Σοβαρός και μετρημένος, εξαιρετικά προσεκτικός και κομψός στο λόγο , ο πρώην δήμαρχος Φλώρινας κ. Στεφ. Παπαναστασίου, έδωσε εξετάσεις και παράλληλα μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς, στη συνέντευξη τύπου, σήμερα 20-9-2012 , στη Οδό Ονείρων.

Η αφορμή γι αυτή τη συνέντευξη  υπήρξε η πίεση που δέχτηκε ο τ. δήμαρχος από πολλούς πολίτες της Φλώρινας , προκειμένου να  αποσαφηνίσει τα όρια του έργου που παρέδωσε στη παρούσα δημοτική αρχή , η οποία δια στόματος δημάρχου κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συστηματικά προσπαθεί να απαξιώσει το έργο της δημαρχίας Στεφ. Παπαναστασίου.

«Δεν αποτελούσαμε ποτέ την αρχή του δήμου Φλώρινας, αλλά υπήρξαμε συνεχιστές» είπε ο κ. Παπαναστασίου στην αρχή της συνέντευξης , αναγνωρίζοντας κατ αυτόν τον τρόπο το έργο που παρέλαβε , το συνέχισε και το ανέπτυξε, όπως θα έκανε ή θα έπρεπενα κάνει ο καθένας στη θέση του. Χωρίς φανφανορισμούς , έκανε έναν σύντομο απαολογισμό της 8 ετούς θητείας του (την ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα, τη Τηλεθέρμανση, την αισθητική της πόλης, τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών, το πλήθος των μελετών κλπ)
«Δεν νομιμοποιούμεθα να αφήσουμε καμένη γή στους επόμενους, αλλά να δημιουργήσουμε και να τους αφήσουμε προυποθέσεις» , είπε συνεχίζοντας. Αναγνώρισε στον εαυτό του το δικαίωμα του πολίτη να εκφράζεται ελεύθερα και να παρακολουθεί τα πράγματα του δήμου.

Αναζήτησε το στίγμα του πολιτικού πολιτισμού της δημαρχίας Βοσκόπουλου μέσα από την απόπειρα στρέβλωσης των οικονομικών. Έδειξε πρόθυμος ο κ. Παπαναστασίου να κατανοήσει  ακόμα και σε ανθρώπινο επίπεδο την έλλειψη τακτ  και  στοιχειώδους πολιτικής συμπεριφοράς  αν ο συνεχιστής  του , ο κ. Βοσκόπουλος ήταν άσχετος ή πρωτάρης ως προς τα αυτοδιοικητικά.  ώστε να δικαιολογείται η σιωπή του γι αυτά που παρέλαβε και επρόκειτο να συνεχίσει, αλλά και η εν γένει πολιτική του συμπεριφορά. 

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός υπήρξε ο κ. Παπαναστασίου για τη συμπεριφορά του κ. Βοσκόπουλο ως νομάρχη , ο οποίος προεκλογικά έταζε και στη συνέχεια μετέθετε την ευθύνη των έργων που είχε υποσχεθεί ως νομάρχης στον δήμο Φλώρινας, φέρνοντας ως παράδειγμα τη γέφυρα του Αρμενοχωρίου.

Υπερασπίστηκε τη «προίκα» που έδωσε στη νέα δημοτική αρχή του κ.Βοσκόπουλου με τις ολοκληρωμένες μελέτες για το περιαστικό δάσος του Αγίου Παντελεήμονα, για τον Ζωολογικό κήπο, για τα έργα που είχαν ωριμότητα να ενταχτούν στο ΕΣΠΑ και τα οποία ο νυν δήμαρχος  Γιάννης Βοσκόπουλος επιμένει να τα παρουσιάζει ως έργα δικά του , απαξιώνοντας έτσι τη προηγούμενη δημοτική αρχή.

