10:33 μ.μ.

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Η ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη:

“ Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.


Ηλίας Κασιδιάρης”
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Euro2day

9 comments :

Ανώνυμος είπε...

Σκηνοθέτησαν!!!!!!Πόσα θες να μας τρελλάνεις?????

Ανώνυμος είπε...

Kι όμως, έχει δίκιο στο εξής: έναν άνθρωπο εκπαιδευμένο σε μάχη σώμα με σώμα, απαίδευτο πολιτικά, τον βάζεις στο ίδιο τραπέζι με πολιτικές τσιρίχτρες της ισχυρογνωμοσύνης που συνεχώς τον προκαλούν επί πρωοσωπικού.
Δύο σκοπούς έχεις: 1)την τηλεθέαση, όλη δική σου
2)αυτό που σου καταμαρτυρεί ο κασιδιάρης.
Την επόμενη φορά θα αποφεύγονται οι πηγαδατζήδες ή πηγαδατζήδες ταχαμουαριστεροί, κι ας υπάρχουν ιδεολόγοι που θα αποκαλούν κύριε εθνικιστή τον εκπρόσωπο της χρυσής αυγής.
Οπως λέμε τόσα χρόνια στους πιο απίθανους τροτσιστές και ανάρχες, που κανείς δεν σκέφτηκε να τους αποκλείσει από το δημόσιο βίο, ούτε λεκτικά να τους προπηλακίσει ή να τους εξαιρέσει.Δεν υπάρχουν φασίστες και δημοκράτες υπάρχουν έλληνες με διαφορετικές απόψεις.
Αν ισχύει για την αριστερά, ισχύει και για τη δεξιά. Καμμία απολύτως διαφορά σε κανέναν..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

πές του ότι στην στην ζωή και στις μάχες χρέιάζονται δύο πράγματα. Το μυαλό και την μυική δύναμη. Μυική δύναμη έχει , το είδαμε, απέναντι σε ανυπεράσπιστα γυναικόπαιδα.Δέν διαφωνούμε. Αλλα το άλλο που λέγεται μυαλό δέν το διαθέτει.Διέσυρε ανεπανόρθωτα όλο τον εθνικιστικό χώρο .Κάνε μου μύνηση κι εμένα θα προσλάβω τον Πλεύρη ώς υπεράσπιση στο δικαστήριο να σε περιποιηθεί καταλλήλως ! Είσαι η ΝΤΡΟΠΗ του εθνικιστικού χώρου.

Ανώνυμος είπε...

kroya eise poli dimokratikia. Aytoi poy grafan mpordelo stin eisodo tis polikatoikias simera toys edoses bima sto kraximo me fasta karta ton fasista poy dernei. eise pragmati dimokratissa mexri to medoyli .

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ 11.17, εγώ ξέρω και τους ξέρω, αυτούς που γράφανε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου "το μπορδέλο της Ντόρης". Είναι οι ρουφιάνοι της Φλώρινας, με τους αρχιρουφιάνους που το παίζουν και πατριώτες και ότι θέλεις. Όταν θα έχω κέφια κάποια στιγμή θα εμφανίσω όλα τα στοιχεία με τα ονόματά τους.
Βήμα δίνω και σε σένα και στον φασίστα που δέρνει. Βοήθησέ με να καταλάβω την ενόχλησή σου. Υποψιάζομαι πως μάλλον εγώ είμαι η ενοχλητική για σένα. Αν θέλεις διέψευσέ με ή επιβεβαίωσέ με.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ Η ΚΑΝΝΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΟΧΕΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ? ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΤΟΝ 10 Ιουνίου 2012 1:25 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΑ , συμπλήρωσε σε παρακαλώ για τους ρουφιάνους της Φλώρινας και τους αρχιρουφιάνους
"Είναι οι ρουφιάνοι της Φλώρινας- ζώντες και νεκροί- με τους αρχιρουφιάνους που το παίζουν και πατριώτες και ότι θέλεις" Μέχρι και οι πέτρες ξέρουν ποιός το είχε γράψει στην είσοδό σου!

"ρουφιάνος" ρουφιάνων φασιστοπορδών είπε...

μήπως οι αρχιρουφιάνοι ρουφιάνοι σπιούνοι και καταδότες πίνουν συνεχώς καφέ στην πλατεία Νύχτα και μέρα? Περιμένουμε τα ...κέφια σου κρουά ίσως κάποτε να κατονομάσεις ποιοί επαγγελματίες φασίστες ρουφιανέυουν στην Φλώρινα και τα έχουν πλακάκια με τον ίδιο τον Σαμαρά και με πρώην πασοξήδες του βαθέως πασοκ Οι ίδιοι ρου΄φιάνοι και με πασοκ και με νδ. που δέν κόλλησαν ένσημο ποτέ και έπιναν τρώγαν με χρυσά κουτάλια επιδοτήσεις και θεσούλες για να ανοιγοκλείνουν σήμερα την βρύση και να χειροκροτάνε τον νεοναζι κασιδιάρη ή να μοιράζουν φέιγ βολάν πίσω απο τον...πάγκο ? για πές πες ...

Δημοσίευση σχολίου