7:20 π.μ.

Τι συμβαίνει στην Φλώρινα με το Ουράνιο Τόξο;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Δημοσιεύτηκε Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2012 στον ιστότοπο "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" kostasxan.blogspot.com, σελ.ΕΘΝΙΚΑ

Το γενικό χάος και η απόλυτη κυβερνητική ανυπαρξία σε θέματα μείζονος εθνικής σημασίας (αλλά και ασφάλειας) έχουν καταγραφεί ποικιλοτρόπως, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Σημεία «κλειδιά» σοβαρότατων εθνικών εξελίξεων (και πιθανότατα δρομολογουμένων εθνικών δραμάτων) χαρακτηρίζονται τα Δωδεκάνησα με σημεία αιχμής το Καστελόριζο και την ευρύτερη περιοχή νησίδων και βραχονησίδων του Αγαθονησίου, η Θράκη και η δυτική Μακεδονία με κορυφαίο σημείο αναφοράς την Φλώρινα, ενώ εσχάτως μας προέκυψε επισήμως και η… Πρέβεζα ως «στόχος» των «φίλων», των γειτόνων και… «συμμάχων».

Κι ενώ για το Αιγαίο, τη Θράκη και την Ήπειρο έχουν γραφτεί και έχουν αποκαλυφθεί επανειλημμένως μεθοδεύσεις και πρόσωπα που εργάζονται νυχθημερόν για να προσβάλουν εθνικά την Ελλάδα, όλως περιέργως η περίπτωση της Φλώρινας έχει τοποθετηθεί στο σκοτάδι και ελάχιστοι (πλην όμως εξαιρετικού ήθους Έλληνες πατριώτες) τολμούν να σταθούν στο πλευρό εκείνων που έχουν τοποθετηθεί απέναντι στην επιθετική και απροκάλυπτα αλυτρωτική πολιτική των Σκοπίων και των εν Ελλάδι οργάνων τους και του "Ουράνιου Τόξου".

 
Πριν από μία ημέρα, όμως, υπήρξε ένα δημοσίευμα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού μέσα από αυτό καταγγέλλεται άσκηση πίεσης από όργανα του «Ουρανίου Τόξου» κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία ερευνά πολιτικό πρόσωπο της περιοχής. Αξίζει να διαβάσουμε τα καταγγελλόμενα και να θυμηθούμε πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά και να προστρέξουμε προς συμπαράσταση εκείνων που δεν διστάζουν να διαμηνύουν σε όλους τους τόνους πως όχι μόνο δεν θα ανέχονται τους διάφορους πρακτορίσκους και μη και την δράση τους στην Ελλάδα, αλλά θα τους καταγγέλλουν και θα επιδιώκουν το ξεσκέπασμα της επικίνδυνης δράσης τους για την Ελλάδα, την Δυτική Μακεδονία και την Φλώρινα, ιδιαίτερα μάλιστα όταν καταπατούνται νόμοι του Ελληνικού κράτους και επιχειρείται εκφοβισμός κρατικών λειτουργών…


Διαβάζουμε λοιπόν:


Το «Ουράνιο Τόξο» («ΟΤ») δια της φιλικής του εφημερίδας «Νόβα Ζόρα» στο φύλλο της 1-12-12 και του ιστολογίου «ABCEDAR Μακεδονικό Αναγνωστικό», ισχυρίζεται ότι:
Με μεθοδικότητα και μανία έχει ξεκινήσει ρατσιστική δίωξη από Εισαγγελέα και πρωτοδίκη κατά του Γιάννη Βοσκόπουλου, Δημάρχου του Λέριν/Φλώρινας. Είναι ο μοναδικός "ντόπιος" αιρετός στην Φλώρινα και προσπαθούν, συνηγορώντας και οι δικαστικές αρχές της Φλώρινας, να τον εξοντώσουν. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε εναντίον κανενός αιρετού τέτοιας μορφής δίωξη. Το τί έχει πράξει και δέχεται τόσες κατηγορίες, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό και περιμένουμε να δούμε με ποιό τρόπο και ποιές κατηγορίες το Ελληνικό Κράτος, οι Δικαστικές Αρχές της Φλώρινας και άλλοι μυστικοί παράγοντες σπιλώνουν και εκφοβίζουν τους ντόπιους Μακεδόνες της Φλώρινας/Λέριν.»
Εσείς κ. Γιάννη Βοσκόπουλε τι λέτε; Έχετε την εντύπωση ότι σας κυνηγάνε γιατί είστε «εθνικά Μακεδών» ή για να ελέγξουν τον τρόπο που διαχειριστήκατε δημόσιο χρήμα;
Τα συμπεράσματα δικά σας...
 
