4:02 μ.μ.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Η Φλώρινα είναι στα σύνορα με δύο χώρες όπου ανθεί το έγκλημα.

Αλβανία: Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στην Αλβανία από πλευράς εγκληματικότητας, αρκεί να δει το τι κάνουν Αλβανοί εγκληματίες στην Ελλάδα. Αρκεί να αναλογιστεί την πρόσφατη πολεμική επίθεση στις φυλακές Τρικάλων. Οι Αλβανοί εγκληματίες, το οργανωμένο έγκλημα προελεύσεως Αλβανίας έχει αποθρασυνθεί. Μην νομίζει κανείς ότι αυτοί οι αλήτες είναι τίποτε παλληκάρια. Θρασύδειλα τομάρια είναι. Ξέρουν ότι τους προστατεύουν διάφορες μυστικές υπηρεσίας, που το κάνουν για να τους χρησιμοποιούν σαν «εργαλείο». Π.χ. δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν αποδειχθεί ότι ο UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) και τα θρασύδειλα καθάρματα του οργανωμένου εγκλήματος της Αλβανίας αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία. Έτσι, τα θρασύδειλα αυτά τομάρια κάνουν τον παλληκαρά εκ του ασφαλούς.

ΠΓΔΜ: Μία χώρα όμηρος της εκεί Αλβανικής μειονότητας (και όχι μόνον), η οποία είναι όμηρος της Αλβανίας, η οποία είναι όμηρος του Αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος, το οποίο είναι όργανο μυστικών υπηρεσιών. Βέβαια, στους γείτονες «απ’ ευθείας απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου» υπάρχει και το δικό τους, το μη-Αλβανικό, οργανωμένο έγκλημα, το οποίο επίσης είναι όργανο μυστικών υπηρεσιών. Στα βόρεια της ΠΓΔΜ, μάλλον στο Τέτοβο (δηλαδή στην περιοχή της Αλβανικής μειονότητας της ΠΓΔΜ) έχω ακούσει ότι υπάρχει μία πόλη που λέγεται Αρατσίνοβο. Επίσης έχω ακούσει ότι στο Αρατσίνοβο υπάρχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής ηρωΐνης στην Ευρώπη. Αν αυτά αληθεύουν δεν το ξέρω. Τώρα γιατί οι Αμερικανο-Ευρωπαίοι το ανέχονται αυτό το εργοστάσιο δεν το γνωρίζω, αλλά υποψιάζομαι πολλά.

Ελλάδα: Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι και στην Ελλάδα το οργανωμένο έγκλημα είναι πανίσχυρο. Στον όρο «οργανωμένο έγκλημα» περιλαμβάνονται όλα τα κυκλώματα, από τα κυκλώματα που πουλάνε ναρκωτικά και όπλα, μέχρι τα κυκλώματα των πολιτικών (υπουργών, περιφερειαρχών, νομαρχών, δημάρχων και λοιπών «εκλεκτών» του λαού) που κλέβουν το δημόσιο χρήμα. Και στην Ελλάδα, όπως και στις δύο παραπάνω γειτονικές χώρες, το οργανωμένο έγκλημα είναι όργανο, «εργαλείο» μυστικών υπηρεσιών. Για να μπορεί το οργανωμένο έγκλημα (δηλαδή οι μυστικές υπηρεσίες) να κάνει «την δουλειά του» διέλυσαν τον Ελληνικό κρατικό μηχανισμό και διαλύουν και την Ελληνική κοινωνία.

