Δεν ξέρω αν πρόκειται για  λάθος βαθμολόγηση. Τα λάθη είναι ανθρώπινα,
Στη περίπτωσή μας όμως δεν πληρώνουν το λάθος αυτοί που ίσως το έκαναν ή δεν το έκαναν,
αλλά  αυτοί που περίμεναν μία θέση στα πεντάμηνα κοινωνικής απασχόλησης,
επειδή λένε πληρούσαν τις προυποθέσεις.
 
Ενστάσεις λένε, δεν επιτρέπονται. Μπορεί κάποιος να στραφεί μόνο «εναντίον του ευατού του».
Όταν το  άκουσα γέλασα και περιμένω κάποιος να μου το διαψείσει.
 
Big deal, αυτός ο πίνακας με τους επιλεγμένους για τα πεντάμηνα. 471 για την ακρίβεια.
Αυτό που «ανάβει κόκκινο» στη λίστα των επιτυχόντων- ας το πούμε κι έτσι- είναι μερικά άτομα
τα οποία μοριοδοτήθηκαν πολύ γενναιόδωρα.
 
Πρόκειται για άτομα άνω των 30 ετών, που ενώ έπρεπε να βαθμολογηθούν με 20 ή 15 μόριο ,
αυτά βαθμολογήθηκαν με 25. Τώρα  ξέρω. Θα με ρωτήσετε.                                               
Ληξίαρχος είσαι και γνωρίζεις την ημερομηνία, γέννησής τους;
Όχι, αλλά έχω μάτια και βλέπω τον αριθμό  του ΑΜΚΑ τους  στον οποίον τα 6 πρώτα ψηφία
είναι η ημερομηνία  γέννησής τους.
 
Οι Καρατζάς  Παρασκευάς του Στεφάνου, Σακουλέβα Ελένη του Πέτρου,
Τζουβάρας Παναγιώτης του Ιωάννη, 
Σουκαλόπουλος Ηλίας του Βασιλείου, Κοκοβίδης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη,
Στρεμπένης Σταύρος  του Βασιλείου,
κάνουν μπάμ στη λίστα , η οποία λίστα είναι στη διάθεσή σας,
για να τους στείλετε λουλούδια στα γενέθλιά τους. Όλοι τους λοιπόν άνω των 30 ετών,
που μοριοδοτήθηκαν  με 25, ενώ θα ΄έπρεπε με 15 ή 20.
 
Ένας από τους τυχερούς, είναι ο  Δεσποτάκης Ευάγγελος α/α 385 ,
 ο οποίος προσελήφθη   μεν ως  εργάτης με κωδ. 181
( Αποψίλωση περί αστικών ζωνών και ακάλυπτων δημόσιων χώρων),
αλλά  μεταφέρθηκε  στο δημαρχείο ως τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών
για να ολοκληρώσει την πεντάμηνη θητεία του, όπως λένε.
 
 
Άτυχη ήταν όπως λένε, μία γυναίκα έγκυος, 4-5  μηνών,
την οποία την προσέλαβαν για να καθαρίζει τους δρόμους.
Η κακομοίρα,  είχε εργατικό ατύχημα και έπεσε σε ανοικτό φρεάτιο
που είχαν ανοίξει οι συναδελφοί της.
Γι αυτή, δε βρέθηκε καμία πιο ελαφριά ειδικότητα όπως φαίνεται.
 
Αυτά σε Α΄φάση.
Διαβάζουμε τον πίνακα και ενδεχομένως να επανέλθουμε και με άλλες λεπτομέρειες.
Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος κ Βοσκόπουλος
και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Στεφ. Μπίρος,
αν θέλουν ας μας κάνουν καμία διευκρίνιση.
 

38 comments :

Ανώνυμος είπε...

