8:47 μ.μ.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 
Εκοψαν και τηλεοπτική εκπομπή στον αέρα ...σε κανάλι της Λαμίας !
Απίστευτες παρακρατικές μεθοδεύσεις προκειμένου να μην πληροφορηθεί ο λαός της Φθιώτιδας τα ανομήματα του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ.
Κόπηκε η εκπομπή "Κίτρινος Τύπος" από το Κανάλι Ένα της Φθιώτιδας... Tην έκοψε ο καναλάρχης Μπαχλαβάς.
Διαβάστε και δείτε τι αποκαλύφθηκε από το... ρεπορτάζ του Π. Κουσουλού στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου. Και έπεται και συνέχεια
Τα ρουσφέτια του Χρήστου Σταϊκούρα
 

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, από την πρώτη στιγμή που αναμίχθηκε στην πολιτική κληρονομώντας και τον μηχανισμό του πατέρα του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και για χρόνια πολιτικού του νομού Φθιώτιδας, οργάνωσε το πολιτικό του γραφείο στα πρότυπα της παλιάς παλαιοκομματικής νοοτροπίας.
 
Με άρτια οργάνωση και νέες τεχνολογίες ο νέος αυτός πολιτικός, άρχισε να εξυπηρετεί μέσω των κομματικών μηχανισμών εξουσίας την πολιτική του πελατεία.
 
Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανήκει στην νέα γενιά πολιτικών αυτού του τόπου. Με καλές σπουδές και άρτιο βιογραφικό, ο σημερινός αναπληρωτής Υπουργός ανήκει στην πολιτική ελίτ που θεωρητικά θα διοικήσει τον τόπο τα επόμενα χρόνια.
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ωστόσο και ο κ. Σταϊκούρας υιοθέτησε τις πλέον παλαιοκομματικές μεθόδους εξυπηρέτησης της εκλογικής πελατείας του. Με παρεμβάσεις στην διοίκηση του στρατού μετέθεσε φαντάρους. Με την επιρροή του, κυρίως ως προσωπικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά πέτυχε αποσπάσεις, μεταθέσεις και βολέματα των ημετέρων εκλογέων σε θέσεις στον δημόσιο φορέα,στα διόδια της Εθνικής Οδού ή στον ΟΠΑΔ. Πιστός στην παράδοση των Μαυρογιαλούρων, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας δεν άλλαξε σε τίποτε τον τρόπο συμπεριφοράς των παραδοσιακών πρακτικών στα δημόσια πράγματα.
 
Τα έγγραφα και οι αποδείξεις είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερθεί. Ο κ. Σταϊκούρας καλείται να διαδραματίσει καθοδηγητικό ρόλο στο μερίδιο που του αναλογεί στην διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Ωστόσο, τα δείγματα γραφής του και η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του στους διαδρόμους της εξουσίας καταδεικνύουν πώς ανήκει περισσότερο στην παλιά γενιά πολιτικών από τζάκι παρά στην νέα πολιτική ελίτ που καλείται να σώσει την χώρα.

zoygla 3-8-2012

1 comments :

Προμυθεύς Αδέσμευτος είπε...

Όλοι οι "καθωσπρέπει" (με τα "καλά" βιογραφικά κλπ) που κάποιο "αόρατο χέρι" προωθεί σε αξιώματα, αντιμετωπίζουν τον "λαό" ως "όχλο" και τον "πολίτη" ως "χαχόλο". Γιατί μας εκπλήσσει το ότι το έκανε και ο Σταϊκούρας; Εμένα δεν με εντυπωσιάζει το ότι το κάνει και ο Σταϊκούρας. Εμένα με φοβίζει το ότι ίσως να έχουν δίκιο οι "καθωσπρέπει", και ο "λαός" να είναι πράγματι "όχλος" και ο "πολίτης" να είναι πράγματι "χαχόλος".
Προμυθεύς Αδέσμευτος

Δημοσίευση σχολίου