Πληροφορίες από Κρουά-Κρουά

Μήνυμα από τον "ιδιοκτήτη" του ιστολογίου


Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να οφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας πολίτης που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι


31 comments :

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μπλοκάκια της Φλώρινας που δημοσίευσαν τα του Ουρανίου τόξου, Νόβας Ζορας κλπ, δεν έχουν να κάνουν κανένα σχόλιο; Αφ υψηλού; Μήπως για να μην είναι ανακόλουθοι της επικαιρότητας; Μήπως για ξεκάρφωμα; (δεν ευλογούμε τάχα τα γένεια κανενός βοσκού) Αφήστε ρε μάγκες. Έχουμε μασήσει το παραμύθι σας με το μετταλαγμένο καφτερό πιπέρι που σερβίρετε και σας ξέρουμε και από τη καλή και από την ανάποδοι! Ρεζίλια! Όλη η Ελλάδα μιλάει για τη Φλώρινα! και εσείς τουμπεκί. Ρεζίλια έ ρεζίλια της κοινωνίας!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Βοσκόπουλε, δήμαρχε Φλώρινας και τέως νομάρχη Φλώρινας! Εσύ που επί σειρά ετών είσαι ο πρώτος άνδρας της Φλώρινας, μήπως μπορείς να μας πεις τι σημαίνει αυτό;

.." όλως περιέργως η περίπτωση της Φλώρινας έχει τοποθετηθεί στο σκοτάδι και ελάχιστοι (πλην όμως εξαιρετικού ήθους Έλληνες πατριώτες) τολμούν να σταθούν στο πλευρό εκείνων που έχουν τοποθετηθεί απέναντι στην επιθετική και απροκάλυπτα αλυτρωτική πολιτική των Σκοπίων και των εν Ελλάδι οργάνων τους και του "Ουράνιου Τόξου".|

Γιάννη Βοσκόπουλε, δήμαρχε Φλώρινας και τέως νομάρχη Φλώρινας! Εσύ που επί σειρά ετών είσαι ο πρώτος άνδρας της Φλώρινας, μήπως μπορείς να μας πεις πόσο πάει ένα μπουκάλι κρασί από αυτά που πίνεις και δε μας δίνεις; Πόσο πάνε "ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ"; και κάτι άλλες εκδηλώσεις από αυτές τις ωραίες που μόνο εσύ ξέρεις να διοργανώνεις;



Ανώνυμος είπε...

To πρόβλημα δεν είναι του φανερού πολιτικού "λαγού" ουράνιου τόξου στην περιοχή μας,που βάζει μπροστά από αμφιλεγόμενους έως και κάντρυ στυλ αλλά βαθύτερο.
Το πρόβλημα σήμερα είναι της αδυναμίας της σκοπιανής προπαγάνδας να πείσει για το παραμυθάκι της, ούτε στο εσωτερικό της πολυεθνικής FYROM και του αμφισβητούμενου "χρυσαυγίτη"(νοβαζορίτη δηλαδή )μικρομορφιστή τοποτηρητή(ψέμα θα ήταν εθνικιστή)Γρούγιεφσκι.
Είναι επίσης ότι τα περισσότερα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής μας που παίζαν χρόνια το πραγματικό ατλαντικό πολιτικό παιχνίδι της γείτονος, υποστηριζόμενα με ψήφους της, δεν υπάρχουν πλέον και δεν αντικαθίστανται τουλάχιστον από ισάξιους τους.
Είναι τέλος η διαπίστωση ότι και αυτοί που απομένουν τελειώνουν, με αποτέλεσμα να μείνουν μόνο με τη σφραγίδα του ουράνιου τόξου και 2-3 ψιλογραφικότητες απόψεων.
Κι αν προστεθεί και η γεωγραφική και δημογραφική-εκλογική αδυναμία των σκοπιανών σε εθνικές εκλογές στη Δυτική Μακεδονία(από 600 σε κάθε έναν των 2 μεγάλων Δήμων της Φλώρινας,από 100 ψήφους στους Νομούς Κοζάνης και Καστοριάς και 12 στα Γρεβενά),μαζί με την δραστηριοποίηση της ελληνικήςομογένειας,γίνεται γνωστή η ανάγκη σπασμωδικών κινήσεων,δια τελευταίας εμπνεύσεως
της πλέον βασικής αιτίας της σκοπιανής αποτυχίας, του Παύλου Βοσκόπουλου:
Το άλογο το άλογο Ομέρ βρυώνη, το Σούλι εχούμηξε και μας πλακώνει.Δηλαδή:
Το δικαστήριο, το δικαστήριο του Γιάννη Βοσκόπουλου, μήπως και κερδίσουμε καμμιά τελευταία πολιτική μάχη της σκοπιανής οπισθοφυλακής...
Δεν πρόκειται να έχει τύχη ούτε αυτό,αντίθετα θα οδηγήσει(και μόνο η σκοπιανή παρέμβαση) τουλάχιστον στην μη επανεκλογή και στην πολιτική εξαφάνιση και του Γιάννη Βοσκόπουλου, που θα συμπαρασύρει πλέον, ως αχρείαστο και τον ίδιο τον εμπνευστή της ιδέας.

