9:15 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ; - Σ. Βόσδου - Εκλογές 2012

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



ΓΙΑΤΙ Ο κ. Σ. ΒΟΣΔΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;

Σχετικά με την αναδημοσίευση του  δημοσίευματος της zougla.gr  H OMAΔΑ ¨ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ" ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, λάβαμε  ηλεκτρονικά, από το πολιτικό γραφείο του κ. Σωτ. Βόσδου, μία επιστολή  του ιδίου , με ημερομηνία 17-6-2012  η οποία απευθύνονταν στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη.
 Η εφημερίδα Θεσσαλονίκη στις 14 -6-2010 είχε δημοσιεύσει  άρθρο με τίτλο «Ορθολογισμός» : ο γαλάζιος» εθνικός λογιστής» και προφανώς αναφέρονταν  στον κ. Δ. Πανοζάχο. Δεν έχουμε το δημοσίευμα . Ο κ. Σωτ. Βόσδου απήντησε σε αυτό το δημοσίευμα, μάλλον επειδή θίχτηκε προσωπικά, από τις αναφορές ίσως που γίνονταν στο πρόσωπό του.

Υποθέτουμε, πως για τον ίδιο λόγο – την αναφορά στο πρόσωπό του – στο ανωτέρω δημοσίευμα , ο κ. Βόσδου θεώρησε σωστό να κοινοποιήσει την ίδια επιστολή και στην εφημερίδα μας.

Ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό του. Η εφημερίδα μας, έκανε αναδημοσίευση ενός άρθρου το οποίο διαβάσατε σε προηγούμενη ανάρτηση - αναδημοσίευση και το οποίο αναφέρεται στον βίο και την πολιτεία του κ. Ανδρέα Λεούδη και του γαλάζιου συντρόφου του κ. Δ. Πανοζάχου.

Η εφημερίδα μας δεν έκανε κανένα σχόλιο για τον κ.Βόδου και απορώ για ποιόν λόγο μας έστειλε αυτή την επιστολή. Σε τι θίξαμε εμείς τον κ. Βόσδου στην εν λόγω αναδημοσίευση για να πρέπει να τον αποκαταστήσουμε στη συνέχεια;

Θα περιμέναμε από τον κ. Σωτ. Βόσδου, να έκανε σχόλιο για το εν λόγω δημοσίευμα. Θα περιμέναμε από αυτόν να υπερασπιστεί το δημόσιο χρήμα και να καταδικάσει τα «γαλάζια δίκτυα των κουμπάρων» που λέει το δημοσίευμα ότι υπάρχουν.

Ο κ. Βόσδου επέλεξε να βγάλει την ουρά του απ έξω, επικαλούμενος, στην επιστολή, σκοπιμότητες εις βάρος  του  εκ μέρους της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», βγάζοντας από το συρτάρι ότι είχε διαθέσιμο.
Αυτό είναι το ζητούμενο ; Η διάσωση της εικόνας του κ. Σωτήρη Βόσδου; Έτσι θα στηρίξει την εικόνα του ο κ. Βόσδου; Ως ο σώζων εαυτόν σωθήτω;

Τα δημοσιεύματα (που αναδημοσιεύσαμε και άλλα) που μιλάνε για γαλάζια δίκτυα και οι κουμπάρους, θίγουν ή δεν θίγουν τον πολιτικό του χώρο και το πολιτικό σύστημα; Εξ ονόματος ποιού χώρου κατεβαίνει υποψήφιος ο κ. Βόσδου; Μήπως δεν είναι υποψήφιος της ΝΔ, ή μήπως η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τα θέματα διαφθοράς στον χώρο της και ασχολείται μόνο με τη διαφθορά στο ΠΑΣΟΚ;

Όταν και αν πάρει θέση ο κ. Βόσδου για το μείζον θέμα το οποίο ονομάζεται διαφθορά και κομματο – πελατειακές σχέσεις , όταν και αν πάρει θέση για να καταδικάσει αυτό το πολιτικό σύστημα, τότε ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε τις θέσεις του.

Όσο για την επιστολή που λάβαμε, η αναδημοσίευση της δημοσίευσης, ώ δημοσίευση, μάλλον θα έπρεπε να απευθυνθεί στη zougla.gr .

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΡΤΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΣΔΟΥ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΔΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Η ΚΡΟΥΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ, ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΡΙΤΗΣ ΟΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

OTI ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ Η ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.
ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

EIMΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΣΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΚΡΙΤΗ ΑΛΛΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΛΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
ΑΡΑ, ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ;
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΞΗΓΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ.
ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΕΝΑΙ. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ

Ανώνυμος είπε...

Mετά τις εκλογές ο κόσμος θα αρχίσει να κράζει τους κράζοντες. Και αυτοί μέρος του συστήματος δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Oλοι κοινωνικά κρίνονται, εκτός από μένα που είμαι ο κριτής; Ωραία κοινωνική στάση.
Και πως λέγεται αυτό; Δημοσιογραφία μήπως;

Ανώνυμος είπε...

