Γράφουμε τα παρακάτω παίρνοντας αφορμή από ένα σχόλιο μου γράφτηκε για την Κρουά, στο ιστολόγιό μας και στην ανάρτηση με τίτλο: «ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ; - ΦΛΩΡΙΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».  Το σχόλιο αυτό είναι το εξής: "sth peina gia na strosis". Προσέξτε ότι είναι γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει ότι αυτός που το έγραψε είναι ανορθόγραφος.
Ο πόλεμος που γίνεται εναντίον της Κρουά παρουσιάζει ανάγλυφα ΤΟ μεγάλο πρόβλημα του νομού της Φλώρινας. ΤΟ μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μία μικρή ομάδα ανθρώπων, καιροσκόπων, της Φλώρινας (ας την ονομάσουμε «το κατεστημένο της Φλώρινας»), που, έχοντας εξασφαλίσει προνομιακές σχέσεις με τις οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα από την Αθήνα, λειτουργεί σαν εκπρόσωπός τους στην Φλώρινα, και εκμεταλλεύεται την Φλώρινα και τους κατοίκους της. Συνεργάστηκαν με καθάρματα που είχαν, και έχουν, έλθει στον νομό μας ως αστυνομικοί, στρατιωτικοί, υπάλληλοι της ΚΥΠ, δημόσιοι υπάλληλοι και γαμπροί. (Όλοι οι αστυνομικοί, στρατιωτικοί, υπάλληλοι της ΚΥΠ και γαμπροί ασφαλώς και δεν ήταν καθάρματα. Αλλά αρκετοί ήταν!)
Αυτό συμβαίνει από την εποχή της απελευθέρωσης από τους Τούρκους το 1912. Ο Τούρκος σουλτάνος αντικαταστάθηκε από τις παραπάνω οικογένειες της Αθήνας και οι μπέηδες αντικαταστάθηκαν από την παραπάνω μικρή ομάδα Φλωρινιωτών («το κατεστημένο της Φλώρινας») και τους συνεργάτες τους. Δηλαδή, ακόμη δεν έχουμε απελευθερωθεί! Ακόμη είμαστε σκλάβοι! Κι’ όποιος «σηκώσει κεφάλι» πρέπει να τιμωρηθεί για «να στρώσει».
Ένας αναγνώστης, ο 10.25, γράφει για την Κρουά: "sth peina gia na strosis". Αυτό μου θυμίζει ότι κάποτε όποιος δεν "έστρωνε" οι καιροσκόποι, που το έπαιζαν «πατριώτες», τον έστελναν στο εκτελεστικό απόσπασμα, στην εξορία, στην φυλακή, στην μετανάστευση, του βίαζαν την γυναίκα, την μάνα, την αδελφή, την κόρη, του έπαιρναν με το ζόρι χρήματα, χωράφια, γεννήματα. Αυτά μου θυμίζει ο 10.25. Σήμερα σε ωθούν στην πείνα για να "στρώσεις". 
Αν ξέραμε το ονοματάκι του, αμέσως θα ξέραμε από τι οικογένεια προέρχεται. Θα ξέραμε τι έχει κάνει ο ίδιος, ο πατέρας του και ο παππούς του. Θα ξέραμε, π.χ.: Αν την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα ήταν συνεργάτες των Βουλγάρων κομιτατζήδων και στην συνέχεια δήλωναν Έλληνες "πατριώτες" που ρουφιάνευαν αθώους ότι δήθεν ήταν "βουλγαρίζοντες". Αν την εποχή της Κατοχής ήταν συνεργάτες των Γερμανών-Ιταλών-Βουλγάρων και μετά την Κατοχή το έπαιζαν «αντιστασιακοί». Αν επί εμφυλίου το έπαιζαν κομμουνιστές και μετά  τον Εμφύλιο «εθνικόφρονες» και ρουφιάνευαν αθώους ότι δήθεν ήταν "εθνικώς ύποπτοι" και κομμουνιστές. Αν επί Παπαδόπουλου ήταν χουντικοί και μετά το έπαιζαν «αντιστασιακοί». Αν είναι ή υπήρξαν συνεργάτες της ΚΥΠ. Θα ξέραμε εάν κατέδωσαν, έκλεψαν, βίασαν. Θα ξέραμε όλα αυτά.

Γι’ αυτό και φοράνε κουκούλα όσοι μας βρίζουν. Διότι αν δεν φορούσαν, αμέσως θα φαινόταν ότι μας πολεμούν οι κλέφτες, που είναι και χαφιέδες και ρουφιάνοι και προδότες. 
Όσοι και όσες είστε εναντίον των κλεφτών-χαφιέδων-ρουφιάνων-προδοτών, η θέση σας είναι να είστε στο πλευρό μας. Η σταυροφορία μας κατά των κλεφτών-χαφιέδων-ρουφιάνων-προδοτών συνεχίζεται με μεγαλύτερη δύναμη! Και θα δείτε τι έχει να γίνει!!!

38 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Οι ρουφιάνοι της Φλώρινας είναι σε κρίση. Δεν τους εμπιστεύονται πια τα αφεντικά τους, όπως πολύ σωστά γράφεις κρουά στο προηγούμενο δημοσίευμά σου. Είναι φυσικό να συμπεριφέρονται σπέρνοντας φόβο. Φοβούνται οι ίδιοι πως θα αποκαλυφτούν τελείως και θα επιβεβαιωθούν τα αφεντικά τους. Γι αυτό σε βρίζουν. Όλοι τους ξέρουμε και ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί όλοι πρέπει να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν.Πρίν όμως να διασυρθούν, να φανερωθεί ο ρόλος τους και οι επιπτώσεις που είχαν οι πράξεις τους και η στάση τους απέναντι σε όλους εμάς. Σε όλους εμάς, που μόνο με αυτόν τον τρόπο δεν σκεφτόμαστε ούτε πράτουμε.
Κατάπτυστοι, επικίνδυνοι και διεστραμμένοι είναι!

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρη δεν τους έχει ανάγκη. Ό,τι και να πουν, αν μπορούν, ας της το πουν μπροστά της. Δεν το κάνουν όμως. Όπως και σε πολλούς άλλους. Από μπροστά το φίλο από πίσω το σκύλο.
Ούτε μπορούν να της συγχωρέσουν, ότι είναι μια γυναίκα που αγωνίζεται και επιβιώνει μόνη της.
Συνήθως, αυτές οι γυναίκες που υψώνουν το ανάστημά τους, προκαλούν μυστήρια συναισθήματα σε άνδρες και γυναίκες.Τις μισούνε γιατί δεν είναι πρόβατα και γιατί δεν μπορούν να τις φτάσουνε, ούτε να τις κάνουν κολλητές...και αυτό πόσο πονάει.........

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το κομμάτι πολύ μου άρεσε και το ξαναγράφω:
"Αν την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα ήταν συνεργάτες των Βουλγάρων κομιτατζήδων και στην συνέχεια δήλωναν Έλληνες "πατριώτες" που ρουφιάνευαν αθώους ότι δήθεν ήταν "βουλγαρίζοντες". Αν την εποχή της Κατοχής ήταν συνεργάτες των Γερμανών-Ιταλών-Βουλγάρων και μετά την Κατοχή το έπαιζαν «αντιστασιακοί». Αν επί εμφυλίου το έπαιζαν κομμουνιστές και μετά τον Εμφύλιο «εθνικόφρονες» και ρουφιάνευαν αθώους ότι δήθεν ήταν "εθνικώς ύποπτοι" και κομμουνιστές."
Αν αν αν αν ...αν ναι; Αν είναι έτσι να ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ!Σιχάματα παλιάνθρωποι και απάνθρωποι είναι όλοι όσοι έχουν επιβιώσει και έχουν σώσει το βρωμερό τομάρι τους έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, με λατινικούς χαρακτήρες γράφουν όσοι θέλουν ν΄αποφύγουν το ρεζιλίκι της ανορθογραφίας τους.. Αλλά θα μου πείτε:: "εάν ήταν τόσο καλοί Έλληνες, δεν θα συνεργάζονταν με όλους τους κατακτητές.." ε;

Ανώνυμος είπε...