ο αληθινός μακεδονομάχος

Ανώνυμος είπε...

10.12 Kαλά τα λες. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος σήμερα, έχει μία και μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Τον προκαλούν οι πάντες γι αυτό. Γιατί δεν το κάνει; Εν τινι τρόπο θα μπορούσε να σώσει το πολιτικό του μέλλον με αυτόν τον τρόπο! Γιατί σιωπά;

Ανώνυμος είπε...

τον κρατάνε από κάπου;

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος ίσως έχει την ψευδαίσθηση ότι επειδή περπατάει και του λένε καλημέρα σημαίνει ότι όλα είναι καλά εκλογικά.
Και στον Παύλο λέει καλημέρα ο κόσμος αλλά δεν κατεβαίνει υποψήφιος σε εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

Kουά κλείσε τα φώτα της ράμπας,νομίζουν ότι γίναν και στάρ, δεν έχουν αίσθηση που βρίσκονται και τί γίνεται γύρω τους.
Αλλαξε θέμα, αηδιάσαμε πια...

Ανώνυμος είπε...

To ουσιαστικό σε όλη την ιστορία είναι το εξής:
Η απάντηση που πρέπει να δοθεί είναι στη Νόβα Ζόρα και στο Ιστολόγιο Αμπέσενταρ από το Δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο, διότι αυτοί είναι που τον εκθέτουν πολιτικά και τον βγάζουν σκοπιανό κι ακόμα χειρότερα μιλούν αντί γιαυτόν και λένε ότι η δικαστική του υπόθεση είναι δίωξη σκοπιανού Δήμαρχου.
Ολοι οι άλλοι πολύ λογικά και πολύ φυσιολογικά διαμαρτύρονται γιατί ο δικός μας Δήμαρχος δεν παίρνει θέση.Φλώρινα Σημερα 1-12-12,όχι 2-12-12.
Δεν μπορεί να διαμαρτύρεται για το δεύτερο, αν δεν έχει πάρει θέση σήμερα για το πρώτο.
Αν έπαιρνε θέση θα είχε κλείσει το θέμα και δεν
θα έλεγε κανείς το μακρύ του και το κοντό του για χρόνιες γνωστές κουκουναριές περί ουράνιων τόξων κλπ, που γέγονται σήμερα ακριβώς λόγω ευθύνης και υπαιτιότητας της μη απάντησης του Δήμάρχου.
Τί να το κάνουμε όλοι να πάρει θέση μετά από καιρό και στο μεταξύ να έχουν ακουστεί τα μύρια όσα εξ αιτίας του;
Μη νομίζει δηλαδή ο Δήμαρχος ότι αν απαντήσει αύριο δεν θα έχει την αποκλειστική ευθύνη ότι κι αν συμβεί μέχρι τότε.
Κι αυτό ισχύει ήδη, εδώ και 7 μέρες.
ολα τα δημοσιεύματα που κάνουν ρεζίλι τη Φλώρινα εδώ και 7 μέρες χρεώνονται ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, επειδή δεν απαντάει....

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ είπε...