META TIΣ 12 ΣΗΜΕΡΑ 5/5/12 ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 9.15 ΜΜ ΒΡΑΔΥ 4/5/12,ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Τελειώνει μαζί με το σύστημα ο συμπλεγματισμός και ο φθονοπλεγματισμός του, που αποτυπώνονται και εκφράζονται δια του παλαιοκομματικού και εξόχως κατινίστικου κρουα κρουα, ως προτύπου.
Ο τόπος όμως δεν έχει ανάγκη επαγγελματίες κοινωνικούς κριτές των συνανθρώπων του, ενίοτε και αναλφαβήτους.
Είναι μια κατάντια του συστήματος, που φεύγει,
αφού κανείς νέος πολιτικός και κανείς νέος επιχειρηματίας δεν δίνει βάση πλέον σε κατήγορους των συμπολιτών του,τον έναν μετά τον άλλον,με το πρόσχημα ο τάδε δεν είναι τέλειος, ο δείνα έχει αυτό το πρόβλημα και ο τρίτος του βρωμάνε τα πόδια. Γεροντοκατίνιστικα πράματα από κοινωνικά στερημένο και περιθωριακό άτομο με το σύνδρομο της επιθετικότητας, που αδυνατεί να απολαύσει τις χαρές της ζωής που έμειναν;
Οτι και να είναι τις κριτικές των συνανθρώπων μας πολλοί ηγάπησαν, τον κριτή ουδείς...

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητοί αντι - κρουά!Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως η πολιτική κριτική θα σας ενοχλούσε τόσο! Ευτυχώς που βρίσκεται τόσες δικαιολογίες- κριτικές και κατηγορίες εναντίον μου- και εκτονώσεστυτό. Μη μου πάθετε και τίποτα δηλαδή. Αυτό ξέρετε θα μπορούσε να θεωρηθεί και αδυναμία από μέρους σας. Συνεχίστε και να με βρίζετε, και κάντε ότι θέλετε. Τα σχόλιά σας φυσικά και θα τα δημοσιεύσω, για να σας καμαρώσουμε για μία ακόμα φορά.

Ανώνυμος είπε...

πω,πω ξενύχτια που έπεσαν. Τους χάλασες τον ύπνο κρουά. Να σε φάνε ζωντανή. Και το κακό είναι πως δεν ξέρουν να τρώνε με μαχαιροπήρουνο..

Ανώνυμος είπε...

Από τις 11.45 το βράδυ έπιασαν δουλειά τα παιδιά του συστήματος. Κάθε 10΄λεπτά σου έστελναν μηνύματα του ιδίου περιεχομένου. Τα ξημερώματα ο πλέον εγράμματος της παρέας, άρχισε τις ελληνικούρες. Μήπως εκτός της γνωστής ιδιότητός του είναι και ψυχολόγος;

Ανώνυμος είπε...

H δημοσιογραφία είναι ευγενέστερη της πολιτικής. Το είχε πει ο Καντιώτης στον Λιάνη. Η κρουά, η Ντόρη, κάνει δυναμική δημοσιογραφία και δυναμική πολιτική. Σκάστε λαμόγια

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ φωνάζω την ώρα της θείας λειτουργίας.
Εχω δυναμική πίστη,σε σχέση με τους άλλους πιστούς
Απάντηση: κι αν την ψωνίσει κανας σέρτικος παπάς;

Ανώνυμος είπε...

Περίμενα υπομονετικά, να δω ένα σχόλιο, από έναν "πιστό" το οποίο θα παραδέχονταν την αντικειμενικότητα της κρουά. Τίποτα. Η κρουα χάλασε τη σούπα και έβαλε το σύστημα να κοχλάζει στο χυλό. Γι αυτό και εξεγέρθησαν οι σέρτικοι παπάδες. Τα ράσα όμως δε κάνουν τους παπάδες. Περαστικά στο πολιτικό σύστημα της Φλώρινας και όλης της Ελλάδας! Σε τι θα μεταμφιστούν τώρα τα "πολιτικά πρόσωπα" της Φλώρινας;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς το σύστημα της ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ έχει και μια δικαιολογία για να δικαιολογήσει τα χαμηλά ποσοστα στη Φλώρινα. Από 60% έπεσε στο 45% και τωρα μολις και μετα βιας πιάνει 30%. Φυσικα η δικαιολογία θα είναι η κρουά. Κούνια που σας κούναγε γαλάζιες κότες. Μεχρι προτινος ειχατε τις δημοσιογραφάρες που σας κάλυπταν με πρωτοσέλιδα και με πληρωμένα σχόλια και σας ξυνίζει τώρα η κρουά. Ντορη προχώρα και γράψτους.

Δημοσίευση σχολίου