11:04 μ.μ.

ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ, Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΚΑΙ Η κ. ΑΓΝΗ ΡΙΖΟΥ.

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



Είναι αλήθεια πως η τσούσκα ή τσούφκα, φιλοδοξεί να γίνει ένας καυτός διαδικτυακός τόπος "αξιόπιστης ενημέρωσης". Και θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της, επάνω μου. Το διασκέδασα και εξακολουθώ να το διασκεδάζω.

Μεγάλη προσπάθεια έχει καταβάλλει η τσούσκα ή τσούφκα να διασώσει εμμέσως την εικόνα του Γιάννη Βοσκόπουλου και της παρέας του. Άρχισε τις επιθέσεις σε εμένα και συνέχισε σε πρόσωπα - μάρτυρες που έχει καλέσει η εισαγγελεύς Φλώρινας στη δίκη με τον κ. Βοσκόπουλο και σε πρόσωπα που στήριζαν τον αγώνα της εφημερίδας μας για τον έλεγχο του δημόσιου βίου και της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.                                                                                           Γιατί; Η άποψή μου είναι, για τιμωρία που ενοχλήσαμε την ιερή αγελάδα.

Συνέχισε τάχα να βγάζει "άπλυτα" τέως δημάρχων με έργα με απ ευθείας αναθέσεις.                        Γιατί; Μα για να μπαλώσει το 70% του προϋπολογισμού της νομαρχίας Βοσκόπουλου 2007- 2011, που δόθηκε με απ’ ευθείας αναθέσεις σε ορισμένους εργολάβους της Φλώρινας. Δηλαδή, επί Βοσκόπουλου δόθηκαν με απ’ ευθείας ανάθεση σε 121 εργολάβους έργα αξίας 8.000.000 ευρώ . Ναι οκτώ εκατομμύρια ευρώ τεχνικά έργα με απ ευθείας αναθέσεις!  Από αυτούς 14 ήταν μεγαλοεργολάβοι, 21 εργολάβοι πήραν από 3-4 έργα, 11 εργολάβοι πήραν από 4-5 έργα, 50 εργολάβοι πήραν από 3 έργα και ένας πήρε το 7,4 του προυπολογισμού δηλαδή περίπου 500.000 ευρώ έργα!

Παραθέτει η τσούσκα ή τσούφκα μάλιστα, και πίνακες που φέρουν το λογότυπο του δήμου Φλώρινας, γεγονός που σημαίνει πως τα στοιχεία αυτά τα παίρνει από τον δήμο. Τι έχει να μας πει γι αυτό η οικονομική υπηρεσία του δήμου Φλώρινας; Υπάρχει διαρροή εγγράφων;

Για τα στοιχεία που αφορούν τη νομαρχία Φλώρινας 2000 - 2010, αυτό που έχω να σας πω είναι πως πρόσφατα έκανα θέμα στον κ. Ηλιάδη, αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, την ανεξέλεγκτη παρουσία της κ. Αγνής Ρίζου στο κτίριο της παλιάς νομαρχίας, η οποία μπαινοέβγαινε και σκάλιζε φακέλους και έγγραφα, χωρίς αιτήσεις.

Ένα τέτοιο έγγραφο - παραποιημένο-  συνοδεύει και το δημοσίευμα της τσούσκας ή τσούφκας με το οποίο έκανε πρεμιέρα στο διαδίκτυο.

Το δημοσίευμα
«ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ κ. ΝΤΟΡΙΣ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ
Από πληροφορίες που έχομε. Την χρονική διάρκεια που ήταν Νομάρχης ο κ. Παύλος Αλτίνης , εξέδωσε ένα λεύκωμα για τον Νομό Φλώρινας , το οποίο δραχμές), ποσό σημαντικό, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ όπως ήταν η νόμιμη διαδικασία, αλλά έγινε κατάτμηση του έργου (πράξη παράνομη) και τα περισσότερα χρήματα ποιος τα πήρε; Μα ποιος άλλος φυσικά , η κ. Ντόρις Κουτουράτσα, η οποία επίσης δεν πλήρωσε τους επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το λεύκωμα. Παρακάτω θα δείτε την κατάτμηση και τις πληρωμές που έγιναν για την υλοποίηση του λευκώματος αυτού.»

Αυτά γράφει η τσούσκα ή τσούφκα.

Όμως το ζουμί βρίσκεται σ’ αυτά που δεν γράφει η τσούφκα.