«Ω ΤΕΜΠΟΡΑ Ω ΜΟΡΕΣ»… Ω Καιροί!,Ω Ήθη!

Σε ερώτηση σου κ. Ιδιοκτήτη, «Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας πολίτης που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι»..
-Όπου και αν κοιτάξω σκουπίδια… τακτοποιημένα σε «όμορφες ανυπόστατες λαμπερές εφημερίδες» τύπου «Νόβα Ζόρα».
Οι χωματερές επεκτείνονται τώρα και στον τύπο!
Βλέπουμε τον κάθε ανεύθυνο ή ανεύθυνη να έχει λόγο να τοποθετείται σε θέματα έξω από την γνώση του, και επί της ουσίας να μην ξέρει τη λέει.
Έτσι λοιπόν αγαπητή εφημερίδα ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ ο επαγγελματίας δημοσιογράφος δεν ασχολείται με δημοσιεύματα σκουπίδια, από φυλλάδια που δεν έχουν υπόσταση ούτε καν αναγνώριση, και βεβαίως εννοώ την «Νόβα Ζόρα».

Με φιλικούς χαιρετισμός

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Ιδρυτής του ιστότοπου
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

kak... θα απαντήσει, ώσπου να απαντήσει stara μεσονύχτατα stana

Ανώνυμος είπε...

Απέτυχε στην ουσία ο μύθος της Νόβα Ζόρα,να επηρεάσει τη δικαιοσύνη, ως τάχα διωκόμενου σκοπιανού Δημάρχου Φλώρινας, όχι μόνο γιατί τονίστηκε το αυτονόητο ,ότι η δικαιοσύνη υπάρχει για όλους, χωρίς εξαιρέσεις.
Προσκαλούμενος ο Δήμαρχος Φλώρινας να αποπέμψει τους σκοπιανούς, δεν το έκανε μέχρι σήμερα,που σημαίνει ότι επιβεβαιώνει σιωπηρά τους σκοπιανούς, σε ότι λένε, με τη μη διάψευσή τους.
Αρα η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει πλέον 1 καθήκον περισσότερο να μην του χαριστεί σε τίποτα, εκτός του αυτονόητου της νόμιμης διαδικασίας;
Ο κ.Γιάννης Βοσκόπουλος, Δήμαρχος Φλώρινας και τ.Νομάρχης Φλώρινας, σιωπηρώς δεν αποδέχεται ότι μπορεί να επηρεαστεί θετικά για αυτόν η δικαιοσύνη ή και να πιεστεί πολιτικά ακόμα, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο δέχεται, μέχρι στιγμής και δεν αρνείται, παρότι προσκαλούμενος δημοσίως;
Η δικαιοσύνη όμως δεν εκβιάζεται πολιτικά και δεν επηρεάζεται από οποιουσδήποτε.
Δεν την πατάει διπλά ο Γιάννης, αν δεν απαντήσει αρνητικά στους Σκοπιανούς;

Καλείται λοιπόν δημόσια να αποπέμψει τους σκοπιανούς για όλα τα δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

Nτόρις, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας προσοχή: λένε ίσως αρβύλα ότι απόξω θα μοιράζουν αντίγραφα της Νόβα Ζόρα Δεκεμβρίου και ότι κάποιοι Δ.Σ. θα τα ψιλοχώσουν στο Δήμαρχο.
Ξέρεις εσύ τίποτα;

Εφημερίδα κρουά - κρουά ¨"το κράξιμο" είπε...

Κύριε Ηλιάδη, μήπως ξεχάσατε κάτι;

Εφημερίδα κρουά - κρουά ¨"το κράξιμο" είπε...

