Για όλα φταίει η κρουά! Τι να σας πω το εισπράξαμε και αυτό, και μάλιστα κατάμουτρα! Το δημοσίευμά μας περί προσλήψεων στα πεντάμηνα κοινωνικής απασχόλησης, δημιούργησε θόρυβο, εντάσεις και ανατροπές σε σχέσεις και ίσως στη λίστα των προσληφθέντων.
 
Ενδέχεται η λίστα των προσληφθέντων να αλλάξει.   
                                                                             
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινα, μάθαμε πως η λίστα των προσληφθένων θα επαναπροσδιοριστεί από τον ΑΣΕΠ.

Ήδη έχουν γίνει δεκτές κάποιες ενστάσεις. 
                                                                                 
Αυτό που μας έκανε εντύπωση, είναι πως το Εργατικό Κέντρο αναγνωρίζει λάθη στη βαθμολόγηση από υπαλλήλους του Εργατικού Κέντρου, οι οποίοι λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων, κάνανε μερικά λαθάκια στη βαθμολόγηση!!!

Να ετοιμάζονται λοιπόν, οι..επόμενοι.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Αρκεί να αναγνωρίζονται για να διορθώνονται.
 
Εμείς αναγνωρίζουμε πως το "λάθος " μας είναι να λέμε πάντα την αλήθεια!

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη, συνέχισε έτσι, μόνο εσύ αποδεικνύεται ότι κάνεις έρευνα και παραθέτεις στοιχεία και ουσιαστική ενημέρωση. ένα μεγάλο μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

να λέμε πάντα την αλήθεια! OΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ όχι μισές αλήθειες και όχι του κατα πώς βολεύει τους εκάστοτε εργοδότες ή ..χορηγούς .Δημοκρατία βορείου ελλάδος...

Ανώνυμος είπε...


3.34 με χορηγούς και εργοδότες, ούτε τη μισή αλήθεια δεν μπορεί να πει κανείς. Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία θέλει θυσίες και @@@.

Δημοσίευση σχολίου