Εχεις ένα μεγάλο εθισμό και ενδιαφέρον(δε θα τόλεγα νυμφομανια-φωτο γαρ) να ασχολείσαι με τα πιο ακραία ή τέλος πάντων τις πιό καυτές πατάτες που οι άλλοι τις αποφεύγουν.
Να μη σου τρώμε το δίκιο.
Δημιουργική τρέλλα είναι,σφίγγει.. καταστάσεις.
Χωρίς μάλιστα να πυροβολάς και στον αέρα!

Ανώνυμος είπε...


8.04 το αυτονόητο είναι πως ένας είναι πάντα ο τυχερός που βλέπει τον.. φιόγκο!!!της νύφης!!! Τον γαμπρό ποιός τον ξουρίζει;

Ανώνυμος είπε...


Mε παπά τον Γιάννη και κουμπάρο τον Άρη,ο Βαγγελάκης ο γαμπρός, βολεύτηκε πάλι! Και έπιασε και τον..φιόγκο!

Ανώνυμος είπε...


9.17 Tον Μπίρο πως τον βλέπεις; Ως παρανυφάκι ή ως δεξιό ψάλτη;

Ανώνυμος είπε...

Να 'ταν μόνο αυτές οι περιπτώσεις! 1) Η με ΑΜΚΑ 11038300528 και ΜΟΡΙΑ 50 κυρία. Προσλήφθηκε για την με ΚΩΔΙΚΟ ΘΕΣΗ 185, αλλά απασχολείται στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Μελίτης (Δημαρχείο Μελίτης), καθόσον εκλεκτή Μπίρου και Βοσκόπουλου!
2)Ο με ΑΜΚΑ 03078503277 και μόρια 50 προσλήφθηκε στην με ΚΩΔΙΚΟ 205 ΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟΙ!!!!!! ΤΑ ΑΠΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Πτυχίο ή δίπλωμα Καλών Τεχνών ή Εικαστικών Τεχνών ή Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης με κατεύθυνση Εικαστικών ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή
Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας και σχετική εμπειρία δύο (2) ετών.
Στα κύρια δεν εμπίπτει, τώρα στα επικουρικά....η εμπειρία των δύο ετών πως αποδεικνύεται μόνο ο μαγαλοσχήμων ΜΠΙΡΟΣ μπορεί να μας εξηγήσει. Από το Νεοχωράκι κι αυτός, όπως και η κ. Γκιορτζίνη, απ' όπου και ο "πήρα φόρα" Μπίρος!
Αυτά ως πρώτη δόση για τους από Νεοχωράκι καταγόμενους. Πρώτη δόση γιατί είναι αρκετοί από εκεί, Θα ακολουθήσουν και άλλα.
Που παίχτηκε όμως το μεγάο παιγνίδι?
Στο ότι είχαν την ευχέρεια να "μελετήσουν" τις αιτήσεις που υποβάλλονταν στο Εργατικό Κέντρο, με την μοριοδότηση του κάθε ενδιαφερόμενου στις δηλωθείσες θέσεις, οπότε τους εκλεκτούς, κολλητούς, ξαδέρφια, αδέρφια κ.λ.π. τους προέτρεπαν να θέσουν ως επιλογές ειδικότητες για τις οποίες οι υποψήφιοι που είχαν δηλώσει τις επιλογές αυτές, να υπολέιπονται σε μόρια των εκλεκτών κ.λ.π. Εκεί "παίχτηκε το μεγάλο παιχνίδι" αγαπητή κ. Κουτουράτσα!!!!!!!!!!!
Ένα απλό παράδειγμα η αδερφή της υπαλλήλου του Εργατικού Κέντρου.....
Όσον αφορά στον κ. Δεσποτάκη, ο οποίος μοριοδοτήθηκε με 15 και όχι 25 μόρια, όπως γράφεις, το μόνο που με προβληματίζει είναι το εάν όντως είναι ΑΓΡΟΤΗΣ!!! Αν ναι δικαίως πήρε τα 15 μόρια, εάν όχι αξιον προσοχής είναι το πως πήρε τη βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ (εγγραφή σε ειδικές καταστάσεις ΟΑΕΔ αγροτών)! Τώρα τα άλλα για την τοποθέτησή του σε γραφεία και Η/Υ, δεν είναι ο μόνος...ψάξε το θέμα και θα δεις!
Θα επανέλθω και με άλλα! Ίσως και από κοντά (κατ' ιδίαν να τα πούμε) λατρευτή μου Ντόρη. Ετοίμασε το καφεδάκι εσύ και .... ανέμενέ με....