Φίλε μου 10.46 δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά,

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σπύρος Ηλιάδης αν δεν κάνω λάθος, και ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, δηλώνει μαθητής του Νίκου Μέρτζου. Και πάλι νομίζω πως για πολλά χρόνια εργάζονταν στον Ελληνικό Βορρά.Έχει κάνει δε και επίτιμο διευθυντή της εφημερίδας του τον Γιάννη Βοσκόπουλο δήμαρχο Φλώρινας.Λέτε ρε παιδιά ο Σπύρος Ηλιάδης να συμβούλεψε τον Γιάννη Βοσκόπουλο να μη δίνει σημασία σε δημοσιεύματα φυλλάδων όπως η Νόβα Ζόρα΄; Μπράβο κ. Ηιάδη μας πείσατε κι εμάς να μη περιμένουμε απάντηση από τον δήμαρχο. Κι εσύ κρουά και ο ιδιοκτήτης του μπλοκ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ακούτε τον κ. Ηλιάδη αν θέλετε να πάτε μπροστά, όπως αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπύρος Ηλιάδης μιλάει για τον εαυτό του. Ελπίζω, εμμέσως να μη μας μεταφέρει άποψη του δημάρχου Φλώρινας ο οποίος είναι βλέπω φίλος και συνεργάτης του. Εμείς κ. Ηλιάδη θέλουμε να μας εκφράσει ο ίδιος ο δήμαρχος τη θέση του και τις απόψεις του. Δεν μας ενδιαφέρει η δική σας άποψη.

Ανώνυμος είπε...

O Σπύρος Ηλιάδης μιλάει και για τα σοβαρά μπλοκ της Φλώρινας αν καταλάβατε. Γι αυτά που δεν ακούμπησαν καν το θέμα και γι αυτά που το διαχειρίστηκαν με μεγάλη σοβαρότητα. βλ. σχόλιο 9.23 π.μ. Και νομίζει πως θα μας πείσει! Καληνύχτα κ. Ηλιάδη. Εξακολουθείτε να πιστεύετε πως έξω ψιχαλίζει;

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο Ηλιάδη, είναι αλήθεια πως εσύ έχεις αναλάβει την ενημέρωση της τσούσκας;

Εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο| είπε...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΙ ΚΡΟΥΑ Είναι πολλά τα σχόλια σας που έχω λάβεικαι δεν έχω δημοσιεύσει. Χρειάζονται έναν έλεγχο για τους αυτονόητους λόγους. Εσείς συνεχίστε όμωςνα εκφράζεστε ελέυθερα, Εμείς φροντίζουμε για τη δική σας και τη δική μας προστασία με νομική κατοχύρωση

Ανώνυμος είπε...

To πρόβλημα Βοσκόπουλου στο εξής γίνεται και πρόβλημα της Ν.Δ (κι όχι μόνο)στο Νόμο.
Τίθεται ευθέως θέμα Δημάρχου.
Ο...του Στάθη όμως Πρόεδρος ΝΟΔΕ μπορεί και θέλει να τον αλλάξει;
Ο Στάθης τί θα κάνει; θα πάει τελικά για Δήμαρχος;
Ο Πόντιος (όχι βέβαια,με απόφαση συλλόγου)είναι φανερό ότι τον στηρίζει,το διαψεύδει;
Ο Βόσδου στηρίχθηκε από το Γιάννη στις εκλογές, ή όχι; Πόσα θα κάνει γιαυτό;
Μόνο το να κατέβει ο ίδιος.Ε, κρουά;
Ο Μέρτζος κι ο Λιάνης δεν στήριξαν τελικά το Βοσκόπουλο; Το διαψεύδουν;
Ο Σταύρος, εκ Τριποτάμου, βρήκε ευκαιρία και θέλει ξανά υποψήφιος Δήμαρχος από Μελίτης σε υποψήφιος Φλώρινας ; Κι από δις υποψήφιος πολιτευτής;
Απομένει ο Μίμης, πλην κι αυτός Πόντιος.
Ο Αρης,θα μπορέσει να ξεφύγει από Αντιδήμαρχος;
Αλλα μωρά φαίνονται στην πίστα;
Ο Αλεξιάδης κι αυτός πόντιος, ο Νάσος αν δεν έχει ασυμβίβαστο,δε θα ρωτήσει πρώτα το γραφείο του Στάθη;
Ο τ. Κορτσαρικός Αντιδήμαρχος του Παπαναστασίου Γιαννάκης θα ξεφύγει από το Σταύρο;
Θα ξαναφέρουν το Στέφανο, "κι από κει και πέρα" βλέπουμε.
Θα θελήσει κι ο Σταυρίδης; κι αυτός Αμμοχωρίτης και Αντιδήμαρχος και Δάσκαλος.
Ο Γάκης, μιλάμε για Δημότη Φλώρινας.
Ο Ρόζας, θα αφήσει το Στάθη και τον Παντέλο;
Ο Παντέλος, θα αφήσει το Σύριζα;
Ορισμένοι λένε: βάλτε τον Γ. Τρ.Κουλίδη
Αρε νέα ζόρια που τους βάλανε...