Το έργο της Τηλεθέρμανσης για το οποίο δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση πως υπήρξε αποτέλεσμα της πεντατούς προσπάθειας της δημαρχίας Παπαναστασίου 2005-2009 , το ξεδίπλωσε με κάθε λεπτομέρεια για το πώς ξεκίνησε  και πως εξελίχτηκε. Στιγμιότυπα από τις επαφές  που είχε τότε με τον κ. Σουφλιά , με τη ΔΕΗ, με τα αρμόδια υπουργεία, μαρτυρούν πως η υπόθεση της  Τηλεθέρμανσης  το 2009 θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει και να είχε τελειώσει το 2013 .
 Στο σημείο αυτό η συμπεριφορά του κ. Βοσκόπουλου ως νομάρχη  « δεν έχω να σας δώσω ούτε ένα ευρώ για τη Τηλεθέρμανση» ενώ την ίδια στιγμή σχεδίαζε να λειτουργήσει το κολυμβητήριο  και δαπανούσε παράλληλα χιλιάδες ευρώ για άλλες δράσεις από τον τοπικό πόρο , σχολιάστηκε από τον κ. Παπαναστασίου και δίνει λαβές σε όλους μας να σχολιάσουμε αναλόγως. 

Για την εξυπηρέτηση της Τηλεθέρμανσης από εδώ και πέρα, τόνισε ο κ. Παπαναστασίου . «Περισσότερη σοβαρότητα  για ένα τόσο σοβαρό έργο όπως είναι η Τηλεθέρμανση»  προφανώς ως  απάντηση στην ευχέρεια που έχει ο  κ. Βοσκόπουλος  να απλοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις  της Τηλεθέρμανσης (3  εκατ, θα βρούμε από δω και 5 από εκεί χωρίς να μας λέει  από πουο κ. Βοσκόπουλος )  αλλά και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον τοπικό πόρο ο κ. Βοσκόπουλος δηλ. για πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία.

 Μίλησε με πόνο για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα της ΔΕΥΑΦ ο κ. Βοσκόπουλος . Για τη μικροπολιτική των 2 και 3 ευρώ που μας χάρισε ο νύν δήμαρχος από τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΦ που αντί να λύσουν προβλήματα, δημιουργούν. 

Ο Βεληγκέκας , φαίνεται να είναι ο ρόλος που προτιμάει ο κ. Βοσκόπουλος και του τον αναγνωρίζει μάλιστα ο κ. Παπαναστασίου. Σκεφτείτε! Οι υπάλληλοι φοβούνται να μιλήσουν στον κ. Παπαναστασίου για να μη τους δει ο κ. Βοσκόπουλος! Και όχι μόνον φοβούνται να μιλήσουν στον κ. Παπαναστασίου, θα συμπλήρωνα εγώ.

Η συνέντευξη του κ. Παπαναστασίου ήταν ένας ακόμα απολογισμός της 8 ετούς του θητείας, τον οποίον επέβαλλε μία αντικειμενική ανάγκη. Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! 

Οι αναφορές στο πρόσωπο του κ. Βοσκόπουλου δεν είχαν στόχο να θίξουν το πρόσωπο αλλά τη πολιτική του συμπεριφορά. Μικροπολιτική, δημαγωγία, εκφοβισμός , μιζέρια. 

Ο Στέφανος Παπαναστασίου διαχειρίστηκε με λεπτότητα και σπάνιο πολιτικό ήθος τη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά του κ. Βοσκόπουλου , Υπερασπίστηκε το έργο που παρέδωσε  και το δικαίωμα  της ελεύθερης έκφρασης σαν πολίτης, χωρίς υπερβολές , ακρότητες και μικροπρέπειες. Ανέδειξε τη στείρα  και επικίνδυνη πολιτική  του Γιάννη Βοσκόπουλου, ως δείγμα κάκιστης πολιτικής συμπεριφοράς. 

Η πολιτική Γιάννη  Βοσκόπουλου, τη τελευταία πενταετία , μας έχει απασχολήσει σε όλες τις εκφράσεις και τις εκδοχές. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς αν χρήζει πολιτικής ανάλυσης και ερμηνείας ή αν παρουσιάζει ενδιαφέρον βαθύτερης ψυχολογικής έρευνας για τα αίτια που οδηγούν τους κατέχοντες εξουσία, να συμπεριφέρονται και να λειτουργούν κατά το δοκούν, καταλύοντας θεσμούς και αξίες.  

Ντόρη Κουτουράτσα 
Φλώρινα 21-9-2012 

Αν θέλετε να ακούσετε τη συνέντευξη του κ. Παπαναστασίου θα τη βρείτε:
www. florinea.blogspot.gr 
www. radioflorina.blogspot.gr
www.neaflorina.blogspot.com

34 comments :

Ανώνυμος είπε...

Βλακείες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του κ. Παπαναστασίου..

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


ΣΥ ΕΙΠΑΣ 11.14. Δεν σε ενόχλησε βλέπω τόσο πολύ η συνέντευξη, όσο το σχόλιο. Σεβόμαστε την άποψή σου όπως σέβεσαι κι εσύ το σχόλιο της εφημερίδας μας. αφού μπαίνεις στον κόπο να μας ασκήσεις κριτική.

Ανώνυμος είπε...


O Παπαναστασίου είναι γεγονός δεν έπεσε σε γκάφες. Δεν έκανε κατινιές. Είπε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν κατηγόρησε επ ουδενί τον Βοσκόπουλο σαν πρόσωπο. Άσκησε δριμύτατη κριτική στη πολιτική του και ειδικότερα στην πολιτική του συμπεριφορά. Φταίει ο Παπαναστασίου ή ο Βοσκόπουλος;

Ανώνυμος είπε...


Tα καμώματα του Βοσκόπουλου αποτελούν όνειδος για τη Φλώρινα

Φίλε αναγνώστη, παρενέβην ελαφρώς στο σχόλιό σου για ευνοήτους λόγους.
Ευχαριστούμε για τη κατανόηση
Εφημερίδα κρουά

Ανώνυμος είπε...

Aπό το σαφές κακό και λίγο(Παπαναστασίου)πήγαμε στο τρισχείριστο και πολύ ελάχιστο(Βοσκόπουλος)

Ανώνυμος είπε...

EΞ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΥΡΒΑΖΟΥΣΑ ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

EΓΩ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΗ ΓΝΩΜΗ.
ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΗ ΓΝΩΜΗ.
ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΗ ΓΝΩΜΗ.

Ανώνυμος είπε...


5.01 ξέρεις πως γίνεται η τηλεθέρμανση; όταν μάθεις έλα να τα ξαναπούμε. Με τη σοβαρότητα που σε διακρίνει.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι, θα συμφωνεί και ο Βοσκόπουλος.
Ασχέτως, αν "πρέπει να διαφωνεί"...

Praetorian.

Ανώνυμος είπε...

Η αμετροέπεια της εξουσία δε χρήζει ψυχολογικής έρευνας. Είναι κοινωνικό φαινόμενο. Άνθρωποι χωρίς παιδεία και κουλτούρα το παίζουν εξουσία ακόμα και ηγέτες. Το έλεγε και ο Ελύτης πριν 50 χρόνια. Οι πολιτικοί μας είναι αμόρφωτοι. Για ποιές αξίες και πιά ιδανικά; Για ποιούς θεσμούς μιλάς; Σεβασμό δεν έχουν ούτε για τη προσωπική τους ζωή. Τουλάχιστον από δύο γκόμενες έχει ο καθένας τους. Ότι χειρότερο μπορείς να περιμένεις από αυτούς θα το δείς.

Ανώνυμος είπε...


Η συνέντευξη του Παπαναστασίου πιστεύω πως αφορά στους δημότες της Φλώρινας. Ας συμφωνήσουν ή σας συμφωνήσουν διαφωνούντες αυτοί. Ο Βοσκόπουλος ζεί το όνειρο της εξουσίας. (για Praetorian)

Ανώνυμος είπε...

"ΓΚΟΜΕΝΕΣ"... ΚΑΠΟΤΕ. ΓΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βγήκε ρε παιδιά μετά τόσα χρόνια να μιλήσει ο Παπ για την άγνωστη γι΄αυτόν τηλεθέρμανση;; Ντόρη πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω.. Ο άνθρωπός αυτός τον οποίον όλοι οι εργολάβοι-εργολήπτες ονόμαζαν …. δεν έχει καμία σχέση μα την τηλεθέρμανση. Κόψτε τις βλακείες και μην προσπαθείτε να μας περάσετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ντόρη έκανες χοντρό φάουλ.. σε είχα σε εκτίμηση.. αλλά όχι πλέον...