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτα πράγματα. Ντροπή στους υπευθύνους που δηλώνουν διαφάνεια και ίση μεταχείριση... Αλλά κοντά είναι οι εκλογές, ο κόσμος θα τους τοποθετήσει εκεί που πραγματικά αξίζουν...

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


10.51 σε περιμένω

Ανώνυμος είπε...


Οργανωμένοι πάντως προκειμένου να κάνουν ότι θέλουν, να συντηρούν τις πελατειακές τους σχέσεις, τους ημέτερους και τα συναφή.Και άσε τους δυστυχείς και αυτούς που έχουν μεγάλη ανάγκη για δουλεια να σκούζουν.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά μου, αυτά που καταγγέλει ο/η 10:51 π.μ. μήπως, ρωτάω μήπως, χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης? Γιατί, πρέπει να έχει δίκιο, τουλἀχιστον ως προς τη μεθόδευση με τις αιτήσεις των εκλεκτών τους. Τώρα που ξαναβλέπω τους επιτυχόντες, γνωρίζοντας και τους περισσότερους, σχεδόν όλους, και τις "προτιμήσεις" τους, κάτι δεν μου "κάθεται καλά".

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Ντόρη. Σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους σου ("άντρες" και γυναικούλες), εσύ το τιμάς το παντελόνι.

Praetorian.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


2.42,ο καλύτερος δικαστής είναι οι πολίτες και μάλιστα οι συνηδητοποιημένοι πολίτες. Για να φθασει μία υπόθεση στην Εισαγγελέα πρέπει να έχουμε στοιχεία.Μη νομίζεις όμως πως όλα τα δημοσιεύματα περνάνε απαρατήρητα από την εισαγγελεία Εμείς, εφημερίδα και φίλοι κρουα, συνεχίζουμε να ερευνούμε και βλέπουμε που θα φτάσουμε. Για αυτό τον λόγο, όποιος έχει οτιδήποτε στοιχεία να έρθει σε επαφή με την εφημερίδα μας.

Ανώνυμος είπε...


Μτόρη, αν τα διαβάζει η Εισαγγελεία τα δημοσιεύματα, και για να μην έχει καμία περιέργεια για τον Δεσποτάκη, ας ξέρει πως είναι αδελφός της γυναίκας του Άρη Αριστείδου, αντιδημάρχου. Και για όποιον βέβαια αναρωτιέται γιατί να έχει ειδική μεταχείριση ο Δεσποτάκης.

Ανώνυμος είπε...

ο φιόγκος και η ζαρτιέρα του νυφικού στην φωτογραφία μήπως τις βρήκες στις ...πλειάδες?. Εδώ να δούμε πόσο μαγκάκι θυληκό είσαι...

Μαγκάκι θηλυκό είπε...


5.41, εσύ δεν είσαι που φοράς ζαρτιέρες και φιόγκο κάτω από τα παντελόνια;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΚΥΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(?) ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΧΡΙΖΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΑΜΚΑ 32165486 ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ Η Ο ΑΜΚΑ 65684636 ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(?), ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΜΗ 1,33€ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΥ ΞΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ!!!!
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(???) ΚΑΙ ΜΗ!!!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε 10.34. Πρώτον μας περιέγραψες ένα ιστορικό περί προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για να δικαιολογήσεις στη συνέχεια "την κάλυψη των θέσεων" προκειμένου να απαξιώσεις το δημοσίευμα. Προηγουμένως θα έπρεπε να διαβάσεις τη προκήρυξη περί βαθμολογίας. Στο τέλος μας έριξες και λίγα για το πετρέλαιο και για τους βολευτάδες. Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...