Ελλάδα και ειδικότερα Φλώρινα: Η Φλώρινα είναι ένας τόπος όπου το παρακράτος (δηλαδή οι μυστικές υπηρεσίες, και κυρίως οι ξένες) ανέκαθεν ήταν πανίσχυρο, όπως είναι και σήμερα. Οι μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν ως εργαλείο το έγκλημα και ιδίως το οργανωμένο έγκλημα. Άρα, γιατί απορούμε όταν ανακαλύπτουμε ότι ένας αστυνομικός πουλούσε ηρωΐνη και είχε οπλοστάσιο στο σπίτι του, στην Φλώρινα, που βρίσκεται στα σύνορα με την Αλβανία, που εξάγει κυρίως εγκληματίες, και την ΠΓΔΜ, όπου, απ’ ότι ξέρω, υπάρχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο ηρωΐνης στην Ευρώπη;

Το ότι ο έμπορος ναρκωτικών ήταν αστυνομικός δεν με εκπλήσσει, όχι διότι αμφισβητώ την εντιμότητα του μέσου αστυνομικού. Δεν με εκπλήσσει διότι ο καλύτερος τρόπος να κρυφτεί ένας εγκληματίας είναι να χωθεί στο πλήθος των εντίμων και η μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών είναι έντιμοι. Δεν με εκπλήσσει διότι, κανείς δεν ασχολείται με το εάν κάποιος που διορίστηκε κρατικός υπάλληλος, έχει το ηθικό υπόβαθρο να ασκήσει δίκαια την δημόσια εξουσία που του εμπιστεύθηκαν αυτοί που τον διόρισαν. Δεν με εκπλήσσει διότι, έχει κυριαρχήσει η νοοτροπία του να θεωρείται «μάγκας» αυτός που ξοδεύει χρήμα αγνώστου προελεύσεως.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός και έμπορος ναρκωτικών ξόδευε πολύ χρήμα αγνώστου προελεύσεως, άρα αντιμετωπιζόταν ως «μάγκας». Ταξίδευε συχνά στην ΠΓΔΜ. Είχε φιλίες με (ενδεχομένως πολύ σύντομα επίσης κρατούμενο για τον ίδιο λόγο) «επιχειρηματία» της νύχτας, που είχε αναπτύξει «επιχειρηματική» δραστηριότητα στο Τέτοβο της ΠΓΔΜ.

Οπότε ρωτάμε όλους αυτούς που είχαν έστω και μία απλή κοινωνική σχέση με τον αστυνομικό – έμπορο ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένου και του Βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Ευστάθιο Κων/νίδη (κατά κόσμον «Σταθίκα») : «Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια;». Και μας απαντούν «Ο κροκόδειλος!»

Σταθίκα μήπως πρέπει να μας πεις κάτι;

24-3-2013
ΠρομΥθεύς ο Αδέσμευτος

φωτο: neaflorina

49 comments :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αυστηρός είσαι κ.Προμηθέα.
Δε ξέρει ο Σταθίκας από αρατσίνοβο.
Το πολύ πολύ ξέρει για...αρετσίνωτο!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να μιλάς έτσι για τον κ. Βουλευτή! Εκλεχθηκε Βουλευτής και αυτό σημαίνει ότι είναι και έξυπνος, και μορφωμένος, και ηθικός, και ικανός.

Ανώνυμος είπε...

Αλλο το να άλλο το άλλο.
Σιγά-σιγά θα μας πείς ότι έγινε και Αϊνστάϊν.
Κι η γιαγιά μου αν ήταν σε γραφείο βουλευτή 2 χιλίάδες αγράμματες γιαγιές θα την ψήφιζαν,κι ας ήταν και σαλιάρα και φαφούτα.
Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

ΛΈΕΕΕΛΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΑΤΑΑΑΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να πει στο μορφωμένο τον ηθικό και τον ικανό ότι μπαφιάσαμε πιά με τη μόρφωση την ηθική και την ικανότητά του.
Αφήστε και καναν άλλον να γίνει μορφωμένος ηθικός και ικανός με μόνο κριτήριο την εκλογή του ως βουλευτης
τρείς φορές ντροπή σας

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που βγήκε η μόρφωση η εξυπνάδα και η ηθική και η ικανότητα των βουλευτών με μόνο το κριτήριο της όπως όπως εκλογής χάθηκε η Ελλάδα μας

Ανώνυμος είπε...

