9:37 π.μ.

ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑ 94

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

΄
Μετά τους σεισμούς, ήρθαν και οι πλημμύρες. Οι οποίες πλημμύρες δεν είναι σαν τους σεισμούς! Δεν είναι θέσταλτες! Επειδή ακριβώς έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας!

Για εκείνο το περιβόητο ρέμα 94 θα ξαναμιλήσω, εκεί στην περιοχή Σίμου Ιωαννίδη, όπου με τις βροχές αντί να ξεπλυθούν οι ντροπές, βγήκαν στο μειντάνι!  

Ανθρώπινες επεμβάσεις, χωρίς περιβαλλοντικές μελέτες, με την διαχρονική ανοχή της δημοτικής αρχής - από δήμαρχο σε δήμαρχο-φτάσαμε σήμερα στο χάλι που δείχνουν οι φωτογραφίες.

Το μπάζωμα στις αποθήκες Χάσου είναι τεράστιο!  Κάπου 25 μέτρα χ 100 αν θυμάμαι καλά!                                                                                                                                                                                        Επενέβη και εισαγγελέας πρίν 2 χρόνια για όλο το ρεμα 94. Υπήρξαν και τιμωρίες για αντιδημάρχους μετά από δικαστήρια,  αλλά  αποκατάσταση δεν είδαμε ακόμα.

Μπορεί να μας πει η αρμόδια υπηρησία του δήμου Φλώρινας τι γίνετε:

Με την ευκαιρία, Περιφέρεια και Δήμος Φλώρινας , μπορούν να μας πουν δυό λόγια και για την κοινότητα Κλεινών, όπου μετά απο επανειλλημένες κρούσεις του κοινοτάρχη Χρήστου Τσολάκη για αντιπλημμυρικά έργα, δεν εχουν κάνει απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα να έχουνε και εκεί εικόνες βιβλικής καταστροφής!


 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου