4:24 μ.μ.

ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 
ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ 
0,25 ευρώ το κιλό! 
 
Η ομάδα παραγωγών πατάτας της ΕΑΣ Αμυνταίου, θα βρίσκεται αύριο Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ., στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Φλώρινας. 


8 comments :

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχαν αγροτικοί συνεταιρισμοί, οι οποίοι θα λειτουργούσαν όπως οι εύρωστες σύγχρονες επιχειρήσεις, μειώνοντας την τιμή του προιόντος για τον τελικό καταναλωτή, αλλά και παράλληλα εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς και εδικότητες.

εργολάβος σε κατάθλιψη

Ανώνυμος είπε...

Σωστά! Αλλά και οι συνεταιρισμοί και οι ενώσεις συνεταιρισμών έγιναν εκτροφεία κομματικών τρωκτικών. Η διαφθορά και η ατιμωρησία είναι το πρόβλημα!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν στην Ελλάδα, ελάχιστες, αλλά υπάρχουν ενώσεις συνεταιρισμών οι οποίες είναι εύρρωστες επιχειρήσεις. Δεν μπορούν να εκσυγχρονισθούν όλες;Γιατί να μην μπορεί να γίνει; Οι διεφθαρμένοι αν πληρώσουνε και τιμωρηθούνε; Να μήν τολμήσει να σκεφθεί κανείς ποτέ, ότι μπορεί να πλουτίζει παράνομα και εις βάρος του λαού που την πληρώνει τώρα και νομίζει ότι τα χρήματα βρήσκονται μόνο στις τσέπες των πολιτικών.Τα χρήματα βρήσκονται στις τσέπες πολλών διαπλεκόμενων.Φυσικά και η ατιμωρησία είναι μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα,η μη εφαρμογή του νόμου ή η επιλεκτική εφαρμογή του.Διαβάζουμε κάθε μέρα στις εφημερίδες για διάφορυς, που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους χρήματα, που δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους. Θα τιμωρηθεί πραγματικά κάποιος;ή θα τους αθωώνουν από πίσω;
εργολάβος σε απόγνωση

Ανώνυμος είπε...

Πάντως σήμερα μέχρι το μεσημέρι είχαν διατεθεί 36 τόνοι πατάτες στη πόλη της Φλώρινας. Να συνεχίσει το κίνημα και με άλλα προιόντα. Όλοι μας πρέπει να ενεργοποιηθούμε. Τέρμα οι μεσάζοντες οπουδήποτε!

Ανώνυμος είπε...

Όλα μπορούν να γίνουν αν το πάρουμε απόφαση να αυτοοργανωθούμε. Μέχρι τώρα είδαμε τα αποτελέσματα όταν μας οργανώνουν άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε και με άλλα προϊόντα, λόγου χάρη λάδι, τυρί... Καλή συνέχεια και προϋπόθεση για αυτό να μείνετε μακρυά από τα κόμματα. Ήδη οι κομμουνιστές αφού δεν κατάφεραν να το καπελώσουν, κατά την προσφιλή τους τακτική, το δαιμονοποίησαν ή ορθότερα προσπάθησαν να το δαιμονοποιήσουν. Καλή δύναμη στους Έλληνες παραγωγούς!

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ, η καταθλιπτική μανία που σας διακατέχει ΔΕΝ σας δικαιολογεί κι επιτέλους γράψτε και κάτι πρωτότυπο απ’ το να ξαναξερνάτε τα ίδια εμέσματα που σερβίρουν τα αφεντικά – ιδιοκτήτες των ΜΜΕ. Η θέση του ΚΚΕ για το «κίνημα» της πατάτας είναι ξεκάθαρη, αρκεί να διαβάσει κανείς την ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ ή τα σχετικά άρθρα στον Ριζοσπάστη στις 6.03.2012. Η ξερή αντιΚΚΕ επανάληψη χωρίς την παράθεση των απόψεων του ΚΚΕ είναι απλά φασισμός … άλλο να κάνεις κριτική με επιχειρήματα κι άλλο να γενικεύεις χωρίς να ξέρεις τι λές και να γράφεις χονδροειδή ψέμματα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΩΤΥΠΟ? ΠΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΩΤΥΠΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕ.

Δημοσίευση σχολίου