9:07 π.μ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΜΕΡΟΣ 1ο
Aναστενάζουν τα τραπεζάκια της πλατείας. Αχ και βαχ! Και μαζί με αυτά έχουν αρχίσει να αναστενάζουν και οι ιδιοκτήτες των καφέ της πλατείας στη Φλώρινα. Αχ!
Αιτία; Κάποιος διεκδικεί την θέση που δικαιούται βάσει νόμου και κάποιοι άλλοι εκτός πλατείας, καθυστερούν να πάρουν αποφάσεις και να του την δώσουν.
Η επιχείρηση CARAMELLO , έχει δημιουργήσει όλες τις προυποθέσεις για να βγάλει τραπεζάκια στη πλατεία και το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας καθυστερεί αδικαιολόγητα να πάρει αποφάσεις!

Eίναι πολύ φυσικό πως΄με τη νέα θέση CARAMELLO,  έχουν αρχίζει να τρίζουν οι καρέκλες του LIBERTY που θα πρέπει αναγκαστικά να μετακινηθούν. Είναι βλέπετε γείτονες.  
Η σύγκρουση συμφερόντων για ένα κομμάτι πλατείας, CARAMELLO & LIBERTY είναι ορατή. Το γεγονός  πως, ιδιοκτήτης του LIBERTY είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας δεν μπορώ ακόμα να φανταστώ τι είδους εξελίξεις μπορεί να δημιουργήσει.                                           
‘Η μήπως μπορείτε να φανταστείτε εσείς;                                                                                                      Πρακτικά και λογικά, η θέση του LIBERTY στη πλατεία αλλάζει με τα τραπεζάκια που θα βγάλει το CARAMELLO! Αλλάζει η φάτσα του LIBERTY – μειώνεται .
Αυτό τι να σημαίνει άραγε;  Ανάπτυξη του LIBERTY κατά μήκος ή   ενα κλικ δεξιά για όλα τα τραπεζοκαθίσματα του πεζόδρομου, που στη ουσία θα θίξει την θέση των υπολοίπων επιχειρήσεων;

Όπως καταλαβαίνεται, το θέμα δεν είναι απλό. Γι αυτό και εξακολουθώ να διερωτώμαι χωρίς να μπορώ να καταλήξω κάπου και εκ των πραγμάτων δικαιολογώ και την καθυστέρηση απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.                                                                                                                          
Τι απόφαση να πάρουν οι άνθρωποι; Κι αν θιχτεί ο Πρόεδρος; Κι αν μας ορμήσουν οι υπόλοιποι;    Γι αυτό – υποθέτω- κάνουν την πάπια, να περάσει ίσως και αυτό το καλοκαίρι και από του χρόνου βλέπουμε..
«Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα». Το θέμα θα έχει και συνέχεια..

Ντόρη Κουτουράτσα - Φλώρινα 29-3-2013

24 comments :

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η χορεύτρια ντόρις μπορεί να δώσει τη λύση αφού μόνο αυτή έχει την ικανότητα να βρει τη χρυσή τομή!

Ντόρη κουτουράτσα είπε...

Κοίτα ξενύχτη μην σε χορέψω στο ταψί.Άργησες βλέπω να ξυπνήσεις 12.16; Πολύ αργά για έναν πολυάσχολο σαν εσένα!

Ανώνυμος είπε...

Aληθεύει το περί εισαγγελικής παρέμβασης για την καθυστέρηση λήψης απόφασης της δημοτικής αρχής;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είσαι εμπαθής.. Θα έπρεπε να ξέρεις ο caramelo συνορεύει με τον μπούλη.. Γράψε κάτι πιο εύστοχο κ πιο ακριβές.. Τζάμπα ρεπορτάζ!!

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Κoντός ψαλμός αλληλούια 5.45 . Μακάρι εγώ να κάνω λάθος. Όσο για το εμπαθής είναι προσωπική σου άποψη και δεν επεμβαίνω.

AV είπε...