Nα ξεπεζέψουν τα βουλευτικά γραφεία.
Με τη δική τους λογική αφού δεν είναι οι ίδιοι εκλεγμένοι δεν είναι ούτε έξυπνοι ούτε ικανοι ουτε μορφωμένοι ουτε ηθικοί.

Ανώνυμος είπε...

Θα δείτε παιδιά την πραγματική πολιτική αντίληψη του περίγυρου αυτού όταν θα βλέπουν ότι δεν εκλέγονται.
Θα απειλούν θα πιέζουν και θα θεωρούν να είναι οι μονοι σε αυτό τον τόπο που είναι ηθικοί έξυπνοι ικανοί και μορφωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά μάλλον είσαι μαστουρωμένη και γράφεις ανοησίες.
Αναφέρομαι στην ερώτηση που θέτεις για το Βουλευτή.

Εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" είπε...

Kποιος βλέπω πως πήρε εργολαβία τα σχόλια. Να ξέρεις φίλε ένσημα δεν κολλάμε.

Όσο για τον τελευταίο 9.28, απορώ γιατί ενοχλήθηκε τόσο πολύ με την ερώτηση που απευθύνω στον βουλευτή. Ας μου το πει για να τον κατανοήσω καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τρισάθλια τα γραφόμενα μόνο ντροπή σου ντόρις!
από πα΄νω μας το παιζεις και υπέρμαχος της ηθικής.

Ανώνυμος είπε...

Θέλεις να πεις ότι ο εκάστοτε αιρετός είτε βουλευτής είτε δήμαρχος ή οτιδήποτε, είναι υπόλογος και πρέπει να λογοδοτεί για την παραβατικότητα οποιουδήποτε τυγχάνει να έχει κοινωνικές σχέσεις;

Ανώνυμος είπε...

ntroph sou kseftilismeni.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Εσείς που με βρίζετε γιατί δεν απαντάτε στο ερώτημα της εφημερίδας μας αντί του βουλευτή μας; Οι αιρετοί δεν είναι μέλη της τοπικής κοινωνίας για να έχουν άποψη για αυτά που συμβαίνουν στον τόπο; Ή μήπως είναι διακοσμητικά στοιχεία; Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνω είναι πως δεν δίνετε πεντάρα ούτε για τον εαυτό σας, ούτε για τα παιδιά σας. Το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι σε κάθε περίπτωση να μην βάζουμε δύσκολα στους πολιτικούς της πόλης μας. Είμαι ευτυχής που μπορώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλοίμονο σε εσάς ανθρωπάκια της δεκάρας!

Ανώνυμος είπε...

Kι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενόχλησε η ερώτηση προς τον Σταθίκα. Τόσα χρόνια είναι βουλευτής. Τουλάχιστον ας μας πει αν θλιβεται με αυτά που βλέπει να γίνονται στον τόπο. Ας μας πει αν συμφωνεί για την εγκληματικότητα στη διασυνοριακή περιοχή, την άποψή του για τις μυστικές υπηρεσίες, για όλα αυτά βρε παιδί μου που θίγει το δημοσίευμα. Δεν είναι κακό να μας πει πως έπεσε από τα σύννεφα για τον συνταξιούχο αστυνομικό. Δεν νομίζω πως η κρουά θα ήθελε να απολογηθεί ο Στάθης για κάτι. Την γνώμη του ζητάει, όπως και την δική μας. Εγώ πάντως κρουά λέω πως όλοι είμαστε κότες και φοβόμαστε τον ίσκιο μας. Και να μας π..... θα πούμε πως δεν το καταλάβαμε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω σε ποιον θα ήθελαν να μοιάσουν τα παιδιά μου. Ξέρω όμως ότι δε θα ήθελα να μοιάσουν σε σένα ντόρις ούτε στο ελάχιστο δυνατό γιατί η ντροπή που θα είχα θα ήταν αφόρητη.
Έφτασες στο σημείο να επικαλείσαι και τα παιδιά μας για να στηρίξεις την ανοησία σου.
άλλη μια ντροπή που δε σκεπάζει την προηγούμενη.
Απόλυτος ξεπεσμός.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Φίλε 2.40 έχε υπ όψη σου πως οι ύβρεις σου ποσώς με ενδιαφέρουν. Να ανησυχείς περισσότερο μήπως μοιάσουν σε εσένα τα παιδιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου να καταλάβω. Η Ντόρη γιατί θα έπρεπε να ντρέπεται; Επειδή κάνει ακατάλληλες ερωτήσεις στον βουλευτή ή επειδή λεέι τα πράγματα με το όνομά τους;

