Ένας σημαντικός λόγος που οι χαφιεδο-ρουφιάνοι κατάφεραν να γίνουν «άρχουσα τάξη» στον νομό Φλώρινας, είναι το ότι ο απλός λαός πάντα τους φοβόταν. Δικαιολογημένα τους φοβόταν, και συνεχίζει να τους φοβάται, διότι είχαν, και έχουν, την δύναμη να κάνουν κακό, και αποδεδειγμένα έχουν κάνει, και συνεχίζουν να κάνουν, κακό.
Όσο τους φοβάστε, τους δίνετε δύναμη. Μην τους φοβάστε! Αν σταματήσετε να τους φοβάστε, θα τους αποδυναμώσετε! Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ!
Είναι κόττες! Είναι θρασύδειλοι! Αν δεν ήταν δεν θα φορούσαν κουκούλα! Αν τους βγάλετε την κουκούλα θα δείτε ένα δυστυχισμένο, φοβισμένο και γλοιώδες ανθρωπάκι, γεμάτο ανασφάλειες και συμπλέγματα, ευνουχισμένο ηθικά, πνευματικά, συναισθηματικά και αισθητικά, έτοιμο να πουλήσει και την μάνα του στον διάβολο για ένα κομμάτι ψωμί, ή για λίγη εύνοια από την εξουσία!
Εμείς στην Κρουά δεν τους φοβόμαστε! Και το έχουμε αποδείξει!
Συνταχθείτε μαζί μας στον αγώνα κατά των χαφιεδο-ρουφιάνων. Το μόνο που θέλουμε να κάνετε είναι να συζητάτε τις δημοσιεύσεις μας, να μας κάνετε εποικοδομητική κριτική, και να συστήνετε και σε άλλους να μας διαβάζουν, αλλά και να μας κάνουν και αυτοί εποικοδομητική κριτική. Αυτό αρκεί!
Τώρα αν ρίξετε και καμιά μούντζα, αυτό είναι δικό σας θέμα. Όμως να μην ρίξετε καμιά σφαλιάρα γιατί είναι παράνομο.

25 comments :

Ανώνυμος είπε...

πάντως εγώ απορώ, προχθές στη Ρόδο (10% ανεργία) οι κάτοικοι πήραν με τις πέτρες τους πολιτικούς (δημάρχους, βουλευτές κλπ). Εδώ στην Φλώρινα (με 40% ανεργία και μεγαλύτερη φτώχεια) είμαστε πολύ λούγκρες. Μόνο 2 γυναίκες βρέθηκαν να "την πούνε" στον Στάθη προχθές στην συγκέντρωση για το πετρέλαιο. Νομίζω πως σιγά σιγά πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι χαφιεδορουφιάνοι και αδελφές...

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ, καιρός είναι. Τώρα δε που οι πατάτες είναι σε τόσο καλή τιμή και πλησιάζει η 25η Μαρτίου, έναν πατατοπόλεμο τον βρίσκω σαν μία πολύ καλή ιδέα, για να αρχίσει να κινείται το θέμα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για τον εαυτό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ/ΤΗ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙ.ΛΙΓΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ?ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ'.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ?ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΟΡΙΖΩ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να μην είναι φτωχός ο λόγος ύπαρξης μας οι ρουφιάνοι αλλά εμείς ο πλούσιος λόγος της ύπαρξης και ρουφιάνων. Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάθης βόλεψε; Να το δω να μην το πιστέψω! Βόλεψε και άλλους εκτός από τον εαυτό του; Δεν είναι δυνατόν!

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος Φλώρινας λέει, γιορτάζει πανηγυρικά τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Φλώρινας.Η Φλώρινα είναι τα τελευταία 50 χρόνια υπό νέα κατοχή.Με αυτούς τους ύπουλους κατακτητές τι θα κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

4.42 Εμείς είμαστε ο πλούσιος λόγος ύπαρξης των ρουφιάνων. Με την ανοχή και τους φόβους μας. Όλοι τους ξέρουμε αλλά κάνουμε μούγκα. Έχουν ή δεν έχουν έτσι λόγο ύπαρξης οι ρουφιάνοι στη Φλώρινα. Το μόνο που ευδοκιμεί εδώ είναι αυτοί. Με ρίζες αναντάμ παπαντάμ και με ενισχύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τι ρεζιλίκι, Θεέ μου, να φοβάσαι και να εξαρτάσαι από κάτι ανίκανους ή παλιανθρώπους που προώθησε το παρακράτος! Να βλέπεις τον κάθε ρουφιάνο να έχει λύσει όλα τα προβλήματά του, κι' εσύ να σκέφτεσαι ότι η φοιτήτρια κόρη σου πεινάει και βλέπει συμφοιτήτριές της να έχουν βγει στην βίζιτα!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου πει και μένα κάποιος ποιοι είναι η «άρχουσα τάξη»... ονόματα ρε παιδιά όχι αερολογίες. Όχι τίποτα άλλο για να ξέρουμε ποιους βρίζουμε.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Μόλις μας πεις εσύ ανώνυμε 6.35 το ονοματάκι σου, θα σου πούμε κι εμείς όλα τα ονόματα.