Ντόρις τώρα που έκλεισε το cafe BOX οι ίδιοκτήτες καφετεριών μπορούν να κάνουν "ένα κλίκ πιό δεξιά" στα τραπεζάκια ώστε ο καραμέλο να βγάλει τραπεζάκια να πουλά λουκουμάδες και καφέδες ( μπροστά απο το καφέ μπούλης) .

Η δική μου αποροία είναι γιατί υπάρχει όλη εκείνη η τσαντουρα μουσαμάδων νάυλον καφετερίας νουά που κεντράρει η φωτογραφία σας; Υπάρχει κάποιου είδους άσυλο στον ιδιοκτήτη των μουσαμαδων ;Είναι τα μοναδικά τραπεζάκια -παραφωνία της αισθητικής εικόνας στην πλατεία. Επίσης εκείνες οι απίθανες "άσπρες" τεράστιες ομπρέλες ..θαλάσσης στην πλατεία καταβρώμικες συμβάλουν καθοριστικά στην αισθητική υποβάθμιση της πλατείας.Θα μπορούσε να κατασκευασθεί μία μόνιμη κατασκευή.....

Ντόρις τώρα που έκλεισε το καφέ BOX δέν θα ήταν κακή ιδέα να το νοικιάσεις και να φτιάξεις κι εσύ μία καφετερία στην πλατεία.Είναι άλλωστε της μόδας τελευταία τα νάιτ κλαμπς ...

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

AV Nα αφήσω κάτι και για σένα! Ευχαριστώ πάντως για τη πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

Θα δω όταν τα μοιράσουν τι θα λες... Δημοσιογραφία το λες αυτό;; Λυπάμαι!

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

9.34 αν θέλεις σύστησέ μου κανέναν καλό δημοσιογράφο να μου παραδώσει ορισμένα μαθήματα..Αν θέλεις πες μας, κατ εσέ, τι και ποιά είναι η σωστή δημοσιογραφία; Για να σε καταλάβουμε καλύτερα. Λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ που σε στενοχώρησα! Μη μου λυπάσαι!Θα με κάνεις να νοιώθω τύψεις..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα λες κρουά. Αυτά λέει και η κοινή γνώμη. Νομίζω - όπως πάντα- κάποιοι ενοχλούνται μ αυτά που γράφεις. Φαίνεται πως τρίζουν οι καρέκλες τους...γενικώς.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως κάποιος έχει ενοχληθεί πολύ. Μα πάρα πολυυ!

Ανώνυμος είπε...

Διάβαζω πάντα αυτά που γράφεις και προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσο κόλλημα με κάποιους ανθρώπους.Αυτό είναι ενημέρωση;;;;;Εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς ασχολουμαστε με το πόσα καρεκλάκια θα βάλει ο καθένας....Τόση εμπάθεια καταντάει προκλητική.Αααα και άσε τίποτα ασχολίαστο...δεν χρειάζεται να απαντάς σε όλα..........

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Μου αρέσει ο διάλογος με τους αναγνώστες μου και σ αυτό δεν χωράνε υποδείξεις. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να ασχοληθείς με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει . Ωστόσο ασχολείσαι και περιμένεις την δική μου απάντηση.Και με την ευκαιρία, διαπιστώνω πως το νέο επίθετο "εμπαθής" που προαπαθείτε απεγνωσμένα να μου προσάψετε, είναι η συνέχεια των απελπισμένων μετά τα τόσα ωραία κοσμητικά που έχω δεχτεί. Κοινώς μου είστε αδιάφοροι. Συνεχίστε..

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Λυσσάξατε καημένα μου, λυσσάξατε. Ρίξτε όση κακία έχετε. Πολύ γουστάρω. Τα κρατώ τα μηνυματάκια σας. Ποιός ξέρει μπορεί κάποτε να μου χρειαστούν.

Για την καθυστέρηση όμως λήψης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, δεν βγάζετε άχνα. Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Και μετά σας φταίω εγώ. Ευτυχώς που υπάρχω για να έχετε άλλοθι για την ανυπαρξία σας, ανθρωπάκια μου.

Ανώνυμος είπε...