Όλο αυτό το υβρεολόγιο που στήθηκε εναντίον της Ντόρη είναι για να μην απαντήσει ο Στάθης;

Τότε ρε παιδιά ας απαντήσει ο κροκόδειλος για να τελειώνουμε και να επιβεβαιώσουμε για μία ακόμα φορά τη Ντόρη.

Ντορίτσα μας χαλάς την ησυχία κορίτσι μου.

Ανώνυμος είπε...

Mάλλον η λέξη νύχτα
ενόχλησε ορισμένους. Να φανταστώ επειδή είναι βαθιά νυχτωμένοι;

Ανώνυμος είπε...


O ξενύχτης ρε παιδιά τι λέει; Ακόμα καταθέτουν εκεί τα διαπιστευτήριά τους οι φύλακες;

Ανώνυμος είπε...

0ταν πονάει σκούζει λογικό είναι.
Κι εσύ ρε Ντόρις πιο μαλακά.
Μηδένα προ του τέλους κακάριζε.

Ανώνυμος είπε...

Η νύχτα βγάζει ρόδα, βγάζει και αγκάθια, όπως και η μέρα. Εμείς στη ίΦλώρινα δεν έχουμε ταμπού με τους ανθρώπους της νύχτας. Γι αυτό άλλωστε τους εκλέγουμε και τους δίνουμε θέσεις εξουσίας. Ο τροβαδούρος της νύχτας και ιδιοκτήτης νυχτομάγαζου - νυν μεταναστης - που είχε και το βίτσιο να βάζει τις φιάλες βότκας και ουίσκι "που αγόραζε" στο μπουφάν του, επί χρόνια εκλέγονταν ως δημοτικός σύμβουλος και δεν ξέρω τι άλλο εκλέγονταν πάλι από εμάς. Και κοντά σε αυτόν μία ολόκληρη πολιτική ομάδα. Καφε΄μπάρ έχει και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, καφέ μπαρ είχε και ο Σταθίκας κάποτε. Αυτό δεν σημαίνει πως τους εξομοιώνουμε με τον συλληφθέντα "επιχειρηματία" της νύχτας αλλά και τον συνταξιούχο ο οποίος επί σειρά ετών είχε επιχειρήσεις στη νύχτα . Άλλωστε γιατί να τους εκλέξουμε; Θα μπορούσαν όμως αυτοί να πούνε και δυό λόγια σε αυτή τη φάση , αν όχι ως αιρετοί, ως πολίτες, και να καταδικάσουν τους "συναδέλφους" της νύχτας.

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεει ο 5.56. και να φανταστεί κανείς πως όλοι οι παραπάνω- τροβαδούρος, Πρόεδρος και Βουλευτής- ανήκουν στην ίδια πολιτική ομάδα!Κοίτα σύμπτωση! Κοίτα τι δρόμους σου ανοίγει η νύχτα για την εξουσία!

Ορεσίβιος Βιγλάτωρ είπε...

είστε τόσο ανόητοι όλοι που δέν καταλάβατε ότι στρώσατε το χαλί στον συμπαθή απο τηυν φασολοπαραγωγό πρέςπα Σταθίκα να κατεβεί ΄νέος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.