Η Φλώρινα έχει μεγάλο πρόβλημα από αστοιχείωτους ανθρώπους που "τα ξέρουν όλα"... Όλα εκτός από τους εαυτούς τους..

Ανώνυμος είπε...

Η Φλώρινα έχει μεγλύτερο πρόβλημα από κάτι "στοιχειωμένους" ταπεινούς και ντεμέκ μετριοπαθείς που διδάσκουν αυτογνωσία στους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

και είναι και χαζορουφιάνοι. Εκδηλώνονται μόνοι τους. Πως να τους ξαναεμπιστευτούν τα μεγάλα αφεντικά τους;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!! Το επίπεδο είναι φοβερό!!! Η απόλυτη παράκρουση: η κληρονομικότητα πράξεων προγόνων.
Για την εποχή της χούντας, που είναι και πιο πρόσφατη, κάντε μια μικρή έρευνα. Θα ανακαλύψετε πολλούς που την υπηρέτησαν και βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σας.
Ειλικρινά λυπάμαι.
Υ.Γ.: Η λέξη διαπλοκή πόσο σας αντιπροσωπεύει στις συναλλαγές σας με μορφές εξουσίες;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε Κρουά!!! Πώς το παίζεις τώρα δηλαδή??? Μανώλης Γλέζος, Γρηγόρης Λαμπράκης ή Ρομπέν των δασών??? Άλλο είσαι εσύ!! Δε σου αξίζει ο ρόλος της "αντιστασιακού"!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΑ BLOG. ΟΥΤΕ Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ. ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ? Ή ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ ΕΓΙΝΕΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

9.38 Ευχαρίστως να σου λύσω την απορία.

Κάποτε έγραφα, για την δημοσιογραφία ..Όχι πως δεν τα πάω καλά! Αλλά έχω το γνώθι σαυτόν ! Τα ερασιτεχνικά μου λοιπόν δημοσιεύματα, εντοπίζουν και συνάμα ελέγχουν τον δημόσιο βίο, με μέτρο, και κριτήριο την αυστηρή και ευρύτερη παιδεία μου, και συστήνουν μαζί σας ένα είδος διαλογικής ή και αντιλογικής πολυφωνίας, την οποία φαίνεται πως επιζητούσαμε όλοι μας..

Αυτό κάναμε σχεδόν τρία χρόνια από την εφημερίδα μας, oι φίλοι κρουά – κρουά! Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα. Τον δημιουργικό μας διάλογο θα τον συνεχίσουμε! Θα στραγγίσουμε τις σκέψεις μας και θα απλώσουμε την άποψή μας. Καθαρά και έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες και ύβρεις.

Αυτοί είμαστε εμείς! Εφημερίδα και φίλοι κρουά–κρουά είμαστε ΕΝΑ!

Ένας κι ένας, συνθέτουμε την πιο ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, για να αναζητήσουμε την αλήθεια, να την γράψουμε και να την αναδείξουμε! Τον δρόμο τον ξέρουμε, το βήμα το έχουμε! Δίνουμε μαζί μία ακόμα ευκαιρία στο θάρρος και στην αλήθεια!

Ντόρη Κουτουράτσα

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Για να μη σας κρατάω σε αγωνία, εσάς τους τους επισκέπτες - δεν θα ήταν ευγενικό- οι ερωτήσεις σας θα απαντηθούν. Αλλά βλέπετε έχουμε και δουλειές .

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά θα ήθελα να καταλάβω τον φίλο που λέει:"πως να τους ξαναεμπιστευτούν τα μεγάλα αφεντικά τους".. μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος 9:35;

Ανώνυμος είπε...

Καλά Κουτουράτσα έχεις καβαλίσει το καλάμι για τα καλά... μαζί με ‘‘την πιο ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα‘‘

Βάσω Σ.

ΦΙΛΟΣ ΚΡΟΥΑ (ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) είπε...