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Φίλοι και φίλες αναγνώστες, παρακάλούμε συγχωρήστε μας τις "παρεμβάσεις" στα κείμενά σας, αλλά όπως έχουμε πεί: Θέλουμε ν' αποφύγουμε τις μηνύσεις και τις αγωγές. Εμείς δεν έχουμε ούτε τις "πλάτες" ούτε το χρήμα που έχουν οι εχθροί μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση,

Ανώνυμος είπε...

Nτόρις ο κάθε δημοσιογράφος που υπηρέτησε ή υπηρετεί δουλικά το σύστημα είναι φυσικό να υπηρετεί το κάθε σύστημα βοσκόπούλου υποβιβάζοντας το θέμα που δικαιολογήμενα ΕΠΙΔΙΏΚΕΙ να θαφτεί. Συνέχισε Ντόρις και μπράβο σου γιατί αρκετή "συσκότιση" έχουν επιβάλει οι συστημικοί "δημοσιογράφοι και έχουν ακόμη το θράσος να υπαγορεύουν τι πρέπει να κάνεις. Καταρρέει ο μύθος Βοσκόπουλων στην Φλώρινα όσους εντεταλμένους κι εάν προσπαθεί να βάλει ώστε ο κόσμος να μήν μάθει ποτέ την αλήθεια. Άλλωστε αυτό υπηρέτησαν κι αυτό υπηρετουν ακόμη. Την συγκάλυψή ακόμη και απειλών ενάντια στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να μήν τους ενοχλεί για όσες ατα@@@@@λιες έχουν κάνει σε επίπεδο οικονομικού κακ@@@@@@@τος οι μέν και α@θ@λ@η@ι@ή@ δράσης οι δέ. Τα συγκοινωνούντα δοχεία του μηχανισμού ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ πρέπει ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ .Αρκετά κράτησε το δούλεμα και καταστρέψαν την Φλώρινα. ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΤΟΡΙΣ ΟΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΣΚΑ ΤΑΞΙΘΕΤΗΣ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΚΟΡΙΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ @@@@@@@@@@ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΒΟΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ .ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ..ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΤΟΥ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ...ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΛΑ ΕΚΤΕΘΗΜΈΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΝ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ" ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΊΤΕ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΣΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Δήμαρχος Βοσκόπουλος βρίσκει μόνον τον Σπύρο Ηλιάδη να τον υπερασπιστεί επώνυμα, μάλλον έχει πρόβλημα. Κανένας από αυτούς που φέρονται να έχουν οφεληθεί από τον Βοσκόπουλο να πει κ΄πατι επώνυμα; Σκεφτείται ΕΑΝ (ή μήπως ΟΤΑΝ;;;;;) βγει κανέναν κατηγορητήριο, πόσο θα αποφεύγουν τον Βοσκόπουλο! Ορισμένοι μάλιστα, θα οδύρονται ότι δεν κατάλαβαν ότι ο Βοσκόπουλος τους παρέσερνε, ως αθώες και άβγαλτες παρθένες, στην οδό της απωλείας. Βοσκόπουλε, από αυτά τα τομάρια θα την πατήσεις (αν δεν την έχεις ήδη πατήσει). Αλλά, εσύ τους διάλεξες ....! Και λένε ότι "όμοιος ομοίω ..."!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο Βοσκόπουλε ....., να θυμάσαι ότι για να σωθούν οι ίδιοι, θα τα φορτώσουν όλα σ' εσένα. Και τις δικές τους αμαρτίες σε εσένα θα τις φορτώσουνε! Να το θυμάσαι!

Ανώνυμος είπε...

