Τρίτη και 13, λένε, είναι πολύ γουρσούζικη ημέρα. 13 του μηνός, έ πώς να το κάνεις δεν είναι και ότι καλύτερο. Βέβαια, αυτά όλα είναι δεισιδαιμονίες και δεν πιστεύω να πτοήσουν τον δήμαρχο Φλώρινας και τ. νομάρχη κ. Γιάννη Βοσκόπουλο και τη κ. Ζέτα Ρίζου, τ. νομαρχιακή σύμβουλο, Διευθύνουσα  Σύμβουλο της ΑΝΦΛΩ και Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Φλώρινας  να κάτσουν στο σκαμνί, αύριο 13 Ιουνίου 2012.
Οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη κατά Βοσκόπουλου, Ρίζου και δύο υπαλλήλων της ΑΝΦΛΩ, των Γ. Φουντουκίδη και Ελένη Μαρκοπούλου για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία κατ΄ εξακολούθηση. Αυτό σημαίνει πως Βοσκόπουλος και Ρίζου και οι περί αυτών είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.
Πως φτάσαμε ως εδώ; Η κ. Ντόρη Κουτουράτσα , ως ελεύθερος επαγγελματίας,  και όχι ως εκδότρια διότι δεν είχε τότε την εφημερίδα, αποφάσισε να συμμετάσχει, όπως είχε το δικαίωμα, σε δημόσιους διαγωνισμούς. Ένας από αυτούς τους διαγωνισμούς αφορούσε στο έργο του LEADER + , με τίτλο ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ . Αποκλείστηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης της ΑΝΦΛΩ για το εν λόγω έργο, επειδή η ασφαλιστική της ενημερότητα  δεν είχε εκδοθεί 30 ημέρες πριν τον διαγωνισμό αλλά 130 ημέρες πριν. Παρ όλα αυτά η ασφαλιστική της ενημερότητα  ήταν σε ισχύ.
Η κ. Κουτουράτσα, διεκδίκησε το δικαίωμά της να συμμετέχει στον διαγωνισμό, κοινοποίησε την ένστασή της στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δικαιώθηκε.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, παρήγγειλε στην ΑΝ ΦΛΩ να κάνει δεκτό τον φάκελο της κ, Κουτουράτσα  και να συνεχιστεί ο διαγωνισμός.
Η ΑΝΦΛΩ παρέβλεψε τις οδηγίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, συνέχισε τον διαγωνισμό χωρίς την κ. Κουτουράτσα,
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θεώρησε παράνομη όλη την διαδικασία και δεν πλήρωσε τα έργο στην ΑΝ ΦΛΩ , το οποίο εξετελέσθη.
Όλη αυτή η διαδικασία γνωστοποιήθηκε στην Εισαγγελία Φλώρινας από την κ. Κουτουράτσα  με έγγραφα . Από την μελέτη των στοιχείων προέκυψε η ποινική δίωξη για Βοσκόπουλο, Ρίζου και τους δύο υπαλλήλους με την κατηγορία που σας ανέφερα.
Τώρα πιά Βοσκόπουλος και Ρίζου είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Δεν ξέρω αν «το σκαμνί» θα είναι γι αυτούς αναπαυτικό ή αν θα νοιώσουν σαν φακίριδες. Θα δούμε τι θα κάνουν γι αυτό. Πόσες φορές και πως θα προσπαθήσουν να το αποφύγουν.
Το βέβαιο είναι πως εμείς οι πολίτες, αισθανόμαστε ευτυχείς επειδή μπορούμε  διεκδικούμε το δίκιο μας και τα δικαιώματά μας. Και αισθανόμαστε ασφαλείς επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.
Ντόρη Κουτουράτσα

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

δεμένους μπορούν να τους καθίσουν στο σκαμνί;
είμαι τουλάχιστον βέβαιος πως θα εξαντλήσουν όλα τα λενδικα μέσα για να το αποφύγουν. είναι όμως να μην ανοίξεις στράτες με τη δικαιοσύνη.. έχω κι εγώ εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Μπορεί να αργεί.. αλλά δεν λησμονεί

ΦΙΛΟΣ ΚΡΟΥΑ είπε...

μπράβο στο κουράγιο σου κρουά. Αλτινάρα, δικηγοράρα δώστα όλα σ αυτή τη δίκη.

Ανώνυμος είπε...

Eπιτελους υπαρχει δικαιωσυνη .ευχομε να πληρωσει για να καταλαβει οτι δεν ειναι θεος οπως πιστευε. ο 'κυριος' δημαρχος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παύλο ένα συμπέρασμα έχω βγάλει. Στην Ουγκάντα η Δικαισύνη τρέχει με φεράρι και στην Φλώρινα με ρυθμούς χελώνας.

Ανώνυμος είπε...

Τόσος τσαμπουκάς με όλους είχε την εξήγησή του.
Ηταν ανασφάλεια για την δίκη...

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΣΟΥΦΚΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΙΟΥ Η ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

H ΤΣΟΥΦΚΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΗ, ΠΡΟΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΡΟΥΑ
Όλοι έχουμε καταλάει τι εστί ΤΣΟΥΦΚΑ, ποιοί και γιατί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Μας δόθηκε ευκαιρία να δούμε πόσο αναξιόπιστος ιστότοπος είναι, διασταυρώσαμε τις ψευτιές και τις ύβρεις.
Προκαλώ τον οιονδήποτε να βγεί και να πει πως δεν υπάρχει κατηγορητήριο για τους Βοσκόπουλο, Ρίζου, Φουντουκίδη και Μαρκοπούλου.
Όσα μέτρα και μέσα να κινήσουν η δίκη θα γίνει.
Να έχετε πίστη και υπομονή σε αυτόν τον αγώνα. Αφήστε τους να εκτεθούν και πάλι, στη προσπάθειά τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Ενας δικός σου ΦΙΛΟΣ είπε...

Αυτή που γράφει στη ΤΣΟΥΦΚΑ και σε αποκαλεί Ντορίτα, να ξέρεις ότι μπορεί να σου κάνει τη φίλη. Προέρχεται από "περιβάλλον" κομματικοδίαιτο και είναι μάλιστα και συνεργάτης ενός "γαλάζιου πουλιού", ενίοτε και ενός μεγάλου αρχιρουφιάνου, με τον οποίον έχει καθημερινές σχέσεις. Στον χώρο τους, καθημερινός είναι και ένας άλλος ΦΙΛΟΣ, που μπορεί να σου πάει το μυαλό.
Είμαι σε φάση διερεύνησης στοιχείων για να σου φέρω και αποδείξεις.
Ενας δικός σου ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Νάτα, νάτα τα μαντάτα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η γραφιάς της ΤΣΟΥΦΚΑΣ χρωστάει χάρη στον Μεγάλο, για την πρόσληψη συγγενικού της προσώπου;

Ανώνυμος είπε...

Φου- Φου η φωτιά, έλεγε ο Μίμης (από το αναγνωστικό της Α' δημοτικού και ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

Kρουά, τη κόρη σου μήπως τη λένε Φανή;

Ανώνυμος είπε...

Μάς φώτισες..5.59 Φως, περισσότερι Φως.

Ανώνυμος είπε...

poioi έχουν σειρά; Άσε με να μαντέψω..Α,Α,Ι,Λ
Φίλε αναγνώστη μέσα έχεις πέσει, αλλά τα ονόματα άσ τα καλύτερα, για λόγους ασφαλείας. Ελπίζω πως έχω τη κατανόησή σου για τη μικρή παρέμβαση Ευχαριστώ Φιλικά κρουα

Δημοσίευση σχολίου