Σας παρακολουθώ και ειλικρινά διασκεδάζω να δείτε βάζω στοίχημα εάν κατεβεί για ντίμαρκος θα στρώθεί κόκκινο χαλί στον πεζόδρομο .Συνεχίστε...
κρουά νηστεύω ...κρέας δέν τρώω ....μόνο φακές και φασόλια
συνομιλητές
Αλίμονο για να κυβερνήσεις ένα κοπάδι ψηφοπρόβατα σάν εσάς ...δέν χρειάζεται απαραίτητα πολλά προσόντα .....για να γίνεις βουλετής συγνώμη προβατάρης δέν χρειάζεται να κατέχεις διδακτορικά και μάστερς στην φάρμα των ΖΩΩΝ..λές καλά το ποίημα προεκλογικα και ύστερα σου βελάζουν για κανα ρουσφετάκι ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΕ...ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ και ΄πέρα βρέχει ..
Γι αυτό μήν απορείτε εσείς...... τους ψηφίζατε ΄στα χρόνια της..μεταπολίτευσης δέν φταίνε μόνο αυτοί...
κρουά πολλά ζωα ακουω να βελάζουν στην χαράδα αλλα άμα τσακώσουν αύριο κανένα απευθείας μαρουλλοτριαντάφουλλο όλα τα ζά στο παχνί σκόπιμα ροχαλίζουν και κοιμάντε...

λέω να μοιράσω πολλά κουδουνια μόλις βελάσουν η γκρινιάσουν να τους θυμήζει η κουδούνα ποιούς ψηφίζαν..πώς το λέει ο μπίλης ο αρχηγός; ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΟΧΑΡΑΔΡΙΣΙΟΙ....

επιλογος
ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ
ΛΕΠΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ. ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ; ΤΗ ΚΡΟΥΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ

Ορεσ'ιβιος Βιγλάτωρ είπε...

Τήν κρουά την εκτιμώ όχι ότι ιδεοπολιτικά συνιασθήματα ανοίκουμε στο ίδιο το..βουνό .Απεναντίας θα έλεγα δέν ανοίκουμε στον ίδιο χώρο αλλα γιατί έπαψε να ζεί σάν πράιτο (σάν αρνί) μεσ το παχνί και πήρε σαν πολλούς άλλους τα....ΒΟΥΝΑ .Όταν βαρούσε την κουδούνα στην Φλώρινα εσείς κοιμόμασταν ηπίως και γονυπετής ολονυχτίως και ολημερίς τον ύπνο της χαράδρας .
Καλημέρα κρουά νηστεύω ...δέν τρώω αλογίσιο ( με σαμάρι ή πέταλα) κρέας στο βουνό...τρώω μόνο φασόλια και φακές Είμαι ενεργειακός σε πολλά επίπεδα (πολλά ανθρωπίνως παραγόμενα φυσικά ενεργειακά αέρια .
Πράγματι έχει καταντήσει η καμποχαράδρα κακέκτυπο σαλούν του Τέξας και η πόλη υποβαθμισμένο σοκάκι του Μπρόγκξ.Σε λίγο θα γυρίσει κανένας περίεργος σκηνοθέτης και ταινία με τίτλο ΄¨"γίναμε ΤΣΙΚΑΓΟ για μία χούφτα δολαρια" ...'Αν γίνει κι αυτό εγω θα γίνω ο επιθεωρητής Κάλαχαν/

yg

καλά τα λέτε στον Σταθίκα..εκείνος ο ΦΓερμανίδης δέν είναι βολεφτής στην Φλώρινά; να εκδόσει κανα δελτιάκι για τους τύπους με τις ηρωίνες σχετικά με το συμβάν να γεμίσουν τα σάιτς και τις φυλλάδες τους ;Οι δφημοτικοί σύμβουλοι της "αντιπολίτευσης" δέν έχουν στοματάκι να θέσουν καμιά ερωτησούλα στα έκτακτα θέματα εις τας εβδομαδιαίας συνεδρίες τους;
Εδώ σάν πιάνω στα πράσα πόσο πράιτα είστε όλοι και το βέλασμα μας έχει κουφάνει..βγάζει μάτι..αλλα είπαμε στρώνετε χαλί στον Σταθίκα να κατεβεί απο βολεφτής και να γίνει ντίμαρκος στην καράδρα...κουδούνι μεγάλο θα σας φορμάρω σε όλους...

