρχει ένα έγγραφο. Το έγγραφο αυτό έχει αριθ. πρωτ. 3883/27-7-2009 και προέρχεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης LEADER του Π.Α.Α., Μονάδα Γ’). Το έγγραφο απευθύνεται στην ΑΝΦΛΩ ΑΕ.
Στο έγγραφο αυτό (σελ. 21) το υπουργείο λέει στην ΑΝΦΛΩ: «οι δαπάνες που καταβλήθηκαν για την υλοποίηση του εν λόγω υποέργου δεν θεωρούνται επιλέξιμες πλην των 2.036,036 € (συντονιστικές ενέργειες)». Τι σημαίνει αυτό που λέει το υπουργείο; Σημαίνει ότι έπρεπε να πληρωθεί το παραπάνω έργο;                        
Τα παραπάνω ερωτήματα ίσως οδηγήσουν (ποιους δεν ξέρω) και σε άλλο σκαμνί, πέρα από αυτό της 13-6-2012!
Τα ερωτήματα, αλλά και οι απαντήσεις που θα δοθούν (αν δοθούν), θα διαβιβαστούν στην κα Εισαγγελέα Φλώρινας.



9 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η λίμνη Βεγορίτιδα δεν είναι η πιο βαθιά λίμνη στο Νομό μας;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ευτυχώς που είναι βαθιά.Σκέψου να πνίγονταν στα ρηχά! Πράγματι είναι ή τουλάχιστον ήταν η πιό βαθιά στην Ελλάδα και η δεύτερη σε έκταση μετά την Τριχωνίδα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ 65 Μ
Η ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ 45 Μ

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μας πείς ποια ήταν η δική σου εμπλοκή σ'αυτό το έργο???

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ανώνυμε 10:43 μμ, βεβαίως και να σου πω. Εγώ είχα συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Και αποκλείστηκα. Το κατηγορητήριο λέει ότι αποκλείστηκα ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Εσύ δεν μπορείς, ή μάλλον δεν σε συμφέρει, να καταλάβεις ότι το θέμα δεν είναι ΠΟΙΟΣ αποκλείστηκε, αλλά το αν αποκλείστηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Αν ξέραμε ποιός ή ποιά είσαι, θα καταλαβαίναμε αμέσως γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις. Σίγουρα κάποιο συμφέρον έχεις και "αγαπάς" τον Βοσκόπουλο. Μην μου πεις ότι τον αγαπάς από αγάπη μόνον!!!!

Αν τον αγαπάς από αγάπη μόνον πες μας το ονοματάκι σου! Φοβάσαι όμως να το πεις, γιατί ξέρεις ότι "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον".

Ανώνυμος είπε...

κρουα, όλοι ξέρουν, αλλά πολλοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και το παίζουν και αυτοί βοσκοί.

Ανώνυμος είπε...

αυτό το έργο δεν μπορούσε να είχε 73.800 ευρώ; Θα πήγαινε για κακούργημα ο Βοσκόπουλος και θα ησυχάζαμε!

Πυγμαλίων είπε...

Έέέρχεται ...! Έέέρχεται ....! (Το κακούργημα.)

Ο ζέτος είπε...

Κρουά, σταμάτα να τα βάζεις με την Ζέτα. Την έχεις γνωρίζει προσωπικά; Αν την είχες γνωρίσει. θα ήξερες τι σπουδαίος άνθρωπος είναι, πέρα από το ότι είναι μία υπέροχη γυναίκα.
Και λέω εκείνον τον άθλιο τον "καψούρη" που γράφει στο Florine@, "κάτω τα χέρια" από την Ζέτα! Η Ζέτα είναι δική μου! Εγώ την αγαπάω πραγματικά! Ο "καψούρης" σκέπτεται μόνον άτιμα πράγματα. Δεν αγαπάει, μόνον καψουρεύεται! Αν ξαναμιλήσει για την Ζέτα θα τον καλέσω σε μονομαχία στην Μάλτσκα και για όπλο θα διαλέξω τζουγκράνες. Πίσω "καψούρη", σ' έφαγα!

Δημοσίευση σχολίου