Ανώνυμος είπε...

6:55 αν είσαι από τα μέρη μας και πράγματι δεν ξέρεις ρώτα τον πατέρα σου ή τον παππού σου. Αν σου πουν ότι δεν ξέρουν, υπήρξαν συνεργάτες τους. Άλλωστε, εσύ ας μην ξέρεις. Όλοι οι άλλοι ξέρουν!

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατο το κείμενο για τους χαφιεδο-ρουφιάνους στη Φλώρινα.. Όντως υπάρχουν και είναι και ικανοί να σου στήσουν μια ολόκληρη ιστορία βγαλμένη από το μυαλό τους για να σε πλήξουν.. Συνήθως συχνάζουν σε κεντρικά μαγαζιά και δεν τους ξεφεύγει ούτε μύγα που θα περάσει, την οποία αφού κατατάξουν πολιτικά σε έναν χώρο και αναρωτηθούν ποιος την έβαλε στην τάδε δουλειά.. μετά θα εισχωρήσουν στην προσωπική ζωή της: "την βλέπεις αυτή; Έχει πάει με την μισή Φλώρινα".. και λέει ο άλλος: "αποκλείεται.. αφού όλοι ξέρουν ότι είναι λεσβία.." και ξαναλέει ο άλλος: "και τι σημαίνει αυτό; Ότι επειδή είναι λεσβία δεν μπορεί να πάει με όλη τη Φλώρινα;"...

Ανώνυμος είπε...

Οι λεσβίες φοράνε κουκούλες;

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

Ο δικός μας ο μπαχτσές (ο μπαχτσές των ρουφιάνων) έχει απ' όλα. Έχει και λεσβίες, έχει και "αδελφές" (κρυφές και φανερές). Όσο πιο πολλά απωθημένα έχει κάποιος, τόσο πιος χρήσιμος είναι στον δικό μας τον μπαχτσέ.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός θέματος ο - η 10.33.Εκτός κι αν θέλει να ελαχιστοποιήσει με αυτό το σχόλιο την ουσιαστική δράση των ρουφιάνων - χαφιέδων και να την αναγάγει σε απλό κοτσομπολιό, οπότε μιλάμε για μεγάλο - η ρουφιανο - α. Θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπη ΚΥΠατζή, είναι αλήθεια πως έχεις ανοίξει παράρτημα ρουφιανο-σχολής;

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

1.20 ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Aυτό τώρα Μπάμπη ΚΥΠατζή,"ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ" το λες για να πάρεις κουράγιο εσύ ή για να φοβηθούμε εμείς;

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

Κορόϊδα! Ποιός από εσάς μπόρεσε να είναι μπλεγμένος με καταχρήσεις και να την πληρώσει άλλος; Ποιός από εσάς μπόρεσε να είναι μπλεγμένος με λαθρεμπόριο τσιγάρων (και όπλων) και να την πληρώσει άλλος; Ποιός από εσάς μπορεί να παίρνει ψηλές θέσεις στο δημόσιο με πολλά λεφτά; Ποιός από εσάς μπορεί να είναι δίπλα σ' αυτούς που εσείς εκλέγετε είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ; Ποιός από εσάς μπορεί να "τακτοποιεί" τα μέλη της οικογένείας του όποιος και εάν είναι στην εξουσία; ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ! Και έχω και την ικανοποίηση ότι με φοβάστε κι' όλας! Κορόϊδα! Δεν πάτε να τσιρίζετε! ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, κι' εσείς θα σκούζετε μέχρι να κουραστείτε. Και όταν με βρίσκετε στον δρόμο θα με χαιρετάτε με δουλικό χαμόγελο. Κορόϊδα! Υπάρχετε για να κάνω εγώ την δουλειά μου! Κορόϊδα!

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύουν όλα αυτά τότε θα έπρεπε να πάνε όλοι αυτοί φυλακή. Γιατί δεν κάνετε μια καταγγελία;Να ζητήσετε την εισαγγελική παρέμβαση. Και ο ανωτέρω ΚΥΠατζής και όλοι οι ΚΥΠατζήδες.Δεν ξέρω τι άλλο να πω, μόνο που πραγματικά αισθάνομαι φόβο , αν όλα αυτά συμβαίνουν δίπλα μας.