Φίλε αναγνώστη, αν θέλεις να αναρτήσω ολόκληρο το σχόλιό σου, στείλε μας στοιχεία γιατί ονόμαζαν οι εργολάβοι, όπως μας γράφεις τον κ. Παπαναστασίου.
Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσω σε σχόλιο

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Ανώνυμε φίλε 7.06 (πρώην 10.45 π.μ.). Ο Παπ όπως γράφεις και αν άκουσες τη συνέντευξή του, με αφορμή τη τηλεθέρμανση μίλησε για τη πολιτική συμπεριφορά γενικά και ειδικότερα του Βοσκόπουλου. Αυτά που είπε ήταν απολύτως τεκμηριωμένα και καλοβαλμένα. Κριτική κάναμε στα λεγόμενα του Παπ. Δεν χρειάστηκε να τον υπερασπιστούμε σε τίποτα διότι το έκανε ο ίδιος και μάλιστα πολύ καλά. Τώρα αν η αιτία είναι η αντικειμενικότητυα για να χάσω έναν φίλο που με εκτιμούσε τοσο πολύ, τι να κάνω, θα το πιω και αυτό το πικρό ποτήρι

Ανώνυμος είπε...


Eιναι που ο Παπαναστασίου τα είπε πολύ καλά Ντόρη. Τώρα ξύπνησαν μερικοί - μερικοί και έμαθαν για τη τηλεθέρμανση. Δεν τα είχε πει μήπως ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στον απολογισμό που είχε κάνει ως δήμαρχος; Με το νι και με το σίγμα. Αλλά είναι τόσο μπούφοι που άθελά τους επιβεβαιώνουν τη σιωπή του Βοσκόπουλου για το έργο που παρέλαβε ή δεν παρέλαβε.

Ανώνυμος είπε...

"OΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ" ΕΙΠΕ Ο Κ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ.
ΠΩΣ ΛΕΜΕ: ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ

Ανώνυμος είπε...


Τι το κουράζομε το θέμα; Ο Παπαναστασίου μπορεί να μην τα έκανε όλα καλά. Δεν διεκδικεί βεβαίως το αλάθητο του Πάπα. Τα είπε όμως πολύ καλά. Γι αυτό τουμπεκί.

Ανώνυμος είπε...

21-9-2012 σχόλιο 8.32 Όνειρο ζει, μη τον ξυπνάτε (τον Βοσκόπουλο)

Ανώνυμος είπε...


Και όνειρο βλέπει και..παραμιλάει ο Βοσκόπουλος.Δια στόματος παπαγάλων. Πιπέρι στο στόμα του Παπαναστασίου. Σχόλιο από τους γνωστούς κύκλους, με το γνωστό αντιαισθητικό και χυδαίο υφάκι.. Έχουν θράσος τα γκιούμια που δεν λέγεται.

Ανώνυμος είπε...


Τι περιμένεις 5.07; Τίποτα καλύτερο; Αντί να το βουλώσουν μιλάνε και από πάνω. Και είναι και αγράμματοι. "κάμνατε βόλτες". Άκου έκφραση!

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη είμαι ο σχολιαστής που έγραψα την έκφραση των εργολάβων-εργοληπτών ("ο δήμαρχος …) και παραδέχομαι την ωμότητα και κυνικότητα με την οποίαν το έγραψα. Όμως... και γω ο ίδιος πρώτος την αμφισβήτησα και την απέρριψα κάποτε, όταν την πρωτοάκουσα. Έτσι για να σιγουρευτώ, μίλησα με δεύτερο και τρίτο εργολάβο και μου είπαν πως αυτό ήταν κοινό μυστικό στον χώρο τους. Προσωπικά νίπτω τας χείρας μου για το αληθές του θέματος. Απλά σας μετέφερα λεγόμενα ανθρώπων που ίσως να ήθελαν και να τον βλάψουν.. Δεν πιστεύω όμως να ήταν τόσο συνεννοημένοι.. Σε χαιρετώ αποχωρώντας και από το θέμα

Με μικρές επεμβάσεις δημοσιεύω το σχόλιο
Εφημερίδα κρουά

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Αγαπητέ φίλε. Δημοσιεύω το σχόλιό σου παρ όλο που αποχωρείς. Μας αφήνεις όμως ένα σοβαρό θέμα να συζητήσουμε. Επειδή ακούσαμε και μας είπαν , αυτό δε σημαίνει πως οι φήμες είναι γεγονότα. Αυτοί λοιπόν που θέλουν να κυκλοφορούν φήμες καλά θα ήτανε να προσκομίζουν και στοιχεία. Μη ξεχνάμε και πίσω από τον βασιλιά λένε..

Ανώνυμος είπε...