Ορεσ'ιβιος Βιγλάτωρ είπε...

8:55 π.μ. η κρουά φιλαράκι είναι δημοσιογράφος και κάνει την δουλειά της.Δέχεται και τις κριτικές αλλα και τις μηνύσεις όπως κάθε δημοσιογράφος ο κάθε πολίτης .Δέν την υπερασπίζομαι αλλά ούτε θα χαιζέψω κανέναν.

¨Αλλη ΄θεσμική ιδιότητα έχει η δημοσιογράφος άλλο ο πολιτικάντης βολεφτής ο δήμαρχος ο κλητήρας κλπ άλλο ο αστυνομικός άλλο ο δικαστής και άλλο ο δικηγόρος. Στήν Φλώρινα έχετε χάσει την διάκριση των θεσμικών ρόλων ποιός κάνει τι γιαυτό και καταντήσατε καταντησε ο τόπος αυτός να γίνει ένα ίσωμα κάτι σάν καμποχαράδρα....

ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΚΝΗ ΟΜΙΧΛΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΔΡΟΣ

Νυχτόβιος είπε...

Έσκασαν τα κοπρόσκυλα - φύλακες του Σταθίκα! Όπως λέει και κάποιος σχολιαστής "όποιος πονάει σκούζει". Ο Σταθίκας όμως κουβέντα! Ούτε καν για τα προσχήματα δεν βγήκε να πει ότι "κακώς πουλούσε ναρκωτικά, η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, δεν ήξερα τίποτα"! Ούτε καν αυτό. Γιατί; Τι τον κρατάει; Με κανέναν τρόπο δεν υπονοώ ότι φοβάται ν' ανοίξει μέτωπο με τους φυλακισμένους εμπόρους ναρκωτικών. Με κανέναν τρόπο! Αντίθετα θέλω να πιστεύω ότι δεν τους φοβάται, ούτε τουες υπολογίζει. Βέβαια, θα ρωτήσετε: αφού δεν τους φοβάται ούτε τους υπολογίζει γιατί δεν μιλάει; Δεν ξέρω αλλά, επαναλαμβάνω, θέλω να πιστεύω, μάλλον είμαι βέβαιος, ότι ούτε τους φοβάται ούτε τους υπολογίζει.

Φίλος Κρουά είπε...

Ντόρη μου καλά τα γράφεις. Είσαι η μόνη που τα γράφεις. Μπράβο σου. Κι' άσε τους σκατόψυχους, τους σαλιάρηδες, τους μεθύστακες, τους τζογαδόρους, τους ανθρώπους της κακιάς νύχτας, και τους ομοτράπεζους των εμπόρων ναρκωτικών, και τα κάθε λογής λαμόγια να λένε. Εμείς, οι φυσιολογικοί άνθρωποι είμαστε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Nυχτόβιε να συμπληρώσω στην λεωφόρο των ονείρων κι εκείνοι νύχτα βλέπουν τους εφιάλτες στον ύπνο τους..όποιος νύχτα περπατεί το άλλο δέν το λέω ....έρχεται το γλυκοχάραμα και ξυπνάει..

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

"Μικροί και σκατόψυχοι" καλά σας τα σέρνει ο φίλος κρουά. Θα απογοητευτείτε, αλλά ναι υπάρχουν πολλοί φίλοι κρουά, γι αυτό κάντε τούμπες στον αέρα. Και επειδή με ξέρετε πολύ καλά από μικρή σας χαρίζω το τραγούδι "από πιτσιρίκα με λέγανε μπαμπέσα" . Καπίτο; Άντε λοιπόν το κουβαδάκι σας και σ άλλη παραλία.