Δευτέρα πρωί βγήκανε και οι υπερασπιστές του Βοσκόπουλου να μας τη πέσουνε. Φαίνεται δεν έχουν υπολογιστή στο σπίτι και περίμεναν να πάνε στην υπηρεσία για να αμολήσουν τις εξυπνάδες τους. 10 34 πες του Βοσκού να σου πάρει κανέναν υπολογιστή δώρο στα γενέθλιά σου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗ -ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ- ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΧΡΗΖΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...


O 10.34 μας λέει πως καλύφτηκαν άλλες θέσεις. Ο Δεσποτάκης με κωδικο 181 προσλήφθηκε για αποψίλωση δημοσίων οδών κλπ, δηλ εποχιακός υπάλληλος. Όταν θα πέσει χιόνι θα καθαρίζει κανένα δρόμο, καθότι εποχιακός, ή τον προτιμάνε παντός καιρού;

Σκορπιός με ωροσκόπο ...Ταύρο είπε...

Σωστά 11:27, δεν θα έχουν Η/Υ σπίτι τους ή θα τους έκοψαν το internet! Μη ξεχνάς και την εμποροπανήγυρη Αμυνταίου, σαββατοκύριακο εκεί θα σεργιάνιζαν, τελείωσαν φαίνεται τα "φράγκα" ή η υποχρέωση για δουλειά σήμερα, συνέβαλαν στο να επιδοθοθούν στην υπεράσπιση της "αμερόληπτης διαδικασίας" του προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης!!! Αλλά, ας μη "φάει" ο κύριος ή η κυρία "10 και 51"....θα "σφάξουμε τρακτέρ", έτοιμη είναι η εισαγγελική παρέμβαση, να κτυπιέται κάτω θα γίνει, όχι μόνο για αυτή τη περίπτωση αλλά και για άλλα "λαμβάνοντα χὠραν"κατά εργατικό κέντρο μεριά....

Ανώνυμος είπε...

στον κυριο που αναφερει το επιθετο μου (Γκιορτζινη)θα ηθελα να του πω πρωτα οτι ειναι δειλος,δευτερον οτι ανωνυμα ειναι ατιμο ανανδρο συκοφαντικο να αναφερεται σε καποιον χωρις να εχει αποδειξεις.Αλλα να αναφερεις οτι πηρα θεση επειδη ειμαι απο το ιδιο χωριο.ουτε ο κυριος μπιρος εχει ζησει στο χωριο ,ουτε εγω.επωνυμα πες μας σε τι σε αδικησαν και πως γνωριζεις οτι μαγειρεψαν τα δικα μου αποτελεσματα.αλλιως να ανακαλεσεις .

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπηκατε εσεις αρα ολοι οι αλλοι μπηκαν με μεσον .γιατι εσεις ειχατε μεσον αλλα δεν το χρησιμοποιησατε γιατι σας αρεσουν οι καθαρες δουλειες.μονο αν επαιρναν εσας θα ηταν τιμια τα πραγματα.βρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

Εειδη ο δεσποτακης εχει συγγενεις στον δημο σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα στην εργασια?αν ειχε μεσον φιλε θα το χρησιμοποιουσε για μονιμη θεση πολλα χρονια πριν αφου ειναισυγγενεις με τον συγκεκριμενο 20 χρονια,και οχι ενα πενταμηνο

Ανώνυμος είπε...