Στον ανωτέρω πίνακα υπάρχει ένα όνομα σβησμένο με μαύρο μαρκαδόρο.  
                                       
Το ερώτημα ΠΟΙΟΝ ΚΡΥΒΕΙ Η ΤΣΟΥΣΚΑ ή ΤΣΟΥΦΚΑ έχει τεθεί και παλαιότερα.
Γιατί;  
                                                                                                                             
Ο προστατευόμενος της τσούσκας ή τσούφκας είναι ο γαλάζιος τυπογράφος κ. Γιάννης Αριστείδου, αδελφός του Άρη Αριστείδου αντιδημάρχου του Βοσκόπουλου. Κακώς τον κρύβει διότι εγώ θα σας αποκαλύψω πως ο κ. Γιάννης Αριστείδου το 1999 για το εν λόγω λεύκωμα είχε υπερκοστολογήσει την αξία του χαρτιού του λευκώματος κατά 1.158.000 δρχ. Ένα εκατομμύριο εκατόν πενήντα οκτώ χιλιάδες δραχμές!!! Εγώ ανακάλυψα την υπερκοστολόγηση και τον υποχρέωσα να υπογράψει ότι θα επιστρέψει τα λεφτά. Μήπως μου τη φυλούσε ο κ. Αριστείδου επειδή τον υποχρέωσα να αναλάβει εγγράφως την επιστροφή 1.158.000 δρχ στις 10 – 12- 2002; Αν θέλει ας το διαψεύσει ο κ. Αριστείδου και ας μου κάνει και μήνυση. Και για την ιστορία, ο κ. Αριστείδου έλαβε και  3.700.000 δρχ, επιπλέον για την εκτύπωση. Μέρος αυτών των χρημάτων έπρεπε να το διαθέσει για την πληρωμή των συγγραφέων, διότι και το χαρτί ήταν πληρωμένο και τα φιλμς και η βιβλιοδεσία ήταν όλα πληρωμένα. Τι έκανε ο κ. Αριστείδου; Μήπως θέλει η κ. Αγνή Ρίζου να μας βοηθήσει ; Είναι βέβαιο πως η κ. Ρίζου  θυμάται. Αν δεν θυμάται έχω όλα τα απαραίτητα έγγραφα να της το θυμίσω.

 Παρακάτω, δείτε και το τιμολόγιο του χαρτιού το οποίο παρέλαβε ο κ. Αριστείδου.

Στον πίνακα αυτό, υπάρχουν επίσης  τα ονόματα ΣΙΜΑΚΟΣ, ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ, ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  και στη στήλη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ γράφουν το όνομά μου. Είναι τόσο σίγουρη η τσούφκα ή τσούσκα πως εισέπραξα εγώ αυτές τις επιταγές και το ανήρτησε;



Ιδού το τιμολόγιο του χαρτιού το οποίο παρέλαβε ο κ. Γιάννης Αριστείδου!
Ιδού οι επιταγές





Με την ευκαιρία, μπορεί να μας πει η κ. Αγνή Ρίζου γιατί δεν πληρώθηκαν κάποιες επιταγές και για ποιόν λόγο δεν ενημέρωσε τον κ . Στρατάκη;

Αν δεν σας αρκούν αυτές οι λεπτομέρειες έχω και άλλες. Όποιος τις θέλει θα έρθει να τις πάρει από το γραφείο μου.

Κι’ επειδή δεν περιμένω ούτε από την κ. Αγνή Ρίζου ούτε από τον κ. Γιάννη Αριστείδου να μας διευκρινίσουν οτιδήποτε, θα αναγκασθώ να κάνω μήνυση για να βρει άκρη η κα Εισαγγελέας για το εάν επέστρεψε στην Νομαρχία ή όχι το παραπάνω ποσό ο κ. Γιάννης Αριστείδου, για το εάν η κ. Α. Ρίζου έκανε τα στραβά μάτια για την μη επιστροφή του ποσού αυτού, για το αν πληρώθηκαν ή όχι και γιατί οι παραπάνω επιταγές, και για το αν ευθύνεται γι’ αυτό η κ. Αγνή Ρίζου ή ο κ. Γιάννης Αριστείδου.

Η τσούσκα ή τσούφκα πήγε για μαλλί και βγάνει κουρεμένη.  Η τσούφκα μπορεί να κάνει θόρυβο, μπορεί και να βρωμάει, αλλά είναι ακίνδυνη!