Ανώνυμος είπε...

O Στάθης και οι λοιποί αιρετοί της πολιτικής ομάδας, πρώην και νυν άνθρωποι της νύκτας ας μας πουν κάτι σαν ότι θέλουν (εξουσία ή πολίτες ή επιχειρηματίες της νύκτας) . Αλλά και ο κ. Γερμανίδης να πει κάτι σαν βουλευτής. Ο οποίος είναι μαλλον κατ αποκοπήν βουλευτής. Τρείς ημέρες την εβδομάδα είναι βουλευτής και τις άλλες τρείς ημέρες είναι παππούς και βγάζει βόλτα τα εγγόνια του. Καλά κάνει, αλλά εμείς τον ψηφίσαμε για βουλευτή 7 ημέρες την εβδομάδα. Αλλιώς ας πληρώνεται σαν βουλευτής κατα αποκοπήν. Και στο τριήμερο του βουλευτή αν δεν έχει να μας πει κάτι, ας γράψει τουλάχιστον ένα ποίημα για τα τελευταί γεγονότα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ; ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ;

ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ Η΄ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

To παραγέμισαν το θέμα, είναι γεγονός!

Φίλος Κρουά είπε...

Αν δεν μπορεί να πει κάτι ο Σταθίκας, ας βάλει τον "μύγα" να του γράψει κανένα δελτίο τύπου. Ο Σταθίκας να γράψει ολόκληρο δελτίο τύπου ..... μου φαίνεται δύσκολο ..... Ο "μύγας" είναι το μυαλό εκεί μέσα. "Μύγα" βγάλε τον Σταθίκα απότην δύσκολη θέση....!

Ανώνυμος είπε...

Mέχρι την απόδωση της πραγματικής αλήθειας για το Στάθη είναι καλά.
Τα άσχημα είναι για το τί πραγματικά υπάρχει μετά το Στάθη.
Ενας άσχετος από ζωή και μέρα και νύχτα διορισμένος γιος του μπαμπά κι ένας με πολλά εσώψυχα λίγος .
Κι ένας πόντιος φίλος του Βοσκόπουλου αποσπασμένος δάσκαλος.
Ετσι πως να μην πάρει ο Λιθοξοϊδης χίλιους ψήφους και η Χρυσή Αυγή πέντε χιλιάδες!

Ανώνυμος είπε...


O Σταθίκας είναι Σταθίκας. Ολίγος αλλά συμπαθής. Όπως πάντα ο περίγυρος κάνει τη ζημιά. Και στη παρούσα φάση τσίμπησε ο περίγυρος και του την πέσανε του Σταθίκα. Μετά τους φταίει η κρουά η οποία ξέρει και να εκμαιεύει με επιτυχία. Τώρα 8.35 για την μετά Στάθη εποχή, μία από τα ίδια θα είναι. Τα 3 χαρισματικά παιδιά που αναφέρεις θα ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους με την βοήθεια του κόματος, ο περίγυρος θα κάνει τη δουλειά του και η Φλώρινα θα εξαφανιστεί. Αλλά ποιός νοιάζεται για τη Φλώρινα; Αμφιβάλλω αν κάποιος διάβασε το ωραιότατο δημοσίευμα. Όλοι διάβασαν τα σχόλια. Καρφάκι δεν καίγεται σε κανέναν και για τίποτα. Για τέτοια αθλιότητα μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ..Ο ΜΥΓΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ΛΕΛΕ ΜΑΙΚΟ ΝΤΕΝΤΕ ΛΈΕΕΕΛΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΑΤΑΑΑΑ!! ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΙΤΣΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Mη μπερδεύεστε αδικημένος είναι γιατί κουμπάρος είναι ο Στάθης στον Μπάμπη.
Αλλά είναι Νο 3 στη σειρά . Θα ήθελε να γίνει Νο 3 ο Νάσος αλλά δε μπορεί και μένει Νο 4.
Για Νο 4 την πάλευε κι άλλος όμως πήγε με τους βλάχους. Οπως έκανε πριν από αυτόν κι άλλος βλάχος που κούραρε άλλον και τον πρόκοψε.
Ο Ντάνις δε πεζει ο Βασίλης την έκανε ο κι ο Γιάννης ο είναι κόκκινο πανί.
Ο άλλος Νίκος έγινε γραφείο τύπου άλλων.
Αμα ήταν ο Μπάμπης έπαιζε Νο η Βούλα και θα έπαιζε για 4-5 η Μαρία.
Οι δύο Νικοι από καιρό την κάνανε στο μεγάλο Νίκο και τώρα ΄κουράρουν΄ τί ωραία λέξη άλλον.
Γενικά ο ένας κουράρει τον άλλο κι όλοι μαζί εμάς.
Αυτοί όμως πήραν τα επικουρικά τους από τα κουραρίσματα εμείς μείναμε να τρέχουμε να προλάβουμε τον κούριερ...

