8:43 μ.μ.

ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |









Ενοχλητικοί άνθρωποι στο σινεμά, στο μπαρ, στο σούπερ μάρκετ, περίεργοι τύποι μέσα στα λεωφορεία, κόσμος που περιμένει - καθόλου υπομονετικά – στην είσοδο του κρατικού μουσείου σύγχρονης τέχνης, τηλεπερσόνες που ξεφυτρώνουν εν μία νυκτί σαν τα μανιτάρια, υστερία για το τέλος του κόσμου, πλανόδιοι μουσικοί χωρίς ίχνος χιούμορ, αποτυχημένα one-night stands, αρκούντως ύποπτα σεμινάρια προσωπικότητας και παραψυχολογίας, αναπάντητα ερωτήματα.
-Το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο?
-Μπορείς να μου βρεις δουλειά;
-Θα ήθελες μήπως να μοιραστούμε τις ελπίδες μας για το μέλλον;
Το Eclipses Group Theater παρουσιάζει την παράσταση LOL (Laughing Out Loud), βασισμένη στο έργο “Laughing Wild” του Christopher Durang. Δύο δραματικά κωμικοί και ακίνδυνα προκλητικοί μονόλογοι για τις επιθυμίες, τους φόβους και τις ελπίδες του σύγχρονου ανθρώπου.

Μετάφραση - Διασκευή:Κική Στρατάκη, Νίκος Νικολαϊδης
Σκηνοθεσία:Ειρήνη Αμπουμόγλι, Γρηγόρης Παπαδόπουλος
Επιμέλεια Κοστουμιών: Νίκος Νικολαϊδης
Μουσική Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαδόπουλος
Φωτογραφίες:Τάσος Νικολαϊδης
Επιμέλεια αφίσας: Αναστασία Σιώμου, Δημήτρης Μπαμπίλης
Φωτισμοί– Τεχνική Υποστήριξη: Πολύβιος Σερδάρης
Οργάνωση Παραγωγής: Κική Στρατάκη
Παίζουν: Κική Στρατάκη, Νίκος Νικολαϊδης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑR ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ66, ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΦΛΩΡΙΝΑ= ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕΘΥΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

«Εμφύλιος» στα Σκόπια για το νέο όνομα της ΠΓΔΜ

skopiaepeisodia Το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, σε μία σκληρή ανακοίνωσή του επικρίνει τον αρχηγό του συγκυβερνώντος αλβανικού

κόμματος DUI Αλί Αχμέτιγια τις παρεμβάσεις του σχετικά με την ανάγκη επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας, ώστε να ενταχθεί η χώρα στο ΝΑΤΟ, ενώ επιτίθεται και κατά της Ελλάδας κατηγορώντας την ότι επιδιώκει συστηματικά την «εξαφάνιση του 'μακεδονικού' έθνους».

"Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κ. Αλί Αχμέτι ότι ναι μεν συμφωνούμε με τη σημασία της ένταξης της 'Μακεδονίας' στο ΝΑΤΟ, το συντομότερο δυνατό, ωστόσο θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι για τον 'μακεδονικό' λαό είναι εξίσου σημαντική η διατήρηση της ταυτότητάς του, όπως αυτή εκφράζεται ή συνδέεται με τη γλώσσα, την εθνικότητα και το όνομα της χώρας» τονίζεται στην ανακοίνωση.

"Ο κ. Αλί Αχμέτι γνωρίζει πολύ καλά - ή οφείλει να γνωρίζει - ότι ο αγώνας του 'μακεδονικού' λαού για την εθνική του ταυτότητα, την κρατική υπόσταση και την ανεξαρτησία του, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργεί η Ελλάδα για το θέμα αυτό χρονολογούνται εδώ και περισσότερο από 170 χρόνια. Στο διάστημα αυτό, ο 'μακεδονικός' λαός άντεξε πολλές δοκιμασίες, πιέσεις, αιματοχυσίες, καταστροφές, διώξεις, παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προσπάθειες εξαφάνισης και διαγραφής του 'μακεδονικού' έθνους. Οι προσπάθειες αυτές συνεχίστηκαν και τα τελευταία 23 χρόνια, από τότε που η 'Δημοκρατία της Μακεδονίας' κατέστη ανεξάρτητο κράτος. Σε αυτές τις προσπάθειες, που ξεκίνησαν πολύ πριν ιδρυθεί το ΝΑΤΟ, ο 'μακεδονικός' λαός έκανε μεγάλες θυσίες και υπέστη μεγάλες απώλειες. Η ίδια η χώρα δέχθηκε πολλά χτυπήματα, τα τελευταία 23 χρόνια, όπως εμπάργκο, παρεμποδίσεις κ.ά.» υπογραμμίζεται.

"Εμείς, το VMRO-DPMNE, δεν σκοπεύουμε να παραδοθούμε, έπειτα από πολλά χρόνια αγώνα, αποδεχόμενοι εκβιασμούς και υπαγορεύσεις εκ μέρους της Ελλάδας, ούτε απειλές οποιουδήποτε είδους και από οποιονδήποτε. Ο αγώνας μας για το 'μακεδονικό ζήτημα' είναι αμετάκλητος, αδιαμφισβήτητος, χωρίς εναλλακτική και δεν υπάρχει τρόπος που θα μπορούσε να μας κάνει να υποχωρήσουμε από αυτόν. Σε αυτό το πλαίσιο, το VMRO-DPMNE έχει θέσει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του την ένταξη της 'Μακεδονίας' στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, μόνο όμως υπό την προϋπόθεση αυτό να γίνει παράλληλα με τη διατήρηση της ταυτότητας που εκφράζεται μέσω των μορφών που αναφέρθηκαν παραπάνω και με έναν συμβιβασμό, ο οποίος δεν θα θέτει σε κίνδυνο αυτή την ταυτότητα και τον οποίο θα εγκρίνει η πλειοψηφία των πολιτών της 'Δημοκρατίας της Μακεδονίας' και του 'μακεδονικού' λαού.

Ο κ. Αχμέτι λέει ότι, τώρα είναι η ώρα. Εμείς λέμε ότι, πάντοτε είναι η ώρα, αλλά όχι με τίμημα τη 'μακεδονική' ταυτότητα» καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί να μην κάνουν δημοψήφισμα για έθνος γλώσσα και θρησκεία στη γείτονα να δούμε ποιοί είναι αυτοί οι αρνησιβούλγαροι ψευτιστές;
Γιατί καταπιέζουν το βουλγαρικό, σερβικό, αλβανικό και ελληνικό έθνος στη γείτονα για μια πλαστή ταυτότητα;
Ως πότε αυτό το παραμύθι χωρίς ελεύθερο δημοψήφισμα;

Ανώνυμος είπε...

H Βουλγαράδα σας φταίει στη γλώσσα και το έθνος σας , που δεν την παραδέχεστε κι όχι η Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου