12:28 μ.μ.

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ιούνιος 2012

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Ο φόβος νίκησε την ελπίδα! Ακόμα και αν η ελπίδα νικούσε τον φόβο, ο Όμηρος λέει πως ο έρωτας και η ελπίδα είναι από τα αφανή δεινά.
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012, ερμηνεύονται μόνο με όρους παρελθόντος. Καταλήγουμε λοιπόν στη σοφή ρύση του Πάνου Καμένου ο Θεός Βοηθός.
ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, ξανά πρωταγωνιστές στη κεντρική πολιτική σκηνή . Αν ήθελαν βεβαίως να κυβερνήσουν αποτελεσματικά και δημιουργικά, θα το είχαν δύο χρόνια πρίν.
Στο μεταξύ η αστική τάξη – ας πούμε την έκανε για Ευρώπη- τουτέστιν το χρήμα την έκανε γι αλλού. Η μεσοαστική τάξη που βολεύονταν μέχρι τώρα με δημόσιο χρήμα , πάει κι αυτή και αυτό που μας έμεινε είναι οι βολεμένοι.
Υπάρχουν άνθρωποι εντελώς κατεστραμμένοι και άνθρωποι που ετοιμάζονται να καταστραφούν.
Πάντα επιβιώνουν οι επιτήδειοι και αυτοί θα τα καταφέρουν, ούτως η άλλως.
Στη κεντρική πολιτική σκηνή, θα ανέβει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ. Η ίδια παράσταση θα ανέβει και σε όλα τα περιφερειακά θέατρα.
Με λίγα λόγια, όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα, η Ελλάδα έχει πάρει τη κατρακύλα.
3.000.000 Έλληνες ψήφισαν το μνημόνιο και υπέρ της βουλευτικής ασυλίας!Τι υπερήφανος λαός Θεέ μου!
Στη Φλώρινα, νάναι καλά οι γριούλες και οι υπερήλικες που ψήφισαν ΝΔ για να μη χάσουμε το ρυθμό μας. Όχι ότι δεν βάλανε το χεράκι τους και οι πελατειακές σχέσεις του κόμματος. Αλλοίμονο!
Ο Στάθης Κωνσταντινίδης  σταθερός. Το λέει και το όνομά του, άλλωστε! Αναμασά τη κασέτα του κόμματος σε κάθε εξαγγελία!
Το ΠΑΣΟΚ ξεριζώθηκε. Για να είμαι πιο σωστή, το λιανικό ΠΑΣΟΚ ξεριζώθηκε και μάλλον οι φαν του Νίκου Σαμαρά, έπαθαν κάταγμα μνήμης! Αυτό δεν γιατρεύεται με τίποτα.
Ο Θανάσης Γερμανίδης, νέος βουλευτής Φλώρινας  μας μιλάει για νέο πολιτικό ήθος. Αξιοκρατία ναι, ρουσφέτια όχι. Ποιος Θανάσης; Εδώ είναι Ελλάδα, εδώ είναι Φλώρινα.
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!
Ντόρη Κουτουράτσα , Φλώρινα 18-6-2012

5 comments :

βουνίσιος είπε...

κρουά έχεις δεί πώς κάνουν σέκς ή ακροβατικά οι πίθηκοι τα μαιμούδια και οι ουρακοτάνγκοι στα τσίρκο? ¨Οχι? ..για έλα ελάτε στο βουνό μου να τους δείτε και να τους καμαρώσετε...Το σύνδρομο των πιθήκων Μέχρι και ο σόιμπλερ΄ απο το κάθισμα για πρώτην φορά έσκασε γέλως εις το χειλάκι του.,με τους χιμπατζήδες ιθαγενείς.

Ανώνυμος είπε...

τι θελεις να πεις κρουά; Ο Στάθης Κωνσταντινίδης ... Αναμασά τη κασέτα του κόμματος σε κάθε εξαγγελία! Τι είναι ο Στάθης; Είναι μηρυκαστικό; Μήπως είναι πρόβατο;

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ βρε κρουά δεν τρώγεσαι με τίποτα. Ούτε η ΝΔ σ αρέσει με τη παρέα της, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.Θα μας πεις που το πας;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Που να το πάω φίλοι μου; Αφού δεν πάει από μόνο του. Είμαστε μία χώρα κατεστραμμένων ανθρώπων. Αυτοί έμειναν. Όταν ένας λαός είναι ήδη αφανισμένος, ποιά κυβέρνηση, ποιά ΝΔ, ποιό ΠΑΣΟΚ και ποιός ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σε σώσει; Ο ρεαλισμός μου με οδηγεί σε τέτοια συμπεράσματα. Τα κόμματα ποτέ δεν αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για μένα.

βουνίσιος προς ουρακοτάνγκους του σπηλαίου είπε...

κρουά θα το πω συμβολικά με μία δική μου μαθηματική εξίσωσιν ...στο κόμμα ίσον στο κώμα ίσον στο χώμα ίσον χομο ( σάπιενς) ίσον βάλε ένα κόμμα ίσον πίθηκος...

Δημοσίευση σχολίου