Ντόρη το θέμα είναι απλό. Τράβα αύριο στην κ. Εισαγγελέα και θέσε υπ όψη το σχόλιο. Εύκολο τώρα είναι να βρεθεί ο ανώνυμος. Ας τον καλέσει η κ. Εισαγγελεύς μαζί με τους εργολάβους επί εποχής Παπαναστασίου για να βρούμε την αλήθεια. Θα είχε ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά.. ποιος εργολάβος είναι τόσο χαζός να βγεί δημοσίως και να παραδεχτεί τέτοια πράματα;; Δεν θα ξαναέπαιρνε ποτέ έργο, ποτέ των "ποτών"..
Εσαεί..

Ανώνυμος είπε...


Ο- οι εργολάβοι σίγουρα δεν είναι τόσο χαζοί. Χαζός είναι αυτός που δύο φορές έχει αποπειραθεί να μας πείσει πως ο Παπαναστασίου είναι ο δήμαρχος...
Καλά κάνεις Ντόρη και τα δημοσίευσες. Καλά κάνεις και τους εκθέτεις έστω κι αν είναι ανώνυμοι οι ρουφιάνοι.
Κλασική ρουφιανίστικη μέθοδος. Δεν ξέρω, άκουσα αλλά το μελάνι το ρίχνει. Αν είσαι μάγκας ρουφιάνε βγες και πες το επώνυμα. Η τράβα εσύ στον εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι η αμεροληψία του BLOG στις αποκαλύψεις;;; Όταν δηλαδή η Ντόρη ξεσκέπασε και αποκάλυψε τα πεπραγμένα του Βοσκόπουλου.. ήταν ρουφιάνα αγαπητέ 10:29;;; Η ισορροπία και η ουδετερότητα θα έπρεπε να είναι η βάση ενός αποκαλυπτικού BLOG.. για όλους και για όλα, χωρίς πολιτικές ανακολουθίες.. Διότι δεν νοείται αποκαλυπτικό BLOG, εάν δεν είναι πραγματικά ουδέτερο.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


9.17 επειδή ζεις στη ρουφιανούπολη που λέγεται Φλώρινα, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως οι ρουφιάνοι δρουν με κουκούλες. Η Ντόρη λοιπόν δεν λειτούργησε ρουφιανεύοντας. Επώνυμα και αυτοπροσώπως εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα με στοιχεία και αποδείξεις. Η διαφορά είναι μεγάλη. Όταν και αν έχει η Ντόρη στοιχεία και γι άλλους δεν θα χρειαστεί να κάνει αποκαλύψεις κουκουλοφορεμένη. Ως τότε εσύ ζήσε με την απορία αν το blog μας είναι ουδέτερα αποκαλυπτικό. Εσύ όμως, ξεπέρασε για μία φορά στη ζωή σου την ουδετερότητά σου, και κάνε μας καμία αποκάλυψη , ως υπέυθυνος πολίτης. Με όνομα όμως και στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

Κατηγορήστε και κυνηγήστε τη διαφθορά και όχι τους πολίτες κυρία Ντόρη.. δεν γίνεται κάθε φορά που γράφει κάποιος ένα σχόλιο (και δεν σας αρέσει) να τον χαρακτηρίζετε ρουφιάνο.. Δεν γίνεται να γράφουν όλοι αυτά που σας αρέσουν..
Έχετε αποκτήσει προκατάληψη.. ρουφιάνος πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά.. παντού ρουφιάνους βλέπετε. Τι κάθομαι και ασχολούμαι.. γεια σας..

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένα σχόλιο ή μια πληροφορία, έχει ως στόχο την περαιτέρω έρευνα για καταπολέμηση της διαφθοράς.. τότε δεν την απορρίπτουμε εξ αρχής.. ούτε πυροβολούμε τον σχολιαστή. Δεν πρόκειται για πληροφοριοδότη, αλλά για σχολιαστή όπως είναι και όλοι οι υπόλοιποι που γράφουν σ΄αυτόν εδώ τον χώρο, ο οποίος δημιουργήθηκε για να καταθέτει ο καθένας τις απόψεις του. Τελεία (.) και παύλα (-)