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

Οι καταχρήσεις και τα λαθρεμπόρια πέρασαν, είναι του παρελθόντος. Όσοι πλήρωσαν, πλήρωσαν και όσοι ξέφυγαν, ξέφυγαν. Και ΕΓΩ ΞΕΦΥΓΑ!!!! Τώρα έχουμε άλλες δραστηριότητες. Τώρα "διαχειριζόμαστε" δημόσιο χρήμα και Ευρωπαϊκά κονδύλια. Καταγγελίες έγιναν, ορισμένοι θα πάνε φυλακή. Εγώ θα κάνω ότι τους στηρίζω, αλλά την κατάλληλη στιγμή θα τους εγκαταλείψω. ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΑΡΗ! Εγώ έχω να επιτελέσω Εθνικό Έργο στην περιοχή! Οι άλλοι, αυτοί που θα πάνε φυλακή, είναι αναλώσιμοι. Είναι δικά μου πιόνια. Υπάρχουν για να μπορώ ΕΓΩ να κάνω την δουλειά μου!

Ανώνυμος είπε...

Tόσα παλούκια πήδηξες, θα έρθει η ώρα που θα κάτσεις σε ένα. Και αυτό το κάτσο θα είναι και ντούρο...

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

8.50 Δεν με πιάνουν οι κατάρες σας. Φοράω πάνω μου τα πιο σπάνια φυλαχτά.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Στις 10/3/2012 λάβαμε ένα σχόλιο που το δημοσιεύουμε αντικαθιστώντας με το στοιχείο "@" τα γράμματα ορισμένων λέξεων για να μην μας οδηγήσουν και πάλι στα δικαστήρια, διότι δεν έχουμε πρόθεση ούτε να συκοφαντήσουμε, ούτε να δυσφημήσουμε, ούτε να εξυβρίσουμε κανέναν. Άλλωστε, το σχόλιο θέτει ερωτήματα και δεν ισχυρίζεται ότι κάτι απ' αυτά που γράφει αποτελεί αληθινό γεγονός. Το σχόλιο έχει ως εξής:

"μυστηριε μπαμπη ρουφιανοχαφιέ χιμπατζή της παρέας... για τους ρουφ@@@@@@@@τορες του ουρανίου @@@@@ της γνωστής @@@@μορίας βοσκών, που υπηρετείς πρόσφατα , έχεις να μας πείς κάτι? πόσα έβγαλες απο τον α@ρ@τ@κ@ σ@ν@τ@@ρ@σμ@ φλώρινας και τα έπαιξες στο καζίνο στο Μοναστήρι? για την παράγκα με βίδες στην εορδαία καμιά αναφορά?τά έντυπα του ζινοβίτο που στο διάολο εκτυπωνονται στο ορεινό χωριό σου? πόσες φορές πουλησες το πασόκ στην φλώρινα για να σώσεις το τομάρι σου κι αυτών των δεξιών που σε χρηματοδοτούνε ? πόσες την νδ ? πόσες φορές αποπλάνησες την ξανθιά και άλλα κοριστάκια για να κάνεις τα γούστα σου? μήπως έκανες και νόθο μαζί της ? ελεηνό υποκείμενο γλύφτη απόβλητο του πασόκ και της νδ τολμάς και έχεις το θράσος ακόμη να κυκλοφορείς ακόμη στην Φλώρινα.Στήν τουρκία θα σε είχαν αποτελειώσει είσαι τυχερός που ζείς στην Ελλάδα ακόμη @και δέν έσκασε το μπαλονάκι στα σιχαμένα σωθικά σου κυπατζή πράκτορα της κακιάς ώρας ελεηνε χαφιεδορουφιάνε @@ !"

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

Υπηρετώ και πουλώ και αγοράζω όποιον θέλω, όπως θέλω και για όσο καιρό θέλω. Αρκεί η δουλειά μου να γίνεται. Κορόϊδο! Ναι λεφτά έχω βγάλει, κορόϊδο, και μεγάλους μισθούς έχω πάρει και τα τρώω όπως θέλω. Κορόϊδο! Για την ξανθιά και τ’ άλλα κορίτσια που λες. Ζηλεύεις; Θα ήθελες να ήσουν στην θέση μου; Κορόϊδο! Και να δεις πόσα άλλα κορίτσια θ’ ακολουθήσουν! Κι’ εσύ θα βλέπεις και θα ξερογλείφεσαι. Κορόϊδο! Για το μπαλονάκι που λές, να θυμάσαι «κακό σκυλί ψόφο δεν έχει». Κορόϊδο! Εγώ θα κάνω πάντα αυτό που θέλω, κι’ εσύ θα σκάζεις από την ζήλεια σου. Κορόϊδο!

Δημοσίευση σχολίου