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΙΟΝ; Έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά, δίπλα, στις δημοφιλείς αναρτήσεις ρίξτε μία ματιά, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά. Μπράβο σου κρουά. Χαρά στην υπομονή σου να ανεχθείς τόσο καιρό αυτή τη βρωμερή τσούφκα. Τώρα ξέρουμε ποιοί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία! Και πάλι συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Ένας νεοσύλλεκτος υποψήφιος, εξετίμησε φαίνεται πολύ τη τσούφκα και παραπονέθηκε που αγνόησε τον συνδυασμό του και δεν τον ανάρτησε. Σκέψου, τι ενημέρωση έχει για τα της Φλώρινας ο υποψήφιος, για να απευθυνθεί στη τσούφκα για προβολή! Σκέψου τι ενημέρωση έχει για τα προβλήματα της Φλώρινας! Σκέψου τι λύσεις θα βρεί! Ελπίζουμε όχι με τη βοήθεια της τσούφκας!

ΦΙΛΟΣ ΚΡΟΥΑΣ είπε...

ΚΡΟΥΑ ΕΣΚΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙ..ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΣΣΑΝ "ΝΑΒΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΜΟΥ" ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΤΣΟΥΣΦΚΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΈΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ.ΣΟΥ ΣΑΣ ΘΥΜΗΖΩ ...

κρουα χρησιμοποιείς λάθος έκφραση. ¨Οχι τσουσκες αλλα τσούφκες.¨οχι δουλειά αλλα εκδούλεψη. Οχι ρουφιάνοι πολύ ντεμοντέ η έκφραση αλλα οι Πράκτορες είναι η πιό ακριβής . Οι εν λόγω ποτέ στην ζωή τους δέν δούλεψαν και εάν "δούλευαν" τους τοποθετούσε ή αυτοτοποθετιόντουσαν σε΄θέσεις για να πρακτορεύουν ρουφιανεύουν να κάνουν την εκδούλεψη τους με το αντίτιμο με το αζημείωτη για το τομάρι τους. Και την λυπητερή την πληρώνουμε σήμερα εμείς εσύ και εγω . ¨Ομως κάποτε το πρακτοριλίκι τους έχει ημερομηνία λήξης . Δέν μπορούν να επιβιώνουν εις αεί μία με την χούντα μιά με την νεα δημοκρατία μιά με το πασόκ και μιά πάλι με την νέα δημοκρατία.Αρκετή ¨μαρμελαδίτσα" φάγανε ΄παριστάνοντας τους ιντσρουχτορες στην τοπική κοινωνία Η μεταπολίτευση τελείωσε όπως και κάθε πρακτοράκος ή άρτι νεοιδυθήσα ..τσούφκα θα μπεί στην θέση του. Το νού σου στον υπόδικο με το χαριτωμένο τύπο τους βαψομάλληδες και τους μυστακοφόρους με τα νεαρά τσιράκια του που έχουν ακόμη την εντύπωση ότι εξουσιάζουν .Αυτοί είναι που κατέστρεψαν διαχρονικά την Φλώρινα τρώγοντας τον αγλέωρα στην ζωή τους χωρίς ποτέ να δουλέψουν παρα μόνο όπως το λές...ρουφιανέυοντας πρακτορεύοντας κλ σκοτεινές δράσεις τους με την ιδιόρυθμη προσωπική τιποτένια ζωούλα τους ,...μία φούσκα είναι η κάθε τσούσκα κι εσύ ΚΡΟΥΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ για όλους αυτούς τους εν αναμονή υπόδικους για σοβαρά κοινωνικά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στην ευρύτερη περιοχή ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεν ντρέπονται. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Αυτή είναι η αμετροέπεια της εξουσίας. Με ψέμματα και με δόλο προσπαθούν να επικρατήσουν. Έτσι είναι όμως όλοι οι ρουφιάνοι. Κρουά βγάλτα όλα στο φως. Αν δεν ήσουν εσύ και ο Αλτίνης κανένας δεν θα τολμούσε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΦΚΑ. Όλα τα λεφτά. Και λίγο τους είναι. Σαν δεν ντρέπονται που μιλάνε και για αξιόπιστη ενημέρωση. Τώρα είμαστε βέβαιοι για το ποιοί κρύβονται. Ένας, ένας ξεμπροστιάζονται. ΟΥΣΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ. ΑΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΉΜΟ (ΑΠΟ ΕΜΑΣ)? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. ΑΝ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

OIKOGENEIA ARISTEIDOU!BIOS KAI POLITEIA?

Δημοσίευση σχολίου