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


H φιαφθορά φίλοι 9.49 και 10.06 δεν κυνηγιεται με σχόλια αλλά με στοιχεία και αποδείξεις. Οι πολίτες - σχολιαστές θα πρέπει να καταλάβουν πως το σχόλιό τους δεν σημαίνει καταγγελία. Η άποψη επίσης για να τη πάρουμε στα σοβαρά πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Δεν θα σας κάνω μαθήματα αλλά αυτά είναι στοιχειώδεις κανόνες. Επιμένετε λοιπόν να δεχόμαστε άκριτα όλα τα σχόλια. Δεν θα παρασυρθώ για να σας κάνω το χατήρι. Όοσ για τους ρουφιάνους από δεξιά και αριστερά δεν θα αργήσω να σας τους αποκαλύψω. Η νέα έκδοση με τίτλο ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ είναι σε διαδικασία υλοποίησης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ντόρη.. για να έρθουν τα στοιχεία και οι αποδείξεις, πρέπει πρώτα να προηγηθεί κάτι, από κάπου να ανάψει η φωτιά.. και στην συγκεκριμένη περίπτωση ξεκινάει με ένα σχόλιο. Ιδού η αρχή λοιπόν.. Με καταλαβαίνεις έτσι;; Κάπως, με κάποιον τρόπο πρέπει να γίνει η αρχή.. την οποία εσύ απορρίπτεις εξαρχής, ασχέτως των μη παρουσιαζόμενων στοιχείων. Εάν σε ενδιέφερε το θέμα, ίσως θα έπρεπε να ψάξεις μόνη σου, γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι της δουλειάς σου, το οποίο σε άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιείς.
Όσο για την νέα έκδοσή σου.. είμαστε μαζί σου.
Αναμένομεν..

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει ρε παιδιά.. μας κουράσατε.. η μόνη είδηση είναι η νέα έκδοση της Ντόρης με τον πολύ τολμηρό και ατρόμητο τίτλο: ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
Αυτό είναι που παίζει τώρα.. κρατάμε όρεξη..

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


11.04 Το σχόλιο δεν το απέρριψα όπως βλέπεις το δημοσίευσα. Η διαφωνία μου είναι ως προς τη διαδικασία καταγγελίας σοβαρών θεμάτων όπως είναι η διαφθορά. Σου είπα και μου είπες δεν συνιστούν καταγγελίες και μάλιστα από ανώνυμους σχολιαστές. Όποιος πολίτης ενδιαφέραται σοβαρά για τη πάταξη της διαφθοράς έρχεται, καταγγέλει επώνυμα και φέρνει και στοιχεία. Σε διαφορετική περίπτωση εμείς δεν έχουμε καμία υποχρέωση να κάνουμε τους ντεντέκτιβ. Όσες περιπτώσεις αναδείξαμε τις αναδείξαμε κατ αυτόν τον τρόπο. Προστατέψαμε τους καταγγέλοντες και στη συνέχεια αξιοποιήσαμε όλα τα στοιχεία που μας έφεραν και αυτά που βρήκαμε με αφορμή την καταγγελία. Επιμένω σε αυτό το κομμάτι. Σε ανώνυμα σχόλια αυτού του τύπου δεν δίνω καμία απολύτως βάση. Τα δημοσιεύω για να καταλάβετε την ουσία του θέματος και χαίρομαι που στη προκειμένη περίπτωση δεν έπεσα έξω. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε επαρκώς αυτό το θέμα.Σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου και τον δημιουργικό μας διάλογο.

Ανώνυμος είπε...


Ντόρη κακώς που δεν αναφέρεσαι στην υπόθεση με το ρέμα εκεί στον συνοικισμό Σ. Ιωαννίδη. Με δικές σου παρεμβάσεις επενέβη η δικαιοσύνη και μάλιστα υπήρξαν και κυρώσεις για τον τότε αντιδήμαρχο του Παπαναστασίου, αυτόν που έχει το ΠΡΟΠΟ τζίδικο. Έχεις κάθε λόγο να περιαυτολογείς για τις αποτελεσματικές σου παρεμβάσεις και για το γεγονός ότι δενχαρίζεσαι σε κανέναν. Και τον Παπαναστασίου καλά τον έχεις περιποιηθείς. Στη προκειμένη περίπτωση όμως είχε όλα τα δίκια με το μέρος του ο ΠΑΠ. Αυτά να μη τα ξεχνάνε μερικοί μερικοί

Δημοσίευση σχολίου