Ανώνυμος είπε...

Όλος αυτός ο περίγυρος του Σταθίκα είναι οι "εκλεκτοί", αυτοί οι γίγαντες της πολιτικής. Γι' αυτούς ο Σώτος ο Βοσδου είναι άσχετος από ζωή και ο Σταύρος ο Παπασωτηρίου είναι λίγος. Γιατί; Μήπως διότι δεν είναι σαλιάρηδες, ή μεθύστακες, ή ανθρωποι της νύχτας. Μήπως γιατί είναι μορφωμένοι; Ή μήπως γιατί δεν είναι σκατόψυχοι;

Ανώνυμος είπε...

Και τι τον κάνει "συμπαθή" τον Σταθίκα; Το ότι είναι αυτός που είναι; Τότε γιατί τον Σταθίκα και όχι Μάνε. Είναι πολύ πιό συμπαθής από τον Σταθίκα και έχει και μεγαλύτερη ανάγκη.
Ο ίδιος όπως παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

βγάλτε παιδιά το ζόρι σας...αυτούς τους γίγαντες της πολιτικής θα τους τρώτε για πολλά χρόνια ακόμη στη μάπα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο ως το τέσσερα η σειρά κατάταξης. Είναι πολύ μακρύς ο κατάλογος του Στάθη και ώσπου να εξαντληθεί θα περάσουν πολλά χρόνια. Ως τότε θα γελάμε πολύ με τον πόνο σας!

Ανώνυμος είπε...

Τα βλέπεις κρουά τι λέει ο κόσμος?....εμείς όταν τα λέγαμε εσύ έβριζες τον Βόσδου.....

ΝΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ είπε...

12.25 δεν με εκπλήσσει αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την νύχτα από τη μέρα. Όπως δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πολιτική κριτική από το βρίσιμο. Νομίζω πως συμφωνεί μαζί μου και ο κ. Σωτήρης Βόσδου

Ανώνυμος είπε...

Ωξω όλοι οι μορφωμένοι της ψευτοδεξιάς τσέπης.
Ελλάς Τιμή Χρυση Αυγή

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρουμε για Δήμαρχος.
Για βουλευτής μια φορά δεν βγαίνει ένας που ψήφισε το ακριβό πετρέλειο και τη Αθηνά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που είναι στο ψηφοδέλτιο Ν.Δ θέλουν αλλαγή όλοι. Κι αυτοί που ακούγονται για Δήμαρχοι Φλώρινας μαζί με το Δήμαρχο.
Πήξαμε πια, Καμμένο Χρυσή Αυγή Καποδίστρια και ότι άλλο θέλεις θα ψηφίσουμε!

Δημοσίευση σχολίου