Κάναμε μία ανάπαυλα και σας αφήσαμε σε αναμονή.                                                        Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί.
Ήλθε η στιγμή να σας δώσουμε την απάντηση.
Κάναμε την ανάπαυλα διότι αλλάζουμε, μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε. Ανοίγουμε τα φτερά μας, και πετάμε πιο ψηλά και πιο μακριά. Πλέον δεν θ’ ασχολούμαστε μόνον με την Φλώρινα, θ’ ασχολούμαστε με θέματα πανελληνίου και βαλκανικού ενδιαφέροντος. Έχουμε εξασφαλίσει την συνεργασία σημαντικών ανθρώπων που ξέρουν πολλά και είναι διατεθειμένοι να γράψουν. Οι συνεργάτες μας βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά και των Βαλκανίων!  
Βέβαια, μην πανηγυρίζουν ορισμένοι στην Φλώρινα. Δεν θα τους ξεχάσουμε ούτε αυτούς ούτε την Φλώρινα. Να θυμούνται ότι πλέον είμαστε πολύ πιο ισχυροί και η Φλώρινα μας ενδιαφέρει!!!

6 comments :

Σ. Α. Ένας καλός φίλος είπε...

Καλή επιτυχία Ντορίτσα. Ότι και να κάνεις θα είναι τέλειο και πρωτοποριακό. Για τη Φλώρινα εσύ και ο Αλτίνης έχετε κάνει ήδη πολλά. Σας αξίζουν καλύτεροι δρόμοι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρέπει να σου αναγνωρίζουμε πως ανακατεύεις ωραία τον χυλό.

Ανώνυμος είπε...

είσαι γνωστή φλωρινιώτισσα και όλοι στον τόπο μας καλά γνωριζονται....

Ανώνυμος είπε...

Όσοι σε γνωρίζουν ΚΡΟΥΑ, σου αναγνωρίζουν πολλά. Δεν θα βρεθεί εύκολα άλλος - η να τολμήσει και να καταφέρει τόσα.

Ανώνυμος είπε...

έχεις όμως και κάτι "φίλους" Ντοράκι που ζωντανή να σε φάνε δεν θα χορτάσουν. Και όσο σε βλέπουν να προχωράς και να μη τους δίνεις σημασία, τόσο λυσσάνε περισσότερο .

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Δε βαρυέσαι 12.07. Ας τους "χαίρονται" Ποιός ασχολείται μαζί τους;

Δημοσίευση σχολίου