Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία κατά της Ελλάδος.
Λένε: «προσέχετε διότι στην Ελλάδα υπάρχουν τρομοκράτες».

Εμείς εκδίδουμε ταξιδιωτική οδηγία κατά των ΗΠΑ και λέμε τα εξής:
Εσείς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που σκέφτεστε να επισκεφτείτε τις ΗΠΑ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!

Προσέχετε διότι στις ΗΠΑ υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς λόγο και απρόκλητα σκοτώνουν άλλους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να προστατευθείτε από τους φονιάδες αυτούς, διότι μπορεί να έχουν μέχρι και την όψη αθώων εφήβων, και διότι μπορούν να χτυπήσουν σε οποιονδήποτε χώρο, ακόμη και σχολεία μικρών παιδιών. Είναι αδύνατον να τους ξεχωρίσετε από τους μη φονιάδες! Είναι κουκουλοφόροι χωρίς κουκούλα! Είναι αδύνατον να θεωρήσετε ότι υπάρχει χώρος στο οποίο είστε ασφαλείς., μπορεί να χτυπήσουν οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Σκοτώνουν διότι έτσι πιστεύουν ότι εκδικούνται το κοινωνικό σύνολο, το «σύστημα».

Επίσης προσέχετε διότι στις ΗΠΑ υπάρχουν ολόκληρες περιοχές όπου μπορεί να σας κλέψουν, να σας βιάσουν και να σας σκοτώσουν, μόνον και μόνον επειδή δεν έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά με τους κατοίκους αυτών των περιοχών. Δηλαδή, επειδή δεν έχετε το ίδιο χρώμα με αυτούς, δεν ντύνεστε όπως αυτοί, δεν μιλάτε όπως αυτοί. Με άλλα λόγια επειδή είστε διαφορετικοί. Έτσι και βρεθείτε σε μία τέτοια περιοχή μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν.

Επίσης προσέχετε διότι στις ΗΠΑ οι αστυνομικοί, είτε επειδή φοβούνται τους εγκληματίες, είτε επειδή, όπως και οι εγκληματίες, αβίαστα χρησιμοποιούν βία, μπορεί να σας χτυπήσουν μέχρι και να σας σκοτώσουν, διότι νόμισαν ότι είστε επικίνδυνοι. Το κριτήριο με το οποίο θα αποφασίσουν ότι είστε επικίνδυνοι, είναι ότι αυτοί έκριναν κάπως πως ότι είστε διαφορετικοί.

Μην πιστέψετε ότι όλοι παραπάνω κίνδυνοι δεν έχουν πολιτικό υπόβαθρο. Κατά τον Αριστοτέλη, ο άνθρωπος είναι κοινωνικό όν, άρα και πολιτικό, και κατά συνέπειαν όλες οι ενέργειές του και έχουν πολιτική σημασία-νόημα και οφείλονται, μερικά τουλάχιστον, στους όρους συμβίωσής του με άλλους ανθρώπους. Άρα η βία στις ΗΠΑ έχει πολιτικό υπόβαθρο, οφείλεται και στην κακή σχέση του ατόμου με το κοινωνικό σύνολο.
Επιπλέον, πέραν του με ευρεία έννοια πολιτικού υποβάθρου της βίας στις ΗΠΑ, υπάρχουν, όπως πάντοτε υπήρχαν, στην χώρα αυτή πολιτικές οργανώσεις που χρησιμοποιούν την βία ως μέσο για την επίτευξη πολιτικών αποτελεσμάτων, εφαρμόζοντας το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Τέτοιες οργανώσεις φημολογείται ότι εκτρέφονται και στα έγκατα του βαθέως κράτους των ΗΠΑ.

Τέλος, σε καμία, ή σε πολύ λίγες, από τις «πολιτισμένες», δηλαδή «πλούσιες και ισχυρές» χώρες, δεν πυροβολούν και σκοτώνουν τους αρχηγούς του κράτους, όπως στις ΗΠΑ. Επίσης σε καμία, ή σε πολύ λίγες, «πλούσιες και ισχυρές» χώρες, δεν γίνεται τόσος πολύς λόγος για ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών που ενδεχομένως να σκοτώνουν και αρχηγούς τους κράτους.

Προσοχή λοιπόν, όσοι και όσες θελήσετε να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ. Μπορεί να σας σκοτώσει κάποιος επειδή αισθάνεται ότι έτσι εκδικείται το σύστημα, ή επειδή είστε διαφορετικός. Να θυμάστε εκεί σκοτώνουν τους αρχηγούς του κράτους τους, δεν θα υπολογίσουν εσάς. Να θυμάστε φημολογείται ότι, εκεί υπάρχει ένα τέτοιο παρακράτος, που σκοτώνει  μέχρι και τους αρχηγούς του κράτους των ΗΠΑ. Θα σκεφτεί τα δικά σας ανθρώπινα δικαιώματα;
Αυτά διότι «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί»!

Με τιμή,
Τοπική εφημερίδα της Φλώρινας «Κρουά – Κρουά, το κράξιμο»

5 comments :

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα, ας μου επιτραπεί να το ανεβάσω στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

o TSIPRAS που πήγε πρόσφατα στο Αμέρικα γνωρίζει την ταξιδιωτική? Του εφάρμοσαν τα μέτρα ελέγχου κατα την είσοδο του στο αμερικάνικο αεροδρόμιο ώς ύποπτο τρομοκράτη ? Να τον ψάξουν στις ..κάλτσες στα εσώρουχα ενδότερα για τίποτα εκρηκτικα φυτίλια? Φυσικά και όχι διότι πήγε και ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ίσως και με...[ΠΟΔΙΤΣΑ το ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΛΟΜΠΙ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ...για όσους τον ψηφίζουν ή ονειρεύοντε την "επανάσταση" τους με το "αντιμνημονιακό" τσύριζα....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΑ κοροιδα ..

Ανώνυμος είπε...

Ωπα προσεγγίσεις κρουα!
Του κογκρέσου είναι αυτός ή της γερουσίας;

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεί ο ποιητής περί κογκρέσσου και γεορυσίας;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι θέλει να πει και 0 9.07 και αντί να σχολιάσει το δημοσίευμα σχολιάζει τη φωτογραφία. Για να μην είναι ανακόλουθος!!!

Κι εγώ δηλαδή το ίδιο κάνω. Σχολιάζω το σχόλιο. Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Ως εδώ μπορώ.

Δημοσίευση σχολίου