12:32 π.μ.

Συνταγή για κομπόστα- Το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Στα 38 γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίασε το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου 2012 σε σχετική εκδήλωση. Στο διαδίκτυο, πλανάται μέρες τώρα η ερώτηση για το νέο σήμα: Ληξιαρχική πράξη αναγέννησης ή αγγελτήριο θανάτου;

Το πορτοκαλί είναι το νέο χρώμα στο φρεσκο σχεδιασμένο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ. Θα μου πείτε το πράσινο  θυμίζει περισσότερη φρεσκάδα. Συμφωνώ. Kάποιος άλλος όμως - στο διαδίκτυο συγκεκριμένα - το σκέφτηκε βαθύτερα το θέμα και κατέληξε πως  ο ήλιος στη δύση του  είναι πορτοκαλόχρους. Νομίζω πως θα πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί του.

« Και με επτά αδρές και στέρεες ακτίνες που θέλουμε να λειτουργήσουν ως βάσεις για την ανασύσταση της παράταξης» είπε ο κ. Βενιζέλος κατά τη παρουσίαση του σήματος, που εμένα όμως   με έχουν προβληματίσει σφόδρα.

Οι ακτίνες ήταν εννέα και κατέληξαν να είναι επτά!   Δύο ακτίνες λείπουν!                                         Μου θυμίζει το τραγούδι με τα δέκα μικρά  αραπάκια.                                                              
Ενδεχομένως σκέφτηκα, επειδή το 7 σαν αριθμός έχει άλλη δυναμική.                                         
Η κάθε ακτίνα λέει, αντιστοιχεί στις λέξεις : Πατρίδα, Δημοκρατία, Ελευθερίες, Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη, Ευρώπη, Αειφορία. Και πάλι αναρωτιέμαι: : οι δύο ακτίνες που κόπηκαν σε ποιες έννοιες αντιστοιχούσαν; Για να μη το κουράζομαι όμως πολύ, μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα κόπηκαν οι δύο ακτίνες. Κόψε μισθούς, κόψε συντάξεις, κόψε και δύο ακτίνες για να είναι το σήμα και εντός εποχής. Άνετα θα μπορούσε να έχει και το σλόγκαν «κόβουμε ότι μπορούμε».

24 δημιουργικές προτάσεις μελέτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να καταλήξει στον ήλιο με τις επτά ακτίνες, οι οποίες απεικονίζουν τους πυλώνες της θεσμικής ανασυγκρότησης και των μεταρρυθμίσεων που εντάσσονται στη νέα πρόταση εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ.
Πάλι καλά που δεν μπερδεύτηκε,

Δεν ξέρω εσείς πως το βλέπετε. Τα σχόλια για το νέο λογότυπο δίνουν και παίρνουν. Ως  αλυσοπρίονο με πινελιές σβάστικας, το βρήκε ο Άρης Δημοκίδης, ως ανεμόμυλο  που δεν γυρίζει το βρήκε κάποιος άλλος.Πλάκα, πλάκα αν  ο νέος ήλιος του ΠΑΣΟΚ έκλεινε στις 360 μοίρες, πραγματικά θα είχαμε ανεμόμυλο.

Ίσως το καλύτερο σχόλιο που έχει ειπωθεί έως τώρα για το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ είναι το παρακάτω από τον φίλο του Χρήστου Πρωτόπαπα στο facebook

Από το παραδοσιακό "άλλαξε ο Μανωλιός..." πήγαμε στο "όσο ζάχαρη και αν βάλεις τα σκ@τά κομπόστα δεν γίνονται"!

Ντόρη Κουτουράτσα

Φλώρινα 6-8-2012

;

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίος τίτλος...

Ανώνυμος είπε...

συνταγή για την ΚΗΔΕΙΑ του πασοκ.ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό πλέον! Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν ΠΑΣΟΚ! Και το ΠΑΣΟΚ πάει στα αζήτητα. Ο "πολύς" Βενιζέλος δεν είχε καταλάβει ότι τον είχαν για στύψιμο κια πέταμα, "σαν το πακέτο που δεν έχει πια τσιγάρο"; Αυτή είναι η μοίρα των "λαοπρόβλητων" ηγετών. Μιά μέρα ο ισχυρός που κρύβεται από πίσω τους αποσύρει την στήριξη και ο "λαοπρόβλητος" ηγέτης και "μέγας καθηγηταράς" πανεπιστημίου, χάνεται. Αποκαλύπτεται ότι "ο βασιλιάς είναι γυμνός" και όλοι αυτοί που ούρλιαζαν "άβε ηγέτη καθηγηταρά", όλοι πάνε κατά Τσίπρα μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι όλοι αυτοί οι ντεμέκ και δήθεν που έτρεχαν πίσω από τον μέγα Λιάνη και ορκιζόντουσαν στο ΠΑΣΟΚ; Οι άλλοι οι λαδιάρηδες που πλούτισαν από το ΠΑΣΟΚ δεν θα χαθούν. Θα βρούν τον δρόμο τους.

Ανώνυμος είπε...

Για όλα φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτός κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτός και τα τσιράκια του έφεραν την διαφθορά στην Ελλάδα. Αυτός φταίει για όλα και ο χαζός κόσμος που τον στήριζε. Γι' αυτό και κανείς πλέον δεν μιλάει γι' αυτόν. Ήταν ο πιό ανήθικος πολιτικός που κυβέρνησε την Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου