6:24 μ.μ.

ΑΥΡΙΟ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



Αύριο28-11-2012 στο Δικαστήριο της Φλώρινας, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Φλώρινας,δικάζονται ο Γιάννης Αντωνιάδης και Ανδρέας Λεούδης! Μαζί τους δικάζονται και άλλοι,υπάλληλοι, εν ενεργεία και συνταξιοδοτημένοι, της πρώην Νομαρχίας Φλώρινας. Ο Γιάννης Αντωνιάδης κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και ο Ανδρέας Λεούδης για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος. Σε απλά Ελληνικά αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Αντωνιάδης κατηγορείται ότι παρέβη το καθήκον του και .ότι ο Ανδρέας Λεούδης τον προέτρεψε να το κάνει.

Τονίζουμε ευθύς εξ’ αρχής πως, το ότι κάποιος κατηγορείται δεν σημαίνει κατ’ανάγκην ότι είναι και ένοχος. Αυτό θα το κρίνει το Δικαστήριο.
Όμως είναι σημαντικό το ότι πολιτικοί που έχουν διαχειριστεί πολλά εκατομμύρια ευρώ κατηγορούνται. (Άραγε, άνοιξαν τραπεζικοί λογαριασμοί;) Είναι σημαντικό διότι η τάξη των πολιτικών έχει οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που την έχει οδηγήσει με την κακοδιαχείριση και τις κλεψιές. Και όταν ορισμένοι που ανήκουν στην τάξη των πολιτικών κατηγορούνται και κάθονται στο σκαμνί του κατηγορουμένου, τότε ο μέσος πολίτης, αυτός που αναγκάζεται να πληρώσει «τον λογαριασμό», αισθάνεται ότι κάτι πάει να γίνει στον τομέα της κάθαρσης. Διότι, εάν οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος δεν μπουν στην φυλακή και δεν κατασχεθούν τα κλεψιμέϊκα, θα έχουμε κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτη εξέλιξη.
Είναι ακόμη πιο σημαντικό όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Φλώρινα, όπου ο κόσμος ακόμη φοβάται το κράτος και, κυρίως, το παρακράτος.
Αλήθεια,υπήρξε άλλος πέραν της «Κρουά» να σας ενημερώσει για το θέμα αυτό; Αν όχι, γιατί άραγε;

 


7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Πως να μας ενημερώσουν ρε Ντόρη; Αφού όλοι είναι κότες! Περιμένουν να τους ρίξουν κανένα πενηντα-εύρο για να αρχίσουν να γλείφουν και να λιβανίζουν τον οποιονδήποτε "λερωμένο" ή μη.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό το "άραγε άνοιξαν τραπεζικοί λογαριασμοί;" τι μπηχτή ρίχνεις Κρουά; Τι μας κρύβεις; ΣΥμβαίνει κάτι και δεν μας το λες;

Εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο΄" είπε...

9.21 To ξέρεις πως δεν κρατάω μυστικά από τους φίλους κρουα. Δεν θα αργήσουν να σημάνουν οι καμπάνες

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Τί νόμισες κυρία κρουά;
Θα έσκαγε δικαστική μπόμπα;
Αναβολή χτύπησαν οι άνθρωποι...

Eφηνερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" είπε...

11/27 Aυτά να τα βλέπετε εσείς. Και αναβολές θα χτυπήσουν και τα πάντα θα κάνουν για να αποφύγουν το σκαμνί. Ως πότε δεν ξέρω. Αυτό όμως δεν τους απαλλάσει από τις ευθύνες τους.

Ανώνυμος είπε...

11.27 Η ΜΠΟΜΠΑ ΥΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ!ΤΥΧΑΙΟ;

Δημοσίευση σχολίου