1:09 μ.μ.

ΑΠΟ ΤΑΞΙΜΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ - ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Ο βουλευτής Φλώρινας κ. Θανάσης Γερμανίδης ρωτάει για την επαναλειτουργία του τρένου στη Φλώρινα  και ο Υπουργός Μεταφορών κ.Κωστής Χατηδάκης απαντάει σε επιστολή:

..."«Σχεδιάστηκε ένα πλέγμα 4 ζευγών δομολογίων και επίκειται η λειτουργία του τρένου» . Ακόμα, ακόμα μας λέει πως υπάρχει και σχέδιο τιμολογιακής πολιτικής για τακτικούς πελάτες."

Τι να σας πως μας έπεισαν αμφότεροι. Την επόμενη φορά αν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ας παίξουν τη κολοκυθιά.                                                                                                                                  Κανένας μέχρι σήμερα, βουλευτής ή υπουργός δεν μας έχει πει πως δεν θα έρθει το τρένο στη Φλώρινα. Από τότε που σταμάτησε η λειτουργία του, κάθε μέρα έρχεται το τρένο αλλά δεν φτάνει στη Φλώρινα. Τώρα για μία ακόμα φορά μας ξαναλένε τα ίδια. Και μάλιστα με έγγραφα. Τα οποία έγγραφα επί της ουσίας δε λένε τίποτα. Απλά δημιουργούν εντυπώσεις. Εντυπώσεις για έναν ενεργό βουλευτή που ρωτάει και για έναν  υπουργό που ενδιαφέρεται και  απαντάει άμεσα. Δηλαδή, νάχαμε να λέγαμε.

Ενδεχομένως να έχει τεθεί λάθος η ερώτηση και φυσικό είναι και η απάντηση να μην μας ικανοποιεί. Γι αυτό την επόμενη φορά που θα μας μιλήσετε για το τρένο αξιότιμοι κύριοι Υπουργέ και Βουλευτά, αποσαφηνίστε μας πρώτα τους όρους επαναλειτουργίας του τρένου με ακρίβεια και προπαντός προσδιορίστε τον χρόνο.  Τρένο με τέτοιες καθυστερήσεις δεν πρόκειται να φθάσει στη Φλώρινα ποτέ και εσείς θα χάσετε και το παιχνίδι των εντυπώσεων στο τέλος.

Ντόρη Κουτουράτσα 
Φλώρινα 3 Αυγούστου 2012

9 comments :

Ανώνυμος είπε...

Γλαφυρότατον : 4 ζευγάρια δρομολόγια, λέει!!!!
Εμένα γιατί μπρε, μου ακούγονται σα 4 ζευγάρια μπιόλτσι, μουουουουουου.Σβίιιιιτς (ίλι σίμενταλ).
Σιγά τα ζα,πολέγκα,πολέγκα σφάτοοοοοο,ω σφάτο...
Και σλακα σλούκα οι λεπέσκες(τουλάχιστον θα μας έμεναν για λίπασμα ή για βιολογική καύσιμη ύλη).

Συγνώμη δια το βουκολικόν αλλά μας έχουν σκάσει..

Ανώνυμος είπε...

Aν είναι να κάνει ερωτήσεις ο βουλευτής και να παίρνει 8.000 τον μήνα, προσφέρομαι να κάνω το ίδιο με 1000 ευρώ το μήνα

Ανώνυμος είπε...

Ωπα ρε μάγκα; με όλα τα έξοδα μέσα;
Πήγαινε έλα Αθήνα + όλα τα χωριά + γραφεία;
Να σε εκλέξουμε τότε εσένα, πιό φθηνός θα βγείς.
Αν όμως δεν κόβει και το ακατοίκητο;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσφέρομαι για Υπουργός για να απαντάω. Αμοιβή διαπραγματεύσιμη.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και περιπτώσεις που το ακατοίκητο δεν κόβει και τα 8 χιλιαρικάκια πέφτουν ; Το ακατοίκητο φταίει;

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τον Στάθη κάποιες τετραετίες που μας έχει πρήξει με τις ερωτήσεις και τις επερωτήσεις στη Βουλή χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τώρα θα έχουμε και τον Θανάση. Η διαφορά είναι πως ο Γερμανίδης γράφει μόνος του τις επιστολές ενώ του Κωνσταντινίδη του τις γράφουν.

βουνισιος είπε...

καρακράξτα..το τραίνο θα είναι κριθαροκίνητο ? σανοκίνητο? οπισθοκίνητο ή εμπροσθοκίνητο>? έρε ΔΟΥΛΕΜΑ απο υπουργούς που έχει φάει η χαράδρα...το κακό είναι ότι το δούλεμα έχει πέραση και τους ψηφίζουν ψηφίζουν ψηφίζουν και τραίνο στην χαράδρα ατενίζουν.....τουτ τουτ το τραίνο περνά όνειρα σας θερινά και γλυκά.

βουνισιος είπε...

ntoris ti egine simera sta kareklakia me ton ilario? kati gia biblia komoynistes kai taxithetes epiase i akoi moy.......gia kane ena sxetiko post....

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Πολύ σωστά έπιασε το αυτί σου. Αν χρειαστεί θα γίνει και το σχετικό ποστ για να δείτε πως λειτουργεί γενικά το ρουφιανοσύστημα όταν θέλει να υπονομευσει κάποιον και στη περίπτωσή μας εμένα. Αυτά πιά τα έχω για ψωμοτύρι

Δημοσίευση σχολίου