9:56 μ.μ.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Η ομοιότητα της κάρτας Ταρό της «Αυτοκράτειρας» με την Ντόρα, στο βιβλίο του Νοστράδαμου, δεν αφήνει καμμία αμφιβολία ότι είναι η επόμενη αρχηγός.

Ο Νοστράδαμος, αναφέρται καθαρά σε βιβλίο του για την πολιτική πως για να στεριώσεις σαν αρχηγός στη Ν.Δ. πρέπει πρώτα να έχεις φύγει, να έχεις φτιάξει ένα δικό σου κόμμα και μετά να ξαναγυρίσεις!

Ένα ολόκληρο κεφάλαιο, έχει αφιερώσει στην Ντόρα και τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία ο Νοστράδαμος, θυμίζοντάς ότι οι πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων, δεν είναι παρά πιόνια, που η μοίρα τους έχει ήδη αποφασιστεί και γραφτεί από πριν!

Συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο 16, κάνει λόγο για την «Μεγάλη Αυτοκράτειρα» που «θα αφήσει κι εκείνη πίσω της τη χώρα της στάχτης (η «Δημοκρατίκή Συμμαχία»;) για να πιάσει τον πυρσό (της Νέας Δημοκρατίας;) και να ανάψει πάλι τη φλόγα (Αναφορά στα καμμένα της Ηλείας ή στη γενικότερη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων;)»

Σύμφωνα πάντως με πολιτικούς αναλυτές οι οποίοι ειδικεύονται στην ανάγνωση προφητειών του Νοστράδαμου, ο προφήτης έχει μιλήσει για την ανάγκη του ψηφοφόρου της Νέας Δημοκρατίας να έχει για αρχηγό κάποιον που έχει γευτεί την αποτυχία με δικό του κόμμα στο παρελθόν. Διότι αυτό, αφ’ ενός δημιουργεί στον νεοδημοκράτη την αίσθηση ότι ο αρχηγός τον έχει ανάγκη αφού χωρίς εκείνον είναι ένα τίποτα (άρα θα του κάνει όλα τα ρουσφέτια) και αφ’ ετέρου, τον επιβεβαιώνει ότι ο αρχηγός του είναι το ίδιο καιροσκόπος και συμφεροντολόγος με τον ίδιο.
Ήδη πάντως η Ντόρα Μπακογιάννη, ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο επόμενο διαφημιστικό spot της Νέας Δημοκρατίας, όπου θα βάφει σε γαλανόλευκους τόνους την Αγιά Σοφιά, με χρήση photoshop.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
αναδημοσίευση Ρrotagon.gr

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

που τα βρίσκεις..πανάθεμά σε, είσαι άπαικτη!

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν ποιά χώρα.Από τη Ρηγίλλης πήγαμε στη Συγγρού(ημέρα βεβαίως).
Επειτα ποιόν πυρσό. Εκείνο το στριμενοαντεροειδές;
Τέλος ποιά αυτοκράτειρα.Αυτή που κρέμεται από τα μαλλιά του Σαμαρά στο Επικρατείας της ΝΔ,κι οι δυό μαζί πίσω από τον Τσίπρα; Από τον Τσίπρα;
Το μόνο που μπορεί να ταιριάζει είναι η χώρα της στάχτης, που θα αφήσουν. Και της μπούρμπερης...

Ανώνυμος είπε...

πολύ σωστά προφήτευσε ο ..Νοστράδαμος για τα της σάπιας νέας δημοκρατίας.Συμφωνώ. Υπάρχει καμιά κάρτα Ταρό για τα του Πασόκ που γίναν "συνιστώσες" σύριζα υπάρχει?

Δημοσίευση σχολίου