E KTOS APO THN EGKYMONOYSA PHRAN KAI MIA KOPELA ME SOBARO PROBLHMA YGEIAS.ALLA O DHMARXOS OYTE POY KATADEX8HKE NA ASXOLH8EI MAZI THS OTAN TOY ZHTHSE NA SYNANTH8OYN STO GRAFEIO TOY.....APLA THN EDIOKSE ME TO GNOSTO IRONIKO YFOS TOY.....A! sygxarhthria ston ARH GIA THN PROSLHPSH TOY KOYNIADOY TOY......

H


Ανώνυμος είπε...

'Αλλα τις....άλλα κόλπα η Τσακμάκη? Ωραία κόλπα, γουστάρω μάγκα μου! Θα της τα έμαθε ο προκάτοχος του "πήρα φόρα και σταματημό δεν έχω" Μπίρου, ο τυροκόμος, λεωφορειούχος και πρατηριούχος, οδηγός λεωφορείου και συνταξιούχος ΔΕΗ Δημητρίου. Ο "ευεργέτης" της! Αυτόν που "συνοδεύει" ακόμη και σήμερα στις εκδρομές πυ πραγματοποιεί με το τουριστικό γραφείο. Αυτός που εκεμταλλευόμενος την "δήθεν" συνδικαλιστική άδεια, απέλυσε οδηγό από την επιχείρηση με τα λεωφορεία (συνέταιρος με τον κουνιάδο του), και ενώ θα έπρεπε να είναι στη δουλειά του (ΔΕΗ), μετέφερε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ με τα λεωφορεία!!! Αυτό που κάνει βέβαια και σήμερα, ως συνταξιούχος της ΔΕΗ, ενώ ως εργατοπατέρας θα έπρεπε να δώσει δουλειά και σε κανένα φουκαρά άνεργο!!! Αλλά που ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία........Ξέρετε πολλούς που να έχουν προσληφθεί στο δήμο (μιλάω για μόνιμους υπαλλήλους) χωρίς μέσω.Αν ναι τότε εγώ μάλλον ζω σε άλλη χώρα. Τώρα τον θυμηθήκαμε τον εισαγγελέα;;;;;Όλα αυτά τα παιδιά που αναφέρετε σε 5 μήνες θα είναι και πάλι άνεργα την στιγμή που ένα σωρό άλλα λαμόγια έχουν βολευτεί χρόνια πριν με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες.Για να ηρεμήσουμε λιγάκι......Και αν είστε εσείς αυτοί που θα βάλετε τάξη και επιμένετε τότε να πιάσετε όλα τα ονόματα από την αρχή και να αναφέρετε όλα τα στραβά και τα ανάποδα,που είναι πάρα πολλά, και όχι να στιγματίζετε 2 άτομα μόνο....

Ανώνυμος είπε...

Κλάψτε και λίγο όση δεν μπήκατε ….

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


7.06 μάθε πρώτα τι σημαίνει η λέξη στιγματίζω. Αν έχεις αντιληφθεί τα 2 άτομα αναφέρονται ενδεικτικά για να καταδειχθεί η πολιτική των ημετάέρων.Αν πιστεύεις πως το δημοσίευμα και τα σχόλια έχουν σαν στόχο ρα 2 ή τα 22 άτομα είσαι μακράν νυχτωμένος. Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουμε τάξη με ένα δημοσίευμα. Όσο υπάρχουν πολίτες σαν εσένα που είναι τόσο εξοικειωμένοι με το ρουσφέτι, τάξη δε πρόκειται να μπει ποτέ. Σ ευχαριστούμε για την επίσκεψη

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

10.51 τις 6 Οκτωβρίου, ξέχασα να σ ευχαριστήσω για τη παρατήρησή σου στη βαθμολογία του Δεσποτάκη 15 αντί 25. Το διόρθωσα στη συνέχεια και πάλι σε υχαριστώ. Μη ξεχάσεις πως σε περιμένω για καφέ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ενδεικτικά αναφέρεται ενα συγκεκριμένο μόνο όνομα σε 20 απο τα 25 σχόλια τότε ζητώ συγνώμη που δεν εμαθα νωρίτερα τι θα πει δαχτυλοδειχτούμενος.Γνωρίζω να σας αναφέρω 2-3 ονόματα ακόμα ακριβώς ιδιες περιπτώσεις με τον Δεσποτάκη αλλά δεν θα το κάνω.Και εξοικειωμένο με το ρουσφέτι με έκανε η δική σας γενιά.Ευχαριστώ.......