Η Βάσω Σ. ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! Η Βάσω Σ. μίλησε! Εσύ ρε Βασούλα γιατί κόπτεσαι για το καλάμι, για την "ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα" ή για τη Κουτουράτσα;
Φίλος κρουά (της δημοσιογραφικής ομάδας)

φίλος κρουα 112 είπε...

Η Βάσω Σ. ξέρει.. Μη της κολλάτε και πολύ. Ξέρει πως δεν μπορεί να είναι ούτε στην "ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα", ξέρει πως δεν μπορεί να είναι Κουτουράτσα και ξέρει ακόμα πιό καλά πως δεν μπορεί να είναι ούτε καν καλάμι. Το πολύ - πολύ να είναι μόνη και έρημη σαν καλαμιά στον κάμπο..Μίλα μας Βάσω Σ. λίγο για τον εαυτό σου..Για να μην νοιώθεις τόσο μόνη και σε πιάνει το κακό σου.
Φίλος κρουά 112

φίλος κρουά 112 είπε...

Αγαπητή κρουά, στο έχουμε πει και θα στο ξαναπούμε. Κάνε επιτέλους το μπλόκ αυτό κεκλεισμένων των θυρών! Κάθεσαι τώρα στον κάθε πικραμένο να δίνεις και να δίνουμε απαντήσεις. Αυτοί τον δρόμο τους και εμείς τον δικό μας. Κρουά και ΑΝΤΙ- κρουά, απέχουν παρασάγγας.
Φίλος κρουά 112

φίλος κρουά 52 είπε...

Ντόρη έχει δίκηο ο φίλος κρουά 112. Είμαστε φίλοι κρουά και σε όποιον αρέσουμε. Κάποτε πρέπει να ξεχωρίσουν τα ερίφια από τα πρόβατα.
Με εκτίμηση
Φίλος κρουά 52

Ανώνυμος είπε...

Όλοι σας είστε ουνα - φάτσα ουνα ράτσα. Κουτουράτσα. άιντε μας πρήξατε φίλοι κρουά και η καρακάξα σας.

Φίλος κρουά είπε...

8.07.Καλά που το καταλάβατε πως εδώ δεν είναι για σας. Στο καλό. Και θα σας "γράψουμε"..Θα χάσει η Βενετιά βελόνι βλέπετε..Πολύ θα μας λείψετε.

Φίλος κρουά

φίλος κρουά είπε...

Κρουά, "ρίξε πόρτα". ΠΟΡΤΑ.
Ο ΙΔΙΟΣ Φίλος κρουά

9.38 ΠΡΟΣ 3.05 είπε...

9.38 καλεί 3.05. Φίλε είμαι ο 9.38 μπερδεύτηκες με τον 9.35. Πολύ σοβαρή είναι η κουβέντα για να γίνει μεταξύ ανωνύμων για "πως να τους ξαναεμπιστευτούν τα μεγάλα αφεντικά τους"..Περίμενε λίγο. Δεν νομίζω να αργήσουν οι αποκαλύψεις. Ούτε αυτό έχεις καταλάβει;

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη μου γειά σου
Κρατώ όλο το αρχείο της εφημερίδας σου. Τι να πω.Φοβάμαι πως θα έφθασα δεύτερος και καταιδρωμένος. Διαβάζω στο φύλλο 30 της εφημερίδας σου σελ. 5
Αγαπητή Ντόρη
Εύχομαι να είσαι πάντα σκληρή για να τα βάζεις με την αυτάρεσκη εξουσία.
Δίκαιη για να ξεχωρίζεις το ορθόν.
Πολύπλοκη για να λύνεις γόρδιους δεσμούς.
Ενθουσιώδης για να μη τα παρατάς.
Αισιόδοξη για να μοιράζεις δροσιά στους μουντούς ανθρώπους γύρω σου.
Αποφασισιτική για να χαρακώνεις τον γκρίζο ουρανό και να αποκαλύπτεις το γαλανό της Ελλάδος.
Εύχομαι να παραμείνεις πάντα όπως είσαι και τώρα και πριν.
Συγχαρητήρια για τη δικαίωσή σου.
Αυτό βέβαια δεν είναι δικό μου. Φέρει υπογραφή Γ. Χανός.
Αισθάνθηκα την ανάγκη να στο στείλω βάζοντας κι εγώ την δική μου υπογραφή.
Αυτή είσαι Ντόρη μου. Και είμαι σίγουρος πως είσαι ευτυχής που δεν αρέσεις σε όλους, όπως είμαστε και εμείς ευτυχείς γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τη λογοκρισία σε χθεσινό μου σχόλιο μου με Υ.Γ : .....βαθμό διαπλοκής με κάθε μορφή εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

σύμφωνοι αλλά βάλτε και μια υπογραφή...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΟΣΜΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ... ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ!!

ΧΑΙΡΕΤΕ
ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

6.42 Πού πρωινό σε βρίσκω. Το μπλόκ μας είναι επώνυμο. Ως εκ τούτου η ευθύνη για κάθε δημοσίευμα βαρύνει την εκδότρια

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

10.31 Πολύ βιαστικό σε βρίσκω. Μην βιαστείς μόνο να βγάλεις συμπεράσματα. Εκτός και αν αυτό επιθυμείς. Στη σειρά και θα πάρεις την απάντησή στο ερώτημά σου.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Στόν επισκέπτη που λοιδωρεί το ΠΟΡΤΑ μας λέει πως είμαστε στην απ έξω, έχουμε να πούμε τα εξής.
Ποιός σας είπε επισκέπτες, πως εμείς θέλουμε να είμαστε "μέσα"; Στην απέξω θέλουμε να είμαστε για να είμαστε ελέυθεροι και ανεξάρτητοι. Και αυτό είμαστε. Μείνετε εσείς "στα μέσα".
Το σχόλιό του δυστυχώς σβήστηκε. Ας το ξαναγράψει "από τα μέσα".

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Προς τον/την ανώνυμο 6-3-12 ώρα 11:21.

Μην λυπάσαι καθόλου για την Κρουά.

Οι απόγονοι των χαφιεδο-ρουφιάνων δεν ευθύνονται για τις πράξεις των προγόνων τους. Ευθύνονται μόνον για τις δικές τους πράξεις. Μιλάμε για προγόνους, διότι η χαφιεδο-ρουφιανιά ως επάγγελμα από τον πατέρα στον γιό. Οι περισσότεροι σημερινοί χαφιεδο-ρουφιάνοι είναι τέκνα και εγγόνια χαφιεδο-ρουφιάνων! Μην μου πεις ότι δεν το ήξερες!

Για χουντικούς που ίσως βρίσκονται στο «ευρύτερο περιβάλλον μου» εγώ δεν ξέρω κανέναν. Αν ξέρεις να μου το πεις, έστω και προσωπικά. Δεν θα τολμήσεις όμως να βγάλεις την κουκούλα! Άρα, τι είσαι; Είσαι χαφιεδο-ροφιάνος ή χαφιεδο-ρουφιάνα!

Εμείς πάντως στην Κρουά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ χαφιεδο-ρουφιάνοι! Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι μας πολεμούν οι χαφιεδο-ρουφιάνοι.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Προς τον ανώνυμο 7-3-12 ώρα 1:06 π.μ..
Πρωϊνός βλέπω! Μήπως είσαι ο «ξενύχτης»;

Εγώ δεν υποκρίνομαι, ούτε το παίζω «αντιστασιακός». Εγώ είμαι ο εαυτός μου. Είμαι ο μέσος Φλωρινιώτης που δεν υπήρξε ποτέ χαφιεδο-ρουφιάνος, ούτε κατάγεται από οικογένεια χαφιεδο-ρουφιάνων. Με μία διαφορά. Δεν φοβάμαι τους χαφιεδο-ρουφιάνους.

Εσύ; Τι είσαι; Μάλλον για «προοδευτικός» ή «προοδευτικιά» με δεξιά τζέπη μου φαίνεσαι. Άρα, δεν πρέπει να είσαι ο «ξενύχτης», γιατί το μόνο κοινό που έχεις μ’ αυτόν είναι η δεξιά τζέπη.

Και οπωσδήποτε ψήφισες Βοσκόπουλο. Σίγουρα για ιδεολογικούς λόγους!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Προς τον ανώνυμο 7-3-2012 ώρα 9:24 π.μ.

Μπά! Αλλάξαμε τακτική; Τώρα γράφουμε ως «αντι-ρουφιάνοι»; Και ολίγον ως υπερασπιστές της Κρουά; Δεν μας πείθεις! Από την μια κατά των ρουφιάνων και υπέρ της Κρουά, και αμέσως μετά κατά της Κρουά!

Είσαι και βλάκας! Πας να ρουφιανέψεις εμφανιζόμενος ως φίλος αλλά ούτε αυτό το καταφέρνεις. Και ρουφιάνος και ανίκανος ως ρουφιάνος.

Γι’ αυτό και τ’ αφεντικά σας άρχισαν να σας «ξηλώνουν»! Επειδή ως χαφιέδες-ρουφιάνοι-προδότες αποδειχθήκατε και ανίκανοι και κλέφτες. Ετοιμαστείτε να σας φάνε τα νέα φυντανο-ρουφιανάκια! Σφαγή ρουφιάνων μεταξύ τους! Έ, ρε γέλιο που θα πέσει και σύντομα!

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρις δεν πήγε σε καμία σχολή δημοσιογραφίας, όπως και κανένας από τους δημοσιογράφους της πόλης μας, όπως και πολλοί άλλοι άλλων πόλεων.
Είναι πολύ ταλαντούχος όμως, κάνει τη δουλειά αυτή πολύ καλύτερα από πολλούς και έχει και το σθένος να βάζει την υπογραφή της σε αυτά που γράφει. Επίσης, έχει και την τόλμη να κάνει και ραδιοφωνικές εκπομπές και μάλιστα πολύ πετυχημένες.
Επι τη ευκαιρία θα ήθελα να την συγχαρώ για την σημερινή της εκπομπή στο ραδιόφωνο, αφιερωμένη στην ημέρα της γυναίκας. Επιτέλους και ένα αληθινό αφιέρωμα στη γυναίκα, με πραγματικές και ενδιαφέρουσες αναντήσεις. Βαρέθηκα να διαβάζω "ξύλινα" άρθρα-αφιερώματα που τα λένε όλα και τίποτα!
Συγχαρητήρια Ντόρις και θέλουμε περισσότερες εκπομπές για τη γυναίκα, σαν τη σημερινή!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Περίμενες πολύ καλέ μου 10.31. Σε είχα στημένο στην ουρά για να μάθεις τον βαθμό διαπλοκής με την εξουσία. Θα σε στενοχωρήσω καλέ μου. Μάλλον εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Οι συνεργασίες με το δημόσιο δεν είναι ξέρεις πάντα σχέσεις διαπλοκής.Αν αυτό έμαθες και έκανες εσύ στη ζωή σου, έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι και να ανησυχείς ενδεχομένως μήπως παρυσφρήσει και κανένας άλλος εργολάβος και πάρει κομματάκι της πίτας. Κοιμήσου ήσυχα λεβέντη μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο χρόνος δικαιώνει τη κρουά. Η παρουσία και το έργο της στη Φλώρινα είναι καταλυτικά. Κατάφερε η ίδια να ξεχωρίσει μόνο και μόνο επειδή είναιη ίδια ξεχωριστή σε όλα. Σαν παρουσία, σαν άποψη, σαν αποτέλεσμα. Φυσικό είναι να δέχεται έναν πόλεμο διότι χάλασε τη σούπα. Τουλάχιστον τώρα τη διαφορά την ξέρουμε και τη ζούμε. Εύχομαι να είσαι κοντά μας κρουά. Εμείς σε χρειαζόμαστε αλλά πολύ φοβάμαι πως εσύ μπορείς να κάνεις και χωρίς εμάς. Έδωσες πολλά.

Δημοσίευση σχολίου