ΣΕ ΛΙΓΟ..

Τώρα που έκλεισε η διαδικασία πρόσληψης για τα 5μηνα (κοινωνική απασχόληση) και έχουμε τη συνολική εικόνα με πίνακες, βαθμολογίες, προσληφθέντες και απορριφθέντες, είναι μία καλή στιγμή να μελετήσουμε μερικά πράγματα και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για τα κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολόγησης.

Διακρίσεις γίνονται πάντα. Χαρά στους τυχερούς που "οι καιροί" τους ευνοούν. Όσο για τους άτυχους..Παρηγοριά στον άρρωστο ώσπου να βγεί η ψυχή του!

Εν τω μεταξύ, αν θέλει ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Στέφανος Μπίρος, αν θέλουν, όταν θα αναρτήσουμε τα σχόλιά μας, ας ρίξουν λίγο φως στα σημεία που..δεν καταλαβαίνουμε.   

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

Να εδώ, στην αίθουσα..., περιμένοντας να αρχίσει η "προβολή".

Praetorian.

Ανώνυμος είπε...

το κακό ή καλό στην κάθε φλώρινα είναι ότι όλοι διορίζουν τους κολλητούς τους γείτονες και συγγενείς όλους απο το σόι ή τις γκόμενες γκόμενους τους και όλοι μαζί αλληλοβρίζοντε μετά για ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...απο τον βουλευτή τον δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο διευθυντή δημόσιας υπηρεσίας.Ακόμη και με ρουσφέτι για οκτάμηνα και άλλες κοινοφελείς ψηφοθηρικές δοσοληψίες εργασίες .Τώρα εάν με ρωτήσετε γιατί εμείς στην Φλώρινα τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική όταν οι άλλοι πατήσαν στον πλανήτη Άρη ρωτήστε καλύτερα κανένα ΜΕΝΤΙΟΥΜ να σας απαντήσει....

Δημοσίευση σχολίου