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Όταν υπάρχουν άλλες 2-3 ή 13 περιπτώσεις με τον Δεσποτάκη, ο Δεσποτάκης δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας και στη περίπτωσή μας το παράδειγμα. Αυτό το έχεις παραδεχθεί έμεσσα. Μου κάνει εντύπωση ο κυνισμός σου περί ρουσφετιού. Η γενιά μου έχει να δέίξει πολλά καλά παραδείγματα που δε νομίζω να σε ενδιαφέρουν. Εσύ μεγάλωσες με "καλύτερα" παραδείγματα όπως βλέπω. Μη σου πω, ότι υποψιάζομαι και ποιός μπρρεί να είσαι.

Ανώνυμος είπε...

οσοι δέν προσληφθήκατε περιμένετε να σας διορίσει ο Ασπρίδης η Μούσιου και ο Σουμπάσης στο δημόσιο όπως έκαναν στο παρελθόν

Ανώνυμος είπε...


11.25 εσένα σε βόλεψε ο Βοσκόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πάντως πως η αναξιοκρατία και το κομματικό κράτος εξακολουθούν να βιώνουν ένδοξες ημέρες..Κυκλοφορεί η φήμη ότι για τη θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας προορίζεται η κ. Δήμητρα Γεωργοπούλου, της οποίας προφανώς ως προσόντα εκτιμήθηκαν η υποβολή υποψηφιότητας της ως βουλευτή της Ν.Δ. και βεβαίως η θητεία της στο πλάι του Δημάρχου μας ως ειδικής (;) συμβούλου..Αν η φήμη αυτή αληθεύει τότε πραγματικά είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μας..

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά,βρε παιδιά...Ρωτήστε γιά τον μέγα Μπίρο στα ορυχεία τηε Δ.Ε.Η.που ειναι...εργαζόμενος.
1ο.Ξέρει που είναι τα ορυχεία;
2ο.Εχει βάλει φόρμα της Δ.Ε.Η. ,φόρεσε ποτέ του αρβυλα και γάντια[φορούσε όταν σαν συνδικαληστής πηγαινε στους τόπους δουλειάς και προπαγάντιζε γιά το ΠΑΣΟΚ του Σιμητη...]
Ακόμα και στις απεργίες ΄΄εβγαινε''άρρωστος[απο τον γνωστό γιατρό-Πασόκο]για να μην χάσει το μεροκάματο.
3ο.Οπου ταξίδια ...για συνδικαλιστικά[Αθηνα και εξωτερικό]πρώτος των πρώτων.
4οΟπου εκτος έδρας[ακομα και στην...Κρήτη]σαν προιστάμενος έκαμνε κουμάντο σαν εκπρόσωπος του Πασοκικού συνδικαλισμού.
5ο.Ήταν ο ''ταχυδρομος''της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.Προετοίμαζε τους εργαζόμενους να δεχτούν τους συνδικαλιστές με μπάβο και χειροκροτήματα.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Θα επανέλθω...

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν σε πηραν και εσενα ρε κρουα στα 5μηνα να μας υποστηριζεις κιολας; αλλα θα μας πεις ουτε για εκει εισαι ικανη, σκρ........α

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

2,27 Πολύ ενόχληση πιάνω στον αέρα. Οι βρισιές σας με..ομορφαίνουν. Ευχαριστώ συνεχίστε

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ
ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ? ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ
ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΦΑΡΔΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΛΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .....................................................................................................................................

Δημοσίευση σχολίου