Το ουράνιο τόξο την πάτησε πιο μεγαλοπρεπώς από τον Σουλεϊμάν στο συγκεκριμένο θέμα.
Θέτει θέμα Δημάρχου όμορου ελληνικού Δήμου,που έχει νταλαβέρια με τη δικαιοσύνη και τα βαφτίζει
δήθεν ρατσιστικές διώξεις,ενώ υπάρχει συγγένεια των και θέμα υποστήριξης 2 ξαδέρφων, ΑΡΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.Ηδη την πάτησαν με τον Σαμαρτζή.
Ετσι από τη μια αναζητείται οικογενειακή τυχόν προϊστορία; ρατσιστικών; διώξεων; της ευρύτερης οικογένειας;(κι από τις 2 πλευρές) κι από την άλλη το ελληνικό κράτος ανασκουμπώνεται...
Δεν είμαστε στις ίδιες εποχές.
Η δε δικαιοσύνη ευλόγως δεν κάμπτεται αλλά αντιθέτως φαίνεται ότι ακριβώς διαπιστώνει περισσότερα θέματα προς έρευνα.
Οι σχέσεις των κρατών σήμερα δεν φτιάχνονται ή χαλούν με οικογενειακού τύπου καταγγελίες και με παραμύθια τύπου Σαμαρτζή,πολύ περισσότερο οι δικαιοσύνες των κρατών...

Ανώνυμος είπε...

τον αγώνα δηλαδή του "μακεδονικού λαού" και σε αυτόν οικογενειες;

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ είπε...

«Πολλές φορές ο έλεγχος τιμά τον ελεγχόμενο»

-Θα πρέπει να ζητήσω την κατανόηση των ΑΝΩΝΥΜΩΝ που σχολίασαν – έλεγξαν το δημοσίευμα μου με τίτλο: «Ω ΤΕΜΠΟΡΑ Ω ΜΟΡΕΣ»… που δεν μπορώ να απαντήσω μεμονωμένα στον κάθε ένα, λόγο έλλειψης χρόνου.
Ελπίζω όμως η παρακάτω απάντηση μου να καλύπτει όλους!
-Στην εποχή μας, εποχή της αμεσότητας και των διαπροσωπικών σχέσεων έχει γίνει κατανοητό ότι το «πνεύμα» παίζει μεγάλο ρόλο στην ατομική επιτυχία, στη κοινωνική αποδοχή και καταξίωση κάθε προσωπικότητας που επιλέγει τον κοινωνικοπολιτικό του δρόμο.
Εκ των πραγμάτων η αέναη φιλονικία έρχεται δεύτερη!
Γιατί;
Γιατί ο καθένας από τους «εμπλεκόμενους» είναι μια ξεχωριστή και ισχυρή προσωπικότητα, που υπηρετεί τις δικές του αξίες με τον τρόπο που αυτός γνωρίζει!
και δεν γίνεται υπασπιστής ή φερέφωνο κανενός.
Το ποιός είναι λάθος και ποιος σωστός; Αυτό κρίνεται από το κάθε χρήστη του ιστολογίου ξεχωριστά, σύμφωνα με τις αξίες και τις αρχές που τον διέπουν.

-Ευχαριστώ για την φιλοξενία-

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Ιδρυτής του ιστότοπου
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει κύριε Σπύρο Ηλιάδη .... καταλάβαμε ......! Λόγια .... λόγια .... λόγια .....! Νάχαμε να λέγαμε......! Ίσως και να συσκοτίζουμε το θέμα; Μήπως επί της ουσίας μπορείτε να μας πείτε κάτι για το ερώτημα που θέτει η ανάρτηση της Κρουά; Ο Δήμαρχος Βοσκόπουλος [αληθεύει ότι τον έχετε αναγορεύσει και σε "επίτιμο διευθυντή" της εφημερίδας σας;] πρέπει να απαντήσει ή όχι; Επ' αυτού έχτε να πείτε κάτι; Αν όχι, παρακαλώ, μην ταλαιπωρείστε και μήν μας ταλαιπωρείτε κι' εμάς....!!!!!

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ είπε...

«Ο ευγενής άνθρωπος δίνει αξιοπρέπεια σ' όλες τις πράξεις.»
(Πλούταρχος)

-Θα πρέπει να σας ευχαριστήσω για την ευγενική και αμερόληπτη αντιμετώπιση μου.
Στο ερώτημα σας θα πρέπει να απαντήσω με την προβολή της ταυτότητας της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
Αν έχετε την καλοσύνη επισκεφτείτε τον σύνδεσμο:
http://spirosiliadis.blogspot.gr/p/taytothta.html

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Ιδρυτής του ιστότοπου
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

φτάνει κ.Ηλιάδη! Μπήκες, βγήκεςμ κουβέντα επί της ουσίας δεν μας είπες. Άσε, ξέρουμε χωρίς να διαβάσουμε.

Δημοσίευση σχολίου