Σπάω το κεφάλι μου όλη μέρα να βρώ ποιός μπορεί να έχει ενοχληθεί τόσο πολύ με αυτό το δημοσίευμα για τα τραπεζάκια για να δέχεται η κρουά τόση επίθεση. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τον διάλογο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ανωνύμου και κρουά. Ποιός να είναι ρε παιδιά. Πάει πουθενά το μυαλό σας;

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια;

Ανώνυμος είπε...

Οι ρουφιάνοι και οι ρουφιανόσποροι έτσι είχαν μάθει να κάνουν τις δουλειές τους. Με βρισιές , εκβιασμούς και τα συναφή και με γλείψιμο στην εξουσία. Και με τονίδιο τρόπο θέλουν να συνεχίσουν. Τους πήραμε χαμπάρι!Άλλαξαν οι καιροί.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Για να να μην χάσουμε την ουσία του θέματος με αποπροσανατολισμό, το μονόπρακτο - όπως έγραψε κάποιος- προτείνω να συνεχιστεί αλλού σε απ ευθείας επικοινωνία στην διέυθυνση ntoriskou@gmail.com ακόμα και face to face. Θα ήταν και πιό αντρίκιο για κάποιον - ους. Eγώ τολμώ. Αυτός; Αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

Οι ρουφιανόσποροι που το παίζουν και μεγάλοι πατριώτες, και είναι και εξαπτέρυγα του βοσκοπουλέϊκου. Οι ιδεολόγοι της τζέπης. Μια ζωή ρουφιάνοι από οικογένειες ρουφιάνων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΆ, ΣΙΓΑ ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ! Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ . ΧΕΣΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Kroυα ψάξε πότε τελευταία φορά μπήκε λουκέτο στα μαγαζιά τους για νυχτερινή ηχορύπανση , για διακίνηση ναρκωτικών, για έκθεση πελατών σε μεταδοτικά νοσήματα,για καταβρώμικες τουαλέτες, για κατανάλωση αλκοολούχων ποτών απο ανήλικα, για παράνομη κατάληψη πεζοδρομίων με τραπεζοκαθίσματα ;;;;;

Άν κάνεις μία σχετική ερευνα θα ανακαλύψεις
1 ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
2.ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗ
3ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΠΟΣΤΑ-ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΝΤΟΠΙΩΝ Η ...ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ "ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
4 ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΑΞΙΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ
5 ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ -ΦΙΜΩΜΑ- ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ "ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ" ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΜΕΛΙΤΗΣ ...

Nτορη Κουτουράτσα είπε...

Φίλε ανώνυμε σε ευχαριστούμε για το μήνυμα περί έρευνας. Τί σύμπτωση ! Καμμία φορά τα στοιχεία σου έρχονται χωρίς καν να μπείς στον κόπο να ψάξεις! Θα αξιολογηθούν και θα δημοσιευτούν. Εννοείται.

Γι αυτό φίλοι μου, κάνε τε και εσείς το ίδιο. Μην φοβάστε κανέναν και τίποτα.Στείλτε μας όλα τα στοιχεία για όσα ξέρετε και σιωπάτε τόσα χρόνια. όχι μόνο για τον πεζόδρομο αλλά για όλα τα θέματα . Ξερετε εσείς.

Ανώνυμος είπε...

κρουα ακούω πολλούς πάρα πολλούς ψιθύρους ότι κάτι "βαμμένα μαλλιά των Φλωριναίων Πολιτεία" κρύβουν στο σπίτι του σιμά στα 770.000 ευρώ .Επειδή φοβάμαι τελευταία τους ..μαφιόζους με τα περίστροφα και τα καλάζνικοφ κρατώ την ανωνυμία μου.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι οι καταστηματάρχες δεν πληρώνουν ενοίκιο στο Δήμο, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου; Αν πληρώνουν ενοίκιο είναι με τα τετραγωνικά που καταλαμβάνουν την ημέρα ή τη νύχτα τα τραπεζοκαθίσματα;

Γιώργος Σ

Δημοσίευση σχολίου